Informatique

Gebruikers over webshop Informatique

Heel goeie laptop voor een heel goeie prijs gekocht. Erg tevreden. Had in de winkel al eerder iets gekocht. Informatique heeft het prima voor elkaar

Snel geleverd, Goed verpakt.

Goede prijs, heldere website met up-to-date informatie, sluit aan bij eerdere positieve ervaringen als klant over enn langere periode

Snel geleverd, duidelijke status updates, goed verpakt

Website werkt zoals verwacht, duidelijke zoek functie, als een van de enigste verkoper de correcte beschrijving van het bestelde product. Geen probleem bij bestelling.

Ik had twee nieuwe switchen gekocht. Kreeg deze binnen, beide dozen waren eerder open geweest. In een doos zaten twee pakbonnen van bol.com (met stock seller b.v. als verkoper) met twee sets NAW gegeven.
Behalve dat dit product al meerdere eerdere eigenaren heeft gehad, weet ik ook precies wie!

Beste MacGrumpy,

Wat vreemd dat u van een bestelling bij ons een pakbon van een andere verkoper heeft aangetroffen. Wij werken niet samen met deze party en onze producten zijn gekoppeld aan serienummers en worden daarop ook gecontroleerd. We zijn dan ook erg benieuwd wat hier is misgegaan en zouden het op prijs stellen als u meer informatie zou willen mailen naar klacht@informatique.nl , zodat we dit na kunnen gaan. Alvast bedankt daarvoor.

Informatique klantenservice

Top winkel, fysieke shop ook top. Mensen met kennis en kwaliteit. Kom er vaak. Misschien soms iets duurder, maar ik vind het het waard om een fysieke goede winkel in de omgeving te hebben. Daar betaal ik graag ietsjes meer voor.

Verzenden is altijd snel. Vaak mogelijkheid tot brievenbuspakketje. Communicatie ook duidelijk.

Denken graag met je mee als iets niet op voorraad is. Komen zelf met oplossingen.

Al jaren klant bij Informatique. Niet de goedkoopste, wel de beste als het gaat om transparantie, hulp bij kiezen veel en als er issues zijn of beroep op garantie gedaan wordt dan is het nooit gedoe. Dat kunnen maar weinig winkels zeggen.

Snel, transparant.

Ooit een garantie geval gehad en een keer een DoA. Beide keren nul gedoe.

Snelle levering, maar administratief rommelig.
Omdat ik een upgrade van het geheugen vroeg werd er 2 x een Thuiskopieheffing gerekend. Klein bedrag, maar toch. Het was imo. een en dezelfde bestelling!
Ik had de PC sneller binnen dan de antwoorden op mijn vragen.

Snelle levering. De verpakking had wat robuuster mogen zijn.

Had enkele vragen over een upgrade en werking. Beide vragen werden niet binnen 24 uur beantwoord.

Informatique is een fijne webshop om in te winkelen. Ze leveren altijd spullen die aan een goede kwaliteit voldoen. Zo ben ik wederom erg blij met de aanschaf van een SSD schijf waarmee ik een schiijf-upgrade in een pc van een klant heb kunnen doorvoeren. Ga zo door zou ik zeggen!

De produkten worden door Informatique razendsnel verstuurd en komen altijd binnen enkele dagen binnen.

Niet nodig gehad, maar in het verleden heb ik wel contact gehad en dat verliep netjes en uitstekend.

Informatique voldoet uitstekend aan alle verwachtingen. Kon niet beter. Via Tweakers productkeuze gemaakt .P.C. speakers 2.1 Logitech Z623. Bij Informatique naar voorraad geinformeerd en bestelling geplaatst. De afhandeling, betaling, verpakking, verzending en ontvangst/levering allemaal uitstekend geregeld. Toppie.

Informatique maakt het makkelijk om een bestelling te plaatsen via de online shop. Ik wilde mijn bestelling graag zelf fysiek ophalen en ook dat wordt erg gemakkelijk gemaakt; je ontvangt een QR code die je bij binnenkomst bij de hoofdingang kunt inscannen en vervolgens wordt je bestelling verzameld en naar de afhaalbalie/kassa gestuurd. Erg makkelijk en een fijne winkelervaring.

Alles verloopt zoals aangegeven en vlot.
Gebruikersvriendelijke site, easy search, eerlijke prijzen.
Echt waar ! : Volgende dag in huis en degelijk, misschien wat té degelijk verpakt.
Wilde 1x iets terugsturen, ging zonder probleem, geld binnen een paar dagen terug.

Zeer bereidwillig en adequaat te woord gestaan.

Al vanaf het begin klant (ruim 25 jaar), aankopen altijd netjes verzorgt nooit een slechte ervaring gehad.

Uit mijn ervaring spullen worden goed verpakt, verder is het ook maar net hoe de vervoerder ermee omgaat daar heeft Informatique niet veel invloed op.

Defect retour / ruilen worden netjes en zonder problemen afgehandeld.

Muis gekocht voor een mooie prijs/kwaliteit.
Zeer snel thuis geleverd en prima ding en ergonomisch

Snel

Deco x20 besteld, was niet direct op voorraad maar binnen 2 dagen wel binnen gekregen. Niks mis mee dus.

RTX 3070 Ti besteld, nette prijs en kon direct worden geleverd. Directe bevestiging per mail.

Volgens afspraak, binnen 1 dag is het product volgens de track en trace geleverd.

Ik heb er een Das Keyboard Prime 13 besteld. Ze hebben een duidelijke website en de informatie die naar de Pricewatch gepusht wordt is correct. Enige kanttekening is dat het bij het bestellen heel even leek alsof de btw niet doorgerekend werd, maar dat bleek gewoon te kloppen.

De levertijd was 1 tot 5 werkdagen, uiteindelijk werd het op de vijfde dag geleverd dus dat klopt gewoon. Netjes verpakt in een doos die maar een klein beetje groter was dan die van het product zelf, dus niet erg dramatisch.

Via de website makkelijk je product te vinden en te bestellen. Vervolgens handig om de afhaalcode op locatie in te scannen en dan komt het product vanzelf naar je toe :-)

had geheugen gekocht voor mijn Synology. Helaas werkte het niet in mijn specifieke model, heb het terug kunnen brengen en kreeg zonder discussie mijn geld retour. Top !

Bestellen ging makkelijk en overzichtelijk. Er stond: Vandaag besteld, morgen in huis en dat hebben ze waargemaakt.

Werd geleverd door UPS. Niets op aan te merken, gewoon zoals het hoort.

Fijne website, ze gebruiken deze zelf als voorraadbeheer dus altijd perfect up to date. Altijd super goede service, bestellingen zijn snel. Ben al meer dan 20 jaar klant

Snel bezorgd, sneller dan de meeste webshops. Verpakking is prima in orde

Er wordt serieus niet moeilijk gedaan en ik heb echt wel wat twijfelachtige verzoeken gedaan. Retourpolicy is ook erg sterk.

Altijd perfect in order. Website klopt, vriendelijke mensen die verstand van zaken hebben. Zeer tevreden! Snelle leveringen en afhalen loopt soepel.

Altijd snel verzonden, goed verpakt en informatie voorziening via email ok.

Retourneren is nooit een probleem (soms wel eens wat besteld wat niet juist paste). Dat werd altijd netjes teruggenomen.

Bestelling geplaatst voor een "Outlet" monitor. Gebeld met klantenservice om te vragen wat er met dit specifieke model was. Zou gaan om een geretourneerd product. Bestelling geplaatst op vrijdag. Zou zaterdag geleverd worden. Helaas geen track en trace ontvangen.. zaterdag gebeld waar hij bleef. Kreeg ik te horen dat hij de avond daarvoor niet op tijd is ingepakt. En het plots ging om een "showroom" model.. dit was niet wat er eerder was gecommuniceerd. Vervolgens geprobeerd order te annuleren. Dit kon ineens niet meer. Product was al richting Postnl. Product geweigerd aan de deur. Dit werd ook weer een gedoe.. maar zal details besparen. Uiteindelijk na veel bellen product terug kunnen krijgen richting Informatique na ruim een week!!. Nog een week later nog steeds geen geld terug.. weer gebeld. Werd me verteld dat het product al VIER dagen in bezit is maar het terugstorten nog niet in gang was gezet.. waarom dat was had meneer geen antwoord op. Hij zou het gaan regelen en binnen 1-3 werkdagen zou het terug worden gestort. Dit is uiteindelijk wel gelukt.

Al met al vrij waardeloze ervaring. Was eerste keer hier bestellen en zal een volgende keer elders kijken..

Niet op tijd verzonden. Annulering niet meer mogelijk. Drama met terugsturen en geld terug krijgen.

Vriendelijke klantenservice. Maar informatie klopte niet. En konden op meerdere vlakken vrij weinig betekenen.

Scorekaart voor Informatique