Gebruikers over webshop Informatique
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenRuim assortiment SSD hardware en USB sticks. Ook kon ik kiezen uit verschillende lengten en kwaliteit kabels.
Het aankoopproces loopt soepel.
Bezorging zoals aangegeven, de volgende dag was alles in huis.
Prima bedrijf!
Perfekt op tijd en netjes klein ingepakt. Geen onnodige extra materialen, beter voor het milieu.
AlgemeenGemakkelijk bestellen en het product (wifi kaartje voor in de laptop) was binnen 12 uur bezorgd, perfect!
VerzendingDe volgende dag al geleverd via DHL, volgens mij binnen 12 uur na bestelling al bezorgd.
AlgemeenWij gaan een game pc upgraden en zochten hierbij naar een goed winkelbedrijf welke zowel een fysieke winkel als een webwinkel heeft. Wij zijn van mening dat we dat bij Informatique gevonden hebben. De eerste bestelling is geleverd en dit ging vlot met de juiste begeleidende informatie via de mail. We gaan sparen voor de overige onderdelen en zullen vaker online en in de winkel onderdelen bestellen.
Bedankt voor de service en tot een volgende keer waar we ook zeker de winkel gaan bezoeken.
Duidelijke bevestiging via de mail en goede informatie omtrent de verzending. Verpakkingswijze was zorgvuldig de SSD werd goed verpakt in een doosje terwijl deze ook via brievenbus kan maar dan grote kans op val schade. Type verzending is dus erg goed en de overige informatie zoals tijdstip en locatie is ook goed.
KlantenserviceKlantenservice beoordeling op web order verzending, waarschijnlijk een geautomatiseerd systeem. Toch is de informatie compleet en snel daarom tot nu een uitstekende score. Er word zelfs een referentie naam meegegeven (Jamie) dit is toch fijn als er wat met de verzending is. In de toekomst zal ik wellicht een medewerker nodig hebben aangezien we nog heel wat onderdelen nodig hebben. Tegen die tijd zal ik ook de fysieke service kunnen beoordelen
AlgemeenAl jaren een zeer betrouwbaar bedrijf, dat snel levert, goede kwaliteitsproducten verkoopt tegen scherpe prijzen.
VerzendingZeer snel, na het plaatsen van de bestelling op het einde van de middag, de volgende ochtend al geleverd.
AlgemeenInformatique had een actie voor de SSD die ik wilde hebben, waardoor die goedkoper was dan bij andere aanbieders. Vanwege een eerdere goede ervaring, en goede ervaringen van een collega, heb de SSD bij Informatique besteld, samen met een behuizing voor de oude SSD. Het bestellen en betalen ging heel makkelijk.
VerzendingIk heb de SSD aan het begin van de avond besteld. Dezelfde avond is die nog verstuurd, en de volgende dag had ik hem in huis. Dat overtrof mijn verwachtingen. De verzending was netjes ingepakt, maar niet met overdreven veel materiaal. Prima dus.
KlantenserviceDe emails over de bestelling en de factuur zijn duidelijk. Omdat ik geen klachten had kan ik daar niets over zeggen.
AlgemeenIk zocht een tweede externe behuizing voor NVME SSD's en vond die voor een goede prijs bij Informatique.
Snel besteld (rond 21:00 uur), volgende dag in huis.
Heel tevreden!
Snel verzonden, snel ontvangen, informatie over bezorgvenster niet echt goed.
Algemeen3 fans en een HDD besteld. Goede prijs. Vlot verzonden. Goede updates via mail. What more is there to say?
VerzendingGoed verpakt. Heb een euro meer betaald voor verzending via postnl.
AlgemeenTP-switch besteld. (TL SG108S) Informatie op de site, levering etc. was uitstekend. Jammer dat de post- en verzendtarieven foutief vermeld stonden.
Overige verzorging ook de verzending was prima en keurig op tijd vanuit Informatique goed geregeld.
In goede deugdelijke verpakking geleverd en verzonden en conform planning op tijd geleverd.
AlgemeenIk bestelde een laptop MSI. Kon deze direct daarna ophalen. Na de installatie van Windows liep het installeren van updates vast. Op advies van de helpdesk nieuwe installatie uitgevoerd met hetzelfde resultaat. Ben teruggegaan en kreeg zonder morren een nieuwe laptop mee.
Ook met deze laptop exact dezelfde problemen. Wederom teruggegaan maar ik had geen vertrouwen meer in MSI. Kreeg zonder moeite te hoeven doen een nieuwe Acer mee. Kreeg wel eerst het aanbod dat zij de updates op de MSI kotenloos zouden uitvoeren, maar ik dacht: wat kan er nou moeilijk zijn aan het installeren van updates ..........
Om een lang verhaal kort te maken: ook op de Acer lukten de updates niet, ik werd er moedeloos van.
Telefonisch geregeld dat Informatique zelf de updates op de eerste MSI zou installeren, aangezien deze toch iets betere specificaties had dan de Acer. Een uurtje later kreeg ik een telefoontje dat ik de MSI kon ophalen.
Laptop draait prima.
De klantvriendelijkheid en klantgerichtheid van Informatique is in mijn ogen ongeëvenaard, en die ervaring heb ik al meer dan 20 jaar!!!
Mij dank aan Sebastian en Wouter.
Absolute aanrader. Van mij een dikke 11!
Zie mijn eerdere toelichting. Nadere uitleg in mijn ogen overbodig.
Algemeenmakkelijk besteld en snel geleverd conform specificaties en voor een normale prijs, dus je krijgt waar voor je geld.
VerzendingHet werd iets sneller geleverd als ik hoopte dus dat viel zeer zeker mee.
AlgemeenIk wilde een nieuwe systeem op basis van Intel 285k helaas hadden ze geen Asrock Z890i Nova itx EN de XFX 9070 XT Mercury Magnetic Air OC gpu in hun assortiment. Heb hun een email gestuurd. En kreeg te horen dat het geen probleem is om deze 2 componenten voor mij te bestellen. En stuurde mij later de links op zodat deze in mijn winkelmand kon. Het was ff wachten eer de GPU bij hun klaar stond.
Goede service! En snelle vriendelijke reacties. Toen mn bestelling klaar stond gelijk opgehaald. Alle hardware werkt naar behoren. Al met al een plezierige ervaring. Dit is al de 2e keer dat ik een systeem bij hun heb besteld zonder enige problemen met service. Top!
Kreeg email dat mn bestelling klaar was om op te halen en alles was zoals ik het bestelde.
KlantenserviceSnelle en vriendlijke reacties en ook advies gekregen over mijn DDR5 CUDIMM had eerst gekozen voor 9000mhz maar bijgeschroefd naar 8800mhz.
AlgemeenOp donderdagavond vlak voor 22.00 nog even snel een bestelling geplaatst voor een netwerkswitch. Informatique beloofd bestellingen die voor 22.00 worden geplaatst de volgende dag te leveren, maar gezien het tijdstip van bestellen had ik het begrepen als dat niet was gelukt.
VerzendingOndanks het late bestellen, kreeg ik al snel de bevestiging van mijn bestelling binnen. Niet veel later werd ik al op de hoogte gesteld van het inpakken en afgeven ervan aan de verzender. De volgende dag heb ik het pakje keurig ontvangen.
AlgemeenAls je een vergelijking kan maken tussen een motor en Informatique kan je zeggen dat het een geoliede machine is. Alles gaat heel soepel en vlot, van de bestelling tot de afhaal procedure. Een dikke 10 van mij voor deze geweldige winkel!
KlantenserviceBinnen komen en zeer assertief en geïnteresseerd personeel met liefde voor de informatica en clientèle.
AlgemeenIk heb een bestelling geplaats en deze kon ik dezelfde dag nog ophalen.
Duidelijke communicatie en goede service
Duidelijke communicatie en goede service, Duidelijke uitgelegd waar ik het artikel kon ophalen.
AlgemeenHad een grotere externe hardeschijf nodig, dan bestel ik die bij mij to go store.
VerzendingVerzending verliep via DHL, op het moment dat de schijf in sortering was aangegeven deze niet thuis te bezorgen (wist dat ik niet thuis zou zijn), maar op een DHL punt. Ook deze omzetting verliep perfect en kon de schijf later uit de automaat halen.
AlgemeenAl jaren bestel ik PC hardware bij deze shop. Zo blij dat ze er nog voor hebben gekozen om een fysieke shop te hebben in Berkel en Rodenrijs. Ik mis echt wel de tijden dat je verschillende winkels kon bezoeken voor hardware. Altijd goed advies en ervaring met klantenservice gehad. Laatste keer ervaring met RMA van een moederbord. Goed op de hoogte gehouden met terugsturen naar fabrikant. Reparatie op kosten van fabrikant dus dat was top.
VerzendingAltijd op tijd verstuurd waardoor vaak de volgende dag ontvangen. Track and trace word standaard gemaild.
KlantenserviceContact verliep top met klantenservice. Mijn moederbord moest terug naar Asus. Alles onder garantie gerepareerd.
AlgemeenIk heb in de webshop gezocht en het filter gebruikt "Op Vooraad".
De vooraad was inderdaad op orde. Het bestellen, het afrekenen en de snelheid van verwerken en leveren was exact wat er van verlangd wordt.
De manier van leveren door de bezorger, daar valt wat over te zeggen, maar het bedrijf i.s.m. probeert dat op een zo veilig mogelijke manier. Ik merk wel dat daar effort in is gestoken, zodat je onbeschadigde colli op je huisadres krijgt aangeleverd.
AlgemeenIk bestel hier zowel prive als zakelijk sindskort. Informatique heeft een heel breed assortiment en vaak hele concurrende prijzen.
Ik wil Informatique wel echt op het hart drukken om te investeren in een betere webshop die iets gebruiksvriendelijk is en ook op mobiel goed werkt. Een responsive website met een gestroomlijnde UI is het enige wat deze webshop echt in lijn kan zetten met de giganten in de NL computer retailers. Al het andere lijkt al in plaats te zijn: assortiment, prijzen, kennis.
Vóór 22:00 besteld, morgen in huis is een hele fijne voordeel die je hebt bij Informatique. Wordt ook daadwerkelijk dezelfde dag verzonden.
AlgemeenBestelling plaatsen gaat vlot. Product in winkelwagen, account maken als je er geen hebt of gewoon inloggen. Koop zelf al enkele jaren bij Informatique. Je kan of afhalen of laten bezorgen.
VerzendingEr zijn meerdere opties beschikbaar voor verzending. Ik kon kiezen uit PostNL of DHL. Als je een specifieke voorkeur hebt voor PostNL of DHL kan je ook dat aangeven. Snelle levering als het op voorraad is. Volgende dag al binnen.
AlgemeenPrima website, de te bestellen laptop snel gevonden en besteld. Kreeg Norton internet security gratis bij de laptop.
VerzendingProduct was netjes ingepakt, er zat een doos om de doos. Wel vreemd dat bij de DHL informatie stond dat er een handtekening werd gevraagd maar dat de bezorger dit dus niet vroeg. Ook toen we vroegen "heb je geen handtekening nodig?" zei de bezorger dat hij die niet nodig had.