Gebruikers over webshop ALTERNATE.nl
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenMijn allereerste bestelling ooit via Tweakers gedaan, een super goeie ervaring gehad. Ik zal hier zeker vaker kijken en zeer waarschijnlijk ook vaker een bestelling doen. Via een hele goede vriend in aanraking gekomen met Tweakers. Ik zal dit zeker ook bij anderen aanraden. Keurige afhandeling en een super ontvangst van het product.
VerzendingEen keurige en super snelle verzending.
Kon ook gewoon aangeven op welke dag ik het pakket wilde ontvangen.
AlgemeenAlternate is een betrouwbaar IT webshop, waar ik al jaren van heb mogen genieten. Koop er regelmatig dingen die ik nodig heb. Altijd snelle leveringen, en werknemers hebben hier kennis van hun zaak (wat soms lastig te vinden is bij webshops!). De website mag alleen wel een refresh krijgen, zodat het wat meer met de tijd mee gaat (zoals een responsive design).
VerzendingAltijd snel geleverd. Geen problemen hiermee.
KlantenserviceHelaas zijn de klant voorwaarden wel minder goed. Vooral voor zakelijke klanten. Ik snap dat dit wettelijk normaal is, maar ik vind dat bedrijven mee moeten gaan met de tijd, zoals Coolblue en Amazon dit doen. Verder nog steeds erg tevreden over de kennis die medewerkers hier meestal wel hebben (vandaar 4 sterren ipv 5).
AlgemeenMakkelijk bestellingen en zeer eerlijke prijzen bij Alternate.nl. De bestellingen zijn altijd op de afgesproken tijden of eerder aanwezig tenzij er anders staat vermeld en dan nog proberen ze het eerder te leveren.
VerzendingNet voor 22.00 uur vrijdagavond besteld er stond na het weekend bezorgd en toch nog de volgende ochtend op zaterdag geleverd. Super en goede betrouwbaarheid!!25
AlgemeenGewoon geleverd zoals het hoort.
Ze doen wat ze schrijven.
Snel geleverd en goed verpakt.
Netjes verpakt.
AlgemeenIk koop al jaren regelmatig bij Alternate en service en snelle levering staat al jaren hoog in het vaandel. prima!
AlgemeenFijne online store, en vroeger was ik regelmatig te vinden in de winkel in Ridderkerk. Veelal hebben zij hardware wat je ergens anders veel moeilijker en duurder kan vinden.
VerzendingProduct was stevig verpakt en keurig binnen de aangegeven tijden opgestuurd en ontvangen door mij.
AlgemeenSnelle verzending en goede prijs. Ik heb een AOC monitor in de outlet gekocht (was een teruggebracht exemplaar), en deze was is uitstekende staat.
KlantenserviceMeer dan een half uur in de wacht gestaan, daarna kon de agent geen informatie geven over de staat van het outlet product.
AlgemeenFijne website door de vele filters, groot aanbod voor de laagste prijs en het bestellen gaat vlug.
VerzendingHet product was goed verpakt en is netjes bezorgd op de volgende dag.
AlgemeenBetalingsproces is prima. Heb zowel via Ideal als AfterPay betaald en dit werkt beiden uitstekend.
VerzendingBij Alternate heb ik inmiddels al een aantal producten besteld en deze zijn altijd in goede orde ontvangen. De verpakking bestaat over het algemeen uit dozen met plakband en plastic luchtkussens binnenin om het product te beschermen voor stoten. Dit is voldoende veilig naar mijn inziens. Levertijd kan ik niet over klagen. Is altijd zoals op de site staat aangegeven.
AlgemeenBestel proces verliep vlot
Makkelijk te vinden in de webshop
Alleen de beschrijving mag iets uitgebreider
Zoals toepassingen en voor welke type laptops etc
Verzending was zoals beloofd de volgende dag binnen
Wel vreemd dat het wel is aftehalen is in Ridderkerk maar niet in Tholen
AlgemeenAlles ging prima, ik ben helemaal tevreden, ik ga zeker vaker dingen bij hun bestellen.
AlgemeenDe webwinkel heeft een uitgebreid ICT assortiment dat relatief lager in prijs is dan bij andere soortgelijke webwinkels. Zeker wanneer ik als klant het product consequent aan de afhaalbalie in Ridderkerk afhaal, omdat ik in de buurt werk, scheelt het op jaarbasis.
VerzendingAlle bestelde producten werden in ongeschonden staat overhandigd aan de afhaalbalie in Ridderkerk. De meerwaarde van deze afhaalbalie is voor mij van belang, simpelweg omdat deze relatief vlakbij mijn werklocatie is. Hierdoor hoef ik niet - om - te rijden naar een ander afhaalpunt van PostNL of het te laten bezorgen.
KlantenserviceBij de meest recente bestelling werd ik direct geholpen en voerde de klantvriendelijke medewerker proactief mijn ordernummer in in zijn systeem, zodat ik dit geenszins zelf hoefde in te voeren op het touchscreen.
Ik ben al jaren klant en kan tot op heden mijn bestellingen probleemloos afhalen in Ridderkerk ook toen de showroom nog bestond, ik geen klantaccount had en de online bestelde producten als "mister X" op de factuur meekreeg. Had vorig jaar bij een eerdere bestelling per ongeluk een niet compatibel product besteld. Dat werd vriendelijk opmerkt door de medewerker aan de afhaalbalie. Hierdoor kon ik het product direct in de showroom retourneren en de online bestelde compatibel producten houden. Zijn collega zocht ter plekke online met mij mee naar een compatibel product dat gelukkig direct leverbaar was. De kostprijs hiervan was iets minder. Dus ging ik tevreden naar huis.
AlgemeenDuidelijke web site, snel gevonden wat ik zocht en redelijke prijzen.ook een pluspunt vind ik de uitgebreide beschrijving van de artikelen. Wat ik ook prettig vindt is de ruime keuze om je aankoop te kunnen betalen, eigenlijk een zeer groot pluspunt.
VerzendingVandaag bestellen morgen in huis bij voldoende voorraad, tot op heden geen klachten.
AlgemeenGrote bestelling; snel geleverd. 1 onderdeel bleek te veel besteld.Snel geretourneerd en geld terug.Super klantvriendelijk.
VerzendingSnel en goed verpakt.
KlantenserviceDirect en vriendelijk geholpen bij retour.
AlgemeenDuidelijke website, mooie aanbieding en alles soepele afgehandeld. Product opgehaald en was daar binnen 5 minuten klaar.
AlgemeenDuidelijke website en mooie aanbieding. Alles netjes afgehandeld. Ben het product af gaan halen, en was ter plekke binnen 5 minuten klaar
Algemeenhet was makkelijk om een bestelling te plaatsen en deze kon naar een postnl punt verzonden worden. betaling ging ook gemakkelijk.
VerzendingMijn bestelling was op tijd binnen.
AlgemeenVia tweakers bij Alternate gekomen, alternate had het op voorraad en voor een mooie prijs. Wel netjes dat op tweakers de prijs inclusief verzendkosten stond, bij alternate kun je daarover heen kijken.
VerzendingAlles kwam snel aan, goed verpakt, heel en Ik kon mijn product ophalen bij een postnl ophaal punt.
AlgemeenVia tweakers bij Alternate gekomen, alternate had het op voorraad en voor een mooie prijs. Wel netjes dat op tweakers de prijs inclusief verzendkosten stond. Op alternate kun je daarover heen kijken.
VerzendingDe levering was snel en netjes verpakt. Alles is goed aangekomen en werkt.