ALTERNATE.nl

Gebruikers over webshop ALTERNATE.nl

Alternate heeft mij voorzien van topkwaliteit onderdelen tijdens het bouwen van mijn eerste gaming PC. Brengen je erg goed op de hoogte over de levering, en voor 22:00 besteld is de volgende dag vaak al in huis, zodat je meteen aan de slag kan! Pakketten zijn discreet en stevig verpakt om transportschade te voorkomen. Voor mijzelf in iedergeval een top ervaring, en bestel zeker nog eens via Alternate!

De levering is erg snel, voor 11:00 besteld is dezelfde dag nog in huis, en voor 22:00 s'avonds is meestal de volgende dag in huis als de producten op voorraad zijn (wat overigens per product netjes wordt vermeld). Duidelijke meldingen ontvangen over tijdstip en datum van de levering, en om misstanden te voorkomen wordt je voorzien van een ontvangst code die je aan de bezorger laat zien.

Reageren doorgaans erg snel op vragen via de site of e-mail.

Er was een HDD van mijn NAS gecrashed en ik moest een nieuwe hebben.
Of alle schijven vervangen en zo de capaciteit verhogen.
Kreeg een prima telefonisch advies van de klantenservice (zonder commercieel belang). Kon zo een goede keuze maken.
Het is alleen jammer dat klantenservice niet gereageerd heeft op de mail waarin ik dezelfde vraag al eerder had gesteld.

Alles keurig en schokvrij verpakt.
Zaterdag besteld, maandag in huis.

Keuze uit veel producten en je kunt het zelfs al de zelfde dag al laten bezorgen. Overzichtelijke site.

Ik kon het product de zelfde dag al laten leveren maar heb gekozen voor de volgende dag aangezien ik dan weer thuis was.

Uitgebreide webshop met prima prijzen en snelle levering. Bijna al m’n computer onderdelen komen hier vandaan.

Al 10 jaar klant. De ondersteuning en afhandeling door medewerkers is uitmuntend. Zeker de nummer 1 van Nederland.

Zowel RMA-zendingen als gewone bestellingen verlopen soepel via Alternate. Veilig verpakt.

Meerdere keren contact opgenomen voor hulp, zowel telefonisch als per e-mail. Netjes te woord gestaan, meedenkend en gaan tot het uiterste.

Kon producten goed vergelijken om keus te maken.
Het product is op een door mijzelf aangegeven moment netjes en correct afgeleverd.
Betaling ging ook soepel.

Product, Denon s217, bevalt mij goed als soundbar voor mijn computers.

Tevreden klant van Alternate.

Zie korte toelichting..
Betaling ging ook soepel.

Makkelijk en duidelijke manier van bestellen, zonder teveel onzin. En mooi opgemaakte webshop met handige aanbevelingen

---

Deze geef ik een goed. Ben hem niet nodig geweest maar dit zal wel goed zitten. :)

Product (case en ram) kwamen goed verpakt en zonder schade binnen.

Het was heel gemakkelijk om een bestelling te plaatsen. Alles was goed overzichtelijk en duidelijk te zien, hoeveel je uiteindelijk kwijt was en wanneer het verzonden werd tegen welke prijs mits die er bij zat.

---

Ik heb tot nu toe nog geen gebruik hoeven maken van de klantenservice.

De verzending was gratis en de volgende dag al netjes in huis.

Ik heb recent een nieuwe processor en nieuwe RAM gekocht bij Alternate. Snelle levering, en mooie prijzen! Levertijd zou 4 dagen zijn, werden er maar 2!! Mooier kan niet!

Snelle verzending, zelfs eerder dan verwacht binnen! Items waren ook netjes ingepakt, met genoeg verpakkingsmateriaal zodat het niet beschadigd zou raken

Een AIO Cooler besteld bij Alternate. Bleek een fout in de pomp te zitten. Prettige en snelle communicatie over vragen over het proces.

Denken goed mee aan de juiste oplossing.

Ik heb gekozen om het pakket op te halen. Deze lag snel klaar.

Snelle en prettige communicatie. Zowel via de telefoon als e-mail.

Zeer goede service en een hele snelle levering. De prijzen zijn ook prima. Als je een PC wil samenstellen heeft Alternate een handige tool die adviseert je of je de juiste onderdelen wel uitkiest. Ik heb er baat bij gehad bij het plaatsen van een bestelling. Mijn bestelling waren onderdelen voor het bouwen van een PC, wat ik zelf heb gedaan.

Zeer snelle en correcte levering volgens afspraak binnen 24 uur.

Ik werd perfect geholpen bij het samenstellen van een PC. Alternate heeft hier een handige tool voor.

Klein probleempje gehad met bestelde ramsticks (1 defect) Dit is netjes opgelost en terugbetaald, erg tevreden over!

Bestelling was erg snel binnen, en vervolgens makkelijk en snel weer geretourneerd.

Na het vinden van het defect, contact gehad. Werd erg snel en vriendelijk geholpen.

Ik heb een Govee LED Strip Light M1 (5 meter) ledstrip bij Alternate gekocht en het was gewoon geweldig. Het was een uitstekende prijs, daarmee bedoel ik dezelfde prijs als hoe het merk het verkoopt (amazon verkoopt het voor 2x zo duur.
Ook werd er snel gehandeld en had het ik het die dag daarna gewoon zoals beloofd binnen. Geen gezeik en ze doen wat ze beloven.

Top bedrijf!

Zoals ik al zei het werd snel verzonden en kwam zoals hun beloofd hadden optijd aan zonder beschadigingen.

Het winkelen bij Alternate was een hele goede ervaring. Hele overzichtelijke website en hele competetieve prijzen.

De verzending was ook van erg goede kwaliteit. Ik heb in de avond besteld bij Alternate en het lag de dag erna in de middag al op de mat! Top!

Winkel die beetje in vergetelheid was geraakt. Kwam hier terecht op zoek naar flightsim artikelen. Vervolgens nog 2e artikel besteld en zelfs 3e. Mij hebben ze te pakken als klant. Marktconform geprijsd en doen wat ze beloven. En voorraad klopt kennelijk!!

Goed verpakt en belofte voor bezorgdatum wordt nagekomen! Niets op aan te merken dus…

Super makkelijke betaling zonder enkele poes pas.
Was echt binnen 1 minuutje geregeld. Super top.

de levering was super snel alleen was de doos een beetje beschadigd

Heb een super fijne ervaring gehad toen ik er heen belde.

Ik heb een bestelling gedaan van drie dingen: moederbord b650, een cpu ryzen 5 7600x en 32 gb aan ram soms was het een beetje lastig om door de site heen te komen maar als je goed kijkt staat alles duidelijk voor je. Wat er besteld werd kwam binnen 2 dagen binnen en zonder schade geleverd dus in het algemeen zeer tevreden.

Het was snel in huis met een duidelijke track en tracé was het er binnen 2 dagen

Ik heb al jaren niets meer bij Alternate besteld door eerdere kleine teleurstellingen en gunstigere prijzen bij de concurrenten. Echter waren ze nu met een kleine bestelling van een kvm switch en een muis de voordeligste. Extra toeslag betaald in de hoop dat de bestelling ook dezelfde dag geleverd kon worden, hoewel dat altijd een risico is omdat de vervoerder ook nog wel eens wat verpest.
Tot mijn grote tevredenheid werd de bestelling echter net na het avondeten afgeleverd door DHL…… het kan dus wel ;-)
In het hele proces goed op de hoogte gehouden. Alternate stijgt weer een paar plaatsen op de lijst

---

Geen contact mee gehad, waardering op basis van bestelproces en voortgang

Prima op tijd. Same-day-delivery. Ook met dank aan DHL natuurlijk

Perfect qua informatie over bestel proces en transportkosten. Ik kon een gewenste leveringsdatum opgeven en vervolgens simpel via IDeal betalen.

Prima op gevraagde datum geleverd, duidelijke info over tijd-window van bezorging. Het klopte allemaal.
De verpakking was goed verzorgd. De doos van mijn nieuwe laptop zat in een extra kartonnen doos. Die zat dan weer, beschermd met opvulpapier, in een grotere doos.

Maķkelijk te bestellen. Duidelijke beschrijving en foto's. Mooi materiaal en heel eenvoudig te installeren. Calibration was goed te doen maar moest ik een paar keer opnieuw doen. Het effect is echt top. Over de duurzaamheid kan ik nog niets zeggen. Zeker een aanrader!!

Was snel en goed verpakt. Top! Ga vooral zo door.

Scorekaart voor ALTERNATE.nl