Gebruikers over webshop Informatique
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenBestelling, verwerking en levering zijn vlot en goed verlopen. Niks aan te merken op deze webshop.
AlgemeenIk heb ram bestelled bij, Informatique, voor een uitstekende prijs. De levering en transactie ging perfect. Echt een aanrader.
Algemeenrouter was zo besteld, de goedkoopste (bijna) en snel afgeleverd.
jammer dat hij DOA was, werd goed geholpen door de klanten afdeling en het geld was snel terug. jammer van de router maar alles goed opgelost.
netjes verpakt
Klantenservicesnel, ter zake doende, en ze wisten waar ze het over hadden:-}
AlgemeenBestellen ging super makkelijk, de router was in stock en is de zelfde dag uit geleverd.
VerzendingDe uitlevering is gedaan zoals beloofd had de router de volgende dag binnen
was super ingepakt en zelfs met beveiligings- tape dicht geplakt.
AlgemeenSnelle afhandeling van geplaatste order en afspraak van levering na gekomen en besteld artikel keurig verpakt.
Verzendinggeleverd zoals toegezegd
KlantenserviceOplossing gemaakt door Post.nl correct opgelost.
AlgemeenZeer ruim aanbod . Probleemloze bestelling en razendsnelle levering, tegen een uiterst scherpe prijs. Zal hier zeker verdere aankopen doen.
VerzendingProbleemloze bestelling en razendsnelle levering, tegen een uiterst scherpe prijs. 22 uur na bestelling had ik het artikel in huis!
AlgemeenDuidelijke website en alles is goed te vinden. Daarnaast is de prijs van de door mij bestelde onderdelen hier het goedkoopst en direct leverbaar.
VerzendingGrote bestelling, bestond uit twee coli. Kleine onderdelen netjes samen verpakt.
KlantenserviceVooraf gaand aan de bestelling per e-mail informatie gevraagd, die werd keurig en bruikbaar beantwoord.
AlgemeenOne of the 3 products I ordered didn't work as advertised and the phone support could not say whether I was allowed to return it or not and said I had to pay for return myself to see if they would accept it or not.
VerzendingDelivery was fast as promised.
KlantenserviceThe support didn't know their own policies and they didn't want to help.
AlgemeenLaptop en sleeve gekocht welke de volgende dag al geleverd werden. Dat is heel erg snel!
KlantenserviceSleeve was veel te groot. Retour gestuurd en aankoopbedrag inclusief verzendkosten per omgaande retour ontvangen. Top!
Beste heer van den Broek,
Wij hebben het aanschaf bedrag inclusief de verzendkosten voor retour reeds op 9 september aan u gecrediteerd en daar ook per mail een bevestiging van gestuurd. Wellicht is deze in uw spambox terecht gekomen.
We hopen dat u alsnog een juiste formaat sleeve heeft gevonden.
Informatique klantenservice
AlgemeenSnel en eenvoudige bestelling. Die zelfde dat is de bestelling verzonden. Volgende dag binnen met postnl.
Geen contact met de servicedesk gehad. Dit omdat ik die niet nodig had :-)
AlgemeenIk had de Samsung G9 gekocht maar er was een mankement. Teruggebracht na mailcontact en een nieuwe gekregen! Deze is helemaal goed dus top geholpen.
KlantenserviceTop, goed geluisterd en gehandeld.
AlgemeenHet artikel was al snel gevonden op de side de Cooler Master MasterBox MB400L,er stond helaas een verkeerde afbeelding bij geplaatst bleek later na ontvangst.
Staat nu wel de juiste afbeelding bij.
Snel en goed verpakt.
KlantenserviceRMA aangevraagd en als snel werd mij een retourlabel toegezonden (gratis).
Uitgeprint, op de doos plakken en klaar,na ontvangt bij Informatique is het bedrag retour gestort.
AlgemeenWinkel in de buurt van Rotterdam, goede openingstijden en perfect voor afhalen. Online bestellen en met click&collect binnen korte tijd op te halen. Goede retourservice, doen niet te moeilijk. Al met al een fijne winkel met een verrassend groot assortiment, regelmatig hier spullen gevonden die Azerty of Megekko niet heeft.
Algemeengoede site. snel gevonden. koop al jaren bij deze winkel. volgende dag geleverd. alles goed
Verzendingvolgende dag geleverd. alles goed
AlgemeenGiftkaart besteld . Kan niet via de mail code zit onder kraslaag zegt klantenservice.
Gelogen ; is “open” code dus NIET onder kraslaag . Waarom klant niet laten kiezen : met de mail en/of met de post ? Gifkaart is meestal lastminute kado en als dan de post niet mee werkt sta je met lege handen .
Deze keer ging het goed . Vorige keer was de levering te laat
KlantenserviceKlantenservice liegt of is niet goed geinformeerd . Geeft foute info .Edit : Reactie van Informatique geeft er een positieve draai aan maar gaat niet in op mijn suggestie van het kiezen mail en of met post versturen .
Beste Nootgeval,
Het klopt inderdaad dat de code op een Giftcard gewoon zichtbaar is en in deze was de collega die u gesproken heeft dus helaas niet goed op de hoogte, waarvoor onze excuses. De betreffende collega is alsnog juist geïnstrueerd en gelukkig heeft u het cadeau alsnog tijdig kunnen geven.
Informatique klantenservice
AlgemeenBeste prijs in de Pricewatch en sneller geleverd dan ik had verwacht. Uitstekende ervaring voor mij
VerzendingSnel(ler) verstuurd (dan ik had verwacht)
AlgemeenWifi bij mijn schoonvader had een update nodig. Poe switch, AP Lite en outdoor AP (mesh, ivm waterficht) aangeraden. En die is hij gaan halen. Vanmorgen bij hem langs gereden om te installeren. Bleek dat er twee ap lites en een normale switch waren meegegeven. Nota bene met de opmerking dat de AP lite ook waterdicht zou zijn.
Goed, geen probleem, ff ruilen. Blijkt bij omruil dat er een kras achterop de switch zat. Dus deze kon niet geruild worden, aangezien deze zo niet bij UI vandaan gekomen kon zijn. Mooi verhaal, maar de verpakking was nieteens open geweest.
Werkelijk schandalige opstelling, je wordt gewoon genaaid waar je bij staat. En nog voor leugenaar uitgemaakt ook.
En dat terwijl we zelf blijkbaar een beschadigde switch van ze hebben meegekregen.
Uiteindelijk na heel veel discussie en na betaling van 20% restocking fee, kunnen omruilen.
Ik ben al vele jaren vaste klant daar. Ook als ze een paar euro duurder zijn dan de concurrentie. Maar dit was echt de laatste keer dat ik daar iets gekocht heb. Zo jagen ze je vanzelf naar webshops.
Zie boven. Verkopen zelf een beschadigde switch, en laten je nog 20% betalen voor omruil ook.
edit: zal de review niet helemaal aanpassen, maar na contact met de klantenservice is de restocking fee teruggestort. Wat mij betreft zand erover. Blijft lastige situatie met ongesealde producten.
AlgemeenSnelle verzending. Prijs was de laagste die ik kon vinden en er kwamen geen verzendkosten bij.
VerzendingHet product wordt snel verzonden en is dan de volgende dag binnen.
KlantenserviceTelefonisch netjes te woord gestaan. Na de ideal betaling zei de website van Informatique dat de betaling was mislukt. Het was echter wel goed gegaan.
AlgemeenHet is eenvoudig om een bestelling te plaatsen en het product kwam op de afgesproken levertijd. Bij levering is het mogelijk om te kiezen tussen brievenbus post en pakket post.
VerzendingHet product kwam op de afgesproken levertijd. Bij levering is het mogelijk om te kiezen tussen brievenbus post en pakket post.
AlgemeenAltijd goede producten en fijn dat ik het artikel (snel) in de winkel kan ophalen