Informatique

Gebruikers over webshop Informatique

Ik heb (bijna) twee jaar terug twee wifi repeaters gekocht. Toen er eentje onbetrouwbaar werd, heb ik deze zonder morren vervangen gekregen door een nieuwe. Ook zeer snelle respons op de vragen, zelfs in het weekend.

Vroeger was dit een top bedrijf voor dealers, tegenwoordig hebben ze je liever niet. Slechte verzending, afspraken niet nakomen, voorraden steeds beperkter, langere levertijden, gebrekkige communicatie. enz. Jammer, maar ik heb inmiddels andere distries.

Vaak dag of 2 dagen te laat of met verkeerde verzend dienst verzonden. Veel overbodig papier en plastic in doos.

Na herhaaldelijk klagen worden er nog steeds dezelfde fouten gemaakt. Ben heel lang klant (geweest), maar nu is het klaar.

@Informatique "klantenservice" (zie boven) Als reageren zin had, zou ik dit zeker doen. Het regelmatig indienen van klachten en kenbaar maken van irritaties en frustaties heeft totaal geen resultaat opgeleverd, er wordt gewoon niets mee gedaan, dus ben ik er klaar mee. De groeten Informatique, Uw collegas als Alternate, Megekko en Azerty doen het stukken beter.

Beste Nonotme,

Wat ontzettend vervelend om te lezen dat je niet meer tevreden bent over onze diensten. Graag zou ik in contact met jou komen om na te gaan wat er niet goed is gegaan, zodat we niet alleen ons best kunnen doen om het vertrouwen te herstellen, maar ook leren van gemaakte fouten. Ik wil je vragen om een mail te sturen naar klacht@informatique.nl, zodat ik contact met je op kan nemen. Ik hoop dat je hiertoe bereidt bent.

Informatique klantenservice

Product was DOA. Eenvoudig en snel omgeruild. Verder prima site, prijs en snelle levering. .

prima gelevring (moet hier minimasal 10 woorden opschrijven bla bla)

Product was DOA. Eenvoudig en snel omgeruild.(moet hier minimasal 7 woorden opschrijven bla bla)

Altijd klantvriendelijk en betrouwbaar, mooie winkel met demonstratie van producten.
ruime openingstijden en opgeruimd en schoon

kwaliteit artikelen en snelle orderpicking, zondermeer een aanrader om je computerspullen te halen

snel en efficient met kennis van zaken en niet stug maar flexibel

Altijd betrouwbare winkel met deskundig personeel, goed advies en goede prijzen en goede service in het geval van problemen.

Gekozen voor afhalen in de winkel in plaats van laten verzenden omdat ik toevallig in de buurt was.

Bij deze aankoop de klantenservice niet nodig gehad, maar altijd zeer goede ervaring met de service en het kennisniveau van de medewerkers.

Ik koop al lang (27 jaar) bij informatique. Super service, goede prijzen. Altijd goed geholpen en geen problemen met ruilen of garantie afhandeling.

Altijd goed geholpen en geen problemen met ruilen of garantie afhandeling.

Uiteraard via Pricewatch van Tweakers.net het product uitgekozen bij een van de goedkoopste webshops. Ja je kan niet zonder tweakers. Het is hetzelfde als hardlopen met sneakers .Je kan wel zonder maar dat gaat pijn doen dat is geen wonder. Ja in je portemonnee au dat valt niet mee. Dus kwam ik uit bij Informatique weinig piek voor je keuze dat is toch reuze!

---

Niet nodig gehad mooi toch.

Snel geleverd goed verpakt.

Mooi assortiment aan sim producten, fijn dat er veel van sim lab te krijgen is. Duidelijke uitgebreide webshop ook.
Prettig zoeken en goede voorraad info. M’n sim lab rig hierom bij informatique besteld.

Alles netjes geleverd. En snel ook, had ik niet per se verwacht met een complete simrig. Duidelijke communicatie over de deel levering. Gratis levering bij zoveel gewicht was verrassend, maar natuurlijk altijd fijn.

Contact gehad over de levering (had zelf wat in de mails over t hoofd gezien) vriendelijk en duidelijk.

Alleen goede ervaringen gehad met Informatique. Ben al zeker 10 jaar+ klant. Mooie showroom, geweldige medewerkers.

Niets op op te merken. Verzending is gewoon heel goed.

Snelle reactie, had een probleempje met de betaling. Email reacties waren super snel en daarna het probleem opgelost. Daarna de order terug gebracht omdat het toch niet werkte voor ons. Met een paar mailtjes opgelost, daarna zelfs gebeld of het allemaal ok was. geweldig bedrijf

Uiteindelijk juiste product na een week gekregen. Hiervoor moest ik wel zelf bellen/mailen en uiteindelijk langsgaan. Ter plekke bleek dat de verpakkingsmanier van Philips was gewijzigd en kreeg je het idee dat het product al een keer gebruikt was. Na eerst inname oude en terplekke openmaken nieuwe bleek het zelfde uit de nieuwe doos. Probleem dus bij distributeur en niet Informatique. Wel is de prijs inmiddels met 4 euro gedaald.

Verkeerde product gestuurd, echte product niet meer op voorraad daardoor 4 dagen later.

Toen bleek dat mijn monitor een USB-stick bleek op zaterdag moest ik daarvan een foto sturen en zou het maandag worden opgepakt. Maandag eerst in de ochtend gemaild en in de middag gebeld wat ik nu moest doen. Bleek dat ik de stick kon houden en dat de monitor was besteld. Op woensdag kwam een monitor binnen, Na openmaken viel mijn beschadigingen aan de doos op en ontbrekende plastic zakjes (zoasl ik had gezien bij de vorige 2 zelfde monitoren. Ook zaten er vlekken op de behuizing (gipsvingers). Na hier telefonisch contact over opgenomen te hebben zou het donderdag worden opgepakt. In de avond foto's gestuurd en de volgende dag weer omadat ze niet konden worden geopend. De belofte was dat er die dag op terug zou worden gekomen. Na een mail reminder op donderdag 16.00 niet gehoord. Op vrijdag maar weer gebeld. Wat bleek dat diegene die de belofte had gedaan niet werkt op vrijdag. Ik kon een retourlabel krijgen want de monitor was nieuw. Ik ben er direct naar toe gereden. Hier vriendelijk te woord gestaan, serieus genomen en oplossing gekregen. Zie hierboven de rest. Oude monitor meegenomen.

Beste redyak,

Bedankt voor je review en nogmaals onze excuses dat je met een kruiszending te maken kreeg. Het is fijn om te lezen dat het uiteindelijk naar wens is afgehandeld.

Informatique klantenservice

Al jaren klant bij deze webshop.
Nooit geen problemen, alles prima
Mss dat de website eens een keer vernieuwd kan worden

De mediaspeler netjes verpakt, verzonden en aangekomen
dus dat is ook dik in orde!

Bij vragen zowel per mail of telefoon, zal er alles aan gedaan worden om je
probleem op te lossen. Prima !!

Ik zocht lege dvd s van goede kwaliteit , dus gekeken bij Informatique .
In het verleden hier ook besteld en netjes de volgende dag al bezorgd .

De eerste zending deze keer was helaas beschadigd , contact gezocht met de klanten service .Foto`s gestuurd . Hierop werd serieus gereageerd en na een gesprek met een zeer vriendelijke medewerker . Werd de volgende dag een nieuwe spindel dvd`s gestuurd .Dat is service .KLASSE

Een zeer vriendelijke medewerker , die je netjes te woord staat en met een oplossing komt . Compliment voor Thomas >

Prima website, goed prijs, besteld en snel geleverd. Kortom een goede webshop, overzichtelijk en betrouwbaar.

Vlotte en snelle levering. Goede service en product voldoet aan de eisen. Voor herhaling vatbaar.

Via track and trace uitstekend te volgen en op het vermelde tijdstip bezorgd. Klasse.

Vlotte en goede ondersteuning. Correcte en juiste instelling.

Ik had 2 modules voor nieuw werkgeheugen nodig, en Informatique had hierbij de beste prijs en had tevens genoeg op voorraad. Meteen besteld, de volgende dag lag het al in m'n brievenbus. Zeer tevreden!

We hadden een printer van HP en deze ging stuk. Gezocht om een nieuwe, vergelijkbare. Deze was op voorraad bij Informatique en daarnaast een stuk voordeliger dan andere leveranciers. Chapeau!

Binnen 2 dagen zonder extra kosten

Kocht sinds 2003 50 keer bij Informatique. Altijd goed bevallen. Goed gesorteerd en redelijk veel informatie over de geboden producten. Soms een beetje summier, maar meestal toereikend.

Heb een paar keer beroep gedaan op de klantenservice en heb daarbij goede ervaringen opgedaan.

Msi moederbord B550M Bazookaa geeft cpu storing aan. Moederbord besteld bij informatique. Memory, psu en Cpu besteld bij een andere winkel.

---

Product is goed en onaangebroken verpakt, goede service bij het afhalen.

1e moederbord was stuk, heb gelijk een nieuw moederbord meegekregen. 2e moederbord was ook stuk Informatique heeft dit professional klantvriendelijk en redelijkwijs opgelost door een nieuw gestest moederbord te verstrekken, met meegebrachte geheugen en processor. Bedankt informatique voor de goede service.

Vier dagen nadat ik een aanbevolen UPS bestelde werd door de leverancier gemeld dat het product inmiddels 53 euro meer moest kosten. Dat was mij wat te gortig. Na wat heen en weer ge-e-mail heb ik de UPS alsnog voor de originele prijs ontvangen; sympathiek en sportief van Informatique.

Ik zocht een mechanisch toetsenbord, omdat ik dat fijn vind typen voor mijn werk. Mijn keuze was gevallen op de Logitech G513. Uit de Pricewatch kwam Informatique voor mij als beste uit de bus. Het toetsenbord was bij hen op voorraad, direct leverbaar en voor een goede prijs (149 euro) te koop.

Het toetsenbord was netjes verpakt en in 1 werkdag geleverd.

Na iets meer dan een jaar dit toetsenbord in gebruik te hebben, blijft de W-toets aan mijn vinger plakken (anders gezegd, laat deze los van het toetsenbord). Voor een A-merk toetsenbord van deze prijs verwacht je een nette aftersales afhandeling van Informatique, maar het tegenovergestelde is helaas waar. Informatique vraagt mij het hele toetsenbord op te sturen (een uitleg of reden hiervoor krijg ik niet, dus waarom dan?), terwijl het opsturen van een vervangende keycap het probleem compleet opgelost kan hebben. Vervolgens stuurt Informatique mij dan maar door naar Logitech. Daar ben ik geen klant voor bij Informatique. Ik ben nu in contact met Logitech, het ziet er naar uit dat zij na 1x contact kosteloos een nieuwe keycap op gaan sturen. Jammer dat Informatique op deze manier (geen?) after sales support levert.

Beste Sonic1986,

Het is absoluut niet onze intentie om jou niet van een goede service te voorzien. De reden waarom onze support afdeling vroeg om het complete product retour te sturen is waarschijnlijk om na te gaan of de cap het probleem oplost of dat er iets met het bevestigingspunt op het toetsenbord is. Over het algemeen ruilen wij dan direct het gehele toetsenbord om voor een nieuw exemplaar. Onze excuses als dit niet duidelijk is verwoord en als er nog ondersteuning nodig is, wil ik je vragen om een bericht te sturen naar klacht@informatique.nl met je klantgegevens. Dan pakken we dit direct op.

Scorekaart voor Informatique