Gebruikers over webshop ALTERNATE.nl
Review toevoegenUit eigen beweging
Algemeen's Avonds een bestelling geplaatst (processor en geheugen) die de volgende dag al werd geleverd. Het bestellen ging eenvoudig en snel.
VerzendingVerzending ging via DHL en dat verliep prima, alhoewel DHL ruime tijdsvakken hanteert.
AlgemeenBestelling ging prima. Product was defect en heb ik retour gestuurd en daarna begon het wachten. Inmiddels meer dan een week en geen enkele reactie. DHL bevestigt correcte aflevering. Bellen en mailen naar Alternate heeft geen zin ze geven aan het te druk te hebben.
VerzendingBestelling ging prima. Product was defect en heb ik retour gestuurd en daarna begon het wachten. Inmiddels meer dan een week en geen enkele reactie. DHL bevestigt correcte aflevering. Bellen en mailen naar Alternate heeft geen zin ze geven aan het te druk te hebben.
KlantenserviceKantenservice geeft aan het te druk te hebben om retourzendingen binnen een wek te verwerken
AlgemeenHeb via Alternate een Asus RX6650XT gekocht, doos was geopend geweest waardoor ik hem met een hoede korting heb kunnen kopen. Het product was goed en is snel geleverd.
VerzendingProduct was goed verpakt en is zonder beschadigingen aangekomen.
AlgemeenFractical Design North overal uitverkocht behalve hier.
Binnen 1 dag binnen. Fantastisch dat ze eerlijk zijn over hun voorraad. Andere niet nader te noemen webwinkel kan hier echt wat van leren.
AlgemeenDe website is goed in elkaar gezet, alles is duidelijk en je kan goed filteren. De levering is prima en de klantenservice ook.
VerzendingDe verzending gaat simpel een gemakkelijk. Kwam snel aan
KlantenservicePrima. Hoefde er bij deze bestelling niet mee in contact te komen, maar bij een vorige bestelling ging het goed.
AlgemeenPrijzen zijn goed, ik heb geen problemen gehad in het gehele proces maar weet van vorige bestellingen dat ook dan Alternate klaar staat op te helpen.
AlgemeenExact wat je wenst van een moderne webshop: supersnel, accuraat en in dit geval de scherpste prijs.
Ik bestelde een Rizen processor, bijna 50 Euro goedkoper dan elders. Vrijdagmiddag besteld, zaterdagochtend bezorgd.
Supersnel, in minder dan 24 uur geleverd. Goed verpakt, de bon netjes in de doos, zoals het hoort.
AlgemeenPrijs kwaliteit verhouding is goed. En de website is overzichtelijk. En de snelle bezorging is ook fijn.
VerzendingDe levering werd op de aangegeven tijd bezorgt en de bezorger was vriendelijk.
Algemeengoede site voor al je pc benodigdheden. heb al vaker besteld en nog nooit een probleem gehad. een keer een videokaart ter reparatie gestuurd en binnen een week had ik hem weer gerepareerd terug. binnen een dag krijg je meestal je bestelling al binnen.
Verzendinghad een ssd besteld. kreeg hem snel binnen en in uitstekende staat. goede verpakking gebruikt ervoor
Klantenserviceuitstekende klantenservice. geen problemen ermee.
AlgemeenAlternate had een SSD voor een heel scherpe prijs in de aanbieding. Deze heb ik in combinatie met een aantal andere producten gekocht.
De website is overzichtelijk en er zijn regelmatig scherpe aanbiedingen.
De vele shopreviews op basis van winacties die ik zie bij anderen ben ik geen voorstander van. Dat heeft Alternate eigenlijk ook niet nodig.
De verzending ging snel en de updates waren accuraat. De verpakking was op maat en daarmee ook milieu vriendelijk. Daar kunnen ze bij hun grote rivier concurrent nog wat van leren.
De verzendkosten mogen wat mij betreft naar beneden. Naar vier euro bv.
Standaard 5,95 betalen zorgt ervoor dat ik niet vaker bij Alternate koop.
AlgemeenHad de producten die ik zocht voor een scherpe prijs. Helaas 2 aparte bestellingen moeten doen met 2x bestelkosten omdat ik niet wist dat ik er een accessoire van hetzelfde merk nodig was, had dit graag als suggestie voorbij zien komen.
VerzendingVolledig voldaan aan mijn verwachtingen, een dag na de bestelling geleverd, goed verpakt en op het juiste adres (dat afwijkte van het factuuradres).
AlgemeenHet product was goed beschreven op de website van Alternate en kwam in de prijsvergelijking op Tweakers als goedkoopste uit de bus. Toen het product geleverd werd voldeed het volledig aan de beschrijving en de foto's.
VerzendingSuper snelle levering. Dat was op zich niet nodig, maar was wel prettig. Ik heb het product 's avonds besteld en de volgende middag had ik het al in huis.
AlgemeenWas opzoek naar een betaalbare ssd en geheugen om een oude budget pc te verbeteren in prestaties.
Hier een patriot ssd en gsk geheugen gevonden en zoals altijd snel in huis.
PC draait nu weer zoals gehoopt en kan nog even mee.
AlgemeenPrima webshop, duidelijk prijzen en informatie is goed op orde. Klantenservice niet altijd even handig met chat bot. Sinds kort wel makkelijk om via chatbot ook medewerker te spreken.
VerzendingAltijd goed verpakt en als het product op voorraad is bijna altijd volgende dag in huis.
KlantenserviceBij de chat word na een x aantal minuten al snel de chat verbroken met een medewerker. Ik was zelf wat aan het uitzoeken en na 5-10 minuten was chat gesloten. Moest daarna weer opnieuw beginnen maar kan je wellicht ook wel als mijn eigen schuld zien
AlgemeenFlightstick gekocht, maar miste een onderdeel. Contact gehad en dag later het ontbrekend onderdeel ontvangen en alles zonder verzendkosten. Vriendelijk een een top service, aanrader.
VerzendingVandaag besteld, morgen in huis. Wat wil je nog meer, alles vanuit de luie stoel regelen.
KlantenserviceTelefonisch contact gehad en waren super vriendelijk en alle tijd voor je.
AlgemeenEen Medion Erazer gekocht met 600 euro korting. Makkelijk besteld en zonder verzendkosten.
Ordernummer: 257818255
Goed verpakt en binnen een dag geleverd.
AlgemeenHoewel ik deze review voor order 257816027 in dit geval schrijf om ook kans te maken op een kadobon, ben ik al 10 jaar zeer tevreden klant bij Alternate. Als Alternate een paar euro duurder is, koop ik het alsnog bij hen omdat er altijd wordt geleverd wat en wanneer het belooft is. Ze hebben in die tig bestellingen altijd de verwachtingen meer dan waargemaakt.
VerzendingBestelling is snel en binnen de beloofde periode geleverd. Ook duurzaam verpakt.
KlantenserviceBij deze bestelling heb ik geen gebruik gemaakt van de klantenservice, maar toen mijn GPU het had begeven hebben ze deze ingenomen en mij een nieuwe meegegeven en met 20 min stond ik weer buiten. Ook email contact is altijd heel snel gegaan.
AlgemeenOp 17-2-23 14.26 u besteld op de website, programma liep soepel, was duidelijk en op 18-2-23 11.40 u reeds ontvangen.
VerzendingVia de mail info gekregen dat DHL het brengt met track en trace: werkte perfect.
AlgemeenComponenten bestelt voor het samenstellen van een gaming pc. Levering was erg snel en de producten goedkoop. De ryzen 7 5800x was maar 200 euro terwijl elders hij 250 was. Verpakking had wat beter beschermt kunnen worden.
VerzendingErg snel geleverd. Vrijdag avond besteld en het was zaterdag ochtend al binnen. Ik had wel liever wat meer beschermings materiaal in het pakket gezien. Het doosje van de CPU zat los in het pakket zonder beschermingsmiddel eromheen.
AlgemeenDe prijs is goed, de service is goed, de levering is snel en betalingen zijn veilig. Wat wil je nog meer?!
VerzendingProducten komen altijd goed verpakt aan. Ook de snelheid waarmee ze bestellingen versturen is fantastisch.
KlantenserviceAltijd netjes te woord gestaan. Ze mogen wel iets sneller reageren, maar je kan niet alles hebben. Uiteindelijk is het oplossen van "de klacht" het belangrijkste.