Gebruikers over webshop Informatique
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenGeen problemen van enigerlei aard. Besteld, betaald en binnen de vermelde tijd in huis. Product doet wat het moet doen dus prima.
VerzendingGeen aanmerkingen.
AlgemeenTijdens de lockdown (maar ook daarvoor) heb ik hier meerdere bestellingen geplaatst. Het fijne is dat ze een hele goede methode hebben ontwikkeld dat corona-proof is waardoor je bestellingen tijdens de lockdown nog gewoon kan afhalen. Dat is gewoon erg prettig als je in de buurt woont en iets snel wilt hebben.
VerzendingGeen gebruik gemaakt van een verzending maar gekozen voor het ophalen. Maar omdat dit niet op de gebruikelijke wijze gaat in verband met corona, vind ik dit toch wel even noemenswaardig (of lovenswaardig).
Informatique heeft hun parkeerplaats weten in te richten als een heuse 'drive-thru' zoals zij het zelf noemen, om zo klanten nog de mogelijkheid te geven tot het ophalen (en inmiddels ook retourneren) van producten.
Men dient (alleen) in een auto of op de fiets te komen. Op de parkeerplaats open je dan je afhaalbevestiging in de mail en klik op je op link. Daarin wordt gevraagd om een code die zichtbaar is vanaf de parkeerplaats op een groot scherm in het gebouw. Je geeft vervolgens ook aan in wat voor een type auto je zit (eventueel met kenteken) en dan komt er een medewerker je bestelling uitleveren. Netjes in een plastic zak en met mondkapje op. Tijdens het wachten wordt je overigens keurig up to date gehouden waar je bestelling zich bevindt (wordt verzameld, wordt gecontroleerd etc).
Ook meerdere malen contact gehad met de klantenservice. Zoals gewend van Informatique reageren ze echt binnen enkele uren, erg prettig.
Ook telefonisch ben ik goed geholpen. Duidelijke keuzemenu en aantal wachtenden voor je krijg je te horen. Bovendien, het is een lokaal nummer!
AlgemeenTravel router besteld. Bestelling en betaling verliepen goed. Product is binnen de afgesproken termijn geleverd. Geen gebruik hoeven te maken van de klantenservice, daarom ook geen beoordeling gegeven op dat punt.
VerzendingHet product was prima verpakt en de track en trace was duidelijk.
AlgemeenBestelling was makkelijk te plaatsen ook was mijn pakketje snel bezorgd. Al met al een goede betrouwbare winkel wat mij betreft.
VerzendingIk had een nieuwe PC kast besteld, deze werd geleverd in de originele doos. Dit was voor mij geen probleem, de kast had geen schade opgelopen tijdens het bezorgingsproces.
AlgemeenEen van de weinige winkels waarbij het product vrijwel direct op te halen was.
Nog geen 10 minuten op de parkeerplaats gewacht en het product werd netjes in de auto gelegd, top service!
Voor een tijd met strenge maatregelen hebben ze dit heel slim en netjes opgezet.
AlgemeenOoit in mijn tienerjaren (heel lang geleden...) al besteld bij Informatique en onlangs weer teruggekeerd. Het is nog steeds dezelfde betrouwbare shop, met een sterk assortiment tegen goede prijzen.
AlgemeenDoet wat het moet doen. Artikel in winkelmand, afrekenen, next day @home en klaar. Top
AlgemeenDe gaming chair was snel gevonden in de webshop. De stoel was voor 22.00u besteld en de volgende dag voor 12.00u hier. Dus snel geregeld.
AlgemeenBetaling ging niet goed. Contact opgenomen met verkoop. Daarna was het alsnog betaald. Klasse hulp van medewerkster
VerzendingUSB stick doet wat het moet doen
KlantenserviceBetaalprobleem werd zeer snel opgelost en product werd direct verzonden
AlgemeenIn deze corona tijd een heel praktische manier van de bestelling ophalen bij de winkel (je hoeft de auto niet uit). Prima geregeld.
AlgemeenIk zocht een specifiek product en kon dit gemakkelijk vinden op de site. Daarna was het een kwestie van bestellen en betalen en ook dit ging gemakkelijk
VerzendingLevertijd was 4 tot 7 werkdagen, maar het werd volgende dag al bezorgd.
Algemeenschermen besteld 1 was er niet op voorrad moest er zelf wel achteraan bellen wat slechte zaak was, maar prima opgelost door ander model die wel op voorraad was te leveren. Prima oplossing en een positieve review waard.
AlgemeenOpzoek naar case fans en informatique was één van de weinige die ze konden leveren, makkelijk te bestellen, duidelijke website en razendsnel in huis!
VerzendingPrecies wat ik besteld had
AlgemeenArtikel gevonden via pricewatch van Tweakers. Informatique was de goedkoopste, had het artikel op voorraad en de bestelling werd de volgende dag al geleverd. Top, zoals altijd in de afgelopen 20 jaar dat ik ze ken!
VerzendingNetjes verzendbericht ontvangen. Levering gewoon strak op tijd via postNL, dus gelukkig geen "altijd wel een smoesje" DHL/GLS/UPC.
AlgemeenBeetje oude website en mailbevestiging die ook wel mooier kon maar verder werkte het allemaal prima en snel.
VerzendingSnelle levering!
AlgemeenInformatique heeft, in deze coronatijd, snel gereageerd en mijn bestelling snel opgestuurd. Via Postnl, en dat heeft 4 dagen geduurd voor een pakje dat gewoon in de brievenbus gestopt kon worden. Jammer
VerzendingInformatique heeft, in deze coronatijd, snel gereageerd en mijn bestelling snel opgestuurd. Via Postnl, en dat heeft 4 dagen geduurd voor een pakje dat gewoon in de brievenbus gestopt kon worden. Jammer
Beste Svtveld,
Bedankt voor je review en onze excuses dat PostNL, zeer waarschijnlijk vanwege de drukte, jouw order later heeft geleverd dan gehoopt. We wensen je veel plezier van je bestelling.
Informatique klantenservice
AlgemeenIk heb bij Informatique een Thunderbolt 3 kabel besteld en het hele proces was eigenlijk een fluitje van een cent. De layout van de website is soms wat chaotisch, maar het proces was bij mij helemaal vlekkeloos.
VerzendingDe bestelling kwam heelhuids aan maar niet helemaal op de dag dat ze het hadden aangekondigd. Niks mis mee, het zal ook wel door Corona lastig zijn voor Post-NL, maar het was toch even verwarrend om het product veel eerder binnen te krijgen.
AlgemeenProcessor besteld in de opruiming. Stond omschrijving bij van de staat, tevens nog gebeld en geinformeerd. Bij levering blijkt de koelpasta die standaard zit op de koeler er niet neer op te zitten, en er was ook niets bijgeleverd. Navraag gedaan bij klantenservice, ik kon koelpasta kopen.... terwijl er duidelijk op site staat dat er uitvoerige omschrijvingen staat bij producten in de opruiming, stond er niets over dat ik het er bij moest kopen....
Ik vind het zeker na de reactie van de klantenservice gewoon een slechte service.
Aanvulling op bovenstaande: na het plaatsen van mijn review heeft de klachtenafdeling aangegeven koelpasta na te sturen.
Levering niet direct de volgende dag zoals aangegeven, maar dat kan ook komen door DHL.
KlantenserviceZie review, geen bevredigende oplossing geboden en dus niet tevreden. Klantenservice bood geen oplossing, klachtenservice wel. Daarom achteraf alsnog voldoende.
Beste Tjasse D,
Bedankt voor je review en de koelpasta behoort inderdaad bij het product geleverd te worden. We weten even niet waar het intern is misgegaan, maar we hadden je dus alsnog van een tube moeten voorzien, waarvoor excuses. Zou je ons via klacht@informatique.nl je gegevens willen sturen, dan zullen we dit direct in orde maken.
Informatique klantenservice
AlgemeenIk was op zoek naar een paar onderdelen voor mijn pc en heb een aantal keer contact gehad met de verkoop afdeling van Informatique. Ze waren erg behulpzaam en ook geduldig met mij en gaven me een uitstekende tip die ik ook uiteindelijk heb besteld.
VerzendingDe bestelling was er binnen 2 dagen en was prima verpakt, uiteraard op de hoogte gehouden door de Track en Trace dat werkt erg fijn.
KlantenserviceIk heb meerdere keren gemaild en ben steeds binnen een dag beantwoord, soms zelfs binnen een uur dat was echt anders dan ik sommige andere leveranciers heb meegemaakt. En er wordt ook steeds met je meegedacht dat is wel zo fijn.
AlgemeenZoals altijd makkelijk zoeken op de website. Eventuele informatie is ook via de telefoon verkrijgbaar.
VerzendingZoals verwacht
KlantenserviceWeet niet beter