Gebruikers over webshop ALTERNATE.nl
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenOp launch day een Powercolor Reaper 9070 XT besteld. Om 15:00 uur kwam de kaart netjes op tijd beschikbaar tegen MSRP. Aangezien ik nog een oud e-mailadres in mijn account had staan moest ik deze eerst even aanpassen, ik was dus al bang dat de kaart die ik in mijn winkelmand had zitten niet meer beschikbaar zou zijn. Maar niets was minder waar, ik kon alsnog mijn bestelling afmaken en de kaart succesvol bestellen. Goede service met een nette reservering van het product in je winkelmand.
VerzendingIk kreeg dezelfde avond nog een bevestiging van verzending. De kaart werd de volgende dag netjes verpakt geleverd door DHL. Om te voorkomen dat het pakketjes ergens neergezet werd krijg je ontvangstcode die je aan de bezorger door moet geven. Als met al heel netjes!
AlgemeenGigabyte Grforce RTX 460 Windforce besteld
Bestellen is erg makkelijk en klant vriendelijk
een dag later, kaart al bezorgd, een uur later kaart aangesloten
Kaart is keurig netjes en goed verpakt zodat er geen schade kan ontstaan
AlgemeenHelder bestelproces, altijd goed verpakt en tijdig verzonden/geleverd.
Prijzen zijn scherp en aanbod is top.
Verpakking altijd top verpakt. Bij laatste bestelling gekozen voor zelfde dag in huis, ook dit is keurig verlopen
AlgemeenSnelle verzending.
Goede kwaliteit prijs verhouding.
Goede website, snel te vinden onderdelen.
Goede uitleg hiervoor
Vandaag besteld de volgende dag in huis.
Zo moet het
AlgemeenKocht de MSI MPG B550 GAMING PLU maar niet goed gekeken en daarna dus zonder problemen retour en op nieuw aangekocht de msi B550 Tomahawk.
Prima Service en ruime keuze (veel voorradig)_
Bij deze bestelling gebruik gemaakt van retourzending en deze is probleemloos verlopen
Klantenserviceretourzending probleemloos en snelle retourbetaling. makkelijk uit tevoeren met retourlabel op de alternate site
AlgemeenBetreft order 458303399
Het bestellen ging eenvoudig via de Tweakers zoekfunctie - doorgelust naar de website van Alternate.nl.
Doordat ik al enige jaren onderdelen bestel bij diverse webshops is het proces eenvoudig, betrouwbaar en de verzending afhankelijk van de vervoerder, meestal ook snel.
You get what you pay for.
Niets meer, niets minder.
AlgemeenIk bestel bij alternate vaker verschillende componenten, controllers en monitoren.
Process is altijd simpel, verder niks op aan te merken.
Bezorging is altijd als verwacht, volgende werkdag betekend ook echt volgende werkdag uit mijn ervaring.
AlgemeenBij Alternate vervangende switches besteld voor mijn Dygma toetsenbord. Prijs was goed, beter dan bijvoorbeeld Amazon of andere webshops die ik kon vinden.
VerzendingBestelling werd helaas een dag later dan gepland en verwacht afgeleverd bij het DHL pakketpunt, al zit dit probleem hem voornamelijk bij DHL die er te lang over deed. Wel een punt aftrek voor het feit dat er heel veel lucht (of nouja, karton) zat verpakt voor een vrij klein product. De doos was denk ik minstens 6x zo groot als het product zelf.
AlgemeenBestel er al jaren, nooit gezeur gehad, altijd goede prijzen en de items worden snel geleverd.
Dit keer 2 bestellingen geplaatst en perfect afgehandeld.
Reden om weer voor Alternate te kiezen was de goede afhandeling van de 9700XT lancering.
2 bestellingen geplaatst
1e: mobo+ geheugen: netjes volgende dag geleverd, prima verpak
2e: CPU, was aan het wachten op de 9900x3d en 9750x3d reviews, uiteindelijk toch maar voor de 9800x3d gegaan. Alternate levert bestellingen tot 22:00 de volgende dag. Ik bestelde om 22:43 en had het alsnog binnen 24 uur in huis, was verast en daar wel blij mee.
Voordeel bij beide bestellingen: Alternate via DHL vereist dat de bezorger een QR code van je nodig hebt. Dus de bezorger kan het pakket niet voor je deur dumpen en weg rijden!
AlgemeenIk heb hier RAM besteld de RAM kwam binnen binnen 1 dag. Alleen had IK een fout gemaakt en kon ik het niet in mijn pc zetten hierna heb ik het teruggestuurd maar was er een fout bij DHL waardoor het lang duurde tijdens dit proces ben ik heel goed geholpen door Jeremy van de klantenservice. Waardoor na even wachten ik alsnog de juiste RAM kon ontvangen voor mijn pc. Alternate is een snelle service en vriendelijke service!
VerzendingDe levering was snel en het was goed verpakt wat belangrijk is bij deze producten natuurlijk. Ingewikkeld in bubbeltjesplastic en daar omheen een kartonnen zak.
KlantenserviceIk werd heel snel geholpen door het team de reactie was altijd binnen 1 dag en vaker nog binnen 12 uur. Ze waren vriendelijk en meedenkend wat heel erg fijn voelde.
AlgemeenSnel geleverd en netjes verpakt. zit er goed uit! vooral voor deze mooie prijs voor het product. Erg goede leverancier.
AlgemeenVia tweakers.nl terecht gekomen bij Alternate voor een Lexar NM710, Gigabyte b650 eagle ax en een cpu koeler. Zo aan de winkelmand toegevoegd, betaling gekozen en besteld. Direct bevestiging in de mail.
Prima assortiment, tegen goede prijs. Inmiddels pc in elkaar gezet en alles werkt.
Alle artikelen konden de volgende dag geleverd worden en dit werd ook netjes gedaan. Goed verpakt en volledig.
AlgemeenDit keer een Lexar NM710, 1 TB SSD (PCIe 4.0 x4, NVMe 1.4, M.2 2280) bij alternate aangeschaft. Twee redenen hiervoor.
1- betrouwbare leverancier
2- beste prijs.
Gratis verzenden was ook zeker een plus punt.
Volgende dag geleverd, goed verpakt EN! gratis.
Paste in de brievenbus dus TOP
Nu geen contact gehad, maar in het verleden goede ervaring ermee
AlgemeenHele fijne webshop. Omdat de ophaal locatie ruim 45 minuten van mij vandaan ligt, besloot ik toch om een nieuw toetsenbord te bestellen. De volgende dag had ik hem al in huis met gratis verzending. Super blij mee!
---
Geen contact mee gehad, maar zal vast goed zijn denk ik
Snelle verzending, goed ingepakt en goede communicatie over verzending via de mail
AlgemeenGoede ervaring met alternate. Het was simpele bestelling en extreem snelle bezorging. Verder ook een brede selectie aan producten, zou deze webshop zeker aanraden bij anderen.
VerzendingBestelling voor monitor geplaatst, zelfde dag nog verzonden, en volgende dag ontvangen. Duidelijke communicatie en track&trace.
AlgemeenOverzichtelijke website en voor mijn artikel een scherpe prijs. Prima levering, op tijd en goed verpakt.
VerzendingVolgens de inschatting van de website tijdens bestelling geleverd en goed verpakt.
AlgemeenJammer dat met de PC builder van Alternate er geen melding komt dat dit geheugen ongeschikt voor het moederbord wat tegelijkertijd besteld wordt. Op zichzelf zal het produkt wel OK zijn.
VerzendingGoed verpakt en wat wil je nog meer vermelden om deze rubriek in te vullen
wat wil je nog meer vermelden om deze rubriek in te vullen
de eerste dag (maandagt) was Alternate telefonisch onbereikbaar, ook op mijn mail kwam geen reactie. Op de dinsdag aansluitend wel direct verbinding en goed geholpen
AlgemeenDe website van Alternate voorziet in veel informatie, de betaling met ideaal verloopt op de normale manier.
VerzendingDe blu-ray brander was dusdanig slecht verpakt dat ik van geluk mag spreken dat deze het doet.
AlgemeenHarde schijf besteld als uitbreiding voor mijn PC.
Geleverd aan huis binnen 48uur.
Zeer goed verpakt. Iets te grote buiten doos maar deze was netjes afgevuld.
Binnenverpakking goed en zorgvuldig en echt onkwetsbaar voor de schijf. Hulde!
Schijf geformatteerd en ingebouwd. Test uitstekend.
Nu data er op zetten. Gaat allemaal lekker vlot.
Snel en zeer goed verpakt in iets te grote doos maar deze was prima uitgevuld.
AlgemeenKeurig geleverd en op de afgesproken tijd, machtige bouwdoos moeilijk maar leuk CaDa C61505W Ferrari
---
Niet nodig gehad, maar ongetwijfeld ook goed net zoals
de bestelling en levering
Binnen 24 uur geleverd nadat ik de bestelling online had geplaatst dus keurig netjes volgens afspraak. Bedankt kom zeker weer eens terug