ALTERNATE.nl

Gebruikers over webshop ALTERNATE.nl

Uitgebreid assortiment, snelle afhandeling en betaling. Je wordt uitvoerig op de hoogte gehouden van de status van de bestelling.

de 2 HDD's waren aan elkaar geplakt en en netjes omwikkeld met voldoende noppenfolie.

Betaling was gemakkelijk en in minder dan 1 minuut klaar en confirmatie mail gekregen. Ze bieden veel betaal mogelijkheden aan wat erg fijn is.

De levering was erg snel, het product was erg goed ingepakt en in uitstekende staat afgeleverd.

heb 3 maanden geleden een game pc gekocht service was perfect en moederbord moest een bios update doen en dat ging gratis kort gezecht een top winkel

klanten service was goed er werkte een onderdeel niet en die werd gratis vervangen

Vele aankopen gedaan bij Alternate. Pakket is uitstekend beschermd met lucht kussentjes waardoor ik hier blijf bestellen. Mag soms een klein bedrag verschillen met andere sites maar daar lig ik niet wakker van omdat ik weet dat het pakket veilig aankomt bij mij. Ook de klantenservice is niks van te zeggen. Alternate is de winkel waar ik mijn toekomstige producten ook weer ga kopen.

Klantnummer: 29265778

Je pakket word verzonden in lucht kussens waar ik heel erg blij van word. De doos is ook erg stevig, heeft echt wel wat nodig wilt deze kapot gaan. Volgende dag in huis = Volgende dag in huis.

Toch zeg ik er iets van. Als contact is het voorkeur bellen. Je word snel geholpen en of doorverwezen. De toon waarop de medewerker praat is netjes en te verstaan. Echter is mailen niet snel genoeg. binnen 24 werd wel heel krap maar mijn probleem is verholpen. een actiecode die de volgende dag na aankoop was gedaan heb ik alsnog gekregen. hier hebben ze voor mij echt punten mee gescoord. De klantenservice zou van mij 5 sterren gekregen hebben als ze een live chat beschikbaar hebben voor kleine vragen zoals mijn mail. Hiervoor nogmaals bedankt Alternate!

Middels een black friday actie 3 corsair LL fans besteld. Vrijwel als enige aanbieder hadden zij deze producten in de aanbieding.

De verzending verliep erg vlot ondanks Black Friday waar je toch bij veel andere bedrijven hoort dat ze moeilijkheden hebben qua verzending. Het pakket lag gewoon de volgende dag klaar zoals beloofd.

klantnummer: 27147246

al jaren klant bij alternate, nooit problemen gehad, klantenservice werkt snel en doet niet moeilijk.
prijs is niet altijd de laagste maar levering is snel en betrouwbaar en mocht er toch iets mis zijn dan wordt dit snel opgelost.

product(en) worden dezelfde dag nog verzonden mits de bestelling voor 22.00 besteld wordt ALS deze op voorraad is, dit is vaak wel het geval dus je hoeft nooit lang te wachten, meestal is het bestelde de volgende dag in huis zonder beschadigingen.

ooit kapotte laptop met garantie gehad, kreeg meteen een retourformulier en binnen een 2 weken had ik de laptop gerepareerd weer terug, vriendelijke klantservice die niet moeilijk doet.

Hyperx alloy fps rgb en Eyzen 5 2600 Besteld, Wel later binnengekomen ivm black Friday, verderest prima!

Duurde 2 dagen maar weet waarom

Ik heb er een razer toetsenbord gekocht wat een top service heel vriendelijke medewerkers duidelijke informatie

Super snel binnen 1 dag geleverd

Vriendelijk, luisteren aandachtig.

Ik wil een simple netwerkkaart bestellen maar dit wordt verhindert doordat de webshop steeds mij een webshopreview achter wil laten. Nou, bij deze!

Zou je ons in een privé bericht kunnen uitleggen wat je precies bedoelt? Wij begrijpen niet helemaal waar je op doelt.

niet altijd de goedkoopste, maar betrouwbaar.
Grote keus in hardware.
Ik koop er al jaren mijn hardware.
Let op de aanbiedingen.

Laten leveren bij het postagentschap, omdat ik rond de aflevertijd niet thuis zou zijn.

de prijzen worden goed getoont en over wat ik gehoord heb is het ook een zeer betrouwbare site en zijn de levertijden die ze aantonen altijd vertrouwbaar ik spreek uit ervaring

ik had een keer iets besteld namelijk een toetsenbrod en hij was kapot aangekomen en toen ik hem probeerde bleek de w en de nummerpad niet te werken en ik heb toen gebeld en ze hebben toen zeer spoedig het product vervangen en ik was hier zeer tevreden over

Snelle service, duidelijke specificaties, directe communicatie over het product. Ook had Alternate de scherpste prijs. Zeer tevreden!

Ik heb mijn nieuwe pc in onderdelen besteld in meerdere bestellingen. Alle producten die aangegeven op voorraad te waren werden ook de volgende dag geleverd via PostNL met track&trace code. De betaling was gemakkelijk via iDeal en alles werd netjes via de email bevestigd.

Levering van alle onderdelen was de volgende dag. Alles was netjes verpakt en geheel naar tevredenheid.

Na het monteren van alle hardware bleek het systeem op Windows10 niet stabiel te draaien. Na veel onderzoek en contact met fabrikant van het moederbord (Asus) dat de 400watt voeding het probleem kan zijn door bij intensief gebruik van de hardware er te weinig stroom geleverd werd. Dit gecommuniceerd met de klantenservice van Alternate en een 600watt voeding binnen de garantie om laten ruilen. Deze verwachtte ik vandaag, maar na op mijn account gekeken te hebben stond deze nog op 'in behandeling'. De voeding blijkt niet leverbaar op dit moment, terwijl hij dat op moment van omruilen wel was. Wederom contact met de klantenservice en overeengekomen een iets duurdere voeding af te nemen, waarbij ik wel het verschil moest bijbetalen. Deze zal als alles nu goed gaat morgen geleverd worden. Bijbetaling was gemakkelijk via een iDeal link en de klantenservice was adequaat en behulpzaam. Echter is er meer te lezen over leveringstermijn vermeldingen op de website. Deze verschillen nog al eens met de werkelijkheid wat hier ook het geval is. Tot nu toe goed opgelost verder, geen compensatie (zelf ook niet om gevraagd).

Top site, het bestellen van een aantal onderdelen voor mijn gaming pc ging makkelijk en snel. Moet het alleen nog allemaal binnen krijgen, maar ik maak mij daar geen zorgen over. :) Klantnummer is: 30550109

Heb op Black friday een aantal onderdelen gekocht, maar die waren niet op voorraad dus ik snap het dat het wel even gaat duren. Als het goed is krijg ik het binnenkort

Je wordt keurig geholpen met de vragen die je hebt!!

Op blackfriday een zelfbouw PC besteld met onderandere atrikelen die actie korting hadden. Alternate gaat echter niet leveren en sturen mij het verzoek om opnieuw te bestellen. De actieprijs is ondertussen natuurlijk niet meer geldig. Direct mail gestuurd naar alternate, maar geen enkele klantgerichte reactie. Voor mij deze shop dus nooit meer.

Klanten"service" is totaal niet klantgericht. Geeft geen oplossingen, enkel problemen.

Goedemorgen maartuhr,

Zou je ons in een privé bericht je ordernummer of klantnummer kunnen toesturen? Wij kijken dan graag met je mee wat er precies aan de hand is.

Door het verouderen en een defect van mijn oude PC, besloot ik op 24-11-2018 een nieuwe te bestellen bij Alternate. Ik ben afhankelijk van mijn PC i.v.m werk en ik heb al meerdere keren bij Alternate besteld en ben ook altijd tevreden geweest.

Nadat ik had besteld, kreeg ik de track and trace code waarin stond dat mijn bestelling op 26-11-2018 binnen zou komen.
Toen ik thuis kwam was mijn bestelling inderdaad binnen en bij het openen van de doos zag ik dat de CPU-koeler ontbrak die onderdeel was van ALTERNATE Upgrade Kit Prime Z370-P / i7 8700K / 16GB.
Ik had erop gerekend dat ik op die dag de PC in elkaar had kunnen zetten, zodat ik de volgende dag weer aan het werk kon. Dit was echter niet het geval door het ontbreken van de CPU-koeler. Omdat ik pas thuis was na 18.00 uur, kon ik de klantenservice niet meer kon bereiken. Ik was al bang dat ik hierdoor de ontbrekende CPU koeler niet op 27-11-2018 zou ontvangen, maar op 28-11-2018 i.v.m. verzending. Ik besloot om op 27-11-2018 de klantenservice te gaan bellen in de hoop dat er een mogelijkheid zou zijn dat ik de ontbrekende CPU-koeler nog op die dag zou kunnen krijgen, zodat ik niet teveel achter zou lopen met mijn werk.

Ik belde de klantenservice op 27-11-2018 en ik werd goed geholpen. De meneer aan de telefoon zou voor mij gaan kijken wat hij voor mij kon doen en ik zou terug gebeld worden.
Ik werd inderdaad terug gebeld door een mevrouw en zij bevestigde dat de CPU-koeler was achter gebleven en dat het morgen (inderdaad, waar ik bang voor was, 28-11-2018) binnen zou komen. Ik leg mevrouw uit dat ik hierdoor 2 dagen achter loop met werk en zij vertelt mij dat het enige wat zij kan aanbieden een excuses is.

Ik weet niet hoe ik het netjes kan zeggen, maar ik heb niets aan excuses als ik door een fout van jullie bedrijf 2 dagen achter loop op mijn werk.

Ik ben blij dat het probleem van een ontbrekende CPU-koeler is opgelost. Maar dat ik geen compensatie krijg voor een fout wat Alternate maakt, laat een slechte nasmaak achter en heeft mijn beeld van Alternate veranderd. Ik heb altijd bij Alternate besteld voor PC gerelateerde zaken en ik heb Alternate ook altijd aan anderen aangeraden voor PC onderdelen, maar ik denk dat ik dat nu niet meer ga doen.

Ik heb voor de klantenservice 3 sterren gegeven, wat volgens Tweakers voldoende is, maar eigenlijk bedoel ik 2,5 ster. De klantenservice vond ik niet slecht te noemen, omdat ik wel werd geholpen, maar ik vond het ook niet voldoende, omdat ik door dit foutje 2 dagen achterloop op mijn werk en daar geen compensatie voor krijg

Op black Friday drie onderdelen voor mijn systeem besteld. Dit voor 9 uur . Alle drie de onderdelen waren op voorraad en de bestelling zou de volgende dag binnen komen.

Echter rond 5 uur nog geen verzend bevestiging gehad. Blijkt dat een onderdeel ineens een verzendtijd van meer dan 8 dagen heeft.

Fijn dat Alternate dan geen contact met je opneemt en je zelf maar actie moet ondernemen!
Ik heb het vertragende product maar ergens anders besteld.

Ik heb vandaag het geld terug gekregen. Dit is wel snel

Goed verpakt

Twee keer contact opgenomen met de klantenservice, de eerste keer vrij onbeschoft behandeld. De tweede keer vriendelijk.

Wat vervelend dat een product toch niet op voorraad bleek te zijn. Zou je ons in een privé bericht kunnen voorzien van je ordernummer of klantnummer. Wij kijken dan graag met je mee wat er precies aan de hand was.

Om mijn Dell i5 notebook wat sneller te maken heb ik via de webshop een Samsung Evo SSD gekocht, deze laten inbouwen en Win10 laten installeren. Heel gemakkelijk plezierig telefonisch contact en advies met een verkoop medewerker. Bij het afleveren van mijn notebook bij de service desk gelijk een afspraak gemaakt om deze de dag erop af te halen. Nu beschik ik weer over een notebook die lekker snel werkt en kan ik de investering voor een nieuwe nog even vooruit duwen :)

Snel conform afspraak.

Erg scherp geprijsde artikelen en heel goede site om een pc in elkaar te knutselen.

Klantnummer: 27497610

Helaas kwam niet alles binnen de volgende dag, maar dit is begrijpelijk met black friday.

Product (laptop) was te krijgen voor een goede prijs. Aftersales en garantieafhandeling was zeer slecht.

Netjes ingepakt in een ruime doos met voldoende luchtkussens erin.

Na een maand ging de rechterspeaker van mijn laptop stuk, dus ingestuurd voor reparatie. Eerste keer kreeg ik hem na een week terug met de melding 'kunnen probleem niet reproduceren', terwijl bij opstarten direct weer duidelijk was dat de rechterspeaker het nog steeds niet deed.

Na de tweede keer opsturen werd ik na een paar dagen gebeld: we kunnen het niet reproduceren en willen de laptop weer terugsturen. Ik had er een hele brief bij gedaan (op de doos geplakt) met uitleg hoe je dit test, maar die hadden ze niet gevonden. Ik heb aangegeven dat ik de laptop pas terug wil zien als ze de brief hadden gelezen en de stappen hadden gevolgd. Vervolgens hoor ik weer helemaal niets meer.

Na twee dagen weer gebeld: ze hadden toch geconstateerd dat de speaker stuk was en hadden hem naar Asus opgestuurd ter reparatie. En bedankt voor het op de hoogte houden.

Na een ruime week gevraagd of er al meer over bekend was, wat de status bij Asus was. Klantenservice gaf aan hier geen informatie over te kunnen verstrekken. Dus ik op de site van Asus bij de RMA-pagina het productnummer van m'n laptop ingevoerd en ja hoor: daar krijg je gewoon heel gedetailleerd de status van de reparatie te zien. Na een paar dagen kreeg ik van Asus te horen dat de laptop gerepareerd was en binnen drie werkdagen weer terug zou moeten zijn (in dit geval dus bij Alternate).

Na 5 werkdagen een mail naar Alternate gestuurd of ze mijn laptop al hadden. Als antwoord: nee, geen informatie over. Na 6 werkdagen nog een mail waarin ik aangeef dat hij volgens Asus toch echt bij Alternate moet liggen, en of ze nog maar een keer willen kijken.

Eind van de dag het verlossende woord: hij was er toch en wordt opgestuurd.

Erg jammer dat je overal zelf achteraan moet, tot twee keer toe moet opsturen en daarna moet uitleggen hoe ze moeten testen (gewoon luisteren...) of de speaker stuk is en vervolgens helemaal geen informatie krijgen over de voortgang. Als kers op de taart er weer achteraan moeten om m'n laptop weer terug te krijgen...

Prijs is er prima, maar aftersales kan een heel stuk beter.

Scorekaart voor ALTERNATE.nl