ALTERNATE.nl

Gebruikers over webshop ALTERNATE.nl

Fijne webshop met prima assortiment. Prijzen zijn ook prima te noemen. Bestellen gaat gemakkelijk en je wordt goed op de hoogte gehouden van de bestelling.

Niets op aan te merken, product was geleverd in een stevige doos. Verzendkosten zijn ook zeer redelijk te noemen.

Niet goedkoop, maar het was de enige die het kon leveren. Levering uit voorraad. Overzichtelijke site, die me er toe verleide meer te kopen dan ik van plan was ;)

Snelle levering, waarbij ik meteen kon kiezen voor een afleverdag.
Maar: pakket werd geleverd de avond voor mijn gekozen datum. Dat is niet waarom je een datum prikt.
Een van de dozen was open, al ontbrak er niets.

Het heeft een duidelijke website met prima zoek mogelijkheden.
Alleen een beetje onduidelijk omdat ik het laatste artikel had besteld, waardoor er "niet op voorraad bij kwam te staan"

De verzending kwam op tijd binnen. Ik had 3 dingen besteld, die zaten in een goed passende doos.

Erg jammer van zo'n mooi bedrijf. Had een moederbord gekocht uit de outlet. Hier stond verder niks bij dat hij beschadigd was. Je voelt hem al aankomen, nadat ik het bord binnen had, merkte ik al vrij snel dat het PCIe houder afgebroken was. Niet eens aanwezig in de doos. Ook het m.2 schroefje ontbrak.. beetje jammer. Nog erger is het dat ze de fout niet onderkennen en gewoon zeggen dat het in de omschrijving stond. Dit was natuurlijk niet het geval. Erg jammer en zal dus niet snel nog wat kopen bij deze zaak.

Prima verpakt verzonden

Met het kluitje in het riet gestuurd.. ze maken zelf een fout en maken het nergens mee goed. Geen excuus zelfs. Erg jammer en een gemiste kans.

Beste,

Vriendelijk bedankt voor je bericht.
Het spijt me te vernemen dat onze service niet was hoe je dit had verwacht. Graag willen wij zoeken naar verbeteringen hierin, indien je tips hebt voor ons kun je deze doorsturen naar feedback@alternate.nl

Wij kijken uit naar je email!

Groot voorraad aan spullen. Ik heb voor de eerste keer voor mijn vriendin een computer gebouwd en ze was enthousiast over de voorraad en opties die er waren. Ze heeft haar pc helemaal naar smaak gekozen en ze is er super blij mee! Scheelt mij een laat valentijnscadeau ;-)

Het pakket werd ondanks het nadrukkelijke verzoek om niet bij de buren geleverd te worden (conflict), toch bij de buren geleverd, wat ik voornamelijk DHL kwaad neem. Dit was wel jammer

Bestelling was snel verzonden, voorraadstatus klopt eigenlijk altijd wel (geldt tegenwoordig bij veel webshops niet). Ordernummer 257591376.

Normaal gesproken goed verpakt, dit keer was de doos wel half open gegaan omdat de tape niet goed over de flap heen zat van de doos. Gelukkig was de inhoud niet verloren gegaan.

Klantenservice reageert snel bij vragen en ook de telefonische bereikbaarheid is prima.

Twee miniatuur auto's besteld voor ons kleinkind. Aanzienlijk goedkoper dan bij Bol.com. snelle levering en keurig verpakt.

Zeer snelle levery

Niet nodig gehad. Site was duidelijk

Makkelijke bestelling op internet. 's-Middags besteld en de volgende dag keurig verpakt geleverd. Goed product dat zijn prijs en snelle levering waard is.

Toetsenbord besteld. Keurig bestelbevestiging en op tijd ontvangen.
Was goed verpakt. Voldoet aan getoonde beschrijving

Duidelijke website. Bestelling was makelijk en snel gedaan en duidelijke voorraad indicatie. En enige winkel met het nieuwe product.

Supersnel, 's ochtends besteld 's avonds in huis.
Dit terwijl op site stond, levering volgende dag.

Nog geen ervaring met de klantenservice. Hopen dat het niet nodig is.

Heb recent een vaste computer gekocht en had daarbij een toetsenbord nodig.
Nu heb in 2016 een gaming laptop gekocht bij alternate.
Deze bestelling is mij altijd bijgebleven en de winkel ook. Hierdoor ben ik blijven bestellen bij alternate als ik "gear" nodig heb.

Verzending was helemaal in orde ook bij de andere bestellingen. Tijden klopte en werd op de juiste dag geleverd. Helemaal niks mis mee.

Online bestellen is makkelijk en modern, maar ik mis toch een gewone winkel, al gaat het hier ook - in ieder geval bij mijn bestellingen - om dozen schuiven. Maar dat doen ze netjes, efficiënt en voor goede prijzen. Niet spectaculair misschien, maar gewoon en nuchter. Voor mij is dat meer dan ruim voldoende.,

Verzenden is een kwestie van op tijd op de post gooien bij een goede besteldienst en dat doen ze naar behoren. De spullen worden op tijd geleverd, al heb ik er wel wat twijfels bij als een harddisk in een groene (buiten-)brievenbus gedaan wordt.

Ik had geen bestel- (en betaal(!))bevestiging gehad. Ik sta uit principe liever niet op klantenlijsten, maar dat bleek voor het nalopen van de oorzaak geen probleem: eigen typefout. Je hangt wel even in de wacht, maar dan heb je ook wat...

Via zoekopdracht uitgekomen op de site van Alternate voor goedkoopste prijs. Ik zocht een bladblazer en dacht in eerste instantie dat Alternate alleen pc gerelateerde spullen had, dat blijkt dus niet zo te zijn. Fijne site waar je gemakkelijk besteld.

Levering was snel en goed verpakt. Via track en trace kun je pakket volgen.

Fijne site, makkelijk te gebruiken, goede service wanneer je bijvoorbeeld iets retourneert, snelle levering, groot aanbod van producten. Als ik iets nodig heb qua technologie ga ik eerst altijd naar Alternate. Wat ook handig is wat een goede toevoeging is aan de website is de pc-builer, waar je makkelijk en snel een pc in elkaar kan zetten

Snel geleverd, handige opties voor tijd en plaats van levering. Goed verpakt, geen enkele vorm van schade gezien van alles wat ik tot nu toe besteld heb.

Snelle reactie bij vragen, mocht er iets mis gaan kun je ze makkelijk bereiken

Ik heb via de mobiele site een MX Keys toetsenbord besteld, nadat Alternate als goedkoopste boven kwam drijven in de Pricewatch. Het proces verliep erg soepel en ik had binnen een paar minuten mijn bestelling geplaatst. Niks op aan te merken.

Ik ben goed op de hoogte gehouden via Track en Trace en het pakketje kwam op tijd binnen. Ook erg fijn dat DHL het tijdslot op een gegeven moment vernauwd wanneer ze in de buurt komen.

Opzich prima mening over Alternate. Toch echter dit keer niet meer zo.
Ik heb een CPU en Moederbord gekocht bij Alternate.
Een keer "Refurb" om te proberen, al gebruikt is het echter geen probleem als het maar werkt.
Helaas bij aankomst was de doos beschadigd en vies, al is dat ook niet echter een groot probleem, t is maar n doos, weetje.

Maar bij nader onderzoek leek het moederbord al n paar jaar gebruikt te zijn.
Chipset fan stoffig en rammelt.
VRM`s en CPU sock onder koelpasta restjes.
Beschadigingen bij audio chip..
Lijkt alsof ik n stevig gebruikt bord krijg.
Voor die paar tientjes mag je ook eigenlijk niet klagen.

Oke, na bouwen en stofvrij maken bord en schoonmaken bord lijkt alles prima te werken.

F32 bios versie stond erop, al kan dit problemen geven met cpu en mem support.
Maar, hij werkt tot zo ver.

Na de installatie van windows zetten je de pc uit waarna hij niet meer aan ging.
PC kreeg je aan dmv harde bios reset of 5 min van de stroom af.

Dit werkt eigenlijk niet zoals het moet zijn...
Reboot of kort na uitzetten werkt het systeem wel.
Maar als je langer als paar minuten de pc weer aanzet lijkt de bios niet meer op te starten... hij blijft hangen in een post menu (fans 100% etc.)

Uiteraard beroep gedaan op de RMA afdeling.
Verder niet mijn pakkie aan om te beoordelen wat er defect is aan het moederbord. (Voor RMA procedure test met ander CPU, ander MEM en ander voeding en bios flash zonder enige verbetering (it`ers he...))

Goed, na aantal weken stil te zijn geweest komt willekeurig het pakketje terug.
Het test rapport was nogal onprofessioneel.
---
Test rapport
Bios bijgewerkt naar laatste versie
Start normaal op en door naar windows
100x herstart vanuit windows OK
tientallen keren koude start OK
---

Ja... ook de dingen die ik heb geconstateerd.
Maar goed, dat was ook niet geheel de klacht omschrijving.
Ik had netjes gemeld dat de fan rammelt, helaas is daar niet op gereageerd.
Er is ook geen navraag geweest hoe ik mijn situatie ervaar.
Klant contact is erg belangrijk met klachten afhandeling.

Mijn mening (omdat zelf in de IT werk) is altijd "als het voor de klant maar opgelost is" en niet zomaar een product terug sturen met twijfel.

Ondertussen een ander moederbord besteld elders en deze erin gezet.
Deze werkt wel naar behoren (ook na "tientallen keren")

Ik hoop dat Alternate wat meer richting klant support kan doen, zal veel in de toekomst aan verzendkosten schelen en tevredenheid zal ook beter gaan.

Verzenden was prima, netjes verpakt en snel geleverd.
Zoals altijd, netjes op tijd.

Probleem is helaas na verhaal hierboven niet opgelost.

Ondertussen Creditering aangevraagd voor het moederbord.
En de 2de keer het moederbord terug gestuurd met zelfde klacht omschrijving.
Daarnaast vind ik het best lang duren, we zijn al ruim n maand bezig...

Tot 2X toe DDR 5 geheugen besteld van G Skill en tot 2X toe het verkeerde gestuurd ,dit kan niet! Dan heeft het bedrijf de zaakjes niet op orde! Ik als klant 2X gedupeerd en dan wordt er bij de klantenservice gedaan of dat normaal is en de procedure gevolgd😡

Verzending ging wel goed maar als je 2X het verkeerde product krijgt wordt je daar niet vrolijk op

Ze volgen gewoon de procedure en laten de klant in de kou staan , zou zomaar kunnen dat je 1 week niet op de pc kan

Vriendelijk bedankt voor je feedback! Het spijt me te horen dat er tot 2 keer toe een verkeerd product naar je verzonden is. Ik hoop dat het momenteel voor je opgelost is, anders zou ik willen vragen dit nogmaals te melden bij onze klantenservice.

Recent een Toetsenbord besteld (Corsair Gaming K70 MK2 SE). De webshop ziet er zeer overzichtelijk uit, de prijzen zijn zeer scherp en de bezorging was zoals vermeld de volgende dag. Al met al een prettige eerste ervaring met Alternate.nl en zeker voor herhaling vatbaar!

Bestelling ging prima.
Mooie snelle ASUS TUF Dash F15 FX516PC-HN095T, 15.6" Gaming laptop.
In prima staat, snel bezorgd!
Top!

Bestelling werd zeer snel en netjes geleverd!
Kwam in uitstekende staat aan.

Bestelde een 3070 ti van de website omdat het een goede en goedkope grafische kaart had, dus ik ging met hen mee. De verzending was snel en de volgende dag in huis.
Bestelnummer 457588047

Scorekaart voor ALTERNATE.nl