Gebruikers over webshop Informatique
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenIk had een Noblechairs Epic stoel besteld, deze was als een van de weinige winkels, op voorraad en als goedkoopste bij Informatique. Gratis verzending. Ik had als betaal optie met iDeal betaald, zonder moeite, zonder fouten. Goede shop waar ik vanaf hun begintijd mijn spullen bestel. Mede door hun grote voorraad aanwezige artikelen. Dit ontbreekt er bij andere shops nogal eens aan. (Wel op voorraad op de website maar niet fysiek aanwezig.)
VerzendingHallo ja perfect, 's avonds 21:00 h had ik een gamerstoel besteld. De volgende dag 10:30 h had ik het artikel in huis. Goede communicatie, snel verzonden.
Ik had wel gekeken of het artikel op voorraad was natuurlijk.
Ik werd via mail goed op de hoogte gehouden v.w.b..b. de bestelling
AlgemeenGewoon goed,
deze shop werd me door collega's aanbevolen en de shop maakt het waar., a
AlgemeenIk had een computer kast besteld, hij was goed verpakt en netjes op tijd. De prijs was daarnaast ook heel mooi, dus wat wil je meer.
AlgemeenIk ben een regelmatige bezoeker van de Informatiquewinkel in Berkel en Rodenrijs. Ik koop er vaak kleine dingen als SSD's en geheugenkaartjes. Even een barcode scannen en binnen een paar minuten met gekochte artikelen weer huiswaarts. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
AlgemeenIk heb gekozen om mijn aankoop te doen bij Informatique vanwege eerdere goede ervaringen. Nu was ook de verzending weer prima in orde en ook de prijs van het product was een van de laagste in nederland.
VerzendingSnel verzonden. Netjes verpakt.
AlgemeenEen mailtje verstuurd voor informatie welke ram ik het best kon nemen snelle reactie op de mail en kon het gelijk dezelfde dag nog ophalen.
AlgemeenSnelle service, ik kon mijn order kort na bestelling meteen ophaleen op locatie in Berkel en Rodenrijs.
KlantenserviceIk zocht tijdens het ophalen van mijn order een usb stick en de medewerker kon mij daar goed advies over geven!
AlgemeenPrima produkt, Prima Prijs razendsnelle levering en goed verpakt. Door al deze punten een echte aanrader.
AlgemeenBestelling verliep vlot evenals de betaling via Ideal. Eind van de middag bestelling geplaatst en toch de dag er op netjes bezorgd.
Item was goed verpakt.
Item was goed verpakt en snel geleverd.
AlgemeenDuidelijke website, scherpe prijzen en bestellen ging eenvoudig. Meerdere betaal opties en duidelijk vermeld wat evt. de kosten zijn. Ophalen bestelling is ook mogelijk.
VerzendingBestelling was goed verpakt en kwam op tijd aan (volgende dag). Track en trace ontvangen met verwachte leverdatum & tijd.
KlantenserviceEmail gestuurd met vraag en een uur later al een reply dat het was aangepast.
AlgemeenIk had snel een paar DDR4 dimms nodig. Informatique had die op voorraad en ook nog voor ene prima prijs. Ik heb online besteld en kon het binnen een uur al ophalen. Helemaal prima dus!
AlgemeenDikke prima allemaal, goed verpakt, snel verzonden, gewoon goed. Product klopt met beschrijving en werkt goed.
VerzendingKeurig verpakt in brievenbuspakket, ik was niet thuis bij de bezorging maar het pakje was er lekker wel!
AlgemeenProduct werd snel geleverd, goed verpakt en concurrerende prijs. Het voldeed echter niet helemaal aan mijn verwachtingen (deels eigen schuld, specs niet goed genoeg bekeken, deels mindere kwaliteit dan verwacht), teruggestuurd en netjes en snel geld terug gekregen, no questions asked.
AlgemeenZeer makkelijk bestellen in de zeer overzichtelijke webshop. Direct informatie over voorraad en keuze ophalen of verzenden. Omdat ik redelijk in de buurt woon kies ik altijd voor ophalen. Direct bevestiging per mail over de bestelling, en niet al te lange tijd een mail dat het afgehaald kan worden. En zelfs de keuze hoe laat je het af komt halen zodat het al voor je klaar licht.
In de winkel simpelweg de QR code in de afhaal mail onder de scanner houden en de rest gaat vanzelf. En als het druk is, natuurlijk ook nog even langs de koffie automaat, maar meestal heb je het bestelde al in je handen voordat je koffie op is :-)
Zeer deskundig personeel, die je liever niets verkopen dan dat ze je iets verkopen wat niet volledig aan je wensen/eisen voldoet.
En mocht je in de toekomst met een defect product zitten, ook nog een zeer deskundige service desk met eigen technische dienst.
AlgemeenHet is dat je hier 15 (vijftien!) woorden moet invullen van Tweakers, maar ik kan mijn ervaring in 3 woorden beschrijven:
Goed, voordelig & snel!
De volgende dag in huis. Snel dus.
Algemeensnelle verzending via pakketpost en het G SKILL geheugen geleverd gekregen zoals ik had besteld.
VerzendingIk krijg een stevige pakket. Goed geregeld!
AlgemeenBestelling was zo geplaatst zonder veel gedoe. De site is overzichtelijk en is makkelijk om door te bladeren.
Beschrijvingen zijn "spot on".
Verzending dezelfde dag nog en goed verpakt, alles is in goede orde ontvangen.
Updates worden goed verzonden per mail.
AlgemeenBestel vaker bij Informatique. Website is overzichtelijk, prijzen zijn goed. Alles is meestal op voorraad en snel verzonden.
VerzendingZelfs een SSD word nog ingepakt als of het een ouderwetse kwetsbare harde schijf is. Pakketjes komen altijd heel aan.
KlantenserviceHeb wel eens contact gehad en was altijd snel en goed.
AlgemeenAl vele jaren klant bij Informatique en is voortgekomen uit tijd van de PC dumpdagen.
Hun assortiment is er voor elk wat wils en de prijzen zijn in algemeen ook scherp
Nu weer een switch van TP link aangeschaft en gewoon een scherpe prijs
In verleden wel eens met een Defect MB uit doos te maken gehad en word gewoon heel netjes afgehandeld.
Tsja hoop dat ze nog vele jaren zelfstandig op de markt blijven met hun assortiment.
Zoals altijd, is het op voorraad dan is het de volgende dag bijje thuis
KlantenserviceEen enkele keer helaas hier gebruik van moeten maken, 1 keer was met defect MB rechtstreeks uit doos.
Met PC naar informatique gereden en een uur later reed ik met nieuw MB ingebouwd en al weer richting huis en kon de boel verder afbouwen
Geen gezeur verder mbt schuldvraag of je moet bij de fabrikant zijn ( alternate stijl )
Dus gewoon een fijne winkel voor spullen en service
Algemeenveelvoudig besteld bij deze webshop, al tien jaar. Nooit problemen gehad en altijd keurige service. Bekwaam personeel en nette prijzen. Wat wil je nog meer?
Verzendingaltijd keurig op tijd geleverd met voldoende beschermingsmateriaal
Klantenservicezeer bekwaam en professioneel personeel.