Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

Vakkundig personeel. Prima uitleg zonder dat je het gevoel krijgt dat je iets wordt opgedrongen. En altijd de beste aanbiedingen.

Zelf afgehaald. Product was tijdig aanwezig. Ondanks drukte geen lange wachttijd

De bestelling geplaatst, maar nooit een orderbevestiging ontvangen. Wel Track & trace code, maar pakket bleef ruim één (1) week bij PostNL "hangen".

Pakket bleef ruim één (1) week bij PostNL "hangen". Klantenservice van PostNL is echt héél waardeloos: ze zoeken niets uit en zeggen dat je maar moet afwachten. Klantenservice KameraExpress heeft wel actie ondernomen.

Klantenservice KameraExpress heeft wel actie ondernomen, maar uiteindelijk hebben ze afgewacht tot PostNL het pakket bij hen retourneerde.

Goede informatie over het product op de site. snelle en passende reactie bij vragen aan de klantenservice.
Levering conform afspraken, goed en snel.

goed en snel.

snelle en concrete reactie op de vragen.

Enorm tevreden

In de winkel in Groningen werkt erg vriendelijk personeel.
Ze weten waar ze over praten en nemen de tijd en zijn niet opdringerig.

Ik zou kamera express aanbevelen

Telefonisch contact gehad met de vraag of ik een oud apparaat kon inruilen.
En de mevrouw aan de lijn heeft duidelijk uitgelegd dat het kon en hoe het werkte.

Snelle service en goede behandeling in de winkel. Met inruil van oude toestel een mooi aanbod.

Volgens afspraak geleverd

Ik was op zoek naar een goede camera voor foto/video in het middensegment voor een beginneling. Uiteindelijk een bij kamera express de canon eos m50 besteld via de webshop omdat deze de beste prijs had tov concurrentie maar ook omdat zij gratis online cursus aanbieden. Daarnaast zaten er nog wat vouchers van een promo actie. Zeer tevreden met de aankoop.

Perfecte service. Supersnel en goed meedenkend! Hier kom ik nog wel terug! Klantvriendelijk en servicegerichte medewerkers.

Contact met via de email verliep soepel en snel, prijsafspraak en levering zoals afgesproken (nieuwe tv volgende dag in huis). Dik tevreden.

Via een onderleverancier, geen klachten dus helemaal prima

Prima zoals het hoort

Canon M50 systeemcamera gekocht bij Kamera Express. Keurige en overzichtelijke webshop. Camera is snel en geleverd en zorgvuldig verpakt. En leuke acties erbij gekregen.

Snelle reply op vragen. Beste prijs van het moment uit het OLED TV prijzen topic gekregen. Supersnel geleverd (besteld s'middags de volgende ochtend geleverd)

Ik werd gebeld om een afspraak te maken. De bezorger kwam keurig op tijd de TV afleveren. Extra verpakking niet echt een optie die doos was van zichzelf al enorm. Onbeschadigd afgeleverd. Vooral tevreden over de snelheid, binnen minder dan een dag na bestelling bezorgd

Snel en duidelijk antwoord op vragen voor aankoop. Nog geen contact gehad na aankoop.

Deze keer een Denon DHT-516H gereserveerd via de site. Dit ging makkelijk en direct daarna de bevestiging ontvangen. Volgende dag direct opgehaald. Ook dit ging vrij snel door deskundig personeel. Product is super.2

Goede en snelle communicatie met de verkoper via mail. Scherpe prijs ontvangen voor de tv. Deze werd de volgende dag al geleverd.

Snelle en goede levering. TV werd na bestelling de volgende dag bezorgd.

Lg oled gekocht voor een leuke prijs. Zelf afgehaald in de winkel. Werd netjes geholpen door een medewerker en die heeft geholpen met het in de auto laden. Erg tevreden over de winkel dus.

3 jaar geleden TV gekocht bij Kamera Express, Philips TV (OLED) vertoond inbranden. Philips kan deze niet meer repareren. Door 5 jarige garantie kon ik vervangend toestel uitzoeken met vergelijkbare specificaties. Goed geregeld.

Live in de winkel geweest na grondig voor onderzoek. Dank zij de verkoper die echt ruim de tijd nam, uiteindelijk een betere keuze kunnen maken.
Service niveau is weer vanouds zoals toen kamera express begon!

De scherpste prijs en ook nog eens 3 jaar extra garantie. En de volgende dag al in huis.

De volgende dag al geleverd, dus top!

Prima service, scherpste prijs en verlengde garantie heeft mij doen overhalen te kiezen voor Kamera Express.

Smiddags besteld, savonds gebeld voor levermoment, dag erna levering. Top.

Ik bestel vrijwel al mijn fotografie materiaal bij KE. Prima service, al was de communicatie over mijn laatste bestelling wel wat gebrekkig (werd uiteindelijk een deellevering, maar daar was niet over gecommuniceerd), maar de klantenservice reageerde binnen een dag op mijn mail/ vraag.

Nog nooit zo snel een goede systeem camera gekocht (A7-III). Maar ja, niets dan goede verhalen gehoord en resultaten gezien van deze camera en ik wist wat ik wou.

Scorekaart voor Kamera Express