Informatique

Gebruikers over webshop Informatique

Ze hadden het product op voorraad en voor een mooie prijs. Eenvoudig bestellen en snelle levering samen met heldere communicatie.

Goed verpakt. Voordelig verzonden.

het vinden en bestellen verliep vlot, jammer dat het product niet geheel voldeed aan de wensen waar ik speciaal om had gevraagd vooraf

voordat ik bestelde info gevraagd betreffende de ondersteuning van Windows 10, was geen probleem vertelde men. In werkelijkheid werd Windows 10 niet ondersteund, gelukkig gebruikte ik op een andere PC nog Windows 7.

Online bestellen met als afleverkeuze ophalen en betalen aan de balie. In de mail de bestelbevestiging en de mogelijkheid om aan te geven dat je de bestelling vandaag nog komt ophalen (dan ligt de bestelling al klaar). Bij binnenkomst in de winkel de barcode gescand die in de mail stond, tien seconden later werd ik al geroepen en een minuut later stond ik weer buiten. Zo snel kan het gaan.

Overzichtelijke shop en artikelen zijn meestal scherp geprijsd op voorraad.
Mocht er onverhoopt iets niet meer leverbaar zijn dan word in overleg een alternatief aangeboden.

Vlotte levering met de mogelijkheid tot achteraf betalen

De website geeft aan dat de artikelen op voorraad zijn en dat blijkt inderdaad het geval te zijn, want de bestelling wordt keurig de volgende dag geleverd. Goed verpakt.

Pakket is keurig op tijd geleverd. Wat ik jammer vind, is dat je bij de bestelling niet aan kunt geven dat je het pakket wilt ophalen bij aan afhaalpunt.

Alles is makkelijk te vinden en te bestellen
Betalen is ook geen probleem meerdere mogelijkheden

verzending is snel echter mis ik het track en trace nummer of een vermelding hiervan . Na een vraag werd mij gezegd dat het pakket niet per briefpost zou komen dus ik mooi wachten en om 17.00 nog niks geweest dus maar eens kijken in de brievenbus en ja hoor dus wel met de briefpost

Zie verhaal verzending verkeerd antwoord op mijn vraag ook na aangegeven te hebben wat er besteld was en welke bestellingsnummer het was

Eenvoudig navigeren voor het juiste product in een reeks overzichtelijke categorieën. Site is duidelijk, helder en zoeken werkt prima. Ruim assortiment en scherpe prijzen.

Tijdens ophalen altijd snel en vlot geholpen door vriendelijk personeel. HDD's worden bijv altijd beschermd in een bubbeltjes envelop, belangrijk voor een gevoelig product.

De koop ging vrij eenvoudig, alles duidelijk en logisch in volgorde. nette eigenschap informatie, makkelijk te vergelijken met andere kaarten, 100% tevreden over informatique

levering de volgende dag na betaling, rtx2060, dubbele doos, alls netjes verzegeld, uitpakken was een klein feestje.

snel geholpen aan de telefoon, geen irriterende keuze menu ` of muziek, deskundige medewerker,

Ik was opzoek naar een toetsenbord en via tweakers gevonden en doorgelinkt naar de site van informatique. Daar nog even getwijfeld door een aanbieding. Makkelijk inloggen en bestellen maar.

Toetsenbord besteld. Deze zat in een erg grote doos terwijl er op de site stond dat dit onder "brievenbus" verzending zou vallen. De pakketdienst kreeg het pakketje niet door de bus... maar ik was thuis.
Voor de rest netjes verpakt en geleverd.

Duidelijke beschrijving artikel, duidelijke afhandeling en berichtgeving aangaande voortgang betaling en bezorging.Heb in het verleden al eerder besteld en ook toen was het al prima winkelen. Geen mening gegeven betreffende klantenservice omdat ik daar geen ervaring mee heb.

Zeer snelle bezorging, voor 22:00 uur besteld (mits in voorraad) de volgende dag in huis.

super onoverzichtelijke shop je kan hier toch niet duidelijk vinden wat je wilt ook te vaak te maken gehad met content fouten of verkeerde producten ontvagen jammer maar ja de prijs is verder wel prima van de producten!

Bestelling makkelijk geplaatst, product goed ontvangen. Verzending was niet volgens website volgende dag in huis, maar dat kan ook aan PostNL liggen.

Het Ging snel en makkelijk. Heb het binnen 1 dag ontvangen. Matje was alleen in hoek gevouwen maar dat was snel gefixed

Al jaren klant bij Informatique en altijd tevreden.
Ook nu werden de artikelen keurig op tijd en netjes verpakt opgestuurd.

S'avonds besteld volgende middag in huis.

Snel kunnen vinden wat ik zocht op de site en bestellen, ook op tijd geleverd.

Netjes en op tijd geleverd door PostNL

Het product was goed omschreven op de website, ookal er wel een kleine verwarring was of het om een 1060 of 1060 maxQ ging in de laptop, maar hier had ik al rekening mee gehouden door reviews op andere websites.

Echter was verder alles van bestelling, bevestiging tot levering fantastisch.

Direct verzonden, goed gecommuniceerd met track en trace en op de afgesproken datum afgeleverd.

Bestellen kan niet makkelijker, vorraaden worden duidelijk aangegeven en de verzendkosten voor 2 SSD's was gewoon de kosten (1,95) voor de bubbetjes evelop waar ze in zaten en geen standaard 6,95 als bij zovelen.

Een bestelling aanmaken gaat gemakkelijk, maar je moet wel een account aanmaken. Dit is voor mij absoluut geen probleem, aangezien ik hier een volgende keer zeker ga kijken als ik iets nodig zou hebben voor mijn PC.

Het enige puntje kritiek op de site opbouw, is dat de outletstore pagina vol zit met catogorieën. Hier moet je op 1 categorie klikken, waarna je dan pas de producten ziet van die categorie. Het zou voor mij fijner zijn geweest om een lijst met producten te zien, en daarna pas te filteren op categorieën. Dan kan ik zien wat op het moment de grootste prijsdalingen heeft.

Een groot pluspunt wat ik als aangename verassing zag, is dat bij mijn bestelling een extra gratis product is worden aan mijn winkelmandje.
Ik heb een Edifier M3600D 2.1 geluidssysteem gekocht t.w.v € 129 (https://tweakers.net/pric...m3600d-(grijs-zwart).html)
. Hierbij kreeg ik gratis een Edifier MP200 bluetooth speaker t.w.v €39 (https://tweakers.net/pric...ier-mp200-lichtblauw.html)

Dit heeft voor mij veel toegevoegde waarde, aangezien beide producten momenteel goed gebruikt worden.

Voor de rest ziet het categorie aanzicht er heel overzichtelijk uit, bijna net zo overzichtelijk als de pricewatch van tweakers zelf :).

Even tussendoor. Ik geef zelf zelden 5 sterren, aangezien je alles 100% perfect moet doen om 5 sterren te krijgen in mijn ogen en dat kan haast niet. Als het aan mij lag zou ik 4,5 sterren geven als dat kon, maar helaas ;)

Verzending was perfect. 's avonds laat besteld, maar de volgende dag al in de middag binnen.

Ik zou niet weten waarom je bij Bol, Coolblue of whatever zou moeten bestellen. Via informatique is het net zo snel binnen en het is nog goedkoper ook.

makkelijk te bestellen, voordelige prijs, prima kwaliteit blu-ray speler goed goed goed goed goed goed

levering op tijd goed verpakt

prima service

Scorekaart voor Informatique