Gebruikers over webshop Informatique
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenPrima webshop, scherpe prijzen, vandaag besteld morgen in huis als belofte. Keurige mails met order en factuur. Tot dan toe best heel goed. Maar ja, dan moet het nog verzonden worden.
VerzendingWat moet je er van zeggen, mooie belofte vandaag besteld morgen in huis. Maar ja, dan komt de track & trace en die is van DHL. Dan weet je gelijk dat morgen in huis kansloos is.
Voor mij blijft het onbegrijpelijk dat webshops een lever belofte. doen waarvan ze weten dat die met een partij als DHL zeer waarschijnlijk niet uit zal komen.
Uiteraard had ik mijn spullen niet de volgende dag.
AlgemeenIk had een monitor besteld, uit de outlet (de monitor zou niet in de originele verpakking zitten maar wel in nieuwstaat zijn). Ik betaalde vooraf. De geleverde monitor kwam opvallend genoeg gewoon in de originele verpakking binnen (die mij ook nog ongeopend leek), dus dat was een meevaller. De monitor werd de volgende ochtend al bezogd, dus dat was prima.
Helaas bleek de monitor geen beeld te geven (getest met 1 PC en 2 laptops en met de bijgeleverde bekabeling en met de reeds in gebruik zijnde bekabeling, met steeds hetzelfde resultaat). Klantenservice verstrekte me een retourlabel waarmee de monitor kostenloos retour kon worden gestuurd, met de belofte dat het geld teruggestort zou worden binnen 2 dagen na ontvangst, en dat is ook wat is gebeurd.
Gevalletje pech, kan gebeuren en kan Informatique niet kwaliijk genomen worden. Belangrijk is dat alles netjes en conform beloftes is afgehandeld.
Het enige dat verder opviel is dat ik bij de bestelling mijn huidige emailadres had opgegeven, maar dat een deel van de communicatie naar een oud emailadres van mij werd gestuurd (dat Informatique kennelijk nog ergens in hun systeem had staan), waar ik echter geen toegang meer toe heb en die ik dus niet heb ontvangen. Maar dat werd snel opgelost.
AlgemeenAlles klopt: prijs, kwaliteit en service. Ideale combinatie tussen webshop en fysieke winkel met bereikbare en deskundige helpdesk
VerzendingSnelle levering, goed verpakt, PostNL optie, duidelijke uitleg website retourzendingen
KlantenserviceDeskundig, snel telefonisch bereikbaar, meedenkend, geen eindeloze keuzemenu bij bellen of robotchat, gewoon ouderwetse degelijke service
AlgemeenOp de website naar een laptop gezocht en gevonden. Besteld en binnen enkele minuten lag de bestelling al klaar en heb ik het opgehaald. Bestelproces verliep dus erg soepel.
Fijne laptop.
AlgemeenBestelproces , betaling en levering liep als gesmeerd.
(de website voelt wel een beetje erg gedateerd aan)
Goed verpakt en netjes ontvangen,
MAAR:
Pakbon van een andere klant in de doos. Niet prettig om te weten dat mogelijk een ander mijn (heel veel duurdere) pakbon in zijn/haar bestelling heeft ontvangen.
AlgemeenInformatique levert snel, vraagt realistische prijzen en biedt uitstekende service na aankoop. Mijn product ging helaas binnen een paar dagen defect, Informatique heeft dat uitstekend opgelost (gratis retourneren en snel een creditfactuur).
VerzendingLevering was zoals beloofd (volgende werkdag waarop de post bezorgt), product is prima verpakt in een omdoos met opvulling.
KlantenserviceSuper service! Helaas was er na enkele dagen een defect in het product (bedrade muis) waardoor die niet meer herkend werd in Windows. Jammer, maar kan gebeuren uiteraard.
1 mail naar de klantenservice was genoeg om meteen een retourlabel te ontvangen, daarna kreeg ik binnen enkele dagen een creditfactuur (geld moet nog terugkomen via creditcard, maar alle vertrouwen dat dat goedkomt). Sommige andere webshops kunnen hiervan leren, Informatique doet dit erg chique! Aanrader dus, ik bestel hier wel eens weer!
AlgemeenHet bestellen en betalen gaat altijd snel en betrouwbaar. En Informatique heeft een winkel en is telefonisch bereikbaar. Een grote PLUS.
VerzendingVia Post NL volgende dag binnen ...indien op voorraad. Verzending is ook Top.
KlantenserviceZoals hierboven vermeld is het super dat ze telefonisch bereikbaar zijn
AlgemeenIk vind de filter functie op de website echt geweldig. Gebruik die ook als ik helemaal niks ga kopen ;-)
Nu een HDD besteld Toshiba 16 TB. Vlot en goed geleverd, als altijd. Prijs was ook goed. Ik shop ook wel bij een concurrent, maar kom steeds weer terug, al vele jaren. De NAS is hem al in gebruik aan het nemen.
Het verzenden werkt wel goed en de HDD was degelijk verpakt, maar de aflevering door DHL blijft onduidelijk, je weet nooit wanneer het komt, maar daar kan Informatique niks aan doen.
Op verzoek van DHL heb ik aangegeven dat het bij de buren bezorgd kon worden, maar toch hebben ze het naar een afhaalpunt gebracht. Waarom vragen ze dat dan?
AlgemeenDe bestelling was makkelijk geplaatst. En laagste prijs. Gewoon vlekkeloos verlopen.
De website voelt soms nog wat eenvoudig (naam is bijvoorbeeld later niet te wijzigen, andere gegevens wel).
Daadwerkelijk 'vandaag besteld, morgen in huis'. Misschien ook dankzij de keuze voor DHL.
KlantenserviceKleine typfout gemaakt in het invoeren van het adres (huisnummer is een apart veld, daar kijk je makkelijk overheen) maar dat werd snel opgelost door de klantenservice, voor verzending.
AlgemeenSnel antwoord op mijn vraag betrffende SO-DIMM DDR4
Ook om de zeer lageprijs hiervan in vergelijk met A-merken enz.
Super snelle levering door DHL met brievenbus post en dus op tijd
KlantenserviceDirect antwoord op mijn vraag. De vraag is vrij wel direct beantwoord.
AlgemeenTja, normaal zijn mensen wat minder geneigd om een beoordeling achter te laten als alles goed ging. De motivatie ik maak kans op een prijs werkt dan blijkbaar zodat ik toch iets type.
Zoals ik in bovenstaande al aangeef was het een bestelling zoals je verwacht dat ze gaan.
Product was op tijd verzonden en werd netjes verpakt afgeleverd.
AlgemeenIk wilde graag de Ubiquiti UniFi Cloud Key Gen2 Plus, 1TB HDD kopen, want die was wat goedkoper dan normaal. Echter drie DOA's achter elkaar. Dat zet je toch wel te denken.....vandaar 1 ster
Allen out-of-the-box: "Drive At Risk of Failure
UniFi has detected a large quantity of uncorrectable errors. Replace this drive with a supported HDD as soon as possible before an unexpected failure results in a data loss."
Bij allen stonden er ook al uren op de hardware, dat was te zien in de User Interface,en twee daarvan waren al voorzien van 10GB aan data.
Gelukkig is de winkel fietsafstand voor mij, en werd er niet heel moeilijk over gedaan. Na de 3e een credit gevraagd, want het vertrouwen was compleet weg in het product.
Klantenservice is zeker prima, aardig personeel en prima geholpen.
Snelle reactie per e-mail ook zeker een dikke plus
AlgemeenIk kon de gewenste producten snel vinden waar ik naar zocht nl. een dvd brander van Asus en een bequiet voeding van 550 Watt. Mijn bestelling werd de volgende dag al geleverd. Geweldig dat de verzending zo snel gaat.
VerzendingHeel snel, s 'avonds besteld en de volgende morgen al in huis.
KlantenserviceIndien ik gebruik wil maken van de klantenservice krijg je ook daadwerkelijk snel contact.
Algemeen21:55 besteld, volgende ochtend in huis. Product was precies wat ik verwachtte voor een mooie prijs. Top!
VerzendingZeer snel, netjes geleverd. Bestelde 21:55, ofwel 5 min voor sluit,ven had die ochtend al het pakketvin handen
AlgemeenWilde de Creative Soundblaster FX V2 kopen en zag dat die op voorraad is/was met levertijd van 1/2 dagen. Prima dacht ik dus aankoop doen. Paar dagen later maar eens gaan kijken en toen stond er levertijd onbekend. Hmm ja daar zat ik niet op te wachten.
KlantenserviceVia mail de order kunnen annuleren en netjes mijn geld terug gestort gekregen na 2 dagen.
Ondanks het helaas niet kunnen leveren van het product, vind ik wel dat ze het super netjes gedaan hebben.
Volgende keer beter zou ik zeggen.
AlgemeenSnelle levering, redelijke prijzen en ook goed bereikbaar bij vragen over producten. Hier nog een paar woorden om tot het minimale aantal te komen.
VerzendingLevering binnen 24 uur (op werkdagen). Ook hier schrijf ik nog een stukje door om tot dat aantal te komen. Mooi weer is het geworden ondertussen..
KlantenserviceAls je een vraag hebt over een product, kun je ze gewoon bellen en word je meteen te woord gestaan.
AlgemeenGoede adviezen en veel op voorraad.
Meestal redelijk druk maar het loopt altijd goed door.
Goede adviezen en veel op voorraad.
Meestal redelijk druk maar het loopt altijd goed door.
AlgemeenPrima transactie, opvallend veel gegevens worden gevraagd bij de bestelling maar die velden zijn optioneel. Het is prettig dat ik zelf mag kiezen welke vervoerder het mee wordt verstuurd. Gezien ik geen problemen heb gehad was de klantenservice niet nodig.
VerzendingJe mag zelf kiezen tussen PostNL of DHL wat prettig is als je een van die twee niet wenst. Wordt snel opgestuurd.
AlgemeenEen 2e monitor gekocht Iiyama 27" ,prima niets op aan te merken.
Zoals altijd efficiente afhandeling.
N.a.v. een merkwaardige boodschap na aansluiten via generieke USB-C hub een vraag gesteld aan de helpdesk. Hierop werd serieus gereageerd.
AlgemeenIk was op zoek naar een nieuwe 34" monitor. Nu had Informatique de voordeligste prijs dus besteld. Ik heb wel vaker besteld bij Informatique en altijd een perfecte service. Monitor werd snel geleverd (volgende werkdag). Monitor had geen issues en ben er super blij mee.
VerzendingProduct is geleverd zoals verwacht. Geen vertragingen oid.. Pakket had geen beschadigingen oid.