Informatique

Gebruikers over webshop Informatique

Voor de studie van kinderen twee Lenovo thinkpads besteld. Snelle levering conform aangegeven op de site bij bestelling. Uitstekende service na levering. Dit omdat de Lenovo’s problemen hadden met Windows updates.

Uitstekende hulp op afstand gekregen, omdat Windows update niet goed werkte. Dankzij deskundige medewerker snel opgelost.

Ik ben tevreden. Website oogt wat gedateerd maar is makkelijk in gebruik, stabiel, snel en steekt logisch in elkaar. Keurige bevestigingsmail en factuur per mail ontvangen. Snelle levering.

Geen ervaring met aftersales gehad, maar de overige shop reviews stemmen hoopvol.

Snelle levering. Goed verpakt. Paste door de brievenbus.

Als je weet wat je wil hebben dan is het simpel te bestellen, dus geen problemen mee.

Verzending is natuurlijk een lastig onderdeel om dat dit 2 partijen zijn.
Maar 1 bestelling op donderdag geplaatst (voor 22:00) en op maandag ontvangen, terwijl de verwachting was dat op vrijdag geleverd zou kunnen worden.
en 1 bestelling op vrijdag geplaatst (voor 22:00) en pas op dinsdag ontvangen, voor deze bestelling had ik specifiek voor pakketpost gekozen omdat deze dan de volgende dag geleverd kon worden. Achteraf had ik dan ook voor de goedkopere briefpost kunnen kiezen.
wel verder alles keurig verpakt daarom toch een voldoende.

Tevreden met de koop. Informatique heeft een pretiige webshop met goede selectie snel leverbare producten.

Verzending als ook levering was snel en de producten prima ingepakt.

Ik had bij hun een case besteld, zij hadden de voordeligste prijs. Echter bleek er iets van de case stuk te zijn dus deed ik het retour. Let wel op met retour je moet zelf de verzendkosten betalen voor het retour sturen en je krijgt je verzendkosten alleen terug als het product defect is.
Waarom geef ik informatique dan 4 sterren?
Ze waren super snel met het terugstorten van het geld. Post nl gaf aan dat dinsdag mijn pakket was aangekomen en woensdag middag was mijn geld al teruggestort inclusief verzendkosten.

De levering van het product was snel en met track&trace dus dat is gewoon goed, retour sturen daar zit toch echt wel een minpunt.

Zoals beschreven in de korte toelichting, het was super dat ik de dag nadat zij het pakket hadden ontvangen meteen mijn geld terug kreeg.

Website ziet er prima uit met veel aanbod. Helaas blijken de levertijden zoals getoond op productpagina's niet (altijd) overeen te komen met de werkelijkheid. Uiteindelijk heb ik mijn bestelling geannuleerd, omdat er na een kleine maand nog steeds niks was geleverd zonder enige verdere communicatie na mijn initiële orderbevestiging op de dag van de bestelling.

Al met al helaas geen positieve ervaring met Informatique en kan deze winkel anderen ook niet aanbevelen.

Product dat ik had besteld had een levertijd van enkele werkdagen toen ik het bestelde. Blijkbaar klopte deze informatie niet. Na een kleine maand kreeg ik (nadat ik zelf de klantenservice had gebeld) te horen dat het bestelde product niet meer leverbaar was.

Klantenservice gebeld om te vragen hoe het zat met mijn bestelling die een kleine maand eerder was geplaatst maar nog steeds niet was geleverd en waar ik verder ook geen enkel bericht over had ontvangen vanuit Informatique.

Vriendelijke medewerker. Mij werd verteld dat het product dat ik had besteld niet meer leverbaar was. Excuses werden aangeboden.

Kreeg de keuze om een (naar mijn mening inferieur) product van een ander merk toegestuurd te krijgen, of extra te betalen voor een vergelijkbaar product van hetzelfde merk dat ik had besteld. Aangegeven dat ik niet extra wilde betalen en daarom de bestelling wilde annuleren. Wacht nu op een terugbetaling.

Beste Hamaaa,

We vinden het erg vervelend om te lezen dat de levering van de order niet mogelijk was en bieden daar onze excuses voor aan. We zouden graag nagaan wat er mis is gegaan. Dit om te kijken of dat wij alsnog een goede oplossing kunnen bieden en om onszelf te verbeteren.

Zou u een mail willen sturen naar klacht@informatique.nl met uw gegevens dan nemen wij hierover contact met u op.

Informatique klantenservice

Van alles geprobeerd maar dit is voor mij de beste manier tegen sagging van je videokaart.

Dit verloopt meestal redelijk snel

Alle antwoorden en handelingen kloppen voor mij altijd.

Had een harde schijf nodig voor m'n NAS en moest een bepaald type zijn en Informatique had deze op voorraad.

Snelle levering.

Makkelijke en snelle manier om te bestellen. Product kwam snel en goed verpakt binnen. De uitleg op de website was voldoende.

Probleem opgelost heel blij mee!

Op de website wordt duidelijk gecommuniceerd voor 22.00 besteld volgende dag in huis. 15.00 besteld en de volgende dag nog geen eens een bestel bevestiging dan maar bellen sorry we zijn u bestelling vergeten morgen bent u de eerste

Probleem opgelost heel blij mee!

Bestelling niet op tijd geleverd

Probleem opgelost heel blij mee Probleem opgelost heel blij mee!

Beste Steven1987,

Onze excuses dat de zending gisteren niet verstuurd kon worden. In ons telefonisch contact van zojuist hebben wij aangegeven wat er mis is gegaan en we doen ons best om de zending alsnog vandaag bij u aan te bieden via een same day delivery dienst.

Informatique klantenservice

Scherpe prijzen, service vriendelijk, producr solide verpakt, vlotte en correcte levering m.b.v. DHL of Post NL.

De voorraad indicatie en snelheid van verzenden zijn inderdaad zoals aangegeven op de website: top!

Snelle en veilige verzending van op voorraad zijnde product. De optie voor briefpost gekozen voor klein item, goedkoper en alsnog track & trace: uitstekend!

De pc van mijn zoon was aan vervanging toe en ik zag op de site van Informatique een prima pc in de aanbieding voor een redelijke prijs.

De pc werd de andere dag al gelevers door DHL.
Minpuntje, ik woon 9 hoog en het pakket werd in de lift gezet zonder toezicht.

Ben al jaren klant van Informatique en ben altijd goed behandeld.

Ik wilde twee producten die niets met elkaar te maken hebben kopen en Informatique had beide tegen een redelijke prijs. Bestellen ging gemakkelijk, al bleek het voor beide producten gemakkelijker om ze via de Tweakers link vanuit de pricewatch te vinden.

Verzending was snel en alles was goed verpakt. De verzendkosten vond ik erg redelijk

Ik heb een laptop tas besteld. Product was in orde. Alles liep prima. Prima product!

Verzending was snel en in Plastic verpakt 🥲 binnen 24 uur geregeld.

Via Tweakers uitgekomen bij Informatique voor een HDD voor mijn NVR. Goedkoopste prijs en geen verzendkosten.

Goed verpakt en binnen één dag geleverd

Had een bluetooth ontvanger voor mijn versterker nodig. Prima geprijsd en binnen 24 uur ontvangen. Prima verpakt.

Verzending was snel en uitstekend verpakt binnen 24 uur geregeld

Beetje gedateerde website, niet heel gebruiksvriendelijk. Product scherp geprijsd (inmiddels duurder) maar later geleverd dan verwacht.

Product werd helaas verzonden via DHL. Gaat vaker mis tussen deze partij en DHL waardoor ze de beloofde levertijd niet kunnen waarmaken.

Meerdere malen gemeld dat hun mailserver e-mails verstuurt met een verkeerde datum, waardoor ze niet bovenaan m'n inbox komen te staan, maar er wordt niks aan gedaan.

Mijn vader kocht hier al (ik denk) 20 jaar geleden een PC en sindsdien klant geweest. Altijd goed geholpen en goed advies gekregen. Niet altijd de goedkoopste prijs maar customer service is altijd goed en extra vergeleken met de meeste andere winkels.

Ik wilde graag een laptop kopen maar wist niet welke de meest geschikte voor mij was. Ik heb gebeld en uitgelegd wat belangrijk voor mij was. Via de mail kreeg een aantal opties waar ik uit kon kiezen. Toen kon ik zelf afwegen hoeveel geld ik aan het product wilde besteden. Ik ben heel blij met deze verkoopondersteuning. Het bestellen via deze website gaat prima.

De laptop werd snel en goed geleverd. Ik had ook gekozen voor een product dat op voorraad is.

Ik werd vriendelijk en snel telefonisch geholpen om een passend product aan te kunnen schaffen. Ik kreeg een keurig mailtje met opties. Als ik nog vragen had, kon ik weer contact opnemen.

Scorekaart voor Informatique