ALTERNATE.nl

Gebruikers over webshop ALTERNATE.nl

Producten kwamen wat vertraagd aan, maar dat zal eerder aan PostNL/DHL liggen. Ook is de "vandaag morgen inhuis" service in mijn ogen onnodig.

Goed verpakt, kwam zonder schade aan.

Toen het pakket vetraagd was had ik gemaild met de klantenservice, kreeg ik geen antwoord. Na een belletje zouden ze het voor me uitzoeken en via de mail wat laten weten, ook toen niks van hen gehoord. Product was wel aangekomen.

Beste Lars,
Bedankt voor je review.
Wat ontzettend vervelend dat je hierover geen reactie ontvangen hebt wat natuurlijk niet de bedoeling is of kan zijn, excuses hiervoor. Mochten wij je nog ergens mee verder kunnen helpen horen wij dat graag van je.

Voor mij een vertrouwd adres. De prijzen zijn goed en concurrerend, en er zijn eigenlijk gewoon geen problemen. Makkelijk besteld en snel in huis.

Voorspelbaar met track& trace en op tijd.

Een Alienware monitor besteld. Bestelling in de morgen gedaan met de gedachten dat deze na het weekend pas geleverd zou worden. Wat schetst mijn verbazing, s'avonds werd deze al geleverd!

Product was snel geleverd. Netjes op tijd met goede tijdsaanduiding

Beste,
Bedankt voor je positieve review.
Fijn om te horen dat dit een meevaller zo net voor het weekend was. Wij willen je dan ook veel plezier van jouw aankoop wensen.

Ik heb nieuw werkgeheugen besteld dat beter matcht met mijn nieuwe Ryzen CPU. Wederom een prima ervaring.

De dag na het bestellen had ik direct het werkgeheugen in huis en kon ik aan de slag. Top!

Ik heb ditmaal geen klantenservice nodig gehad, maar op basis van andere ervaringen bij Alternate kan ik zeggen dat de winkel de klantenservice op orde heeft.

Alternate houdt zich aan afspraken en levert goede service. Doorgaans worden artikelen een dag later geleverd. Het aanbod is van goede kwaliteit en breed, maar in een enkel geval is het aanbod niet heel gevarieerd, of zijn veel producten niet leverbaar (levertermijn onbekend).

Ik bestel al jaren bij Alternate, ditmaal een CPU koeler en een PCIe SSD.

Degelijk verpakt en op tijd geleverd.

Deze bestelling heb ik niet te maken gehad met de klantenservice, maar op basis van andere ervaringen met Alternate kan ik wel zeggen dat de winkel de klantenservice op orde heeft.

Je bestelling plaatsen is zeer eenvoudig en intuïtief. Ik gebruik zelf altijd iDeal, even bevestigen met de smartphone en klaar.

In de avond besteld, toen ik erachter kwam dat mijn chasis fan kapot was. Dag erna meteen geleverd thuis.

Ik heb 2x in het verleden issues gehad. Dat is dan ook het moment waarbij je in aanraking komt met de klantenservice. Ik ben beide keren zeer netjes geholpen en men denkt altijd mee in het belang van de klant.

Na een terminale crash van mijn PC moest er snel een andere komen. Al langer klant bij Alternate, dus daar eerst op zoek gegaan. Al snel een mini-pc gevonden die volledig aan de eisen voldoet en ook betaalbaar was
De site geeft veel keuze, maar ook veel informatie, dus het zoeken is niet lastig.

De nieuwe PC stond binnen 24 uur in huis en het inrichten kon beginnen

Zoals boven gemeld, heldere, informatieve site, en snelle levering

muis besteld, voor een nette prijs en zonder verzendkosten. prima product wat ook nog snel werd afgeleverd.

maandag besteld, woensdag geleverd. precies zoals beloofd. tevens netjes verpakt .

Beste,
Bedankt voor je positieve review! Wij willen je veel plezier van jouw aankoop wensen.

Goede snelle site, goede zoekfunctie. Alles duidelijk en eenvoudig en snel.
Genoeg betaalmogelijkheden inclusief achteraf betalen via Afterpay.
Verzendkosten meer dan redelijk, vooral voor de snelheid van levering.

Ik keek op toen op de dag van bestellen de deurbel ging en het pakket al geleverd werd. Binnen 13 uur na bestellen op dezelfde dag nog binnen.. uur of 7 in de ochtend besteld, voor 8 uur in de avond binnen via koeriersdienst, SUPER!

Vriendelijke medewerker aan de telefoon keek met me mee toen ik een vraag had over het product. Gaf geen gevoel dat hij haast had, was echt netjes en m'n vraag was binnen een paar minuten beantwoord.

Beste,
Bedankt voor je positieve review.
Erg prettig om te mogen vernemen dat het bestelproces en de levering volledig aan jouw verwachtingen voldaan heeft. Wij hopen je in de toekomst dan nog eens terug te mogen zien.

Heb een Keychron C2-K3, Toetsenbord gekocht, goede prijs, snelle levering en nog nooit zoon fijn toetstenbord gehad.

Kwam aan wanneer verwacht, netjes ingepakt.

Goede deal en netjes op tijd geleverd, helemaal prima dus. Niks op aan te merken.

Goede service: mijn product was defect geraakt buiten de garantieperiode. Alternate heeft me een nieuw product gestuurd, zonder kosten. Het werd de volgende dag al bezorgd, nog voordat ik het oude product hebben kunnen terugsturen. Klasse!

Beste,
Bedankt voor je review! Wij vinden het erg fijn om te horen dat deze afhandeling aan jouw wensen voldaan heeft en willen je dan ook veel plezier van jouw aankoop wensen.

ordernummer 257558828.
vrijdag avond na 10 uur besteld en zaterdagmiddag in huis. Alles werkt prima.
Dus klantenservice kan ik niet beoordelen.

Er stond wel vermeld volgende dag in huis maar ja dat staat bijna op alle sites.
normaal zou je als je vrijdag zo laat besteld het op dinsdag verwachten, dit was met dhl dus misschien maandag.

Ik heb snachts om 2 uur de bestelling geplaatst en had een gloednieuwe monitor nog om half 7 binnen s’avonds. Echt een top service en erg snel! Betaling ging ook goed, en snel een bevestiging van mijn bestelling

Snachts besteld, en de zelfde dag eind van de middag nog binnen.

Bestellen en betalen was zeer eenvoudig en het product werd snel de volgende dag al geleverd.

Levering de volgende dag 👍!

Was niet nodig.

Alles ging soepel en sinds ik met afterpay kon betalen kon ik zonder stress wachten tot ik mijn bestelling had ontvangen en uitgeprobeerd voordat ik betaalde.

Het pakketje was er snel maar zonder dat ik er toestemming voor gaf werd het recht voor de deur in de regen afgeleverd. Sinds het een toetsenbord was dit niet prettig.

Alternate heeft vergeleken met veel (online)winkels erg aantrekkelijke prijzen, maar ook producten die je bijvoorbeeld niet heel snel vindt op bol.com, maar misschien wel nodig hebt. In mijn geval pannen van bijvoorbeeld Lodge.

Snelle verzending en goed ingepakt. Daarnaast krijg je een track and trace code waarmee je de verzending kunt volgen. Wordt verstuurd met PostNL met optie om je bestelling af te halen bij een PostNL punt. Erg handig.

Klantenservice is goed bereikbaar en je kunt altijd vragen stellen over bestellingen en wanneer artikelen weer op voorraad komen. Ze helpen je echt met je vragen, dus je krijgt niet het gevoel dat je een antwoord krijgt wat niet klopt alleen om zo snel mogelijk een volgende klant te spreken.

Ik wilde naast de cloudopslag graag een externe HD als extra back-up voor belangrijke bestanden. Na enkele reviews te hebben gelezen gekozen voor de WD Passport en deze uiteindelijk via Alternate besteld. De website is duidelijk en kon via de zoekfunctie makkelijk vinden wat ik nodig had. Na het aanmaken van een account is bestellen simpel en snel geregeld, ik werd keurig op de hoogte gehouden wanneer het pakket geleverd zou worden. kortom, allemaal prima geregeld!

Het artikel echter had een (zeer) klein plekje op de behuizing en ook de bijgeleverde USB kabel had wat (kleine) plekjes hier en daar. De (dunne) plastic behuizing waar de HD in zat was gescheurd en deels afgebroken waardoor ik twijfel of het echt een nieuw exemplaar is of dat dit een geretourneerd artikel betreft. Voor de duidelijkheid, ik had gekozen en betaald voor een nieuw exemplaar. Omdat het mij teveel moeite kost om het eventueel retour te sturen, te moeten wachten op een nieuw exemplaar en het enkel wat kleine plekjes betreft terwijl het geleverde allemaal verder prima werkt, heb ik besloten het te laten zitten en het artikel inmiddels in gebruik genomen.

Besteld op zondag en geleverd op dinsdag, precies zoals verwacht. Het artikel zat verpakt in een doosje met een luchtkussen en wat papier, wat in dit geval prima was.

Ik realiseer me dat het niet verbaast als een bestelling dezelfde dag nog wordt verzonden en de volgende dag wordt bezorgd. Dat is bij mij eerder deze week gebeurd en dan ook nog eens een goede prijs. Ik schrijf deze review omdat ik het ook wel redelijk vind om iets positiefs te schrijven als het goed is gegaan, ofschoon je als gebruiker, meen ik, meer hebt aan negatieve reviews: daaraan kun je zien wat er zoal bij een bepaalde leverancier fout gaat en vooral hoe daarmee werd omgegaan. Enfin, in dit geval ging alles dus prima en snel.
Een puntje kritiek uit de bevestiging van de bestelling: "De koopovereenkomst is bereikt als je de orderbevestiging van ons hebt ontvangen." Deze zin uit de bevestiging is onbegrijpelijk, vermoedelijk verkeerd vertaald uit het Duits of zo. Ook als je voor "bereikt" "definitief" zou moeten lezen klopt het niet. Want de overeenkomst komt toch tot stand door aanvaarding van het aanbod op internet? En daarbij, deze zin staat in de orderbevestiging. Enfin.

Het pakket is met DHL Parcel verzonden en de volgende dag bezorgd, precies zoals beloofd. Zo zie je maar: het hoeft echt niet altijd fout te gaan.

Het zoeken tussen de verschillende varianten van een product (een toetsenbord in dit geval) had iets makkelijker gekund, maar verder kon ik vinden wat ik zocht en was de informatie compleet.

Levering op tijd, en er zat voldoende padding in de omdoos.

Ik had vooraf nog een vraag over het toetsenbord. Mailtje had even tijd nodig om een antwoord te krijgen, telefonisch werd ik wel snel en vriendelijk te woord gestaan.

Scorekaart voor ALTERNATE.nl