ALTERNATE.nl

Gebruikers over webshop ALTERNATE.nl

Ik heb snel en eenvoudig direct via iDeal kunnen betalen. Ik zou alleen nog de mogelijkheid om te betalen met PayPal nóg makkelijker gevonden.

Ik heb rond de middaguur mijn bestelling geplaatst, en nog geen 24uur later werd het keurig bezorgd. De LEGO doos is tevens onbeschadigd aangekomen.

Makelijk te bestellen en ging soepel. Alles is overzichtelijk en ik had met 5 minuten besteld wat ik nodig had!

Erg snel en goed verpakt.

Bestelde item volgende dag al ontvangen. Ik had helaas het verkeerde besteld, na telefonisch contact bedrag direct terug gekregen. Super service en goed geregeld.

Volgende dag al ontvangen.

Alternate is altijd een goeie webwinkel om bij te bestellen. Ze hebben niet altijd de allergoedkoopste prijzen, maar zijn ook niet ontzettend duur. Ze hebben wel een goeie klantenservice. En dat is voor mij een grote pro.

Verzending is altijd snel. Zoals verwacht van een goeie webshop.

Alternate heeft een klanten service die tenminste probeert zijn klanten te helpen in plaats van zo snel mogelijk van je af te zijn. Dat zie je tegenwoordig helaas niet vaak meer. Ben vaak goed geholpen.

Snelle levering van producten. Wat ik dus zocht voor een oudere iMac was gewoon te verkrijgen zonder al teveel zoektochten

Ik zocht een goedkope doch betrouwbare SSD en geheugen voor een ouder iMac.
Alternate heeft het gewoon!

n.v.t.

Alles is zeer duidelijk op de site.Bestellen van product gaat makkelijk en snel.In het weekend besteld dinsdag bezorging

Meestal is de bezorging de volgende dag,behalve in het weekend een dagje later.Met track en trace.Makkelijk te volgen

Nog geen ervaring mee

Ik was opzoek naar een nieuwe muis, omdat mijn oude kapot was. Alternate.nl had een goede aanbieding met ongeveer 40 euro korting. Goede, overzichtelijke website en alles was snel geregeld. Volgende dag had ik de muis in huis. Heb in het verleden vaker spullen van Alternate.nl gekocht en nooit problemen gehad.

Goedkoopste prijs en snel geleverd.
Had bij mijn bestelling geen verzendkosten verwacht maar desondanks nog steeds de goedkoopste.

Snel geleverd, netjes verpakt

Voor mij geen afknapper deze keer. Goede, duidelijke website wat mij betreft. Ondanks dat er in de mail stond (ik heb voor bestellen een vraag gesteld per mail) dat het langer kon gaan duren vanwege drukte, was de vraag toch nog best snel beantwoord (2 dagen).

De bestelling die ik plaatste werd netjes thuis afgeleverd in een goed beschermd pakket. De mails die ik ontving waren netjes, duidelijk. De afhandeling wat mij betreft prima verlopen.

Communicatie die ik had liep prima.

de bestelling was makkelijk te regelen via klantenservice, ik werd snel en behulpzaam geholpen, ik had het ook via de site kunnen doen maar vond dit wel zo prettig

bestelde produkt was tijdens transport beschadigd, via extern bedrijf dus geen blaam aan de verkoper, een nieuwe was snel geregeld.

klanten service was behulpzaam tijdens proces

Ik bestel vaker complete pc configuraties via alternate.nl. zij hebben de pc-builder tool waarmee je een volledige pc configuratie binnen een paar minuten kan samenstellen en kan uitprinten of kan doorsturen. Dit is erg handig als je een pc samenstelt voor iemand anders. Ze zijn niet altijd de goedkoopste maar hebben wel scherpe prijzen.

Wat betreft hun voorraad is dit altijd goed en zijn de gangbare onderdelen altijd op voorraad. Zelfs de wat exotischere zaken hebben zij vaak snel leverbaar.

Ze hebben verschillende betaalwijzen waardoor gegarandeerd je voorkeursbetaalwijze in het rijtje staat.

Levering is altijd super snel. In de meeste gevallen vandaag besteld morgen in huis. Nog nooit problemen mee gehad.

Een keer een pc configuratie in de late uren verkeerd geconfigureerd en een verkeerd onderdeel in de bestelling toegevoegd en betaald. Deze bestelling meteen via de website geannuleerd en opnieuw de hele configuratie opnieuw aangemaakt met de juiste onderdelen en weer opnieuw betaald.

De volgende ochtend meteen reactie gehad en via de telefoon bevestigd dat de annulering verwerkt was en dat het geld terug gestort zou worden. Dit contact verliep vriendelijk en behulpzaam, hier is niets op aan te merken, echter was de terug betaling pas bij de volgende betaalverwerking ingepland en moest ik relatief lang wachten (ik dacht 7 dagen) op het uiteindelijke geld. Het was een bedrag van meer als 1000 euro vandaar dat het geen 5 sterren beoordeling is.

Bestel al jaren lang mijn producten via Alternate.
de site is gewoon top en de afhandeling van zaken zijn gewoon uitstekend.

de verzending is altijd op tijd en mocht het product even niet op voorraad zijn dan krijg je netjes een mail en dat is voor mij een dikke + punt.

altijd nette mail contact en mocht je vragen hebben dan krijg je altijd netjes andwoord terug.

eenvoudig bestelling plaatsen via vast inlog bij Alternate super snel en handig, vervolgens net zo makkelijk betalen. ik koop al meer dan 15 jaar bij Alternate en nooit teleurgesteld, zeer betrouwbare organisatie.

Levering binnen 24uur zoals ik van Alternate gewend ben

De informatie bij een product is niet altijd helemaal juist. Ik heb een toetsenbord (Cherry Stream) gekocht, bij het artikel stond een waarschuwing dat het waarschijnlijk de Europese layout was ondanks de afbeeldingen, maar uiteindelijk was het wel de US-international lay-out. Door middel van de productcode-tabel van Cherry zelf kwam ik erachter dat het US-int moest zijn. Dat was overigens wel precies de lay-out die ik wilde, dus wat dat betreft was het prima.

Artikelen zijn verder prima te vinden en redelijk geprijsd. Betaling en afronden van de order ging prima.

Perfect, volgende dag in huis!

Netjes op tijd en product (Corsair 16 GB DDR4-3200 Kit werkgeheugen)
werkt uitstekend! Zeker aan te raden

Het is super makkelijk om te bestellen via de GSM gedaan op het werk toen ik hoorde dat de PC het begeven had.

Tot dusver een hele fijne computer voor ons.

Ga zo door en tot de volgende keer dan.

Prima site , makkelijk zoeken en vergelijken en het bestelproces is een fluitje van een cent. De prijzen zijn prima en het gehele bestelproces wordt vakkundig uitgevoerd. De volgende dag kun je al lekker stoeien met je nieuwe aanwinsten

Bestellen betekent de volgende dag geleverd krijgen , maw TOP

Klantenservice is prima , had een vraag over afwijkende prijzen tussen emailaanbiedingen en prijzen op site , werd niet moeilijk over gedaan , ik kreeg het voor de laagste prijs

Het bestel proces is geMakkelijk en goed overzichtelijk en duidelijk. Dus prima in orde. Geen verbeterpunten.

Gisteren besteld en vandaag in huis . Snelle levering. En alles was netjes verpakt.

Goede bezorging. Prima op tijd (volgende dag werd het geleverd). Pakket was goed ingepakt. Tevreden.

PostNL had vertraging waardoor pakket dag later aankwam. Maar dit lag niet aan Alternate. Dit was een fout van PostNL

Algemene verzending was goed. Product goed ingepakt.

Sinds heel wat jaren weer een bestelling gedaan, maar de ervaring is uitstekend als vanouds!

Scorekaart voor ALTERNATE.nl