Gebruikers over webshop Informatique
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenOnline bestellen en en gelijk onderweg naar Berkel om de SSD optehalen.
Super makkelijk en lekker snel en je hoeft nooit lang te wachten.
na 5 min lag het op balie 6 gereed .
En bovendien altijd klantvriendelijk!
Nog even ronde gedaan door de shop wat een mooie dingen tegenwoordig .
Ga vooral zo door Informatique!!!!
AlgemeenIk had op donderdag een usb stick besteld en betaald. Mijn bestelling was al klaar en gereed voor verzending en ik wilde nog iets bijbestellen maar wilde uiteraard niet nog een keer verzendkosten betalen. Hierop heb ik een mail verstuurd om de bestelling aan te laten passen, echter bleek achteraf dat ze een mailstoring hadden, waardoor ze mijn extra items niet erbij konden doen.
Op vrijdag kreeg ik netjes een mail waarin ze aanboden om de extra items alsnog te leveren, echter zonder verzendkosten.
Dat noem ik nou service. Chapeau
AlgemeenJe weet pas echt of een winkel echt goed is als je de klantenservice nodig hebt en dat valt dus tegen.
Koeler breekt van moederboard af (AM4 bracket) nadat de machine al enige tijd prima werkt. Is Valt niet onder garantie, geen verantwoordelijkheid voor eigen advies en het ergste: bieden geen oplossing
Prima geholpen in de winkel, heeft alles netjes uitgezocht
KlantenserviceKlantenservice komt met een onderbouwing waarom de leverancier van het moederboard geen garantie levert maar ze hebben de combinatie van producten zelf verkocht. Er wordt dus geen rekening gehouden met de werkelijke garantieregels.
Los van de vraag of het onder garantie moet vallen heb ik uiteindelijk ook geen oplossing en enkel een kapot moederbord.
Update: na een review wordt een andere afdeling binnen informatique geinformeerd. Deze hebben direct telefonisch een passende oplossing geboden (twee nieuwe brackets). Even klooien en alles draait weer.
Het was mooier geweest als de klantenservice dit de eerste keer had gedaan maar ja, het was maandag en slecht weer.
Beste tfro71,
We zijn blij dat het probleem met het moederbord alsnog goed is opgelost en, zoals ook telefonisch toegelicht, nogmaals onze excuses dat het in eerste instantie niet is verlopen zoals wij beiden hadden gehoopt.
Informatique klantenservice
AlgemeenInformatique heeft een duidelijke website waarbij het eenvoudig is te bestellen en de overige kosten (verzending) duidelijk zijn. Goede communicatie over de voortgang en netjes/snel geleverd tegen een goede prijs.
VerzendingProduct geleverd zoals verwacht (doos met folie/schuim als uit fabriek).
Zoals beloofd de volgende dag in huis wat makkelijk plannen is.
AlgemeenOnline bestellen en binnen een uur ophalen.
Super makkelijk en lekker snel en je hoeft nooit lang te wachten.
Ook handig is de barcodescanner bij binnenkomst even scannen en je bestelling komt het magazijn uit rollen.
En bovendien altijd klantvriendelijk!
Ga vooral zo door Informatique!!!!
AlgemeenNiks op aan te merken. bestelling gaat makkelijk, product werd snel verzonden en je wordt goed op de hoogte gehouden.
Verzendingproduct werd snel verzonden en je wordt goed op de hoogte gehouden.
AlgemeenZeer snel af te halen bestellingen! Bestellen gaat goed op de website. En veel voor een goede prijs.
VerzendingProduct werd onmiddellijk klaargelegd. Bij aankomst kon ik het meteen meenemen.
AlgemeenPrijs van de product was voordeliger dan andere winkels, helaas de bezorging was niet zo snel als ik had verwacht.
VerzendingNa bestelling, DHL heeft pas 3 dagen later bezorgd dus niet de volgende dag zoals belooft van de winkel.
Beste Eamato,
Bedankt voor je bestelling en jammer dat je de zending niet op tijd hebt ontvangen. Wij vesturen niet met DHL, maar met PostNL en zouden het fijn vinden als je ons je gegevens zou willen sturen naar klantenservice@informatique.nl. Dan kunnen wij inzien wat er mis is gegaan. Alvast bedankt hiervoor en nogmaals onze excuses voor de verlate levering vanuit onze bezorgpartner.
Informatique klantenservice
AlgemeenEenvoudig en snel bestellen, je wordt goed op de hoogte gehouden via mail van de bestelling en levering.
VerzendingOpmerkelijk: als je via de pricewatch van Tweakers doorklikt naar een SSD betaal je 1,99 verzendkosten. Als je dezelfde SSD op de website van Informatique opzoekt betaal je 4,50 verzendkosten.
AlgemeenPrettige winkel om langs te gaan voor vragen. Personeel staat je goed te woord. Voor het afhalen van de bestelling kun je aangeven dat je deze dag langs komt, zodat ze 'm alvast voor je klaarleggen. Daardoor sta je nooit lang te wachten.
AlgemeenDe site vind ik wat druk overkomen; het bestelproces verloopt daarom iets minder intuïtief dan bij bv. Bol.com. Het bestelde product was op voorraad. Het afhalen ging erg makkelijk, want de bestelling lag al klaar. Goede service.
AlgemeenMijn bestelling was op voorraad en een super snelle levering.
Dit was mijn eerste bestelling bij Informatique, maar zeker niet de laatste.
Een toetsenbord en headset besteld.
De volgende dag al binnen!!!
10/10 Voor een volgende bestelling!!
Geen klacht te melden alleen maar positief.
AlgemeenIk bestel regelmatig onderdelen bij Informatique en ik ben daar uitermate tevreden over. Als er problemen zijn met de installatie van sommige onderdelen dan wordt er heel actief meegedacht en er is nooit een probleem met het omruilen van onderdelen die niet compatibel zijn.
AlgemeenGewoon TOP!
Al sinds de opening klant en dit is de one-stop-shop. Ze hebben hier bijna alles en wat ze niet hebben kunnen ze bestellen en is snel in huis!
Assortiment is top, advies is top, componenten zijn top, de assemblage is top en de service is top!
Meerdere keren besteld en gewoon de volgende dag in huis.
KlantenserviceSnel en vakkundig geholpen. Zowel in de winkel als via telefoon en email.
AlgemeenInformatique is al sinds 1996 mijn go-to winkel voor computerspullen. Deze order ging om USB-stick waarbij ik specifieke criteria had en op internet al gezien had welk merk ik wilde. Dit merk is bij de meeste webshops en ook Mediamarkt niet verkrijgbaar en, jawel, het is wel verkrijgbaar bij Informatique !
VerzendingVerzending is direct verstuurd en op tijd aangekomen. Ik heb wel een probleem met de verzending maar dan Informatique niets aan doen (denk ik): ik ben zelden thuis op het moment dat de pakketdienst langskomt, dus ik wil vooraf vertellen op welk tijdstip (binnen marge van 1 uur) ik het wil ontvangen, of waar (zoals bij AH balie). Geen enkele pakketdienst doet dat (of enkel na de eerste/tweede aanbieding).
AlgemeenMinimaal 15 woorden spenderen aan iets wat vanzelfsprekend is. Onzin. Als alles goed gaat valt daar weinig over te vertellen.
Alles ging goed.
Ik had een probleempje. Klantenservice gebeld. Die zou me terugbellen. Gebeurde niet. Na twee dagen nogmaals gebeld. Andere medewerker. Deze loste het probleem op.
AlgemeenBestellen ging snel en soepel, account aanmaken optioneel gelukkig.
Verzendkosten zijn ook acceptabel, 4,50 euro.
Levering was heel snel, 22.00 uur besteld en de volgende ochtend al binnen.
Helaas was m'n huisnummer (5-3) op de doos als 53 geschreven, maar PostNL heeft het gelukkig gevonden
AlgemeenNog niets ontvangen, maar als je dingen claimt die je overduidelijk niet waar kan maken, kan je beter stoppen.
VerzendingIk had 4 februari iets na 5 uur een order geplaatst, aangezien ze claimen 'voor 22:00 besteld, morgen in huis'. Het artikel was op voorraad, dus daar lag het niet aan. De volgende dag had ik nog niets ontvangen, nu, inmiddels 2 dagen later zegt PostNL dat ze nog steeds niets ontvangen hebben van de verzender.
Beste Bornokipje,
Het is erg jammer om te horen dat je bestelling niet op tijd is afgeleverd.
Wij hebben de bestelling verstuurd per brievenbuspakket. In het algemeen komt een zending de volgende dag aan, maar het kan door omstandigheden helaas voorkomen dat er vertraging optreedt.
Verder zullen wij de zending in de gaten houden. Als deze morgenmiddag nog steeds niet afgeleverd is bij jou, zullen wij je van een vervangende levering voorzien en deze versturen per pakketpost.
Onze excuses voor het ongemak en nog een fijne dag gewenst.
Informatique klantenservice
AlgemeenMijn woord van dank gaat uit naar, Deze popula
Dit vanwege de uitstekende
Transparante informatie over de producten,aanwezigheid van een fysieke winkel in Berkel en Rodenrijs Als je persoonlijk een deskundig persoon wil spreken over een product en 30 dagen bedenktermijn voor de meeste producten !!
En je geld wordt binnen 2 dagen netjes op je bankrekening teruggestort
We zijn erg blij met het resultaat en hopen dat mondelinge reclame die wij maken ook resulteert in nieuwe bestellingen voor jullie computer winkel.
Mijn woord van dank gaat uit naar, Deze popula
Mijn woord van dank gaat uit naar, Deze popula
Met een hartelijke groet, Ed
AlgemeenVideokaart gekocht bij Informatique. Niet de goedkoopste, maar de service is er goed en dat is het dubbel en dwars waard.
KlantenserviceHeel goed, maar niet uitstekend want ik moest erg lang wachten nadat ik een nummer had getrokken. De medewerker was erg lang aan het ouwehoeren met andere klanten wat naar mijn mening veel korter had gekund. Als je ziet dat er mensen staan te wachten dan rond je het gesprek netjes af en ga door naar de volgende klant.