Gebruikers over webshop ALTERNATE.nl
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenIk kreeg heel duidelijke en vriendelijke informatie van de verkoper bij het aanschaffen van het produkt. Tot op heden ben ik zeer tevreden over het produkt.
KlantenserviceSnelle en deskundige hulp.
AlgemeenNa jaren van klant te zijn geweest zoek ik een andere winkel. Na de laatste aankoop EVGA11GB D5X GTX 1080 Ti FTW3 Gaming heb ik zoveel ellende gehad om te kunnen bewijzen dat deze defect was dat ik hier nooit meer zo'n aanschaf zal doen. Pas na weken ter reparatie indienen en uiteindelijk bemiddeling van de producent kreeg ik mijn gelijk.
KlantenserviceDe manager is te erg voor woorden. Laat je gerust 5 keer je EVGA11GB D5X GTX 1080 Ti FTW3 Gaming kaart ter reparatie indienen, ziet het defect met eigen ogen en wederom een week later bij het ophalen geven ze aan het defect niet te kunnen traceren. Niet bereidwillig ook maar iets voor een klant te willen doen. Pas nadat ik de producent van de kaart ertussen had gehaald kreeg ik gelijk. En dit vooval was ook met een grafische kaart een jaar eerder aan de hand. Wat een BAGGER slechte klantenservice.
Hi Katje_68,
Zou je ons kunnen voorzien van een ordernummer of klantnummer in een privé bericht? Wij zullen dan even met je meekijken of we iets voor je kunnen betekenen.
AlgemeenDuidelijke website! Leuke producten en erg aantrekkelijke prijzen! Ik heb zelf een laptop gekocht en ben er heel erg tevreden mee.
VerzendingMijn bestelling was veel sneller thuis dan verwacht en dan ging het niet om een bestelling van 50€ het gng toch echt om een bestelling van €700! De volgende dag thuis terwijl ik rond de middag bestelde? Knap werk en ben er ook nog is zeer treveden mee!
KlantenserviceIk heb zelf geen klachten gehad, dat zegt al genoeg en daarnaast werd ik ook eeg goed op de hoogte gehouden door de mail.
AlgemeenAlternate geeft voldoende en duidelijke betalingsmogelijkheden, en je krijgt direct een mail dat er betaald is.
VerzendingBestelde producten worden binnen gestelde termijn bezorgd en zijn goed verpakt.
KlantenserviceIn korte bewoordingen werd door klantenservice verwezen naar een ander product.
AlgemeenM’n eerste bestelling was via de HCC dagen alweer meer dan 20 jaar geleden, m’n laatste slechts een paar weken geleden.De manier van bestellen is veranderd, de kwaliteit niet. Voor mij een vertrouwde onderneming.
Kln: 3386456
Optijd en keurig verpakt.
KlantenserviceSnel en gemakkelijk bereikbaar. De reparatie balie werkt ook prima, maar moest wel een keer half uur wachten. Probleem wel vakkundig opgelost.
AlgemeenGemakkelijk bestelproces. Overzichtelijke webshop met een old school look, waar je terecht kan voor vele soorten tech.
VerzendingOp tijd geleverd, ook gemakkelijk deels terug kunnen sturen.
KlantenserviceCorrecte en snelle afhandeling van mijn retour aanvraag. Geld snel terug gekregen!
AlgemeenIk heb met Alternate uitstekende ervaringen. Goede prijs, correcte levering. Zeer tevreden klant. Ook bij eerdere bestellingen ging alles goed.
VerzendingProduct werd overeenkomstig bestelling correct en snel geleverd. Er was een hickup met Epson over de cashback, maar dat is correct opgelost.
AlgemeenDe bestelling verliep eigenlijk perfect. Ik had met de Black Friday actie wat besteld en het was zoals beloofd de dag erna binnen.
Klantnummer (30979284)
De bestelling kwam precies zoals gepland aan.
AlgemeenOp 15 Augustus had ik een Pc gekocht ter waarden van 1800 euro(pc-build) en ik heb het laten maken. De medewerker die mij hielp was erg vriendelijk en gaf mij veel advies.
Maar 1 klein ding. De cooler was een beetje kapot dus moest ik hem terug brengen, maar hij was binnen een week gefixt.
Bovendien had ik spullen besteld die snel waren geleverd.
Alternate is 1 van mijn favoriete winkels waar ik de meest dingen heb besteld.
Ik heb zowat heel mijn game setup laten verzenden en de volgende dag nadat ik een product bestel ligt het in huis.
Bij mijn pc was het een uitzondering, want dat kwam na een week binnen, maar dat had ik al verwacht.
De medewerkers zijn erg klant vriendelijk. Toen ik mijn pc terug moest brengen hadden ze gezegd dat het zo snel mogelijk zou worden gemaakt, en dat ik gelukt.
AlgemeenGoede service, kon het product gewoon terug brengen ook al was daar geen defect aan. Ook zijn de kosten van de post hierin meegenomen.
AlgemeenDe website is duidelijk en bevat een handige pc build categorie die ervoor zorgt dat je geen incompatibel onderdelen bij elkaar kan zetten, tegen een meerprijs zetten ze 'm ook voor je in elkaar en testen ze 'm
Klantnummer: 28046963
Product word geleverd zoals beschreven, niks op aan te merken
KlantenserviceEens een computer in elkaar gezet en teruggestuurd omdat deze niet startte, helaas waren meerdere onderdelen defect geraakt bij de verzending dus Alternate had alles vervangen in elkaar gezet, met een resultaat dat de cable management ook nog eens perfect was
AlgemeenHet overzien en uitkiezen van producten was vrij makkelijk en het bestellen kon op veel manieren
VerzendingHet duurde wat langer voordat het product geleverd werd maar dat kwam waarschijnlijk door black friday
AlgemeenIk had een mechanisch toetsenbord besteld, deze was na een paar maanden gebruik defect. Na kort contact gelijk een RMA formulier ontvangen, en binnen een week had ik een nieuw toetsenbord binnen. Prima service!
VerzendingEerste verzending was snel, en de RMA was ook snel binnen.
KlantenserviceSnelle en behulpzaame response op mijn vraag over het terugsture.
AlgemeenWerkt zoals een webshop hoort te werken, behalve zoals verderop te lezen is bij verzending.
VerzendingJammer dat verzendkosten boven een bepaald bedrag niet vervallen zoals bij veel andere webshops. Dat maakt alles toch weer weer een paar Euro's duurder. Ga je toch rekening mee houden
AlgemeenHeb hier meerdere dingen besteld voor mijn computer en heb tot nu toe nog nooit een late levering gehad en alles kwam goed bescherm aan.
VerzendingKwam optijd en goed beschermd
AlgemeenHele fijne site met goede aanbiedingen.
Ik heb 2 bakplaten besteld, deze waren bij Alternate goedkoper dan bij andere aanbieders.
De bestellingen waren goed verpakt ven de erzending was sneller dan verwacht.
Zelfs tijdens deze drukke periode (Black Friday, Cyber Monday, december) waren de bestellingen eerder thuis dan verwacht.
AlgemeenIk bestel denk ik al meer dan 10 jaar bij alternate. Prima service, kom niet zo graag in de winkel. Maar heb eigenlijk nooit echt problemen gehad. Prima zaak!
Verzending2 of 3 dagen later pakketje binnen. Soms volgende dag, maar allemaal prima.
KlantenserviceWel eens wat terug gebracht, netjes vervangend artikel gekregen.
AlgemeenNa hier bij Tweakers mij ingelezen te hebben over (gaming-) toetsenborden en muizen; heb ik deze bij Alternate aangeschaft. Alles verliep vlekkeloos en ik ben erg tevreden over de producten!
VerzendingSnelle levering & probleemloze producten!
AlgemeenAlternate..
Moet er nog iets over gezegd worden? assumptions are the mother of all fuckups maar ik neem aan dat veel mensen het wel kennen in een positieve zin.
Heb je een monster gaming machine nodig? of gewoon wat reisstekkers?
Binnen een paar klikken heb je wat je wil hebben zonder gezeik. Goeie shop, keep it up.
Ik heb natuurlijk vaker dingen besteld bij alternate maar nooit iets op te merken gehad over de verpakking. Als het maar heel aankomt en dat gebeurd!
KlantenserviceInformatief belletje gedaan wanneer mijn bestelling kwam. Klantenservice was vriendelijk en het artikel kreeg ik de dag er na.
Knr: 24558187
AlgemeenDe manier waarop je producten in je winkelmandje kan doen en dat de prijzen automatisch mee veranderen vind ik top. Het proces was gelukkig erg overzichtelijk. Ook is het betalen erg makkelijk, je wordt naar een veilige site gestuurd en met een paar klikken is het betaald
VerzendingDe levering was enorm snel. Het duurde 1 werkdag voordat mijn producten binnen waren. Ik vind het fijn dat het zo snel ging, omdat ik de producten dringend nodig had!