Gebruikers over webshop Informatique
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenIk was opzoek naar een toetsenbord en via tweakers gevonden en doorgelinkt naar de site van informatique. Daar nog even getwijfeld door een aanbieding. Makkelijk inloggen en bestellen maar.
VerzendingToetsenbord besteld. Deze zat in een erg grote doos terwijl er op de site stond dat dit onder "brievenbus" verzending zou vallen. De pakketdienst kreeg het pakketje niet door de bus... maar ik was thuis.
Voor de rest netjes verpakt en geleverd.
AlgemeenDuidelijke beschrijving artikel, duidelijke afhandeling en berichtgeving aangaande voortgang betaling en bezorging.Heb in het verleden al eerder besteld en ook toen was het al prima winkelen. Geen mening gegeven betreffende klantenservice omdat ik daar geen ervaring mee heb.
VerzendingZeer snelle bezorging, voor 22:00 uur besteld (mits in voorraad) de volgende dag in huis.
Algemeensuper onoverzichtelijke shop je kan hier toch niet duidelijk vinden wat je wilt ook te vaak te maken gehad met content fouten of verkeerde producten ontvagen jammer maar ja de prijs is verder wel prima van de producten!
Klantenservicesuper onoverzichtelijke shop je kan hier toch niet duidelijk vinden wat je wilt ook te vaak te maken gehad met content fouten of verkeerde producten ontvagen jammer maar ja de prijs is verder wel prima van de producten!
AlgemeenBestelling makkelijk geplaatst, product goed ontvangen. Verzending was niet volgens website volgende dag in huis, maar dat kan ook aan PostNL liggen.
AlgemeenHet Ging snel en makkelijk. Heb het binnen 1 dag ontvangen. Matje was alleen in hoek gevouwen maar dat was snel gefixed
AlgemeenAl jaren klant bij Informatique en altijd tevreden.
Ook nu werden de artikelen keurig op tijd en netjes verpakt opgestuurd.
S'avonds besteld volgende middag in huis.
AlgemeenSnel kunnen vinden wat ik zocht op de site en bestellen, ook op tijd geleverd.
VerzendingNetjes en op tijd geleverd door PostNL
AlgemeenHet product was goed omschreven op de website, ookal er wel een kleine verwarring was of het om een 1060 of 1060 maxQ ging in de laptop, maar hier had ik al rekening mee gehouden door reviews op andere websites.
Echter was verder alles van bestelling, bevestiging tot levering fantastisch.
Direct verzonden, goed gecommuniceerd met track en trace en op de afgesproken datum afgeleverd.
AlgemeenBestellen kan niet makkelijker, vorraaden worden duidelijk aangegeven en de verzendkosten voor 2 SSD's was gewoon de kosten (1,95) voor de bubbetjes evelop waar ze in zaten en geen standaard 6,95 als bij zovelen.
AlgemeenEen bestelling aanmaken gaat gemakkelijk, maar je moet wel een account aanmaken. Dit is voor mij absoluut geen probleem, aangezien ik hier een volgende keer zeker ga kijken als ik iets nodig zou hebben voor mijn PC.
Het enige puntje kritiek op de site opbouw, is dat de outletstore pagina vol zit met catogorieën. Hier moet je op 1 categorie klikken, waarna je dan pas de producten ziet van die categorie. Het zou voor mij fijner zijn geweest om een lijst met producten te zien, en daarna pas te filteren op categorieën. Dan kan ik zien wat op het moment de grootste prijsdalingen heeft.
Een groot pluspunt wat ik als aangename verassing zag, is dat bij mijn bestelling een extra gratis product is worden aan mijn winkelmandje.
Ik heb een Edifier M3600D 2.1 geluidssysteem gekocht t.w.v € 129 (https://tweakers.net/pric...m3600d-(grijs-zwart).html)
. Hierbij kreeg ik gratis een Edifier MP200 bluetooth speaker t.w.v €39 (https://tweakers.net/pric...ier-mp200-lichtblauw.html)
Dit heeft voor mij veel toegevoegde waarde, aangezien beide producten momenteel goed gebruikt worden.
Voor de rest ziet het categorie aanzicht er heel overzichtelijk uit, bijna net zo overzichtelijk als de pricewatch van tweakers zelf .
Even tussendoor. Ik geef zelf zelden 5 sterren, aangezien je alles 100% perfect moet doen om 5 sterren te krijgen in mijn ogen en dat kan haast niet. Als het aan mij lag zou ik 4,5 sterren geven als dat kon, maar helaas
Verzending was perfect. 's avonds laat besteld, maar de volgende dag al in de middag binnen.
AlgemeenIk zou niet weten waarom je bij Bol, Coolblue of whatever zou moeten bestellen. Via informatique is het net zo snel binnen en het is nog goedkoper ook.
Algemeenmakkelijk te bestellen, voordelige prijs, prima kwaliteit blu-ray speler goed goed goed goed goed goed
Verzendinglevering op tijd goed verpakt
Klantenserviceprima service
AlgemeenBestellen was gemakkelijk, vaak is deze winkel de goedkoopste Nederlandse webwinkel op computergebied en er is veel direct leverbaar. uitleg op de website over producten is ook erg duidelijk.
VerzendingGewoon goed, de volgende dag in huis zoals op de website gemeld stond. Een andere grote webshop is meestal een of twee dagen later.
AlgemeenAl sinds de jaren 90 bestel ik bij Informatique. Vaak hebben ze een goede of de laagste prijs.Tegenwoordig ook een snelle levering. Al jarenlang een goede detailist.
VerzendingLevering lekker snel (volgende dag). Het produkt goed beschermt verpakt. Wel is de verpakking erg groot ten opzichte van de inhoud.
AlgemeenNormaal gesproken bestel ik eigenlijk bijna niet bij Informatique, maar toch een keer gedaan vanwege een scherp geprijsd moederbord. Verzending kwam netjes op tijd. Niks mis mee. Prima winkel hoor 👍
VerzendingNetjes ingepakt, geen schade enzo.
Gewoon goed aangekomen.
AlgemeenInformatique is een vertrouwd adres met een prima webwinkel. Zoals we tegenwoordig gewend zijn voldoet ook Informatique ruimschoots aan de verwachte eisen. Gewoon top, zoals het hoort!
VerzendingNetjes op de hoogte gehouden en de volgende dag in huis.
AlgemeenAlle producten waren goed beschermd in 1 doos verzonden. De site was erg duidelijk en je hoeft geen account aan te maken om iets te kunnen bestellen.
VerzendingIk had voor 22u besteld en had mijn producten de volgende dag in huis en ik werd goed op de hoogte gehouden via de mail en een track en trace code.
AlgemeenWinkel is duidelijk, je hoeft geen account aan te maken voor een bestelling, en het zag er overzichtelijk uit. Kwam er vanwege een aanbieding en was er zo klaar.
Bevestiging via de mail was er zo en de volgende dag ontving ik m'n pakketje direct.
Vandaag besteld morgen in huis. Ja wat mij betreft een pre voor een hedendaagse webshop en Informatique beheerst het.
AlgemeenGisteren een Ubiquiti UniFi AP AC PRO bij Informatique besteld.
Het inloggen op de site was een drama te noemen. Het adres of je naam op je login account aanpassen kan niet. Je bent na een verhuizing, zakelijke bestelling of een bestelling voor een ander gedwongen om extra accounts aan te maken. Je hebt dus al snel 5 accounts. Ik ontving pas na 30 minuten het password om in te loggen. De levering bevatte ipv het bestelde witte Accesspoint een zwart tosti-ijzer. Foutje bij het inpakken volgens Informatique. Levering op zondag doen ze niet dus als klant ben ik hier niet mee geholpen. Via de mail ontving ik een retourlabel met 1 zin tekst. Is dat de service die je mag verwachten?
Vandaag het pakket netjes ontvangen met als inhoud(en je gelooft het niet): een tosti-ijzer. Na contact met sales krijg ik te horen dat ze een fout hebben gemaakt met inpakken. En op zondag bezorgen ze niet heb ik dus als klant het nakijken.
KlantenserviceAardige medewerker gesproken maar kon er niet voor zorgen dat het artikel zondag nog zou worden bezorgd.
AlgemeenOpgebeld met de vraag of een specifiek beeldscherm nog leverbaar was (elders uitverkocht). Keurig te woord gestaan, werd netjes nagezocht of het scherm daadwerkelijk leverbaar was vanuit hun opslag.
Levering was snel (1 dag) niets op aan te merken. Doos kwam netjes aan.
Niks op aan te merken, 1 dag levertijd (vandaag besteld morgen in huis). Dit werd ook nagekomen.
De gift die bij het scherm werd geleverd, werd vanuit hun in een grote doos apart als pakketje verstuurd. Dit hadden ze ook als brievenbuspakketje kunnen doen maar dan was het product er zeer waarschijnlijk niet zo mooi uitgekomen.
Opgebeld, direct iemand aan telefoon die direct antwoord kon geven.