Gebruikers over webshop Informatique
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenInformatique ben er al vele jaren vertrouwd mee. Woon in hetzelfde dorp en huidige lokatie is 2 min van mijn huis met de auto waarbij je altijd na de online bestelling naar de winkel kunt rijden voor het afhalen van je bestelling. En in de winkel wordt je snel en altijd zeer vriendelijk geholpen.Gewoon top.
---
Als je onverhoopt een retour hebt wordt het zonder morren geaccepteerd en afgehandeld.
AlgemeenMakkelijke website om te zoeken.
Je wordt goed op de hoogte gehouden via de mail of je bestelling klaar ligt.
Maar wat ik helemaal geweldig vind is dat er gamecomputers staan waar kinderen naar schooltijd op kunnen gamen.
Verder veel producten mooi uitgestald en echt een gezellige/professionele computerwinkel waar je naar binnen loopt.
AlgemeenPortal en levering in orde. Site overzichtelijk. Voorraad inzichtelijk en op orde.
Aanbeveling zeker waard
---
Geen beroep op hoeven te doen. Dus goed geregeld.
Voldoet aan de verwachtingen. Goed postoderbedrijf met track and trace,
KlantenserviceGeen beroep op hoeven te doen. Dus goed geregeld.
AlgemeenHeb een nieuwe msi mag272cqr scherm voor mijn pc gekocht. Hele mooie prijs, was goed verpakt en kwam op de tweede dag na bestelling in de ochtend aan. Eerste keer op deze site, alles ging goed
AlgemeenEen artikel uit de koopjeshoek besteld. Was zoals beloofd gewoon nieuw, alleen de verpakking was geopend. Toch een mooie korting gekregen.
AlgemeenBesteld en snel geleverd. Is toch wel één va de eerste dingen waar ik op let bij een online bestelling.
VerzendingNiet binnen 24 uur geleverd, maar dat lag aan de pakketdienst. Dus hier kan informatique niks aan doen uiteraard.
AlgemeenNa jarenlang geploeterd te hebben op een XP laptop heb ik besloten een nieuwe laptop te kopen. Ik heb gekozen voor een Asus 15 Vivobook omdat deze een goede prijs/kwaliteit verhouding leek te bieden. Ik heb deze bij Informatique gekocht omdat er een actie was waardoor je geen verzendkosten hoefde te betalen. De laptop is uitgerust met Windows 11. De Bluetooth doet het niet goed, dit lijkt een bekend probleem onder Windows 11 te zijn. Het ligt dus waarschijnlijk niet aan de laptop. Verder ben ik erg tevreden.
AlgemeenIk was op zoek naar een specifieke monitor die ik deels kon betalen als cadeau voor het afscheid van mijn werk. Dat moest via een bon en dat kan je via Informatique regelen. Dit vind je alleen niet zo makkelijk op de site, wel bij afrekenen en googelen. Daarnaast kunnen de zoek/filter opties wat mij betreft wat beter. Maat verder ging het prima!
VerzendingVerzending ging via DHL en was een dag eerder binnen dan verwacht (wat heel goed uit kwam).
AlgemeenIk bestel al vele jaren (zeker vanaf 2003) bij informatique.
Website is makkelijk in gebruik en afhandeling betaling verloopt probleemloos.
Product werd met DHL verzonden. De dag en tijdspanne waarop het geleverd zou worden thuisgebleven. Geen DHL gezien. Er is ook niet aangebeld. Dus geen zending aan de deur ontvangen. Kwam later per e-mail een bericht dat de bezorger niet kon afleveren? Heb dit al een keer eerder meegemaakt met DHL. Bestelling kon de volgende dag afgehaald worden bij een DHL servicepunt.
AlgemeenDe monitoten waar wij naar op zoek waren waren scherp geprijst en werden een dag na onze bestelling geleverd. Altijd een goede service bij Informatique met goede communicatie.
VerzendingLevering vond plaats zoals aangegeven op de dag na de bestelling. Netjes gesealed afgeleverd op ons kantoor.
KlantenserviceGoede communicatie over onze bestelling en ook tijdens het leveringsproces.
AlgemeenProduct gevonden via de pricewatch, via de link gelijk bij Informatique gekomen en kon zo door naar afrekenen als gast.
VerzendingZoals aangegeven de volgende dag al geleverd
AlgemeenIk bestel eigenlijk al jaren spullen bij Informatique. Dit verloopt altijd soepel. Misschien niet altijd de goedkoopste, maar wel duidelijke uitleg en goede service.
VerzendingDe verzending gaat altijd snel en zonder problemen. Gewoon zoals je mag verwachten.
KlantenserviceIn het verleden heb ik wel een paar keer met de service afdeling te maken gehad. Ik werd altijd netjes te woord gestaan en zelfs aan de telefoon word je al goed geholpen. Als het al zo ver mag komen dat je iets moet opsturen voor reparatie, dan zetten de medewerkers zich in om je reparatie zo goed en snel mogelijk te laten verlopen.
AlgemeenInformatique is op fietsafstand en heeft meestal wat ik nodig heb. Ik al heel wat geld bij Informatique uitgegeven.
De categorie “op voorraad bij de leverancier” is lastig. Het zou voor mij fijner zijn als de categorie “hoogstwaarschijnlijk leverbaar binnen 3-5 dagen” aangepast in “leverbaar binnen een week”. Ik heb dingen niet altijd direct nodig. Leeftijd heeft ook voordelen. De categorie “tja we weten niet maar onze leverancier kan het bestellen” moet wel apart blijven.
Al met al koop ik meeste dingen bij hen. Nooit problemen gehad.
Ik heb vaker de helpdesk nodig tegenwoordig, omdat ik iets niet kan vinden op site kan vinden of iets geks wil. Of omdat ik niet meer alles weet s oudere. Meestal kunnen ze me snel helpen, soms geef ik het op.
AlgemeenVia de website zijn de producten redelijk te vinden. Al is wel merkbaar dat de website langzaam maar zeker gedateerd begint te raken.
Het zoeken kent drie niveau's mbt beschikbaarheid:
- Alles
- Snel leverbaar
- Direct leverbaar
Standaard staat het op "Snel leverbaar", hierdoor kan het gebeuren dat je onterecht in de veronderstelling komt dat Informatique een product niet kan leveren. (Terwijl het product wel zichtbaar wotdt als je kiest voor "Alles"). Gemiste kans voor Informatique: dit zorgt ervoor dat klanten elders kopen.
(Voor de verzending heb ik geen score gegeven, Informatique zit voor mij op loop afstand)
Deze keer had ik een 32GB SoDIMM kit besteld en bij het inbouwen bleek een van de dimms niet goed te functioneren. Na telefonisch contact met de klantenservice kon ik de kit zonder verdere problemen ruilen bij de servicedesk in de winkel. Binnen een paar minuten stond ik weer buiten met een werkende kit.
AlgemeenKom al jaren bij deze shop, altijd goed geholpen en meestal goede prijzen, ook de service is prima
VerzendingOp tijd verzonden (fouten van de dhl/postnl moet je ze niet aanrekenen)
KlantenserviceAltijd vriendelijk geholpen, en als ze iets niet wisten kon dat alsnog snel opgezocht worden
AlgemeenAPC Backups besteld en geleverd. Echter die verzending. Sneller reageren op e-mail is wenselijk. Prioriteiten.
VerzendingNoodstroom is in te grote doos verzonden. Eenmaal aangekomen was het wel even spannend of het apparaat nog zou werken. De om doos compleet aan gort. En de ups doos vol met deuken en happen er uit.
KlantenserviceUpdate: naar aanleiding deze review meteen gebeld, doorgenomen, en wordt intern besproken.
Oud: Melding gemaakt via de e-mail, na 3 dagen nog geen reactie. Ben benieuwd wat de marketing afdeling gaat doen, direct reageren op deze review of alsnog het mailtje als eerst beantwoorden. * Tip voor de volgende keer.
Beste heer Cornelissen,
N.a.v. het contact van vanochtend nogmaals onze excuses voor hetgeen is misgegaan en gelukkig heeft het product zelf geen schade opgelopen.
Informatique klantenservice
AlgemeenNiet goedkoopste, maar wel op voorraad, snel geleverd en een organisatie die bekend staat om goede klantenservice indien nodig.
VerzendingVolgende dag binnen, dus prima!
KlantenserviceTot nu toe altijd goede service gehad, dus geen klachten!
AlgemeenWebsite met goede informatie. Goede afhandeling van bestellingen. Ook zeer tevreden over afhandeling retourzending. Van producten die ik verkeerd besteld had..
Eigenlijk al jaren klant en nog steeds tevreden.
Een van de weinigen waar je op de website kan zien of de producten er zijn en of ze snel te leveren zijn. Of niet zo snel. Aflevering altijd in goede verpakking. Komt altijd goed aan
AlgemeenBelofte doen dat iets de volgende dag wordt bezorgd, maar dan vervolgens verzenden met DHL. Je wordt als consument gewoon bedonderd waar je bij staat, aangezien DHL regelmatig gewoon niet op komt dagen op de aangegeven dag. Nooit meer Informatique voor mij.
Update: Informatique geeft aan dat ze veel problemen ondervinden met DHL. Lijkt me makkelijke keuze, kappen met dit vervoersbedrijf.
Bedrijf levert niet conform voorwaarden op hun website. Laatste keer dat ik hier wat heb gekocht.
Beste Daacuso,
We vinden het erg vervelend om te horen dat uw pakket niet tijdig is afgeleverd via DHL. Wij maken gebruik van twee vervoerders, namelijk DHL en PostNL. Indien u specifiek wenst dat een product via PostNL verstuurd wordt dan is dat mogelijk. Graag zouden we in contact komen met u om in te zien wat er fout is gegaan en dan kunnen wij dat ook communiceren met de vervoerder. We willen u vragen om hiervoor contact met ons op te nemen via klacht@informatique.nl. Alvast bedankt hiervoor en onze excuses voor de te late levering.
Informatique klantenservice
AlgemeenBen al sinds de oprichting heel lang geleden klant, en ben altijd correct behandeld.
Goede producten, over het algemeen scherp geprijsd en goede nazorg bij problemen.
Zeer snelle levering, en bij afhalen wordt je zeer snel geholpen via een eenvoudige melding bij binnenkomst via een QR-code ontvangen per mail.
Bij levering per post ook meestal binnen 1 dag en zeer goede trac en tracé.
Zeer goede service balie er wordt goed naar je geluisterd en de weinige keren dat ik problemen of defecten had ben ik ik uitstekend geholpen.
De nazorg is ook prima!