Gebruikers over webshop ALTERNATE.nl
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenSite werkt goed, met uitzondering van de e-mails. Deze zijn echt heel erg traag.
Tot 4x toe geprobeerd een account te registeren, maar duurde opwaards van 3u tot er een mail aankwam.
Wacht overigens nogsteeds op mijn 5e poging van 2 dagen geleden...
Product was netjes verpakt, op tijd gelevered met duidelijke indicatie van wanneer en waar.
KlantenserviceHet retourneren van een product ging vlekkeloos. Geen ellenlange discussie hoeven hebben etc. Direct een retourlabel en gaan.
AlgemeenAlternate is een geweldige website voor computer spullen. De rest heb ik geen idee over. Mijn volledige computer heb ik hier gekocht 4 jaar geleden en inelkaar laten zetten. Deze doet het al die tijd al geweldig, top kwaliteit.
Vorige maand een toetsenbord gehaald van corsair. Deze was ook geweldig maar het bleek dat het opladen van de batterij niet werkte. Alsgoed is word hij omgeruild voor 1 die wel oplaad.
Verzendig ging super goed. Ik kreeg een track en trace en het was hier optijd. Sneller zelfs dan ik eigenlijk verwacht had. Dat ging top!
KlantenserviceIk vond het zelf lastig om te ontdekken hoe en waar ik op mijn garantie terug kon komen. Ik had me toetsenbord een maand en kwam erachter dat hij wel oplaad, maar de batterij niet. Hij bleef zeggen dat hij leeg was.
Mijn man heeft uiteindelijk het voor elkaar gekregen en bleek dat we het gewoon moesten retouren en dan kon je kiezen voor omruilen product. Dit moeten we nog doen, ben benieuwd hoe dat loopt!
AlgemeenIk heb deze december een Moza KS stuur gekocht voor mijn Moza R5 set via Alternate. Ik ben erg blij met mijn bestelling, dit stuur icm de R5 drive unit geeft je een hele realistische ervaring in het simracen.
In 2023 nog een aantal artikelen besteld via Alternate voor mijn pc. Bij mij komt Alternate gewoon goed naar boven. Qua overzichtelijkheid op de website, service en dienstverlening zijn ze kwalitatief gezien erg goed. Bij andere webshops heb ik nooit het volle vertrouwen wat Alternate mij wel bied.
Ook de mogelijkheid om een eigen pc samen te stellen om zo onderdelen te vergelijken is ook top!
Verzending wordt altijd netjes verzorgd, laatste pakketjes bezorgd door PostNL, daar valt over te spreken. Hebben altijd een vaste bezorger en nooit een dag te laat. Pakketjes eigenlijk ook nooit beschadigd en niet ingedeukt zoals je weleens voorbij ziet komen.
KlantenserviceSnelle service, bij bestelling meteen een bericht: aan de slag. Updates worden snel gegeven en/of krijg je een bericht van. Top!
AlgemeenVoor mijn vriend met behulp van informatie op Tweakers een gaming laptop uitgezocht en deze bij Alternate besteld. De laptop werd de volgende dag geleverd en is precies zoals verwacht. Hij is er zeer tevreden mee. Het bestelproces & de levering liepen heel soepel.
VerzendingDe levering was op tijd (de volgende dag) en onbeschadigd.
AlgemeenAltijd een betrouwbaar adres, netjes op de hoogte gehouden en eenvoudig alles te vinden.
De site zelf is ook lekker overzichtelijk.
Snel verzonden, ondanks de drukke periode.
Volgende dag al meteen in huis.
AlgemeenEnorm snelle aankoop en goedkoopste DDR5 6000MT/s CL30 kit!
Zeker een aanraden voor lage prijzen en snelle levering
AlgemeenIk heb er vorig jaar (2024) 10 grotere en kleinere bestellingen geplaatst. Betrouwbare leverancier. Goede webshop met duidelijke informatie en goede user-interface. Simpel bestelproces.
VerzendingSnelle levering conform de beloften. Goed verpakt, in nieuwstaat en compleet geleverd.
KlantenserviceStaan je vriendelijk te woord.
Na de bestelling nog iets veranderen, ook al bel je direct kan niet.
Plaatste 's nachts 2 bestellingen en mailde de volgende morgen direct om ze te combineren: kon niet.
Bestelde de laatste keer de verkeerde hotas (joystick and throttle) en belde direct na de laatste klik met het op de website aangegeven nummer. Konden toch de bestelling niet tegenhouden. Namen hem wel retour en verschaften een retourlabel. Trokken €5,95 af voor retourkosten.
AlgemeenDe webshop is overzichtelijk en laat duidelijke specificaties van de producten zien. Na de bestelling is de communicatie per e-mail helder. De bestelling werd snel bezorgd zonder problemen.
VerzendingDe artikelen waren goed verpakt en de bestelling was de volgende dag al bezorgd. Allemaal gewoon top.
Algemeenaltijd goede service en mooie spullen die ook op tijd bezorgd worden! met een heel groot assortiment. Top winkel ik koop er altijd als ik iets nodig hebt!
Verzendingzoals ik al zei, de verzending is altijd goed op tijd en verzorgd.
AlgemeenIk heb net voor kerst een nieuw CPU (9800x3d ), RAM en moederbord besteld en deze waren snel geleverd waardoor ik mijn pc een flinke upgrade kon geven.
Het bestellen ging makkelijk, de levering was goed en ik heb, na een eigen fout, goed contact gehad met aftersales, administratie en magazijn.
Heel erg blij met mijn nieuwe spulletjes, maar ook met Alternate
In het verleden wel eens bestelt, maar door deze goede ervaring zal Alternate voor mij de eerste keuze worden om te shoppen naar nieuwe gear.
Alles was op tijd geleverd. Het zat goed verpakt zonder een onnodige grote doos en vulling. De verpakkingen zagen er goed uit, zonder deukjes etc wat betekent dat het in het magazijn goed is behandeld.
Klantenserviceik had contact opgenomen met de klantenservice via mail omdat ik per ongeluk een verkeerd bord had besteld. En ik wou deze ruilen.
Echter omdat ik zelf wat ongeduldig was(moest het natuurlijk voor kerst hebben ), heb ik toch achteraan gebeld. Ik ben heel goed geholpen. Ik moest het juiste bord bestellen en dan kreeg ik het geld voor het verkeerde bord terug zodra deze retour was. Dit meteen gedaan en kon na paar uurtjes het juiste bord ophalen.
Dus toen ben ik richting Tholen gereden om het moederbord op te halen. Bij de rode deur kon ik mijn order ophalen. Na het scannen van mijn order, kwam er binnen 2 minuten iemand mijn nieuwe moederbord afleveren.
Het enige wat voor mij onduidelijk was, was dat ik het verkeerde bestelde bord bij een andere balie moest inleveren. Maar ook daar werd ik snel en goed geholpen.
Het geld had ik binnen enkele dagen al terug terwijl bij de balie werd aangegeven dat dit even kon duren door de kerst periode. Dus dat was heel prettig.
Gewoon een erg fijne ervaring met sales, administratie en magazijn.
AlgemeenHet bestellen van de producten ging soepel en simpel. Door de eenvoudige inrichting van de website en filter functies was het makkelijk om de beste producten te vinden voor mijn benodigdheden.
VerzendingDe aangegeven verzenddatum was accuraat en mijn bestelling kwam op tijd aan.
KlantenserviceOmdat ik nooit problemen heb ervaren bij mijn bestellingen is contact met de klantenservice nooit nodig geweest. Echter zie ik het op de hoogte houden van de klant over de status van de bestelling ook als klantenservice, en hierbij voelde ik mij altijd goed geïnformeerd over mijn bestelling. Ook zijn voorwaarden voor leveringen, productacties, en dergelijke altijd duidelijk aangegeven.
AlgemeenWebsite van Alternate is zeer overzichtelijk en het is makkelijk om een bestelling te doen. Producten zijn goed beschreven en je weet wat je koopt.
VerzendingLevering is meestal goed en snel. Alternate verzend de order dezelfde dag. Verder ben je natuurlijk afhankelijk van de bezorgdienst.
KlantenserviceEigenlijk maar 1x in het verleden contact gehad met Alternate met een vraag over een product. Hier werd ik toen snel en goed geholpen.
AlgemeenAlternate heeft al jaren een erg uitgebreid assortiment en is erg betrouwbaar. 9 van de 10 keer koop ik mijn PC-gerelateerde producten bij Alternate.nl
Prijzen zijn scherp en de verzending altijd snel en op orde.
Strak op tijd aangekomen zoals beloofd. Daarnaast goed verpakt. Top.
AlgemeenIk bestel al lang bij Alternate (was vroeger ook al de webshop waar je pc-onderdelen bestelde om zelf je pc te assembleren). Op artikelniveau kan worden gezegd dat de artikelinformatie voldoende toereikend is wat voor de iets heavier IT-fanatici soms nodig is. Klantenservice is iets waar ik geen mening over heb omdat ik nog nooit klachten heb gehad en dus simpelweg geen contact met hen heb gehad.
VerzendingOver de verzending kan vermeld worden dat ik bij Alternate bestelde spullen nog nooit met vertraging heb ontvangen; als wordt vermeld dat artikelen op voorraad zijn en wordt vermeld dat je deze 's anderdaags in huis zult hebben dan zul je denk ik niet snel worden teleurgesteld. De artikelen zijn netjes en waar nodig stootvast verpakt.
AlgemeenBestelling kon makkelijk en veilig geplaatst en betaald worden.
De bestelling was een dag later bezorgd.
Product was in goede staat aangeleverd, op de afgesproken tijd en plek.
AlgemeenBestellen was makkelijk ik heb in het verleden ook vaker computer spullen gekocht bij alternate en dat is altijd goed gegaan
VerzendingDe bestelling was goed verpakt en op de afgesproken dag kwam het aan.
AlgemeenIk had met mooie korting op alternate met gemak kunnen bestellen rond black friday. Op tweakers kan ik zien dat sinds die kortingsactie de pc case die ik had gekocht op geen enkele webshop in de buurt van mijn aankoopprijs is gekomen.
Dit laat zien dat alternate eerlijk is met kortingen, dit kun je over veel webshops tegenwoordig helaas niet meer zeggen.
Op tijd, zonder schade en goed ingepakt. om meer kan ik niet vragen.
AlgemeenIk heb een aantal keren wat accessoires can UniFi gekocht. Meteen de volgende dag geleverd. Ook een keer wat verkeerds besteld en werd netjes behandeld. Helemaal blij!
VerzendingSnelle levering en werd overal over geïnformeerd, helemaal top. Volgende bestelling weer hier!
AlgemeenMakkelijk te vinden producten. Groot assortiment pc intern geheugen voor mijn pc. Eenvoudig betaald via de website. Volgende dag geleverd in verzegelde verpakking. Prima!
VerzendingZoals beloofd werd het product de volgende dag geleverd. De verpakking was onbeschadigd en verzegeld.
AlgemeenDe producten waren makkelijk te vinden op de website, en bij sommige artikelen was er ook nog korting, wat een fijne bonus was.
VerzendingIk heb meerdere bestellingen geplaatst bij Alternate en ben enorm tevreden. Elke bestelling werd de volgende dag al bezorgd, en alles was netjes verpakt zonder enige beschadigingen. Het hele proces, van bestellen tot levering, verliep soepel en professioneel. Alternate heeft echt laten zien dat ze betrouwbaar en efficiënt zijn. Zeker een aanrader!
KlantenserviceIk had geen klachten, dus de klantenservice hoefde ik niet te benaderen. Alles verliep probleemloos!