Gebruikers over webshop Informatique
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenDe Gigabyte Geforce RTX 3060 van Nvidia gekocht en ingebouwd in mijn PC en ben er heel blij mee. Het was ook nog een mooie aanbieding van Informatique.
VerzendingProduct goed verpakt afgeleverd.
KlantenserviceGoede en vriendelijke klantenservice
Algemeen2k ultrawide scherm gekocht. Dode pixel verzekering kon op de een of andere manier niet worden toegevoegd. Dus die maar laten gaan. Product is aangeleverd geheel zonder dode pixels of andere mankementen tot mijn opluchting, maar het voelt dan wel als een gok.
Wel hele snelle afhandeling op de website.
Op de website staat geadverteerd dat als het voor 22:00 besteld wordt het de volgende dag in huis zou zijn. Mijn bestelling was om 21:59 afgerond dus ik hoopte dat het nog de volgende dag aan zou komen. Het leek even goed te gaan, maar helaas kwam er alsnog vertraging bij de bezorger vandaan. Persoonlijk vind ik een dagje wachten niet zo erg, maar het was wel grappig geweest als het wel was gelukt!
AlgemeenHet aanklikken van de pixel-garantie in de website werkte niet bij deze laptop-bestelling. Berichtje gestuurd. Mailtje terug: Volgende werkdag lag de laptop klaar. Binnen 5 minuten stond ik weer buiten met de pixelgarantie. En thuis: geen dode pixels. Wel een gratis tas van MSI zelf waar een zak omheen zat met de tekst "Carcinogenic". Die kreeg je er gratis bij ;-)
KlantenserviceVlot gehandeld, geen gedoe en zo geregeld. Bestelling lag klaar zoals gewenst.
AlgemeenProduct, prijs en verzending uitstekend! De website vind ik niet van deze tijd, hij is niet responsive. Dat mag aangepast worden.
AlgemeenGreat product, great price and delivered safe and sound the next day!
Very happy with the instore experience and products offered
Faster than I expected, less than 24 hours. Came nicely packaged! The only thing was that the courier left the package infront of my door and did not wait for me to answer the ring of the doorbell but that is not because of informatique
AlgemeenDuidelijke website met goede filters bij de producten. Hiermee is het eenvoudig om de gewenste producten te selecteren.
AlgemeenMakkelijke en goede webshop waar het met de zoekopties het juiste product gekozen kan worden, bij twijfel zijn er telefonisch bereikbare vriendelijke behulpzame medewerkers beschikbaar voor meer informatie en duidelijkheid
AlgemeenDuidelijke website.
Snelle levering (de volgende dag al)
Ze doen wat ze beloven en dat zie je helaas niet overal
---
Duidelijke omschrijving.
Snelle levering.
Heb verder geen contact op hoeven te nemen.
Snelle levering (volgende dag al).
Goed verpakt en duidelijke omschrijving.
Algemeensnelle levering van de laptop, goed verpakt. ik las wat reviews over als producten niet in voorraad waren dat het lang duurde maar deze keer niet het geval, laptop was er de volgende dag 19:00.
Verzendingom 2100 besteld en het was er de volgende dag om 1900, super snel en goed
AlgemeenIk heb bij Informatique een voeding gekocht voor mijn nieuwe pc. De voeding was hier het goedkoopste dus dat is altijd een pluspunt. Verder is de site duidelijk en gemakkelijk te bedienen.
VerzendingPakket was op tijd geleverd.
AlgemeenVia tweakers de prijs evolutie gevolgd en zag een goede deal op een switch die mij interesseerde. Altijd spannend als je voor de eerste keer op een webwinkel bestelt. Jammer genoeg niet alles positief verlopen.
VerzendingEr stond een fout in het adres waardoor het pakje niet is aangekomen. Het werd teruggestuurd. De bestelling werd geannuleerd en kreeg mijn geld terug. Na aandringen kreeg ik mijn korting terug als ik het opnieuw zou bestellen. Bedankt!
KlantenserviceHet duurt meerdere dagen voordat ik antwoord krijg op mijn verschillende mails... Waardoor alles traag gaat.
Ook hadden ze bij ontvangst moeten vragen waarom het teruggestuurd werd, alvorens het uit eigen keuze te annuleren (wat ik niet wenste).
Ondanks alles toch verder geholpen.
AlgemeenIk bestel al meer dan 20 jaar bij Informatique en altijd prima service.
Website is overzichtelijk en de prijzen zijn goed.
Op vrijdag alle onderdelen voor een nieuwe computer besteld en op zaterdag werd alles bezorgd.
AlgemeenAltijd tevreden, goed assortiment, scherp gesprijsd
Veel is op voorraad en binnen 24u te leveren
Verzending gaat altijd goed, zolang deze shop bestaad bestel ik hier
AlgemeenWebshop heeft erg snel geleverd en de prijs was ook erg scherp. Ik kreeg ook gelijk de factuur toegestuurd, al met al erg tevreden.
VerzendingDe verzending ging erg goed, ik kreeg gelijk een melding wanneer het pakket verstuurd werd en de track en trace code kwam er gelijk achteraan.
AlgemeenWebshop bied een snelle levering met daarbij scherpe prijzen. Heeft een ruim aanbod. Zou hier zo weer bestellen.
AlgemeenMakkelijk te bestellen, zeer snel binnen en een zeer aantrekkelijke prijs. En ook tevreden met de prijs kwaliteit verhouding.Top ervaring dus.
AlgemeenBestel al jaren via Informatique. Haal het wel altijd zelf op omdat ik er bijna naast woon.
Bestelling snel en makkelijk geplaatst. Ophalen ook lekker snel. En mocht er eens iets niet goed gaan dan lossen ze het keurig op of ruilen het om etc.
Kwam er al toen ik nog in Den Haag woonde maar sinds ik in Berkel woon kom ik alleen nog hier voor alle pc onderdelen.
AlgemeenWerd niet vermeld of een PoE-adapter bijgeleverd was, maar gegokt obv info van andere aanbieders.
VerzendingMaandagmiddag besteld, ruim voor 22u, wat zou betekenen dat het de volgende dag geleverd zou worden. Dat bleek al snel niet waar, maar woensdag te worden. Toen kwam er een storing bij van DHL, waardoor het een chaos werd en pakje uiteindelijk vrijdag aankwam. Installatieafspraak voor moeten verzetten. Informatique != DHL, maar kies ajb voor een iets betrouwbaarder pakketboer.
Beste Poerenstamper,
We vinden het erg jammer om te horen dat uw zending zo'n grote vertraging heeft opgelopen, wat voor het nodige ongemak heeft gezorgd. Onze excuses daarvoor! Zou u ons uw klantgegevens door willen geven via een mail naar klacht@informatique.nl, dan zullen wij melding maken bij DHL van hetgeen mis is gegaan. We hopen dat het product naar wens is.
Update 23-01 Bedankt dat u contact met ons heeft opgenomen, zodat wij actie konden ondernemen en zoals besproken vernemen wij het graag als er toch iets met het product mocht zijn. Nogmaals onze excuses voor het ongemak.
Informatique klantenservice
AlgemeenVandaag besteld morgen in huis wordt hier nog waar gemaakt.
Zoals van ouds goede service.
AlgemeenMakkelijke bestelling, makkelijk betaald en zeer snel bezorgd.
Kortom, dit bedrijf handelt naar zijn reputatie. De speakers waren verpakt in een grotere doos met luchtkussens, gewoon goed. Erg makkelijk om dit bedrijf aan te bevelen.
Binnen een dag, zoals was beloofd.