Gebruikers over webshop ALTERNATE.nl
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenAlternate.nl biedt scherpe prijzen, een gebruiksvriendelijk betaalsysteem en snelle levering. Een betrouwbare webshop die zeker aan te raden is!
VerzendingAlternate.nl is een geweldige webshop met scherpe prijzen en een breed assortiment. Het bestelproces verloopt soepel en het betaalsysteem is veilig en gebruiksvriendelijk. Wat mij vooral positief opviel, was de snelle levering – mijn bestelling was er binnen één dag! Een fijne ervaring en zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en snelheid.
AlgemeenOrdernummer 258228603
Ik maak een review omwille van een prijs, maar mag een negatieve of positieve reactie achterlaten.
Ik ben zeer tevreden met Alternate. Ik vind hun website erg handig als ik een PC samenstel en hun prijzen zijn bijna altijd erg goed. De service vind ik evengoed erg goed.
Levering is altijd op tijd naar mijn ervaring. Goed ingepakt.
KlantenserviceIk wordt altijd snel geholpen en als ik me bedenk is dat geen probleem.
AlgemeenGoede service. Zeer grote assortiment en veel acties dus invergelijking met de concurrenten is er meestal een voordeel om hetzelfde product bij dezs webshop te bestellen
Ordernummer: 258175254
Levering was op tijd. Alles net ingepakt. Geen problemen ermee gehad
KlantenserviceHad geen factuur binnen gekregen. Contact opgenomen via email met de klantenservice en binnen 1 dag mijn factuur gekregen
AlgemeenIk was op zoek naar een racestuur voor mijn console.
Hierbij kwam ik al snel op de site van alternate terecht, ze bleken ook nog de voordeligste en met een snelle levering. Het bestellen was zo gepiept!
In de toekomst ga ik hier zeker nog meer aanschaffen!
Ik heb mijn product op een maandagavond besteld,de volgende ochtend had ik hem al binnen! Top bedrijf met top levering
AlgemeenAlternate bood als een van de weinige winkels het product aan dat ik zocht (Asus muis/toetsenbordcombinatie) tegen een zeer schappelijke prijs. Ik had mijn bestelling ontzettend snel in huis. Order nr.: 458256944
VerzendingGing goed in dit geval. Wel via DHL, is wat mij betreft minder fijn/goed als PostNL.
AlgemeenDe beste website voor tech producten. Al vaker besteld maar altijd meer dan tevreden. Meerdere onderdelen besteld voor mijn pc, top service!
VerzendingGeweldig snel, zonder problemen volgende dag geleverd!
Nog nooit problemen gehad
Topservice, altijd snelle reacties en een duidelijk website
Verkeerd product besteld en dit kon zonder problemen retour, daarna gelijk het goede model besteld
AlgemeenOp de site zoeken naar het gewenste product ging heel gemakkelijk. Filtert optie werkt perfect.
Daarna het product besteld, betaling verloop ook soepel. De levering kon ook vrij snel. Kortom hier kom ik nog eens terug!
De levering vond plaats precies binnen de vermelde tijd op de wenste.
AlgemeenHad voor mijn pc verschillende artikelen besteld bij Megekko.
Tot mijn teleurstelling kreeg ik bericht dat een deel van de producten (moederbord en ram) niet op voorraad waren, ondanks dat dat er wel stond tijdens het bestellen. Megekko heeft ook geen telefoonlijn die je kunt bellen, dus na 4 uur wachten op mail antwoord, lukte het mij om de vertraagde onderdelen te annuleren en het geld terug te krijgen.
Omdat ik de producten snel nodig had, zocht ik naar winkels die snel konden leveren. Alternate biedt als een van de weinige in Nederland (überhaupt) dezelfde dag levering aan. Na een kort telefonisch gesprek met Alternate kon ik een andere bestelling aanpassen, ram en moederbord toevoegen, en alles dezelfde dag nog laten bezorgen. (Ordnr; 258228059)
Zowel het aanbod van zelfde dag levering, als de telefoonlijn zijn beide super fijne eigenschappen van alternate.
Enige minpunt is betaling voor standaard levering. Dat is gezien de competitie niet heel populair meer.
Zelfde dag levering is mogelijk tegen kleine extra betaling. Wel kost ook de normale levering vaak nog wel geld, dat vind ik gezien de competitie een kleine achterstand.
KlantenserviceAlternate klantenservice is wel nog telefonisch bereikbaar, wat heel fijn is. Soms wel lange wachttijden, maar tenminste wordt je te woord gestaan en hoef je niet 2 dagen lang emails te sturen om een simpel iets als een retour of een bestelling aanpassen uit te laten voeren.
AlgemeenHet was erg makkelijk om mijn bestelling (258192366) te plaatsen en ontving die vervolgens ook binnen 24 uur. Echte top service!
VerzendingDe levering was sneller dan verwacht. Ik had om 20:00 besteld, en kreeg om 23:00 al een melding dat het verzonden was.
AlgemeenNounounou toch eindelijk na lang wachten een mooie rtx 4070ti super gekocht helemaal blij met deze kaart maakt korte metten met AAA Games van dit jaar zoals BO6 zou alternate zeker aanraden gezien hun goeie service en snelle levertijden.
Order nummer was 258215593
Super snelle levering lekker op tijd en netjes aan mij overhandigt
AlgemeenTijdens de zoektocht naar een nieuwe laptop, had ik verschillende vergelijkingen gedaan op Tweakers.net en kwam op die manier ook bij Alternate.
Mijn laptop heb ik uiteindelijk niet via Alternate gekocht, maar wel nieuw geheugen voor de laptop.
Helaas zag ik door de vele modules de juiste niet goed. Dus eerste de verkeerde DIMM modules besteld. Laptop open en oh dat gaat niet passen. De nieuwe modules waren daarna snel gevonden, ook de juiste details en uitleg bij de modules hielpen mij met de juiste te bestellen.
Snelle levering van de modules. Ook de keuze van de dag van aflevering vond ik handig, aangezien ik niet altijd thuis ben en een setje van 64 GB memory modules wil ik niet voor de deur laten liggen (de 2e zending ging trouwens in een enveloppe en door de brievenbus, dus helemaal oke)
KlantenserviceVia het retour proces de verkeerd bestelde modules terug gestuurd. De procedure was simpel te volgen en ook de melding dat het ontvangen was geeft een vertrouwd gevoel
Algemeen2x SSD had ik nodig en was makkelijk te bestellen via alternate. Meteen verzonden en volgende dag in huis.
VerzendingLevering op tijd en stevig verpakt , paste gewoon in de brievenbus dus hoefde er ook niet voor thuis te blijven.
KlantenserviceBij aankomst bleek een van de twee SSD kaarten kapot te zijn. Dit hebben we uitbundig thuis getest. Na deze constatering heb ik met alternate gebeld om hem retour te brengen. Hun hebben het ook nagekeken en bleek dus kapot. Binnen een paar dagen had ik alweer een nieuw setje thuis en kon de pc klaar gemaakt worden voor gebruik.
AlgemeenHet plaatsen van een bestelling tot en met de betaling gaat makkelijk. Ook was alle informatie die ik nodig had aanwezig op de site. De mails over de afhandeling van de bestelling zijn net en komen ook vlot. Hierdoor is het steeds duidelijk wat de status van de bestelling is. Kortom, geen gedoe.
De site wijst op de productpagina ook op nuttige accessoires. Fijn, want die had ik anders niet ontdekt.
Ordernummer: 258215268
In de avond voor 10 uur besteld, volgende dag al in de brievenbus. Daarbij door de vervoerder ook steeds netjes op de hoogte gehouden. Fijn dat de verpakking in dit geval was afgestemd op de kleine afmetingen van het product, zodat het in de brievenbus paste en ik er niet thuis voor hoefde te blijven.
Wat opvalt is dat er bij het product "voor 22:00 uur besteld, vandaag verzonden" staat. Er worden itt andere sites dus geen uitspraken over de dag van bezorging gedaan. Dit is gezien eerdere ervaringen met dergelijke beweringen wel zo eerlijk.
AlgemeenBij alternate met black friday een heleboel componenten besteld voor een nieuwe build. En alles is vlekkeloos verzonden, bezorgd en geïnstalleerd. Daarnaast een een verkeerd bestelde wifi-kaart, moeiteloos retour gestuurd en geld terug gekregen. Allemaal zonder contact te moeten zoeken met de klantenservice. Alles werkt gewoon. Nu op alternate aan het kijken voor een upgrade van een oude pc, omdat ik zo'n goede ervaring heb met deze webshop.
ordernr: 258223340
Alle onderdelen zijn aangetekend verstuurd, en netjes bezorgd. Met voldoende pakmateriaal en dozen.
AlgemeenPlan was om een nieuwe pc te bouwen. Onderdelen besteld bij een andere winkel die toch wat goedkoper was, vergeet ik uiteraard de RAM en Koelpasta.
Rond de feestdagen nog kunnen bestellen bij Alternate en de volgende dag nog in huis. Erg fijn dat op korte termijn tijdens een drukke periode nog steeds zo snel gehandeld word.
Enige minpuntje is, is dat alternate vaker wat duurder is dan alternatieve webshops. daar krijg je wel weer vertrouwde kwaliteit voor terug.
Verzending was mooi optijd, vrijdag besteld, zaterdag in huis en dat in de week voor kerst. Uiteraard ook kudo's naar postnl hiervoor.
AlgemeenFijne website met ruim assortiment , veel categorieën die je ook niet perse verwacht van een webshop voor computers.
VerzendingBezorging komt overeen met website belofte, zie je veel anders op websites
AlgemeenEigenlijk was het uitzoeken van welke NAS en welke HDD's ik precies nodig had nog meer een uitdaging dan het eindelijk plaatsen van de bestelling ervan. Wat dat betreft zit de website fijn in elkaar! Het is zeker weten mijn go-to (web)winkel zodra ik iets computerigs nodig heb.
VerzendingWat me positief verraste was dat ik vrijwel meteen het bericht kreeg dat de NAS met de HDD's verzonden waren, en werd zelfs een dag eerder geleverd dan was voorspeld. Het pakket was heel degelijk ingepakt, met genoeg padding om de NAS en de afzonderlijk HDD's goed te beschermen tijdens verzending. De verzendoos zag er ook heel professioneel en toch discreet uit, wat ik enorm waardeer, vooral bij zulke elektronische pakketten.
KlantenserviceDe chatbot is (nog) niet heel erg slim, maar de communicatie per mail is vlot en je merkt dat ze echt meedenken met wat je nodig hebt zonder dat je het gevoel krijgt dat ze je maar iets aan willen smeren.
AlgemeenHet was moeilijk om geschikte geheugenmodules te vinden voor mijn ASUS mini-pc, ik had ruim een maand lang gezocht naar de juiste modules en een goede betrouwbare leverancier. Alternate kon gelukkig de modules snel leveren en het was gemakkelijk te installeren.
VerzendingAlternate kon de bestelling snel leveren en was goed verpakt.
Een klein min puntje, ik woon niet in Nederland, en helaas verstuurd Alternate niet naar Ierland, maar gelukkig heb ik nog familie die het pakketje naar mij heeft doorgestuurd. :-)
Als ze buitenland verzending zouden toevoegen dan zou mijn beoordeling "uitstekend" zijn geweest.
AlgemeenNet voor een belangrijk tentamen van een van onze kids ging de laptop kapot. Zwaar balen, maar na even gezocht te hebben kwam ik op Alternate terecht. Besteld, betaald en de dag erna al geleverd! Beter kan niet! Ik stel voor dat Alternate haar naam veranderd naar Alterneat 💪.
Super bedankt voor deze top service 🍀
De nieuwe laptop was de dag erna al geleverd. Ontzettend snel en in goede staat. Daar stonden we echt van te kijken. Chapeau!!
AlgemeenIn december voor de feestdagen een Xbox voor mijn zoon besteld. Bestellen was zo geregeld en ook de bezorging was snel en dus ruim op tijd voor kerst. Hele fijne ervaring voor prima prijs!
VerzendingVolledig volgens verwachting. Levering binnen de termijn, en netjes verpakt in een stevige doos.