ALTERNATE.nl

Gebruikers over webshop ALTERNATE.nl

Fijne indeling, categorien en filters bij het zoeken naar mijn producten. Fijn dat ze een aparte outlet sectie hebben.

Prima verpakt, met luchtkussens in een neutrale doos

Ze hebben het soms druk maar antwoorden netjes op mijn vragen en tot nu hebben ze al mijn problemen kunnen oplossen.

Prima on-line winkel. Filteren niet altijd even duidelijk. Niet altijd de goedkoopste, maar prettig om bij een Nederlandse webwinkel te kopen.

Alternate heeft een breed assortiment van producten waar ik uit kon kiezen. Uiteindelijk heb ik een hele goede ervaring over gehouden en een mooi product. Het gaat om een rgb fan met afstandsbediening.

Van tevoren werd een levertijd aangegeven die netjes nagekomen is. Helemaal in orde.

Prima en overzichtelijke website: hoewel ik er via de pricewatch kwam en wist welk product ik wilde heb ik toch nog even rondgekeken. Prijzen waren op dat moment stukken lager dan elders en er waren leuke extraatjes. Productspecificaties waren ook heel goed neergezet. Wel jammer dat je niet zonder account lijkt te kunnen bestellen.

Doos in doos met luchtzakken. bestellen te volgen via postnl app. Op de hoogte gehouden via email. Zoals beloofd de volgende dag in huis.

Systeem van 3000 werkte niet uit doos. Duurde 4 dagen voordat mijn email beantwoord werd en resultaat terugsturen. Gevraagd of ik het systeem kon brengen of dat ze me Windows 10 licentie code konden sturen. Maar allemaal niet mogelijk. Ze gingen wel spoed achter zetten, maar dat zal dan minstens 4 weken duren, want er waren meer pc's in proces. Dus hoop ik dat ik het nieuwe systeem van 3000 euro binnen 6 weken kan gebruiken.

Het komt per post op aangegeven tijdstip.

De vrouw was aardig en begrip vol, maar dat is het enige wat ze kon doen. Ze hebben wel een afhaalbali, maar je kan niet iets terugbrengen. Geen technische ondersteuning, want gegeven dat ik het systeem weer moet inpakken, naar postkantoor moet en dan het systeem voor weken misschien maanden kwijt ben had ik graag Windows opnieuw geïnstalleerd. Had vermoeden dat een driver niet goed is.

Hi EasyBrain1,

Dat duurt inderdaad allemaal wel erg lang! Kun je ons via een DM je retournummer toesturen? Dan kijken we graag hoe we dit proces kunnen versnellen.

Vooral de service van Alternate is uitstekend en nog steeds de top van de Nederlandse webshops. De prijzen zijn scherp met nog betere aanbiedingen.

Snel en met TT.

Is er een keer iets niet op voorraad dan krijg je ruimhartig een alternatief aangeboden, regelmatig op hun kosten...

Wat een waardeloze toestand is dit geworden. Na 25 jaar met veel plezier klant geweest te zijn, is het tijd om te vertrekken. Geen fysieke desk locatie meer waar ik naar toe kan voor garantie. Onkundige en onbeleefde studenten aan de telefoon. Bah!

@Alternate: nee, ga weg, nerd.

Alles beschadigd en missende onderdelen. De doos was beschadigd en de onderdelen erin ook.

Ongeinteresseerde student die niet wist waar ik het over had, kon niks, wilde niks.

Hi Wiegje,

Wat vervelend dat je het contact met onze telefonische klantenservice zo hebt ervaren. Wij herkennen ons hier absoluut niet in en zijn daarom benieuwd naar de volledige case. Kun je je feedback toelichten via een DM?

Met hulp van klantenservice een nieuw systeem uit zitten dokteren, mobo, processor, geheugen, voeding, kast, ventilatie, koeler, alles argb, veel kennis zo uit het hoofd, rustige uitleg, alles gechect op compabiliteit, helder, rustig, vriendelijk, behulpzaam

geduld, nette uitleg, geen opjaag gesprek, gewoon zo begrijpelijk mogelijk, met de mogelijkheden van het mobo. en de samenwerking van de rest van het systeem, zeker 50 minuten, nu 100% zeker dat ik een niet vloekend systeen config hebt, rustige jongen, duidelijk en vriendelijk.................respect...verzending nog niet aan de orde, volgende week pas .......

Ik probeer een bestelling een aantal keren te annuleren, maar geen reactie van hun kant. Morgen word de bestelling bezorgd en dan gaan ze pas reageren.

Hi verkoper0318,

Wij zijn op zondag inderdaad gesloten. Je hebt van ons echter een e-mail ontvangen met daarin een link om de bestelling te annuleren, wanneer je hier op klikt zal de bestelling automatisch worden geannuleerd en nemen wij dit in behandeling zodra we weer aanwezig zijn.
Mocht je toch nog hulp nodig hebben, ontvangen wij graag je ordernummer via een DM.

Bestellingen verlopen goed en je hebt het snel binnen als je voor 22:00 besteld. Afhandeling van garantie verloopt ook zeer snel, met binnen 1 of 2 dagen een nieuw product of een nieuw onderdeel van het product.

Tja als je niet voor 22:00 besteld (tenzij anders aangegeven) moet je niet klagen over de levering. Ze komen tot nu toe iedere keer hun woord na en het is altijd netjes op tijd (als je thuis bent). Daarnaast goed ingepakt.

Zowel telefonisch als via de mail gemakkelijk te bereiken. Soms een wachtrij aan de telefoon, maar tot nu toe niet meer dan 3 wachtende voor mij gehad. Verder hadden ze een keer een klein foutje gemaakt en dit was op dezelfde opgelost. Kortom uitstekende service!

After a week with the new laptop I Bought a pair of Hyper x Cloud Flight too. Both are working perfectly. In my opinion this is the best hardware site I could find in Netherlands and the best prices too. Reliable shipment time and safe. No tracks of damage on product box. Really appreciate the care they offer. Thanks for my saved money (good offers) thanks for great products!

2 working days for the headsets to arrive. Pretty good, i was not in a hurry!

Really easy to find the stuff you're looking for. Easy payment methods, Fast shipment. Here you'll find offers you can't refuse! (great products also)

I recently ordered a laptop from Alternate and they send it the next day. Fast and reliable shipment. The product was in great shape working perfectly. Thank you!

Al ruim 10 jaar klant bij Alternate. Tijd voor een beoordeling dacht ik zo.

Wat mij betreft bij uitstek de beste winkel voor (computer) hardware. Meestal de benodigde onderdelen op voorraad. De levertijden zijn accuraat en de service is bijzonder goed. Het eventueel retourneren van een product gaat erg soepel en zonder problemen.

Al met al mijn favoriete online shop. Ze mogen dan wel een paar procent meer kosten dan de concurrent, wat mij betreft is dat het totaal waard.

Levering altijd op tijd. Geen gedoe. Netjes verpakt.

Reageert over het algemeen vrij snel (binnen een dag) op mail. Retourzaken worden netjes afgehandeld.

Via de PC-builder gemakkelijk een nieuwe PC samengesteld waarvan de onderdelen goed bij elkaar pasten.

Op zondagavond besteld en de volgende ochtend meteen verzonden waarbij ik goed op de hoogte werd gehouden van de status van mijn bestelling. Uiteindelijk alle onderdelen in goede staat ontvangen.

Via Pricewatch een aantrekkelijke prijs gezocht voor een Adata SU800 SSD en Alternate had dat. Ze staan ook goed bekend.

's Avonds rond 10 uur besteld, volgende ochtend voor 10 uur geleverd. Betaald met credit card.

Nog wat info gekregen van klantenservice op mijn vragen over vervanging van de system disk/partitie in een desktop waarbij de oorspronkelijke system partitie er in blijft. Helaas vergaten ze te vertellen dat er geen schroefjes bij geleverd worden en dat staat ook niet in de beschrijving.

4 maal een 3 TB Seagate Ironwolf Pro besteld. Zeer scherpe prijs en volgende dag, keurig ingepakt thuis gezonden gekregen. Geplaatst in mijn NAS en draaien als een zonnetje.

Goed verpakt in luchtbellenplastic.

Ik had een tb hdd schijf besteld met 1 dag geleverd deze schijf ingebouwd werkt top bedankt alternate.

Het artikel was zeer goed verpakt top dat is bij andere wel anders ga zo door.

vaak lange wacht zou beter kunnen.

Ik heb bij Alternate een Logitech G Pro X aangeschaft. Het product was hier het meest goedkoop en het snelst leverbaar. Helemaal top dus!

In eerste instantie werd gezegd dat het pakket de volgende dag al in huis was. Helaas kwam ik er de volgende ochtend achter dat dit niet het geval was. Het bleek dat dit kwam door een storing bij PostNL. Alternate was netjes door een e-mail te sturen hierover. Ik was hier dus snel van op de hoogte. Dit stelde ik zeer op prijs!

Producten gezocht via Pricewatch, daarna besteld bij Alternate. Zij waren een van de goedkoopste en snel met leveren.

Zoals gewoonlijk via PostNL snel bezorgd.
De producten waren zeer goed verpakt in een stevige doos.

Scorekaart voor ALTERNATE.nl