Informatique

Gebruikers over webshop Informatique

Juiste product tegen een goede prijs, volgende dag direct binnen, prima bedrijf valt verder weinig over te zeggen.

Fijne levering, binnen half uur was het item op te halen. Daar aangekomen 5 minuten wachten. De uitleg volgen en het komt goed.

Prima prijs en redelijke verzendkosten.
Snelle verzending in correcte verpakking met seals.
Geen poespas en dus prima.

Snelle verzending, overzichtelijke website en goede prijs kwaliteit verhouding. Keurig samengestelde desktop die erg goed werkt.

Snel verzonden en goed verpakt.

Ja ik heb deze ssd nu nodig, en dan kan je alleen naar informatique.
Goed beleid voor verzending, uitstekende service.

Hij was brievenbus gegarandeerd en kreeg hem ook in mijn brievenbus.
En nog belangrijker SNEL.

Deze niet nodig gehad maar aan verzend snelheid kan je zien dat ze geven om de klant.

Website zag er overzichtelijk uit. Kon goed navigeren, prijs is realistisch (zeker met de huidige markt qua hardware).

Ik heb een Phanteks P500A case besteld, kwam volgende dag al aan een een zeer goede verpakking. Alles was ook netjes erbij gedaan (factuur, handleiding etc).

Zou er zeker nog wat bestellen.

Ik bestel nu al meer dan 20 jaar bij Informatique en het blijft voor mij één van de prettigste winkels. Grote voorraad, deskundige medewerkers en goed bereikbaar (ook telefonisch)

Bij het ophalen van mijn producten (onderdelen voor een zelfbouw-PC) bleef de medewerker nog meedenken en zorgde voor een betere keuze.

Zeer tevreden over dit bedrijf. Ik had een videokaart besteld, welke op het moment lastig te leveren zijn. Ik woon in het Noorden van Nederland en het pakket moest uit België komen. De dag na bestellen had ik hem in de middag op de mat liggen. Hele fijne en snelle levering. Een aanrader!

Ik had een SSD besteld die de volgende dag, een zaterdag, direkt werd bezorgd.
De SSD was in goede staat en werkte zoals verwacht. Ik ben zeer tevereden over deze bestelling.

Binnen 24 uur geleverd, in coronatijd.

Zeer slechte beleid als het gaat om eerlijke verdeling van videokaarten. Elk personeel die je aan de telefoon krijgt geeft een ander verhaal. Wordt van kastje naar muurtje gestuurt.

Zeer agressief taal gebruik via mail. Niet klantvriendelijk

Beste Warmior, In verband met de schaarste van de videokaarten willen we onze klanten een eerlijke kans bieden om een videokaart te bemachtigen en daarom leveren wij momenteel slechts één videokaart per klant. Er waren namelijk klanten die 10-20 videokaarten bestelden, waardoor anderen geen kans kregen. We proberen er zo goed mogelijk op toe te zien dat het goed verloopt.

Informatique klantenservice

Terwijl ik aan het afrekenen was is het product uit mijn winkelmand verdwenen en gelijk ook niet meer op voorraad.

@infomatique: ik heb al antwoord gekregen van verkoop@informatique.nl, namelijk dat ik deze videokaart net misgelopen ben tijdens het bestellen.

Ik zou het logischer vinden als iemand anders het item dat in je mandje zit niet kan bestellen. Als je de vergelijking met een echte winkelmand maakt dan is het net alsof iemand in de supermarkt het laatste pak koekjes uit je mandje pakt en gauw afrekent, terwijl jij ook in de rij staat om af te rekenen.

Een oplossing is niet meer nodig, ik heb gisteren gelijk bij een andere winkel een soortgelijk product besteld dat vanmiddag al bezorgd is.

Beste Tuekur, wat vreemd dat het product spontaan uit het winkelmandje verdwenen is. Zou je ons een mail kunnen sturen naar klacht@informatique.nl met je klantgegevens en het artikelnummer dan kunnen wij intern nagaan wat er is misgegaan en kijken of er een oplossing geboden kan worden.

Informatique klantenservice

Ik blijf altijd terugkeren naar mijn favoriete webshop, omdat ik het heel belangrijk vindt dat er een fysieke winkel in mijn buurt aanwezig is.
Informatique heeft mij altijd een top service aangeboden.
De voorraadindicatie is altijd correct en de afhandeling van zowel afhaal- als verzendbestellingen zijn altijd goed verlopen.
In een van de fysieke winkels is er een showroom aanwezig waar je alle nieuwste technologie meteen kunt bekijken.

Voorraadindicatie is correct, snel voor de afgesproken tijd bezorgd en goed ingepakt.

In het verleden heb ik contact gehad met de medewerkers in de winkels en ook de klantenservice. Ik moet zeggen dat ze het heel goed doen. Je voelt je gewaardeerd als klant en netjes te woord gestaan.

Product (https://tweakers.net/pricewatch/1550624/netgear-mk63.html) was op voorraad en in de aanbieding. Website was helder en heeft een goede reputatie.

Vlot en vloeiend.

Degelijke winkel met vriendelijk personeel. Prijzen zijn prima maar niet de laagste in de markt.

Garantie afhandeling was prima, nieuw product gekregen.

Breed assortiment en snelle levering. Je wordt ook keurig op de hoogte gehouden van de voortgang van je order.

Goed verpakt en goede tracking info.

Qua uiterlijk een iets wat gedateerde website, maar mag de pret niet drukken. Erg duidelijk product informatie en de beste prijs.

Prima informatie tijdens de levering en het scherm was netjes ingepakt.

Snelle en een nette levering. Goede kwaliteit. Ook was het makkelijk zoeken naar wat ik nodig had

Goede kwaliteit voor een goede prijs

ik heb geen klantenservice nodig gehad.

Gewoon een goeie shop. Bestelling, levering en retour verliep probleemloos. Duidelijke communicatie over het gehele traject van bestelling tot en met teruggave van mijn betaling (na retour). Top!

Artikel was goed verpakt. Snelle levering en wat vooraf beloofd werd, werd ook waargemaakt.

Makkelijk en effectief de retour kunnen regelen.

Het proces van kopen, betalen en geleverd krijgen zit goed in elkaar. Neem daarbij ook de soepele omruilmogelijkheid en je hebt een prima webshop.

Snelle levering, duidelijke website. De website zelf is wel wat gedateerd, maar voelt nog steeds vertrouwd. Blij dat ik hier nog een gpu kon bemachtigen voor een fatsonelijke prijs. Verder niets op aan te merken eigenlijk. Thanks

Scorekaart voor Informatique