Gebruikers over webshop ALTERNATE.nl
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenMakkelijk gebruikbare site, netjes vermelden wanneer item verzonden is en track en trace werkt goed.
VerzendingVerzend was gelijk na bestelling klaar gemaakt, en kreeg dezelfde dag nog een T&T
KlantenserviceVoor dit product heb ik nooit hulp nodig gehad, wel heb ik een jaar terug een product moeten terug sturen en dit ging geweldig
AlgemeenEen toetsenbord gekocht via de webshop. In tegenstelling tot andere webshop (van BOL) meteen het goede gekregen en nog goedkoper ook.
Aangezien ik in de buurt werk meteen opgehaald, netjes afgehandeld en werkt allemaal perfect!
AlgemeenIn de laatste maanden verschillende aankopen bij Alternate gedaan, waaronder een high end game PC. Prijzen zijn zeer scherp en de PC kon ik voor dat geld zelf niet maken. Prima dus en heel tevreden
VerzendingProdukt(en) waren prima verpakt en zonder beschadiging geleverd. Zending was wel nadat alle produkten bij Alternate aanwezig waren.
KlantenserviceIk had ook een 16Gb RAM kit besteld van Vengeance. Eén van de twee bankjes bleek niet in orde. Dit gemeld en kreeg daarna een heldere retourprocedure. Alles is daarna zeer snel afgehandeld en heb ik onder garantie (incl. alle verzend/retourkosten) een nieuwe kit gekregen die nu prima functioneert.
AlgemeenAlternate heeft veel keuze en ook nog tegen een goede prijs, product wordt volgens goede voorwaardes ( bijv. volgende dag ) bezorgt en je krijgt hierover de juiste informatie. Geen negatieve ervaringen mee, kan niks zeggen over eventueel retouren.
VerzendingProduct werd geleverd op de gewenste dag, Track en Trace werkt goed (natuurlijk ook mede door Postnl) Netjes verpakt zonder spelling in de doos. Dit was wel zo fijn voor de bestelde harddisk
KlantenserviceNiet nodig gehad, genoeg toelichting bij producten op de site. Hebben de zaken netjes op orde.
AlgemeenDoe al jaren zaken met Alternate en heb eigenlijk zeer goede ervaringen. Zijn wellicht niet de allergoedkoopste, maar zeker scherp van prijs en hoge kwaliteit.
VerzendingHet is er meestal de volgende dag.
KlantenserviceAls er problemen zijn, lossen ze dit meestal snel op.
AlgemeenMijn product was makkelijk te vinden op de website Alternate.nl . De betaling ging uiters gemakkelijk. De bestelling was de volgende dag s'ochtens vroeg al bij mij geleverd. Ik vind Alternate een super winkrl ga zo door.
VerzendingS'avonds mijn bestelling geplaats s'ochtrns vroeg was het al binnen. Geweldig gewoon.
KlantenserviceNet gesprek en nemen de tijd voor de klant.
AlgemeenGoede prijs en het product kwam goed en snel aan, maar de verzendkosten waren wel veel.
VerzendingDure verzendkosten terwijl het product 23 euro koste
KlantenserviceWas gewoon goed
AlgemeenSnel en eenvoudig bestelproces. Het enige wat tegenviel was dat het product dat ik besteld had, niet in een originele retailverpakking werd geleverd, dus niet zo geschikt was om cadeau te geven.
VerzendingDe bestelling werd een dag later al geleverd, dat was top!
Algemeenprima bedrijf, snelle levering en of afhandeling garantie
Koop al jaren bij dit bedrijf en nooit problemen gekend
AlgemeenHet is een firma die veel te bieden heeft, alleen jammer dat er geen echte doorgewinterde ICTer's werken, althans die komen niet in beeld als je ze nodig heb, je kan tot laat in de avond bestellen en als het op voorraad is word het de volgende werkdag geleverd, maar zijn helaas net iets duurder.
Klantenservicejammer dat er geen echte doorgewinterde ICTer's werken, althans die komen niet in beeld als je ze nodig heb
AlgemeenBracket en sata kabel online gekocht ter completering van mijn eerder bij Alternate aangeschafte Samsung SSD, Ook nu weer uitstekende en goede producten en prettig verrast door de complete levering van het bracket, want met schoefjes. Verzending zeer snel, goed verpakt, goede e-mail communicatie over de verzending. Gewoon een top shop die netjes snel en voordelig is en een zeer ruim assortiment heeft met scherpe prijzen en een nette afhandeling van de bestellingen: aanrader!
VerzendingLevering was op tijd, goed verpakt en compleet. Begeleidende e-mails waren correct en compleet. Alternate doet het zoals het hoort en velen kunnen daar een voorbeeld aan nemen.
KlantenserviceDe klantenservice gesproken, ook deze zijn vriendelijk, correct en hebben de juiste kennis van de producten, ook de technische kennis is op orde en dat praat heel erg prettig.
Algemeen120 mm case fan gekocht bij alternate voor mijn pc om extra airflow in mijn case te krijgen. de case fan was gelijk de volgende dag verzonden
Verzendingik had mijn pakket opgehaald bij een postnl pba, het verliep erg makkelijk en kon het ophalen wanneer ik er tijd voor had. het enige nadeel is de 5 euro verzend kosten die bij veel producten er bij komt dus dan betaal je 11 euro voor een 6 euro casefan maar voor de rest perfect
AlgemeenHelder bestelproces, en voor wat ik zocht laagste prijs. Tevreden zowel over product als levering.
VerzendingPakket was snel binnen, en goed op de hoogte gehouden.
AlgemeenMijn allereerste bestelling ooit via Tweakers gedaan, een super goeie ervaring gehad. Ik zal hier zeker vaker kijken en zeer waarschijnlijk ook vaker een bestelling doen. Via een hele goede vriend in aanraking gekomen met Tweakers. Ik zal dit zeker ook bij anderen aanraden. Keurige afhandeling en een super ontvangst van het product.
VerzendingEen keurige en super snelle verzending.
Kon ook gewoon aangeven op welke dag ik het pakket wilde ontvangen.
AlgemeenAlternate is een betrouwbaar IT webshop, waar ik al jaren van heb mogen genieten. Koop er regelmatig dingen die ik nodig heb. Altijd snelle leveringen, en werknemers hebben hier kennis van hun zaak (wat soms lastig te vinden is bij webshops!). De website mag alleen wel een refresh krijgen, zodat het wat meer met de tijd mee gaat (zoals een responsive design).
VerzendingAltijd snel geleverd. Geen problemen hiermee.
KlantenserviceHelaas zijn de klant voorwaarden wel minder goed. Vooral voor zakelijke klanten. Ik snap dat dit wettelijk normaal is, maar ik vind dat bedrijven mee moeten gaan met de tijd, zoals Coolblue en Amazon dit doen. Verder nog steeds erg tevreden over de kennis die medewerkers hier meestal wel hebben (vandaar 4 sterren ipv 5).
AlgemeenMakkelijk bestellingen en zeer eerlijke prijzen bij Alternate.nl. De bestellingen zijn altijd op de afgesproken tijden of eerder aanwezig tenzij er anders staat vermeld en dan nog proberen ze het eerder te leveren.
VerzendingNet voor 22.00 uur vrijdagavond besteld er stond na het weekend bezorgd en toch nog de volgende ochtend op zaterdag geleverd. Super en goede betrouwbaarheid!!25
AlgemeenGewoon geleverd zoals het hoort.
Ze doen wat ze schrijven.
Snel geleverd en goed verpakt.
Netjes verpakt.
AlgemeenIk koop al jaren regelmatig bij Alternate en service en snelle levering staat al jaren hoog in het vaandel. prima!
AlgemeenFijne online store, en vroeger was ik regelmatig te vinden in de winkel in Ridderkerk. Veelal hebben zij hardware wat je ergens anders veel moeilijker en duurder kan vinden.
VerzendingProduct was stevig verpakt en keurig binnen de aangegeven tijden opgestuurd en ontvangen door mij.
AlgemeenSnelle verzending en goede prijs. Ik heb een AOC monitor in de outlet gekocht (was een teruggebracht exemplaar), en deze was is uitstekende staat.
KlantenserviceMeer dan een half uur in de wacht gestaan, daarna kon de agent geen informatie geven over de staat van het outlet product.