Gebruikers over webshop InternGeheugen.com
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenPrima overzichtelijke website
Duidelijk en groot aanbod van verschillende.
Prijzen zijn duidelijk en niet overdreven.
Zoals beloofd prima verzending, zelfs na een probleem met beschikbaarheid onderdelen.
Klantenserviceprima bijkomende info, direct bereikbaar, heeft mij zeer goed geholpen.
AlgemeenGing een PCtje bouwen en had daarvoor een SODIMM nodig. Na wat research besloten welke ik wilde hebben en InternGeheugen was de goedkoopste. Nog niet eerder zaken gedaan met deze winkel maar beviel uitermate goed.
VerzendingKeurig op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Volgende dag in huis. Niets op aan te merken.
AlgemeenIk wilde het geheugen van mijn laptop uitbreiden en vond één slot vrij. Ik heb overlegd met de klantenservice en goed advies gekregen. Vervolgens werd ik benaderd dat de module die ik besteld had een lange levertijd had en dat er een gelijkwaardig alternatief was. Dat heb ik vervolgens besteld en alles werkte naar behoren. Prima!
KlantenserviceOp de website van Interngeheuge.com las ik dat het geheugen in sets van twee geplaatst moest worden. Ik las elders ook iets van 1R en 2R. Aangezien ik geen problemen wilde, heb ik een email gestuurd en daarbij goed antwoord gekregen. Vervolgens besteld maar de levertijd bleek aanzienlijk. Daarop kreeg ik het voorstel voor een alternatief geheugen. Bij navraag bleek dat ik het mocht uitproberen (omdat ik twijfelde) en zelfs opengemaakt terug mocht sturen als het niet werkte. Wat mij betreft prima service en betrouwbaar advies.
AlgemeenRAM sticks besteld, goedkoopste in de shoplijst. Deze was niet op voorraad maar wel bij de leverancier. Netjes zoals beloofd op de 3e dag geleverd.
VerzendingGratis, op tijd zoals beloofd en netjes verpakt verstuurd.
AlgemeenRam besteld, twee dagen later per brievenpost in de bus. Op de hoogte gehouden via sms. Helemaal prima!
VerzendingFijn via de post binnengekregen, niet in een te groot oversized kartonnen doos. +1
AlgemeenNadat ik eerst zelf het verkeerde geheugen had besteld kon na overleg toch het juiste geheugen bestellen. Ik kon het verkeerde geheugen terug sturen en dat werd verrekend met de prijs van de nieiuwe.
Verzendingwerd binnen een paardagen geleverd. Ook de nieuwe bestelling
KlantenserviceGoed contact gehad en de juiste info gekregen over het te bestellen geheugen
AlgemeenOp vrijdagavond een laptoplader besteld. Product zou op voorraad zijn en dinsdag geleverd worden volgens de website. Op woensdag stond de order nog steeds 'in behandeling'. Nu ben ik niet het ongeduldige type, maar ik ben toch even gaan bellen om toelichting. Een vriendelijke meneer keek het na, en gaf aan dat ze dezelfde dag nog zouden verzenden. Dit gebeurde ook. Volgende dag pakketje ontvangen. Wat schetst mijn verbazing: geleverd met een Engelse stekker! Dit staat nergens vermeld, dus gemaild of ze mij een EU stroomkabel willen leveren. Het korte antwoord was "nee, maar u mag het product terugsturen". Tja, dat begreep ik zelf ook wel. Ik zocht nu juist een oplossing die simpeler is voor beide partijen. Uiteindelijk heb ik tussen de zooi op zolder maar een oude reisadapter opgedoken die ik nu gebruik, omdat ik niet houd van spullen zinloos heen en weer sturen en alle gedoe daaromheen. Kortom:
- Slechte informatievoorziening
- Vriendelijke en behulpzame mensen aan de telefoon
- Snelle reactie op mail
- Weinig creativiteit in het bieden van een oplossing.
Zoals gezegd kwam de levertijd niet overeen met de informatie op de website. Kleine tip daarnaast: gebruik niet heel veel plastic voor het omwikkelen van een pakketje in een tijd dat we toch langzaam van het plastic af moeten!
KlantenserviceVriendelijk en vlot, maar niet creatief in het bieden van een oplossing wanneer er iets mis is.
AlgemeenKingston bolt duo gekocht om videobestanden af te spelen op iPad vanaf deze stick. Helaas dit lukte niet. Usb teruggestuurd naar MAPP, en een nieuwe ontvangen, maar probleem bleef. MAPP heeft uit eigen beweging de maker gemaild en een paar dagen was probleem opgelost. Het was uiteindelijk een softwarefout. Prima service van MAPP!
VerzendingNetjes snel bezorgd en goed verpakt
KlantenserviceKingston bolt duo gekocht om videobestanden af te spelen op iPad vanaf deze stick. Helaas dit lukte niet. Usb teruggestuurd naar MAPP, en een nieuwe ontvangen, maar probleem bleef. MAPP heeft uit eigen beweging de maker gemaild en een paar dagen was probleem opgelost. Het was uiteindelijk een softwarefout. Prima service van MAPP!
AlgemeenSnel en goed product. De app op de site om na te gaan wat in je PC past werkt prima.
AlgemeenVoor mijn Dell Poweredge wilde ik het geheugen opvoeren naar 32 GB. Helaas had ik de verkeerde modules besteld. Interngeheugen.com nam de geopende verpakkingen terug en adviseerde mij de juiste modules.
Daar werd ik blij van !
Perfect verpakt, kon niet beter.
KlantenservicePrime, van harte aanbevolen !
AlgemeenIk heb hier voor de eerste keer besteld, ik had geheugen nodig voor mijn QNAP NAS, hier hadden ze de juiste versie op voorraad en voor een nette prijs !
VerzendingNetjes met brievenbuspost bezorgd, binnen 1 dag !
AlgemeenHet was makkelijk om het juiste geheugen te vinden met de online app op de site. Hoefde ik tenminste niet zelf te gokken welke in zou nemen. Het geheugen besteld en zo hard als de postbode kon lopen was het ook bezorgd. Toen ik het op de juiste manier in mijn laptop had geklikt deed het gelijk wat het doen moest. Mijn laptop is een heel stuk sneller nu en ik ben er weer tevreden mee.
VerzendingKeurig netjes verpakt en op tijd geleverd. Niets op aan te merken. Of je moet niet van witte enveloppen houden : )
Algemeensuper snelle verzending en prima service. geen problemen gehad en het geheugen werkte perfect in mijn moeders laptop
Verzendingverzending in een bubbeltjes envelop,
AlgemeenBestelling makkelijk vie Tweaker geinitieerd en afgemaakt bij Mapp.
Website is niet al te makkelijk te navigeren, maar was ook niet nodig.
(Geen duidelijk zoekfunctie catagorieen niet al te duidelijk of te selecteren en vooral gewoon een druk 1996 uiterklijk)
Maar betaling via iDeal verliep foutloos.
Goed veilig verpakt, maar toch lekker klein. Snelle behandeling en bezorging.
AlgemeenOp de geplande dag van ontvangst een mailtje krijgen dat de levertijd met 1-3 dagen vertraagd is.... Mwah, niet netjes, maar kan ik nog mee leven. Maar om vervolgens ná die drie dagen zonder enig bericht nog niets ontvangen te hebben is niets dan slecht!
No more mapp4me
Algemeenonline scan zorgt bij twijfel voor een juiste keuze. Dit is een fantastisch hulpmiddel.
Dus zeer tevreden
Algemeenfijn dat je een online scan uitvoeren, verder hele goede telefonische adviezen daarna!
Ook een zeer snelle levering!
Ook een goede prijs!
zeer snel
Klantenservicegewoon een eerlijke en zeer deskundige adviezen!
AlgemeenEen zeer betrouwbare webwinkel, met originele hardware, geheugenkaarten in klein en groot formaat en wat heel belangrijk is snel geleverd voor zeer betaalbare prijzen. Een echte aanrader!
VerzendingBestel en de volgende werkdag bezorgd.
Klantenservice1 keer gebeld over een klein misverstand DIRECT opgelost TOP
AlgemeenGeheugen nodig voor en 2 jaar oude laptop, product was snel te vinden op de site. Beschrijving van de specs ok. Verzending snel, volgende dag in huis. Aanrader wat mij betreft.
VerzendingSnel en goed verpakt.
AlgemeenHet scansysteem op de site maakt het makkelijk om het juiste geheugen te kiezen. Alles is goed en snel verlopen t/m de bezorging. Geen klachten over de aankoop.
VerzendingSnelle en correcte levering.