Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenPrima winkel! Goede uitleg gekregen over de camera en kreeg zelfs de mogelijkheid om hem uit te proberen.
AlgemeenFijne winkel met kundig personeel dat klaarstaat om op een rustige manier ongehaast uitleg en advies te geven. Producten worden vrijblijvend gedemonstreerd en zijn ter plekke uit te proberen.
AlgemeenKoop alles bij kamera express en ben heel tevreden over de service: expertise, hulpvaardigheid en snelheid
VerzendingBeschikbaar op het voorgestelde levermoment. Goede communicatie. Men houdt zich aan de gestelde afspraken
AlgemeenDeze review geld alleen voor de webshop! Geen ervaring met de winkels zelf.
Zaterdag 31 Mei een mooie 2de hands Sigma lens besteld op de website voor mijn Canon camera.
Hierbij stond de tekst (zoals nu ook bij 2de hands lenzen) "Binnen 2 tot 5 werkdagen in huis".
Vrijdag 6 Juni via de site een bericht gestuurd met de vraag waar mijn lens bleef. Ik had wel direct de order bevestiging gehad maar daarna niets meer.
Direct hierop een automatische reactie dat dit bericht ontvangen was en ik binnen 3 werkdagen reactie zou krijgen.
Woendag 11 Juni krijg ik een mail met een digitale pakbon
Donderdag 12 Juni 's ochtends krijg ik de track & trace. Met in de mail "Helaas kan DHL het niet op het afgesproken moment bezorgen."
Dezelfde avond kan ik het pakketje ophalen.
Volgens mij lag de vertraging dus niet aan DHL gezien de pakbon staat op 10-6.
Bij het uitpakken zit de goede product doos in de omdoos, maar de verkeerde lens daarin (nikon mount ipv canon).
De stickers op de lens en doos bevatten duidelijk andere artikelnummers en product omschrijvingen.
Direct een retour aangemaakt en deze is dezelfde dag weer op een pakket punt afgeleverd en opgehaald.
Die zelfde avond heb ik een bericht naar Kamera express gestuurd in dezelfde mail als die ik hiervoor had gestuurd. (staat in de automatische mail dat dit mogelijk is).
Hierin mijn ontevreden uitgesproken over hoe het is gegaan en de complete afwezigheid van communicatie/reactie van hun kant.
Ik had buiten de automatische mails nog niets gehoord.
Vrijdag 13 Juni krijg ik de mail dat de lens is aangekomen bij kamera express.
Met in de tekst "We zullen je retourzending binnen maximaal 5 werkdagen verwerken."
Zaterdag 21 Juni maar eens gebeld. Had nog steeds niets van mij retour vernomen. Hiervan wel dezelfde dag nog de conformatie per mail gehad.
"Ik heb je bericht doorgestuurd naar de betreffende afdeling, zodat zij je zo snel mogelijk op de hoogte kunnen stellen van de status van je retour."
Maandag 23 Juni eindelijk een mail over mijn retour.
"Bij deze bevestigen we de retourname van order xxxxxx Wij hebben het verzoek tot terugbetaling reeds doorgestuurd naar onze administratie. Zij zullen het bedrag binnen 3-5 werkdagen aan je overmaken."
Vrijdag 27 Juni eindelijk mijn geld terug.
Wellicht dat ik ooit nog wel eens wat in de winkel koop.
Maar online en aftersales is diep diep triest.
TLDR;
"Binnen 2-5 werkdagen in huis" werd 9 werk dagen.
Fout product geleverd.
"Retour binnen max 5 werkdagen verwerkt" werd 6
"geld terug binnen 3-5 werkdagen" werd de uiterlijke 5
En intussen geen excuses of "we zijn er mee bezig", "het is druk"
Laat verstuurd.
Schuld bij DHL gelegd terwijl de pakbon duidelijk is met de datum.
Geen communicatie, op de persoon aan de telefoon na heb ik nooit een reactie gekregen op mijn mailtjes.
Hartelijk dank dat je opnieuw de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. We vinden het ontzettend vervelend om te lezen dat je bestelling en retourtraject op deze manier is verlopen. Zeker dat er verwarring is ontstaan over de levering én dat de communicatie niet was zoals je van ons mag verwachten, daarvoor bieden we je onze oprechte excuses aan. We begrijpen heel goed dat dit je vertrouwen in onze webshop heeft aangetast, en dat spijt ons. Dit is absoluut niet de service waar we voor staan. Ik heb je ervaring intern opnieuw onder de aandacht gebracht zodat we hier kritisch naar kunnen kijken en herhaling kunnen voorkomen.
Bedankt in ieder geval dat je dit met ons blijft delen, want alleen zo kunnen we verbeteren. Mocht je in de toekomst nog vragen of wensen hebben, of alsnog contact willen, laat het gerust weten. We staan voor je klaar.
AlgemeenHet was een plezier om een winkel te bezoeken en iemand te hebben die wist waar hij het over had. Ik had er meteen vertrouwen in om bij Kamera Express te kopen, en nu geniet ik van het plezier van mijn nieuwe camera.
Klantenservicede hulp was erg goed en beantwoordde mijn vragen professioneel en nauwkeurig
AlgemeenWe gingen naar Kamera Express Eindhoven voor het kopen van een systeemcamera. We werden geholpen door een zeer kundig personeelslid die ons goed advies gaf. We kwamen voor een combideal maar tijdens het advies werden we wel een beetje gestuurd naar een duurdere combi. Uiteindelijk toch bij onze eigen keuze gebleven maar die camera moest besteld worden. Het tweede bezoek werden we geholpen door beduidend minder kundige medewerkers, die overigens wel vriendelijk en behulpzaam waren.
Op basis van de eerste medewerker, kijken we toch tevreden terug op ons winkelbezoek.
Bedankt voor het delen van jullie ervaring en de mooie woorden over onze collega in Eindhoven! Fijn om te horen dat jullie goed en deskundig advies hebben gekregen tijdens het eerste bezoek. We nemen jullie feedback over het tweede bezoek ook zeker mee; we willen namelijk dat iedere klant dezelfde service en deskundigheid ervaart, ongeacht het moment of de medewerker. Dank voor het vertrouwen en fijn dat jullie uiteindelijk tevreden terugkijken. Veel plezier met de nieuwe camera en we hopen jullie in de toekomst weer te mogen verwelkomen!
Algemeen2 keer in de winkel in Rotterdam geweest, eerste keer voor advies tweede keer voor ophalen van mijn nieuwe camera.
eerste keer advies was super netjes, goed geholpen en er werd echt tijd voor me genomen.
tweede keer was iets minder, werd nog steeds netjes geholpen maar werd ook wel wat gepusht en geprobeerd me te up sellen. en dan ook niet eens met goede alternatieve maar met veel duurdere, bijvoorbeeld een SD kaartje van 130 euro in plaats van 35 euro.
maar goed de eerste keer was veel beter en zou zeker nog wel eens terug komen
Dankjewel voor je eerlijke review! Fijn dat je eerste bezoek zo positief was en je goed advies hebt gekregen. Jammer dat het bij het ophalen iets minder soepel ging en je upsell-ervaring niet helemaal klopte met je verwachtingen, dat nemen we mee. We hopen je zeker nog eens terug te zien voor een volgende aankoop of advies!
AlgemeenRecent een nieuwe lens (Nikon Z 28-400) gekocht voor mijn camera in de winkel in capelle.
De dag die ik uitgekozen had was tevens een dag waarbij we camera's en lenzen konden testen, dus zo kon ik vooraf nagaan of ik de juiste lens had uitgekozen of toch nog wilde switchen. Personeel was vriendelijk en behulpzaam.
Uiteindelijk een goede keuze gemaakt, moest even wachten omdat hij uit het magazijn moest komen, maar die tijd was zo voorbij met een bakje thee.
Wat fijn dat je de lens direct kon testen, dat maakt het kiezen extra prettig! Goed om te lezen dat je tevreden bent over de hulp in de winkel in Capelle en de sfeer daar. Veel plezier met je nieuwe Nikon Z 28-400mm lens!
AlgemeenVandaag in de winkel van Kamera Express mijn Fujifilm 50-200 lens ingeruild voor een 70-300 mm. Op die laatste was een cashback actie en met de inruilsom voor de 50-200 viel de opleg nog mee. Goed advies en afhandeling in de winkel.
AlgemeenIk had van tevoren online onderzocht wat bij mij paste, full frame systeemcamera met meerdere lenzen en accessoires. In de winkel wilde ik het voelen en zien, en goed navragen of ik alles goed had gedaan. Daar werd ik snel en goed geholpen en op de juiste manier geadviseerd. Bijvoorbeeld de gekozen zoomlens werd een betere voorgesteld en ook de optie om een tweede hands te nemen.
Bedankt voor je mooie review! Wat goed om te lezen dat je onderzoek werd aangevuld met deskundig advies in de winkel. Fijn dat er met je werd meegedacht en zelfs betere opties werden voorgesteld, dat is precies waar we voor staan. Veel plezier met je nieuwe full frame set!
AlgemeenIk wist niet zo goed welke camera en lens ik moest aanschaffen als mijn eerste toestel. Eerst zeer kundig geholpen door een vriendelijke man van klantenservice, en daarna top geholpen in de winkel zelf. Kon hem meteen ophalen.
AlgemeenNooit gedacht dat één van mijn favoriete winkels iets anders zou zijn dan een kleding- of schoenenwinkel haha.
Ik kom graag bij Kamera Express (Capelle of Rotterdam), je wordt er fijn en kundig geholpen. Er wordt meegedacht en er is enthousiasme. En uiteindelijk kan ik met aankopen altijd weer iets moois creëren voor anderen, that makes this girl happy!
Altijd loop ik met een big smile de winkel uit.
Wat een leuke review, bedankt hiervoor! Super om te lezen dat we jouw favoriete winkel-lijstje hebben weten te veroveren. We vinden het belangrijk dat je je welkom voelt en met plezier én inspiratie de winkel uitloopt.Tot snel weer in Capelle of Rotterdam, we kijken ernaar uit!
AlgemeenIn april eerst een tweedehands Sigma 150-600 mm besteld voor mijn Nikon. Deze lens was helaas geen match met mijn body. Ik ben toen keurig geholpen en ik mocht de lens zonder problemen retourneren.
Afgelopen zondag ben ik naar de winkel in Capelle aan den IJssel geweest. Ik had vooraf de Nikon 200-500 mm gereserveerd. Ik vind dat een super handig systeem, zo rijd ik niet voor niets een uur heen. In de winkel ben ik heel goed geholpen bij de aankoop van de lens. De verkoper was erg vriendelijk en kon goed advies geven. Ik twijfelde toch nog over het product, maar ik mocht rustig de lens uitproberen. De verkoper gaf ook meteen goede tips en probeerde niet zomaar iets te verkopen. Daarom heb ik de lens met een goed gevoel gekocht. Prettige winkel, ik kom zeker terug! Erg blij met Nikon AF-S 200-500mm. Ik ben klaar om op safari te gaan
AlgemeenWederom weer een mooie aankoop gedaan bij Kamera Express in Capelle a/d IJssel.
Ik had wat vooronderzoek gedaan naar een nieuwe rugtas van Shimoda.
Ik heb gekeken in de winkel en na advies van de Eddy uiteindelijk het juiste formaat gekocht waar al mijn apparatuur in past en veilig vervoert kan worden.
Hulde aan Eddy en alle andere medewerkers van Kamera Express, je blijft terug komen voor de goede service en juiste adviezen.
AlgemeenZojuist mijn Canon werkpaard (5D mkIII) met de complete en zeer lichtsterke glaswinkel ingeruild voor een tweedehands Leica Q2. Dat is een uitdaging voor een verkoper: een oudere klant die ooit veel heeft geïnvesteerd in zijn uitrusting, duidelijk maken dat dit niet veel meer waard is. Hij deed dat vriendelijk en met respect, en zorgvuldig. Dat maakt het makkelijker om zo'n keerpunt te nemen. Hij zag dat, en schatte mijn ervaring en inzicht goed in. Dank daarvoor, dat kenmerkt een goede verkoper. En ik verheug me op mijn allereerste Leica!
Hartelijk dank voor je mooie en oprechte review. We begrijpen heel goed dat het inruilen van een vertrouwde en zorgvuldig opgebouwde uitrusting een bijzonder moment is. Fijn om te lezen dat onze collega dit met respect en aandacht heeft begeleid en dat je met een goed gevoel deze stap hebt kunnen zetten. We veel plezier en mooie momenten toe met je allereerste Leica Q2!
AlgemeenIk ben heel goed geholpen bij de aankoop van mijn camera. De verkoper wist veel, nam rustig de tijd en was oprecht geïnteresseerd. Hij probeerde mij niet zomaar iets te verkopen, wat ik erg fijn vond. Verder was het een erg vriendelijke man. Ik ben superblij met mijn Sony RX100 VII!
Wat fijn om te lezen dat je zo goed geholpen bent en met een positief gevoel de winkel hebt verlaten! De Sony RX100 VII is een geweldige keuze, veel plezier met fotograferen en bedankt voor je vertrouwen in Kamera Express!
AlgemeenIk heb online twee tussenringen gekocht voor mijn Nikor 50mm f1.4 objectief, om pseudo-macro te kunnen fotograferen. Die tussenringen waren binnen 24 uur in huis, goed verpakt en met de nodige toelichting. Ik heb het aankoopproces als heel prettig ervaren en mijn vertrouwen in Kamera Express is toegenomen.
VerzendingCorrect en snel geleverd. Als vond de bezorger het nodig om na het aanbellen ook op de deur te bonzen. Maar goed, binnen is binnen.
Wat fijn om te lezen dat je bestelling zo snel en goed is geleverd! We doen ons best om het aankoopproces soepel en duidelijk te maken. Veel plezier met het ontdekken van de macrofotografie met je tussenringen en je Nikkor 50mm f1.4! Bedankt voor je vertrouwen in Kamera Express.
AlgemeenBij Kamera-Express een nieuwe camera en objectief met wat accessoires aangeschaft. Ik ben in de fysieke winkel geweest, omdat ik ook op zoek was naar wat advies.
Ben te woord gestaan door zeer deskundige(n) op het gebied van camera’s en in dit geval Nikon. Erg prettige ervaring, we moesten even wachten op de camera body, maar die was er ook vrij snel.
Wat fijn om te lezen dat je zo goed geholpen bent in onze winkel! We doen altijd ons best om deskundig advies te geven en je zo prettig mogelijk te helpen. Hopelijk geniet je volop van je nieuwe camera, objectief en accessoires. Bedankt voor je leuke feedback!
AlgemeenDe Kamera Express webshop staat bekend om zijn heldere en gebruiksvriendelijke opzet. Klanten vinden gemakkelijk hun weg door het uitgebreide assortiment camera's, lenzen en accessoires dankzij de duidelijke navigatie. Een groot pluspunt is de goede informatie over het product: elke productpagina biedt gedetailleerde specificaties, vaak vergezeld van nuttige afbeeldingen en video's. Dit helpt klanten weloverwogen beslissingen te nemen. Bovendien is het erg fijn dat er reviews over de producten beschikbaar zijn. Deze recensies van andere gebruikers bieden waardevolle inzichten en praktijkervaringen, wat de koopervaring verder verbetert.
VerzendingSnelle levering ondanks dat het een dag later was, maar dat kwam door DHL
AlgemeenWe zijn heel goed geholpen bij het filiaal in Groningen. De verkoper luisterde goed naar onzd wensen en gaf daarop ook een advies. Wij zijn heel tevreden met de camera.