ALTERNATE.nl

Gebruikers over webshop ALTERNATE.nl

Top product (AudioTechnica platenspeler), prima prijs, en supersnel en keurig geleverd. Het gehele proces, van het vinden van het gewenste product, het bestellen en betalen ervan, tot en met de levering, alles verliep als een zonnetje. Heel blij mee.

Super snel geleverd. Goede bezorgdienst (DHL). Prima leveringsinfo. Keurig verzorgd allemaal.

Mooie producten en duidelijke omschreven, maar lastig filters in te vullen via de website op men telefoon

Gewoon niks op aan te merken. Was allemaal snel binnen en boven alles goed voordelig voor wat je krijgt

Erg tevreden dat Alternate als een van de weinige wel een 5070 Ti voor MSRP had staan, en ook zeer snel verzonden. Dat ik 6 euro verzendkosten betaal op een product van bijna 900 euro, nou vooruit. Maar dat het dan zo slecht verpakt is vind ik niet kunnen.

Een doos van het allerdunste karton met als opvulling een beetje papier kan toch niet? Inderdaad, dat kan niet. Resultaat: een doos die letterlijk uit elkaar valt, kon zo van buiten zien wat erin zat. Niet heel handig. Gelukkig zit de kaart zelf wel in een stevige doos. Zou graag zien dat hier iets meer moeite in gestoken wordt.

Recentelijk kreeg ik te maken met een groot probleem: mijn laptop weigerde plotseling op te starten, wat een enorme verstoring van mijn dagelijkse werkzaamheden betekende. Als iemand die afhankelijk is van zijn laptop voor werk en andere dagelijkse taken, was dit natuurlijk een behoorlijke ergernis. Na verschillende pogingen om het probleem zelf op te lossen – zoals het herstarten, de batterij eruit halen en enkele andere resets – bleek dat de laptop nog steeds niet functioneerde. Ik besloot contact op te nemen met de klantenservice van Alternate, een bedrijf waarvan ik in het verleden altijd zeer tevreden ben geweest. Gezien hun uitstekende reputatie voor service, had ik er vertrouwen in dat zij een passende oplossing zouden kunnen bieden voor mijn probleem. Wat ik vervolgens meemaakte, was buitengewoon: een snelle en efficiënte afhandeling van mijn probleem, met een vervangende laptop binnen enkele werkdagen!

Wat ik bijzonder waardeer aan mijn ervaring met Alternate is de snelheid en zorgvuldigheid waarmee het probleem werd opgelost. Nadat ik contact had opgenomen met de klantenservice, werd mijn situatie snel beoordeeld. Het team stelde voor om de laptop terug te sturen voor verdere beoordeling, en in geval van een hardwarematig probleem zou ik een vervangende laptop ontvangen. Dit proces werd snel opgezet, en binnen slechts vier werkdagen na mijn eerste contact met de klantenservice had ik mijn vervangende laptop al in handen.

De verzending van het vervangende apparaat was uiterst vlot en goed georganiseerd. De klantenservice zorgde ervoor dat ik duidelijke instructies ontving voor het retourneren van mijn defecte laptop, en de verzenddocumenten werden meteen verstrekt. Het retourproces was eenvoudig en snel, wat ervoor zorgde dat ik me geen zorgen hoefde te maken over logistieke complicaties. Het nieuwe apparaat werd zorgvuldig verpakt, wat me het vertrouwen gaf dat er extra aandacht was besteed aan het voorkomen van schade tijdens het transport. Het pakket kwam snel en in perfecte staat aan. Ik was ontzettend onder de indruk van de snelheid van het proces en het feit dat alles zo efficiënt werd geregeld, zonder onnodige vertragingen of misverstanden.

De klantenservice van Alternate verdient absoluut een speciale vermelding. Vanaf het eerste contactmoment was het duidelijk dat ik met professionals te maken had die hun vak uitstekend verstaan. De medewerkers waren vriendelijk, geduldig en heel attent. Ze luisterden aandachtig naar mijn probleem en gaven duidelijke, gedetailleerde instructies over de stappen die ik moest volgen. Het was duidelijk dat ze mijn situatie serieus namen en alles in het werk stelden om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Wat ik vooral waardeerde, was de persoonlijke benadering. In plaats van een standaardantwoord of een geautomatiseerd proces, had ik het gevoel dat ze zich echt betrokken voelden bij mijn probleem en zich inzetten om me een oplossing te bieden die past bij mijn situatie.

Gedurende het hele proces werd ik continu op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn case. Ik kreeg regelmatig updates over de status van mijn retourzending en de vervangende laptop. Dit gaf me niet alleen gemoedsrust, maar ook het vertrouwen dat alles goed geregeld was. De communicatie was helder, en ik voelde me altijd goed geïnformeerd over wat er gebeurde. Dit soort transparantie is precies wat je verwacht van een bedrijf dat klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan.

Het feit dat de klantenservice niet alleen snel reageerde, maar ook een oplossing bood zonder dat ik daar veel moeite voor hoefde te doen, maakte de ervaring des te positiever. Het proces was eenvoudig, snel en zonder enige stress. De medewerkers gaven me het gevoel dat ik altijd welkom was om vragen te stellen en dat er altijd naar mijn tevredenheid zou worden gehandeld. Dit soort klantenservice is zeldzaam, en het is iets waar ik grote waarde aan hecht.

Ik had de computer kabels die ik zocht gemakkelijk gevonden via Tweakers, doorgelinkt naar Alternate die ik al kende uit het verleden. Altijd goede ervaringen mee!
Je kunt je producten dan makkelijk in de winkelwagen van je eigen account leggen en bestellen.

Volgens de bestel tijd en lever datum zou het na 1 dag bezorgd worden, echter werd het de volgende dag al bezorgd. goede service!

ryzen 9600 x / GIGABYTE B650 AORUS ELITE AX V2 + 32 gb setje besteld

alternat heeft de set de volgende dag geleverd wat netjes is

Overzichtelijke winkel. Alles makkelijk te vinden met de gebruikelijke opties voor verzenden en betalen. Over het algemeen schappelijke prijzen.

Kwam op tijd aan en was goed verpakt. Geen beschadigingen aan de doos. (Dit is helaas wel zeer vaak het geval bij de grote concurrenten Amazon en Bol.)

Prima prijzen, snelle verzending en product zoals je mag verwachten.

Bestelling gedaan om 21:57:58 en prima de volgende dag geleverd.

Super goed verpakt in een groter doos omringd met papier een klein doosje met mijn hardeschijf.

Heb ik paar weken geleden een bestelling geplaatst voor lial lee reverse fans , het was nergens te vinden maar als ik iets wil voor mijn computer weet ik waar moet kijken diverse artikelen moet goede prijs

Ik zou binnenkort mijn 9900x3d bij ze bestellen kan ik wachten tot dat het uit is .

Verzending was altijd op tijd nooit een probleem gehad met bezorging .

Klantervis is uitstekend ik had gebeld over een artikel die in backorder was , ik was goed geïnformeerd professionele en vrrindelijk klantservis , die echt passie hebt over computers dat merk je echt .

Ondanks dat Alternate meerdere artikelen met nagenoeg dezelfde eigenschappen online aanbiedt was het heel eenvoudig om het juiste artikel te vinden en te bestellen.

Doordat dit een klein artikel betrof kon het door de brievenbus, maar bij eerder leveringen werden de pakketjes keurig en snel afgeleverd!

Goede prijzen voor producten met daarbij duidelijke beschrijvingen. Groot assortiment aan producten waardoor je praktisch alles wat je nodig hebt kan terugvinden op alternate. Echter is het wel jammer dat er geen gratis verzending is vanaf een bepaald bedrag maar enkel bij bepaalde producten. Dit is heel prettig als je een product met gratis verzending nodig hebt, maar wanneer je een duurder product besteld zonder gratis verzending is dit toch wel jammer en ben je sneller geneigd om nog een product toe te voegen met gratis verzending.

Ondanks de verzendkosten is alternate wel echt een aanrader voor bijna alles wat je nodig hebt.

ordernummer: 258261001

Zeer snelle verzending, levering is afhankelijk van de postbezorger maar zelf nog nooit problemen mee gehad. Je wordt tevens goed op de hoogte gehouden over de status van je bestelling.

De site van Alternate bevalt prima, de mogelijkheid om favorieten op te slaan is prettig en functioneert goed. De prijzen zijn concurrerend, niet altijd het goedkoopste maar dicht genoeg in de buurt om er voor te kiezen alles in 1 levering te krijgen.De digitale orderafhandeling tot en met de betaling is correct en verloopt vlot, zoals ik al jaren van Alternate gewend ben, niets buitengewoons maar wel belangrijk.

De bestelling werd dezelfde dag verzonden met een bezorg-QR-code en een tracking code en kwam zo ongeveer 24h na de bestelling aan in twee flinke pakketten. DHL scande de QR code op mijn telefoon, zonder welke niet geleverd kon worden. Alles zag er netjes en goed verpakt uit, prima.

De behuizing bleek, door een samenloop van omstandigheden net te klein dus moest terug. Alles kon weer terug in dezelfde verpakking kosteloos via DHL worden terug gestuurd. Het bedrag moest worden terug gestort omdat de vervangende behuizing niet bij Alternate op voorraad was. De terugstorting van het aankoopbedrag duurde een week of zo, dat kwam door de leveringsduur van DHL en het vervolgende controle proces bij Alternate. Is prima verlopen

I⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ | Uitstekende monitorarm en snelle levering!

Ik had snel een monitorarm nodig die zowel eenvoudig als betaalbaar was. Na een uitgebreide vergelijking kwam ik uit op een kwalitatief sterke en scherp geprijsde optie. De belofte “vandaag voor 23:00 besteld, morgen in huis” hoor je vaak, maar deze keer werd het écht waargemaakt! De volgende dag had ik de arm al binnen en hij bevalt uitstekend. Zeer tevreden met zowel het product als de service! 👌

De kwaliteit van het product zie je ook terug in de verpakking en zo ook met de verzening, snel en correct!

Bestelling was heel makkelijk. Mede omdat ik precies wist wat ik wilde hebben.
In het verleden ook goede ervaringen met deze webshop.

De levering was snel zoals beloofd. Kon door de brievenbus.

Na enkele jaren weer eens bij Alternate iets besteld omdat deze de goedkoopste optie was en voorheen ook een goede ervaring mee heb gehad. Nog steeds erg tevreden met de winkel en het bestelproces.

Zelfde dag bezorging was een handige en fijne optie voor deze bestelling. Pakket was ook goed ingepakt

(Bestelnummer: 258254163)

Recentelijk via een retourdeal een B550 moederbord besteld via Alternate, duidelijke webshop met eerlijke en goede informatie en prijzen. In het verleden vaker besteld maar de laatste maanden weinig onderdelen nodig gehad. Alternate is en blijft een aanrader!

Savonds laat besteld maar was de volgende dag al binnen, echt sneller dan de meeste winkels imo!

Reageert snel als je ze nodig hebt weet ik uit vorige ervaringen. Nette vriendelijke mensen die je graag willen helpen ipv moeten helpen

Overzichtelijke website, makkelijk in gebruik. Grote keuze aan producten.Snelle levering en goede tracking. Product was uitstekend verpakt. Kortom: kom zeker vaker hier terug! Een aanrader!!

Product was goed. Na bestelling goed op de hoogte gehouden dmv mailtjes. Product dezelfde dag bezorgd!

Een HDD uit mijn Synology NAS was defect. Eén telefoontje naar de helpdesk was voldoende voor een goed advies over een vervangende HDD. Direct besteld, en de volgende dag al in huis.

Na installatie werkte alles weer naar behoren!

De HDD werkte na installatie direct. De capaciteit was iets groter dan de 'oude' HDDs, maar dat is geen probleem.

Een vlot en goed advies, zonder al te veel wachttijd (enkele minuten).

Bestel al jaren bij Alternate en dat ging ook deze keer weer prima. Het is fijn dat ze een wat groter assortiment hebben, zodat je nog eens wat dingen kunt combineren om in 1 keer te bestellen.

De Shelly plugs werken verder prima. Zat goed verpakt en alles. Standaard ook dus helemaal tevreden met de producten.

Altijd wel betrouwbaar dat ze ook volgende dag gaan bezorgen als ze zeggen dat ze dat gaan doen.

Ik bestel vaker bij Alternate, deze keer een geheugenuitbreiding, een moederbord en processor verspreid over twee losse bestellingen (bestelnummers 258246852, 258248380).
Ik heb net genoeg kannis van hardware om gevaarlijk te zijn, maar ik weer niet wat het beste bij elkaar past. Ik heb de PC Builder op de site van Alternate gebruikt om alles op elkaar af te stemmen.

Same-day-delivery gekozen voor moederbord en processor
Spullen waren goed verpakt verzonden.
De doos met moederbord en processor was goed opgevuld met papier om te zorgen dat de boel niet ging schuiven of rammelen.

Scorekaart voor ALTERNATE.nl