Check alle èchte Black Friday-deals Ook zo moe van nepaanbiedingen? Wij laten alleen èchte deals zien

ALTERNATE.nl

Gebruikers over webshop ALTERNATE.nl

nette en eerlijke webshop, breed aanbod en veelzijdige producten te vinden. een nat/droog stofzuiger via Alternate gekocht en wederom prima kwaliteit en tevreden na het eerste gebruik.

zoals gebruikelijk netjes en goed verpakt. geen beschadigingen en alles compleet.

Echt blij met mijn spellen Ticket to Ride, levering, prijs en site prima in orde.
Kinderen zijn er blij mee in deze tijd.

Spellen waren mooi op tijd en netjes verpakt.

Customer service was helpful even though the wait was pretty long on the call centre ; pick up at their pick up point was smooth

Eenvoudig bestelproces, goede product info. Eenvoudige en uitgebreide betaal mogelijkheden. Snelle levering en correcte status informatie.

Snel en correcte levering.

Had wat tuinproducten nodig, Alternate verkoopt tegenwoordig meer dan alleen computer onderdelen. Website is duidelijk en bestellen ging gemakkelijk. Verder niks op aan te merken.

De bestelde steel was ingewrapt in zwarte krimpfolie. Logisch vanwege de vreemde afmeting van 4cm diameter en 150cm lang. Echter was deze folie verdraaide lastig te verwijderen zonder de steel te beschadigen.

Afzuigkap besteld,een Bestron TSCH90X. Diverse bedrijven in Nederland konden hem niet leveren. Bij Alternate geen probleem keurig netjes binnen gekomen. Top !

Snel en perfect afgeleverd

Duidelijk E mail verkeer betreffende betaling en aflevering.

Goede service en snelle reactie op de vragen; zelfs met de Corona maatregelen. Wat betreft de website en automatiseren van processen van retour e.d. kan het wat beter.

I bought this SSD 240GB 350/500 A400 for my old HP laptop Pavilion DV6 6150SD, which was extremely slow. After installing this SSD, the old laptop is back to business again (pretty fast, start-up within 1 min).

delivery by post in the mailbox directly.

Good price, compared to other suppliers. Delivery on the next day.

Prima, niets op aan te merken. Breed assortiment en snelle levering van de vele producten.

Veel opties, overmaken via IDeal ging zonder problemen. De betaling was direct online afgehandeld en de bestelling direct bevestigd.

Woensdag besteld, artikel was op voorraad (gaming muisje), donderdagochtend geleverd. Vlotter kan niet denk ik. 2e keer dat ik Alternate gebruik - 2x geen enkel issue gehad.

Bestelling geplaatst omdat Alternate de enige was in Nederland die dit toetsenbord kon leveren. Plusje voor het assortiment.
Ik bleek nog een account van tien jaar oud te hebben. Gelukkig was de wachtwoord reset zo gepiept. Plus voor gebruiksgemak.
Bestelling werd netjes de volgende dag goed verpakt geleverd. Helemaal goed.

Keurig verpakt en de volgende werkdag in goede staat geleverd.

De producten kwamen op tijd aan en Alternate.nl had zelfs een betere prijs dan Amazon.de, waar ik eerst m'n producten wilde bestellen!

De hardeschijven die ik heb besteld zijn excellent verpakt en zodat ze niet beschadigde onderweg. (in speciaal zacht foam)

Ik kon de bestelling makkelijk plaatsen. En ik kon de producten makkelijk vinden dankzij de specifieke filters van Alternate. De prijzen worden volledig getoond met BTW. De betaling ging makkelijk en snel

De verzending ging goed ik had hem de dag binnen die ze hadden aangegeven.

Hele aardige klantenservice had de eerste keet het verkeerde bestelt, heb gebeld met de klantenservice en kon mijn product terugsturen en mocht een nieuwe bestellen zonder verzendkosten

De bestelling ging soepel en ik greeg goede bevestging dat ze mijn bestelling hadden ontvangen. Wat ik wel graag zou willen zien s dat je en order kan toevoegen aan je account. Ik had namelijk pas een account aangemaakt NA dat ik de bestelling plaatste in de hoop dat ik mijn bestelling eraan kon toevoegen.

De verzending ging zoals aangegeven. IK zou het wel fijn vinden als ze duidelijk melden dat als je 1 product bestelt die de volgende dag in huis kan zijn en een andere die er 2 dagen over doet dan komt de bestelling pas na 2 dagen aan. Voor de rest waren alle bevestigings mails heel handig. na dat ik de track and trace code had ontvangen was ik helemaal gerust gesteld.

Als de duidelijke mails onder de klantenservice vallen vind ik die uitstekend. Ik heb daardoor geen gebruik hoeven maken van de helpdesk. wel zou ik het fijn vinden als ik niet overspoeld word met allemaal verschillende nummers: internetbestelcode, ordernummer, pakketnummer, factuurnummer. dit graag veranderd in de toekomst.

nadat corona de import/export in/uit china had beïnvloed was de xiaomi mi 9 bijna nergens meer verkrijgbaar voor een redelijke prijs behalve bij alternate, toestel is perfect alleen jammer dat het is geleverd met een vodafone rom die niet de nieuwste updates binnenkrijgt waardoor ik nu met android 9 vastzit ipv de nieuwste 10.

ik had contact opgenomen met de klantenservice over de vodafone rom maar die konden er niet mee helpen. er staat dan ook op de productpagina dat het toestel met android 9 wordt geleverd maar het is alsnog teleurstellend want een vriend van me heeft ook een mi 9 maar dan wel met android 10.

in november een pc besteld bij hun in onderdelen. alles werkte maar na een maand of 3 begon mijn ssd kuren te krijgen. ik had er twee besteld toentertijd. ik heb een melding gemaakt naar de klantenservice dat 1 ssd het niet goed deed. waarna ik ze alletwee moest opsturen door middel van een retourzending. ik werd met alles goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken. na het verzenden was die de dag erna aangekomen en werd die direct in behandeling genomen. uiteindelijk bleek mijn ssd niet meer goed te zijn waardoor ik uiteindelijk 2 hele nieuwe heb thuis gestuurd gekregen. uiteindelijk super geholpen en heel snel.

Als een van de weinige hadden ze de RGB nvme m.2 SSD van aorus in huis.

Snelle levering

Snel de goede prijs gevonden via tweakers.net en besteld. Een goed product. Order nr 256837669 / 04.03.2020.

Snelle levering.

Bestelde producten zeer snel geleverd, zelfs nog sneller dan aangekondigd.
De spullen waren zeer goed ingepakt, en werken uitstekend.

Supersnelle levering

De prijs was van de producten waren marktconform en de bezorging was zeer snel, ik ben tevreden!

Scorekaart voor ALTERNATE.nl