Gebruikers over webshop ALTERNATE.nl
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenAl vele jaren ben ik zeer tevreden over Alternate. De voorraad is goed op orde en levertijden zijn snel. Onlangs een probleem gehad met een Xiaomi Air Cleaner Pro en zeer snel en kundig door ze geholpen. Geen retour verzendkosten gekregen.
Kortom kan ik Alternate zeer aanbevelen!
Wanneer een artikel op voorraad is dan heb je het altijd de volgende dag al in huis. Nog niet mee gemaakt dat de voorraad indicatie niet klopt.
KlantenserviceGarantie aanvraag was snel opgelost met zeer goede communicatie. Ter verduidelijking hebben ze telefonisch contact opgenomen en het probleem besproken.
AlgemeenThe product arrived faster than expected. Quality is as good as promoted as expected. So far the hard drive works pretty well. WD Hard Drives are very trustworthy when it comes to using them as storage. regarding Design, I like more the older design, still, this one is not bad.
AlgemeenDe PC Builder is al meer dan 12 jaar mijn favoriet.
Een zeer handige tool.
11 Jaar geleden een PC gebouwd met de PC Builder en werkt nog steeds, met wat tussentijdse upgrades.
Laatst weer een PC in onderdelen uitgezocht en besteld.
Na een snelle levering, gebouwd.
Alles sluit mooi op elkaar aan, werkt perfect
Geen klachten dus geen contact gehad.
AlgemeenHet product werd geleverd door PostNL, maar werd tijdens transport zwaar beschadigd. Alternate.nl heeft het perfect opgelost.
VerzendingHet product werd op tijd volgens afspraak en degelijk verpakt geleverd. Helaas bleek het pakket beschadigd door het transport van PostNL , en de chauffeur wilde het niet mee retour nemen. Ik moest het maar op een servicepunt retour sturen. Het product bleek na openen van het pakket beschadigd. Gelijk contact gezocht met Alternate.nl.
KlantenserviceNa contact met Alternate.nl had ik na 3 dagen geheel kostenloos een nieuw onbeschadigd product in huis. Super klantenservice.
AlgemeenOrdered some new parts for my custom built PC at Alternate.nl. Bought it with a competetive price and it was shipped next business day. I really appreciate that they have a wider product offer than other webshops.
VerzendingReceived the ordered products the next day. Everything was well packed.
AlgemeenBestelling gemakkelijk geplaatst en de volgende dag nog in huis! Ook de prijs was zeer redelijk.
VerzendingProduct werd netjes de volgende dag geleverd en was goed verpakt.
KlantenserviceDe mails met updates over de order waren duidelijk en goed leesbaar, alleen wellicht wat saai vergeleken met andere webshops aangezien Alternate deze mails in platte tekst verstuurd.
Algemeenik bestel al 12 jaar alles bij alternate 1 keer iets kapot aangestuurd gekregen en zelfs dit was snel opgelost nu net weer men oom blij gemaakt met een mooi setje bij alternate vandaan bedankt heren groetjes
Verzendinggoed via post nl volgens afspraak
AlgemeenOverzichtelijke website, gemakkelijk producten vinden, goede duidelijke omschrijving en betalen ging makkelijk en super snel.
VerzendingLevering 1 dag na bestelling zoals beloofd echter 2 producten besteld en maar 1 ontvangen
KlantenserviceVrijdagavond direct na levering een mail gestuurd over niet levering van de SSD.
Weekend wordt er niet gereageerd en ook op maandag nog steeds geen reactie
Direct na thuiskomst werk, net voor 6 uur nog een mail gestuurd en ontvang alleen de standaard reactie dat de mail is ontvangen en zsm wordt beantwoord
AlgemeenVoor mij de eerste keer dat ik bij Alternate iets bestelde. Wilde zelf een pc samenstellen maar kwam op hun site een kant en klare tegen voor een scherpere prijs dan ik hem zelf kon bouwen. Goed product tegen zeer scherpe prijs Was wel een aanbieding via hun eigen website. Je kan ook via Bol.com bij hun bestellen dan geld de aanbieding niet. Zelfde dag nog besteld twee dagen later netjes bezorgt.
AlgemeenNa bijna 1 jaar was mijn waterkoeling gaan lekken. Dit direct gemaild naar alternate, de reactie vond ik wat lang maar er werd al meteen aangegeven dat het druk was. Ik kreeg te horen het product te mogen terug sturen. Na controle mocht ik een vervangend product kiezen (of geld terug krijgen). Dit verliep vrij soepel en was binnen een dag geregeld.
VerzendingHet pakket zag er goed uit netjes verpakt en kwam een dag na de bevestiging dat het product vervangen zou worden.
KlantenserviceZoals eerder aangegeven had ik het iets sneller gehoopt maar dat is meer mijn ongeduld alternate had keurig aangegeven het druk te hebben. Daarnaast kreeg ik na de eerste reactie super snel antwoord op volgende mails.
AlgemeenSeagate externe harde schijf 4 TB: Scherp geprijsd, makkelijk te bestellen en supersnel geleverd! Ik kan weer backuppen na crash van mijn oude externe schijf!
VerzendingDe ene dag bestelt, de andere dag ontvangen. Ook gemakkelijk op afhaalpunt laten bezorgen zodat ik niet thuis hoefde te blijven. Super! Bedankt Alternate!
AlgemeenIk ben al jaren klant bij alternate, fijne overzichtelijke webwinkel. Ik heb vorige week weer een bestelling gedaan en ben erg tevreden over de levering, de service en de producten.
Keep up the good work!
De levering was snel, ik had besteld en 2 werkdagen later was alles netjes optijd bezorgd.
Geen beschadigen.
Zeer tevreden!
AlgemeenNadat ik een moederboard, CPU en RAM-geheugen heb besteld, kwam ik erachter dat m'n voeding niet voldoende kon leveren om m'n PC draaiende te houden. Dus m'n laatste geld opgemaakt aan een goede voeding. Deze werd goed aangeprezen door Alternate. Het was gemakkelijk te vinden en de betaling was soepel verlopen. De bestelling kwam de volgende dag binnen!
VerzendingIk heb meerdere bestellingen achter elkaar gedaan. In alle gevallen waren ze de volgende dag in huis. Ik ben daardoor enorm tevreden met de snelle levering!
AlgemeenTop service!
Na anderhalf jaar had ik een probleem met met een product. Ik was heel snel geholpen en kreeg snel een nieuwe. Alle verzendkosten zijn gratis!
AlgemeenWij doen pas sinds een week of zes aan internetbankieren, bij Alternate onze bestelling gedaan. We waren best wel benieuwd hoe één en ander zou verlopen! Prima afwikkeling van Alternate, goede prijs/kwaliteit en snelle bezorging!
VerzendingWe hebben een LG sound bar met subwoofer gekocht..., dat is een geweldig product! Makkelijk aan te sluiten en degelijk verpakt geleverd
AlgemeenNadat ik erachter kwam dat mijn oude RAM-geheugen niet in het gekochte moederboard pastte, heb ik gelijk nieuwe besteld. Deze waren snel te vinden en de volgende dag in huis.
AlgemeenSite is erg overzichtelijk. Daardoor kon ik zowel de voeding, moederboard, RAM-geheugen en CPU snel vinden.
AlgemeenGame keyboard gekocht. Was heel makkelijk te vinden op de website en de specificaties waren duidelijk uitgelegd.
VerzendingVerzending was de orginele doos in een pskket verzend doos. Zodoende kon alleen ik mijn bestelling zien.
Algemeende website is makkelijk zat te navigeren, helaas stond er wel een fout in de product omschrijving maar mede daardoor denk ik dat de prijs voor het product de betere versie van de prijs had, ik kreeg gewoon het product met ean code zoals daar wel stond, dus alles in orde voor mij.
Verzendinglevertijd EXACT zoals beschreven op de website, geen valse aannames of foute weergave.
AlgemeenIk heb snel en eenvoudig direct via iDeal kunnen betalen. Ik zou alleen nog de mogelijkheid om te betalen met PayPal nóg makkelijker gevonden.
VerzendingIk heb rond de middaguur mijn bestelling geplaatst, en nog geen 24uur later werd het keurig bezorgd. De LEGO doos is tevens onbeschadigd aangekomen.