Gebruikers over webshop ALTERNATE.nl
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenVeel opties, overmaken via IDeal ging zonder problemen. De betaling was direct online afgehandeld en de bestelling direct bevestigd.
VerzendingWoensdag besteld, artikel was op voorraad (gaming muisje), donderdagochtend geleverd. Vlotter kan niet denk ik. 2e keer dat ik Alternate gebruik - 2x geen enkel issue gehad.
AlgemeenBestelling geplaatst omdat Alternate de enige was in Nederland die dit toetsenbord kon leveren. Plusje voor het assortiment.
Ik bleek nog een account van tien jaar oud te hebben. Gelukkig was de wachtwoord reset zo gepiept. Plus voor gebruiksgemak.
Bestelling werd netjes de volgende dag goed verpakt geleverd. Helemaal goed.
Keurig verpakt en de volgende werkdag in goede staat geleverd.
AlgemeenDe producten kwamen op tijd aan en Alternate.nl had zelfs een betere prijs dan Amazon.de, waar ik eerst m'n producten wilde bestellen!
VerzendingDe hardeschijven die ik heb besteld zijn excellent verpakt en zodat ze niet beschadigde onderweg. (in speciaal zacht foam)
AlgemeenIk kon de bestelling makkelijk plaatsen. En ik kon de producten makkelijk vinden dankzij de specifieke filters van Alternate. De prijzen worden volledig getoond met BTW. De betaling ging makkelijk en snel
VerzendingDe verzending ging goed ik had hem de dag binnen die ze hadden aangegeven.
KlantenserviceHele aardige klantenservice had de eerste keet het verkeerde bestelt, heb gebeld met de klantenservice en kon mijn product terugsturen en mocht een nieuwe bestellen zonder verzendkosten
AlgemeenDe bestelling ging soepel en ik greeg goede bevestging dat ze mijn bestelling hadden ontvangen. Wat ik wel graag zou willen zien s dat je en order kan toevoegen aan je account. Ik had namelijk pas een account aangemaakt NA dat ik de bestelling plaatste in de hoop dat ik mijn bestelling eraan kon toevoegen.
VerzendingDe verzending ging zoals aangegeven. IK zou het wel fijn vinden als ze duidelijk melden dat als je 1 product bestelt die de volgende dag in huis kan zijn en een andere die er 2 dagen over doet dan komt de bestelling pas na 2 dagen aan. Voor de rest waren alle bevestigings mails heel handig. na dat ik de track and trace code had ontvangen was ik helemaal gerust gesteld.
KlantenserviceAls de duidelijke mails onder de klantenservice vallen vind ik die uitstekend. Ik heb daardoor geen gebruik hoeven maken van de helpdesk. wel zou ik het fijn vinden als ik niet overspoeld word met allemaal verschillende nummers: internetbestelcode, ordernummer, pakketnummer, factuurnummer. dit graag veranderd in de toekomst.
Algemeennadat corona de import/export in/uit china had beïnvloed was de xiaomi mi 9 bijna nergens meer verkrijgbaar voor een redelijke prijs behalve bij alternate, toestel is perfect alleen jammer dat het is geleverd met een vodafone rom die niet de nieuwste updates binnenkrijgt waardoor ik nu met android 9 vastzit ipv de nieuwste 10.
Klantenserviceik had contact opgenomen met de klantenservice over de vodafone rom maar die konden er niet mee helpen. er staat dan ook op de productpagina dat het toestel met android 9 wordt geleverd maar het is alsnog teleurstellend want een vriend van me heeft ook een mi 9 maar dan wel met android 10.
Algemeenin november een pc besteld bij hun in onderdelen. alles werkte maar na een maand of 3 begon mijn ssd kuren te krijgen. ik had er twee besteld toentertijd. ik heb een melding gemaakt naar de klantenservice dat 1 ssd het niet goed deed. waarna ik ze alletwee moest opsturen door middel van een retourzending. ik werd met alles goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken. na het verzenden was die de dag erna aangekomen en werd die direct in behandeling genomen. uiteindelijk bleek mijn ssd niet meer goed te zijn waardoor ik uiteindelijk 2 hele nieuwe heb thuis gestuurd gekregen. uiteindelijk super geholpen en heel snel.
AlgemeenAls een van de weinige hadden ze de RGB nvme m.2 SSD van aorus in huis.
VerzendingSnelle levering
AlgemeenSnel de goede prijs gevonden via tweakers.net en besteld. Een goed product. Order nr 256837669 / 04.03.2020.
VerzendingSnelle levering.
AlgemeenBestelde producten zeer snel geleverd, zelfs nog sneller dan aangekondigd.
De spullen waren zeer goed ingepakt, en werken uitstekend.
Supersnelle levering
AlgemeenDe prijs was van de producten waren marktconform en de bezorging was zeer snel, ik ben tevreden!
AlgemeenDuidelijke omschrijving van het product. Scherp geprijsd. Heb al vaker wat bij Alternate gekocht en ben eigenlijk altijd wel tevreden met het verloop van de bestelling. Product werkt, ben er blij mee!
VerzendingGeleverd zoals vermeld op de site. Goed verpakt in een doos met goede opvulling. Zoals altijd heeft de PostNL bezorger er weer flink mee lopen smijten aan de doos te zien, maar de doos van het product zelf was onbeschadigd.
AlgemeenAlternate hanteert scherpe prijzen, het is makkelijk om een artikel te vinden op de website, het bestellen en betalen gaat gemakkelijk.
VerzendingHet werd snel en goed geleverd, met Track en Trace.
KlantenserviceMijn klacht werd razendsnel in behandeling genomen en ik kreeg mijn geld terug voor één van de bestelde artikelen.
AlgemeenIk bestel al jaren bij Alternate ben altijd zeer tevreden over dit bedrijf. Ze hebben een groot aanbod in computer artikelen.
VerzendingLaatst een geluidskaart besteld.
Snel geleverd en goed verpakt zoals altijd eigenlijk.
Algemeen2e kans pc besteld met nieuw scherm. Scherm werkte niet. Alles retour gestuurd zonder probleem en geld snel terug vekregen. Zou hier weer bestellen, zijn professioneel bezig.
VerzendingSnel en met zorg verpakt
KlantenserviceZie algemeen
AlgemeenBIj Alternate bestel ik al vele jaren. Gewoon een goede website om te vergelijken, Ook gebruik ik vaak de pc builder tool om mijn pc onderdelen te checken en/of te kopen.
VerzendingLaatst een LG gaming monitor gekocht via Alternate. Specificaties goed te vergelijken op de website en zoals ik gewend was van Alternate, een snelle levering.
KlantenserviceGeen ervaring met de klantenservice.
AlgemeenAlternate was 1 van de zeer weinigen waar nog DDR3L 1600Mhz low-profile (VLP) geheugen verkocht werd en dit op voorraad had. Omdat ik een after-market cooler had op mijn moederbord, waren deze minder hoge reepjes noodzakelijk. De oorspronkelijke Crucial Ballistix VLP was nergens meer te krijgen, maar dit Kingston geheugen werkt prima samen.
Verzending's Avond besteld, volgende dag in huis. Sneller kan het niet. Informatie email over status, track & trace. Wat wil je nog meer?
KlantenserviceKort contact gehad of Crucial en Kingston samengaan i.c.m. verschillende CAS timings. Die vraag was wat lastig, maar omdat de overige vragen prima beantwoord werden, de gok gewaagd (mede i.c.m. de mogelijkheid van gratis retourneren). En gelukkig werkte alles prima samen.
AlgemeenIk zocht een nieuwe game muis na verschillende geprobeerd te hebben kreeg ik altijd kramp in mijn hand omdat de meeste muizen te smal zijn na veel speurwerk kwam ik op de Corsair Nightsword RG terecht deze muis is wat breder voor als je grote handen hebt. Echter was deze muis best wel duur bij de webshops totdat ik bij Alternate terecht kwam en die hem erg goedkoop kon leveren.
VerzendingIk had laat op de avond de muis besteld en de volgende dag al in huis daar hou ik van na 1 dag in huis.
Mocht ik weer wat nodig hebben voor de pc dan ga ik eerst naar Alternate want die hebben erg aantrekkelijke prijzen voor hun assortiment.
AlgemeenKon alleen hier nog de Amerikaanse koelkast bestellen tegen de prijs die ik in m'n hoofd had, alle andere aanbieders hadden stiekem tussendoor de prijzen verhoogd.....
VerzendingNetjes afgeleverd en de chauffeur heeft nog geholpen het bakbeest naar binnen te krijgen. Pluim voor DHL.
KlantenserviceWel jammer dat ze m'n oude koelkast niet meteen mee terug namen. Was na 1 telefoontje en een beetje aandringen echter wel geregeld.
AlgemeenFijne winkel met goede klantenservice. Ik had problemen met het product, wat zij uiterst professioneel hebben behandeld en opgelost.
VerzendingVerzending kwam snel binnen. Ik had laat besteld, en de volgende dag was het al binnen