Informatique

Gebruikers over webshop Informatique

Makkelijk besteld, en zo in huis. Er stond 2 tot 7 werkdagen bezorgtijd en het was een dag na bestelling al onderweg voor bezorging.

Snel en netjes bezorgd. Ik ben heel tevreden met mijn aankoop :)

overzichtelijke webshop, en nette prijzen

klein probleempje met en gekochte behuizing, perfect opgelost,
Dat schept vertrouwen !

Omdat mijn 1TB SSD's van Samsung langzamerhand aan het vollopen zijn wilde ik 2 nieuwe kopen van 2TB. Ik kon ze redelijk eenvoudig op de website vinden en ze waren redelijk geprijsd. Bestellen was simpel en bestelbevestiging, orderbevestiging en verzendmelding (met track & trace) kwamen er snel achteraan. Aflevering (goed verpakt) was de dag (24 uur en 7 min) na de bestelling.
Ik heb geen contact gehad met de klantenservice.

Vlot verstuurd. Goed geïnformeerd via track & trace plus nog een mailtje van DHL-Parcel dat ze eraan kwamen. Ruimschoots op tijd (beloofd was: de volgende dag), goed verpakt en intact afgeleverd.

Snelle levering en een duidelijke website.Producten worden uitgebreid beschreven met technische specificaties en eventueel reviews.

Degelijke USB 3 kabel

Klantenservice reageerde zeer snel op mijn vraag.

Op advies van Corsair SODIMMs besteld die toch niet single sided bleken te zijn.
Dat was blijkbaar ook voor Corsair een verassing.
Zij vroegen om een foto, maar ik had de modules reeds retour gestuurd.
Op mijn verzoek heeft Informatique mij een foto gestuurd.
Nu maar hopen dat Corsair alsnog single sided geheugen kan leveren.

Ik had nieuwe hardware gekocht om mijn oude pc te upgraden, echter toen ik het mobo aansloot kreeg ik geen beeld en zou een BIOS update moeten plaats vinden volgens website fabrikant. Helaas lukte mij dat niet en ik terug naar de winkel. Dit zou 3 tot 5 dagen gaan duren. Ik balen. Echter de volgende ochtend komt er een bericht... uw mobo is gereed, komt u het ophalen?. deze opgehaald en er waren geen kosten, en eenmaal thuis werkte het perfect en kon ik door met bouwen.
Daarom kocht ik bij Informatique, goede service, vriendelijke medewerkers.

Er werdt aan de balie voor reparatie/klachten rustig en begripvol geluisterd en alles is netjes uitgelegd en ook mijn vragen waren prima beantwoord. ook al stelde ik sommige vragen 3x.

Een sharkoon Elbrus 1 gaiming chair stoel zwart / roze gekocht goede prijs voor de stoel en conform verwachte kwaliteit. Informatique had de beste prijs

Een stoel besteld en die werd geleverd door DHL diverse keren is de levering uitgesteld waardoor het 6 dagen duurde. Mijn ervaring met DHL zijn over het algemeen niet heel goed.

Beste Fermat2006,

We vinden het erg jammer om te vernemen dat uw zending met zo'n grote vertraging is afgeleverd, waarvoor onze excuses. We willen u vragen om een bericht naar klacht@informatique.nl te sturen met uw gegevens, zodat we hiervan melding kunnen maken bij de vervoerder en nagaan wat er fout is gegaan. Nogmaals onze excuses en het is fijn om te horen dat u tevreden bent over de stoel.

Informatique klantenservice

Netwerkkaartje snel bezorgd voor weinig geld. Zou per post gaan (2 dagen) maar werd toch per pakketdienst verzonden (1 dag) zonder extra kosten.

Sneller dan verwacht voor hetzelfde geld (pakketpost ipv briefpost). Prima.

Ik had een gamingstoel bij deze winkel aangeschaft.

De stoel kwam keurig op tijd. na een redelijk makkelijke installatie kwam ik erachter dat de stoel, ondanks dat deze voor wat forsere mensen geschikt zou zijn, de stoel toch te klein was.
Retourprocedure gestart, stoel weer zo goed en kwaad als het kon weer in de doos ingepakt. en teruggestuurd.

De reactie van de winkel was aanvankelijk 20% waardevermindering vanwege de open verpakking. Nadat ik hen had duidelijk gemaakt dat dit toch niet anders kon omdat ik de stoel toch moest uitproberen, kwamen zei hierop terug en heb ik het volledige bedrag teruggestort gekregen.

Super Winkel dus, ik had allereerst bij hen moeten vragen over deze stoel want achteraf leken de medewerkers zeer goede product kennis te hebben.

Op zoek naar een laptop kwam ik toch weer bij Informatique uit. Bestellen was een fluitje van een cent, zo gebeurd. Informatique heeft duidelijke filters waardoor ik snel en precies vond wat ik wilde hebben.

Lekker snel geleverd.

Waar Informatique in uitblinkt is zijn prijs en de bestelservice en site
zijn ook prima in orde.

Prima service, ook na bestelling de verzendinformatie .

Wat ik zocht, was zo gevonden en het bestelproces ging probleemloos evenals het betalen waarvoor diverse mogelijkheden werden geboden

De bestelling was supersnel gedaan en binnen de kortste keren in huis.
Wat ik vooral heel belangrijk en bij Informatique erg prettig vind, is de klantenservice.
Op alle vragen ( hoe simpel ook de oplossing achteraf blijkt), wordt snel en erg vriendelijk gereageerd. Zonder dat ik het gevoel krijg dat ik een sufferd ben.
Super Informatique!👍
Maar dat wist ik al want ik ben al langer klant)

Vanwege de goede shopreviews en redelijk voordelige prijs hier besteld. Kreeg een verkeerde versie van het product. Heb na 5 weken heen-en-weer het juiste product niet gekregen. Belabberde communicatie.

Volgende dag verzonden, op tijd geleverd met DHL, was goed verpakt.

Ik kreeg een verkeerde versie van het product, terwijl op de productpagina expliciet een andere (goede) versie stond.

Gevraagd om het verkeerde product te kunnen retourneren en de goede versie te leveren. Initieel kreeg ik na 1 dag antwoord en 2 dagen later de vraag om wat foto's op te sturen, heb dat meteen gedaan. Daarna bleef het stil.
Nadat ik na een week nog niets gehoord had heb ik een mail gestuurd met de vraag om een update, hier kwam geen reactie op.
4 dagen later de klantenservice gebeld. Deze hadden geen toegang tot de mailbox van degene die mij hielp, dus konden niets doen... Blijkbaar is er geen centraal systeem, erg vreemd. Ik kreeg als tip om voortaan bij elke reactie klantenservice@ in de CC te zetten, niet bepaald klantvriendelijk dat ik voor hùn IT-problemen aan mijn kant een workaround moet toepassen.
2 dagen later eindelijk reactie op de mail gekregen met een retourlabel, en de mededeling dat een vervanging geregeld zou worden. Heb de retour toen gestuurd.
Een dag daarna ontving ik een automatische melding dat een bestelling voor mij klaar zou liggen in het magazijn en dat ik hem kon ophalen. Nogal vreemd, de orignele bestelling was immers verzonden, niet opgehaald. Nagevraagd wat daar aan de hand is; dit was blijkbaar de interne order voor de vervanging en kon ik negeren. Hoe ik dat had moeten weten, geen idee, want dat werd mij pas verteld nadat ik het zelf vroeg. Zodra hij binnen zou zijn zou hij opgestuurd worden.
Daarna 2 weken lang niets gehoord. Toen toch maar weer eens om een update gevraagd. Toen antwoord gekregen dat het niet mogelijk was om de juiste versie te regelen en ik dus mijn geld terug heb gekregen. Waarom melden ze dat niet gewoon wanneer dat bekend is, in plaats van dat ik er, na een tijd niets gehoord te hebben, zelf om moet vragen?

Al met al duurde dit 5 weken vanaf het eerste contact, met als resultaat dat ik het juiste product nog steeds niet heb. Als ik niet zo af en toe zelf om een update had gevraagd zat ik nu waarschijnlijk nog steeds op berichten te wachten.
De individuele medewerkers met wie ik contact heb gehad zijn zeer vriendelijk, daar niets tegen. Maar de communicatie is echt ruim onvoldoende. En het probleem is uiteindelijk dus niet opgelost.

De productpagina is niet aangepast en bevat nog steeds de foutieve informatie...

Bestelling was vlot verzonden, maar kwam beschadigd aan. UIteindelijk opgelost door een restitutie van een deel van het aankoopbedrag.

Prima levertijd, conform de aangegeven datum uit de bestellingsbevestiging.

M'n bestelling kwam beschadigd aan (Behuizing heeft een paar scheuren), maar functioneert wél correct. Gevraagd of we dit kunnen oplossen door 50% van het aankoopbedrag terug te laten storten. Bleef daarna een week stil, maar uiteindelijk wél opgelost (met verontschuldiging voor de lange radiostilte).

Het bestellingsproces was professioneel en conform de huidige standaard die je bij een moderne webshop verwacht. Informatique kwam voor mijn aankoop als goedkoopste uit de bus samen met één concullega.

De omdoos voor de GPU was groot genoeg met luchtzakjes om de GPU te beschermen, maar het spel waar ik mij op verheugd had (Warhammer) ontbrak. Dit laatste was voor mij wel een katalysator wat betreft tot het aanzetten van de koop. Na contact bleek dat de game/key op een klein papiertje in de doos zou moeten zitten maar de omdoos was een klein beetje scheef dichtgetaped, waardoor er grote kieren ontstonden in de hoeken van de doos. Vermoedelijk is het papiertje verloren gegaan in transit.

Daarnaast moet mijn GPU moet al uit zijn eigen doos geweest, te herleiden aan een scheur waar men de doos opent, wat toch een beetje af doet aan de koopervaring. De GPU zelf zat wel nog in de ESD folie met seal van de fabrikant, waardoor ik er maar niet te veel heb bij stilgestaan.

Er werd vlot en in het weekend gereageerd tot ik mijn bovengeschreven vermoeden had gedeeld samen met foto's van de doos.

Bestelling kon ik binnen een halfuur ophalen. Altijd fijn om producten op voorraad zo snel te kunnen ophalen. Ook een groot assortiment aan artikelen.

Scherpe prijs, super snelle levering, goed verpakt. Heb eigenlijk geen negatieve punten te melden gewoon goed.

Prima prijs, is voor mij de standaard computerwinkel om naartoe te gaan als ik componenten of advies nodig heb.

Was een dag later dan dat was aangegeven, maar in December kan je tegenwoordig niet meer verwachten dat je de volgende dag het pakket in huis hebt. Vanuit Informatique: prima gedaan.

Kan helaas geen 6 sterren geven. De klantenservice is een verademing ten opzichte van andere "klantenservices". Informatique heeft daadwerkelijk kennis van zaken, ook technische kennis. Ze kijken mee naar wat de klant echt nodig heeft, niet alleen maar wat ze in hun eigen assortiment hebben. Klasse! (Hoop dat velen jullie voorbeeld gaan volgen!)

ik bestel meestal online maar fysieke winkel is ook fijn. mooie prijzen en voorraad klopt.

same day shipment, goed verpakt, niet te raar duur, rapido in huis.

verstandige mensen met kennis van zaken die je kunnen willen helpen en bereikbaar zijn.

Goede prijzen, mooie en georganiseerde winkel. Nuttige e-mails met mooie aanbiedingen vaak, en ook is de outlet erg mooi. Heb meerdere SSD’s besteld voor een mooie aanbieding voor mijn onderneming

De rede waarom ik vaak bij informatique bestel is omdat de verzendkosten voor kleine items vaak lager zijn dan bij anderen, vanwege brievenbus pakketjes. Betrouwbare service via DHL

Aardige medewerkers, en snelle reacties op enige vragen en garantie aanvragen.

Scorekaart voor Informatique