Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenIk wilde een nieuwe grotere tv, maar had nog een goede kleinere tv. Ik kwam uit bij Foka/Kamera Express, omdat die ook oude tv's inruilt. Bij Kamera Express kreeg ik de beste aanbieding en kon ook nog snel leveren. Kortom ondanks Corona maatregelen snelle service en prima geholpen.
VerzendingPrima verpakt en afgeleverd. En de oude TV netjes meegenomen.
KlantenservicePrima service.
AlgemeenFijne, duidelijke website. Fijn dat ze ook een winkel hebben waar je altijd naartoe kunt voor persoonlijk (face to face) advies en informatie. Prijzen zijn scherp/marktconform.
Ivm corona hebben ze nu de service je bestelling zelf te kunnen komen afhalen bij hun distributiepunt in Capelle aan den IJssel.
Binnen 2 uur na mijn bestelling kreeg ik de melding dat ik mijn aankoop kon afhalen in Capelle aan den IJssel. Fantastisch en erg fijn!
Let wel op: het voorgestelde corona protocol ("Stuur een WhatsApp met je kenteken en wij komen dan jouw bestelling bij je brengen") wordt in de praktijk niet opgevolgd. Je moet alsnog uitstappen voor het ophalen, omdat mensen aan de deur eerst geholpen worden. Anders blijf je wachten.
AlgemeenFast efficient, hassle-free shopping. It's very easy to navigate the website. Although the site could be in English as well. Highly recommend.
Verzendingdelivery on time, camera and lens well protected.
AlgemeenSnelle reacties op mail ondanks drukke periode. Kreeg ook goeie prijs voor de tv aangeboden. Ben ook goed geholpen met advies in een van hun winkels
VerzendingVerzending verliep zonder problemen via hun koerierservice.Werd halfuur voor daadwerkelijke levering gebeld door de koerier.
KlantenserviceZoals eerder vermeld goed geholpen in de winkels en uitstekend contact via de mail. Ook telefonisch goed te woord gestaan.
AlgemeenDuidelijke website en een van de goedkoopste in Nederland. Veel uitleg en hulp bij het kiezen van een product. Kreeg bij mijn bestelling nog een gratis online cursus fotografie en mogelijkheid tot gratis 3 jaar verlenging van de garantie. Ik ben blij dat ik bij deze webshop besteld heb
VerzendingMijn bestelling was helaas niet geheel op voorraad en moest een lens van een andere vestiging komen. vooralsnog binnen 3 werkdagen geleverd en de porto kosten voor snelle levering netjes terug geboekt. eb.
KlantenserviceDe klanten service was tijdens covid nog goed te bereiken. Mijn bestelling was niet dezelfde dag geleverd waar ik extra voor betaald had. Na een telefoontje werd ervoor gezorgd dat de kamera body en de lens beide vanaf een andere locatie direct naar mijn huis verzonden werden. De order werd netjes afgehandeld en had voor de kerst nog alles in huis.
AlgemeenNa de Black Fridayweek toch nog de wens een LG OLED-tv te kopen. Via de e-mail Kamera Express gevraagd of ze een goed aanbod konden doen. Hierop werd snel en positief gereageerd. De 5 jaar garantie en de goede reviews zijn voor mij doorslaggevend hier mijn aankoop te doen. Helaas was de tv niet voorradig maar dat werd ook gecommuniceerd.
VerzendingDe verzendkosten van 30 euro zijn redelijk. De levering verliep sneller dan verwacht. De bezorgdienst heeft telefonisch een bezorgdatum afgesproken en op tijd afgeleverd.
KlantenserviceDuidelijke en snelle communicatie, zoals het hoort.
AlgemeenGoede winkel en webshop service. Beste prijzen, acties en aanbod. Tijdens de corona lockdown toch een manier gevonden om afhalen mogelijk te maken bij hun distributie locatie in Capelle aan den IJsel.
VerzendingSnelle service waar de zelfde dag het product kon op worden gehaald bij het distributie centrum.
KlantenserviceGoede communicatie. Informatie via de klantenservice is duidelijk en accuraat.
AlgemeenMooi aanbod en bij foute aankoop is omruilen geen probleem. Ik kocht oorspronkelijk een Zhiyun Smooth 4 voor mijn iPhone 12 Pro, maar die bleek niet 100% compatible te zijn. De motor komt in beeld bij gebruik van de groothoeklens. Omgeruild en meerprijs betaald voor een DJI OM 4, die doet het wel prima. Je moet dus geen spijt hebben dat je hier een miskoop zou maken, klantenservice is prima!
KlantenserviceOmruilen was geen probleem.
AlgemeenHoewel ik al zeker was van mijn keuze, hielp de winkel uitstekend met de aankoop.
VerzendingIk kreeg het product (Sony FX6) véél eerder dan ik had verwacht, heel blij mee!
AlgemeenVriendelijke service en ruim de tijd genomen voor uitleg tijdens het aanschaf proces, en nalevering ondanks de drukte voor kerst uitgeleverd.
AlgemeenHeel erg fijn! in de winkel geweest voor advies en een week later telefonisch besteld en kon het zo in de winkel ophalen! (lag dezelfde dag al klaar) Super service. Ook het advies wat werd gegeven was erg fijn, ze houden goed rekening met mijn wensen en mogelijkheden.
KlantenserviceNemen de tijd voor je en dat vind ik persoonlijk heel fijn.
Algemeenonline bestels en netjes geleverd bij afhalen in Almelo. Net voor de lock down. yes
Algemeentoch lastig het juiste product te kiezen ivm de kennis van de koper en de verkoper
AlgemeenNa wat speuren en aftasten op internet reeds een keuze gemaakt. Na wat toelichting in de winkel zelf en verfijning van de keuze, de Canon Eos M50 gekocht. De eerst indrukken zijn zeer positief, we kunnen verder aan de slag.
KlantenserviceDe verkoper was heel behulpzaam en duidelijk. Gaf ook aan steeds beschikbaar te zijn voor uitleg rond het product.
AlgemeenIn de morgen de camera telefonisch gereserveerd en middags opgehaald en met creditcard afgerekend. Ook werd er mee gedacht over het upgraden van een geheugenkaart.
VerzendingProduct lag klaar na reservering.
AlgemeenKamera Express heeft een goed assortiment, goede prijzen en aantrekkelijke acties. Ook worden statusupdates van de order duidelijk gecommuniceerd, ook wanneer deze vertraagd wordt door (externe) factoren.
VerzendingDoor de drukte bij de post met iedereen die online besteld was het product vertraagd verstuurd. Kamera Express heeft duidelijk de status gecommuniceerd van het pakketje.
AlgemeenErg fijne camera met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Ook de filmfunctie is zeer uitgebreid en heeft een mooie kwaliteit.
AlgemeenSoepel bestelproces, zeer concurrerende prijs, goede service en zeer tevreden met het product. Met zorg verpakt en afgeleverd
VerzendingMet zorg verpakt en verzonden
AlgemeenIk had een nieuwe tv nodig en kwam uit bij Foka/Kamera Express terecht.
Ze konden de tv aanbieden met super prijs. Telefonisch een afspraak gemaakt en opgehaald. Totaal niet opdringerig en super service.
Top.
Klantenservice-
AlgemeenZeer duidelijke site, producten zijn makkelijk te vinden en veel acties die gunstig zijn! heel betrouwbaar. Zeker een aanrader om hier producten van goede kwaliteit te bestellen!
VerzendingIk heb een camera met 2 lenzen, cameratas en sd kaart besteld. Dit kwam de volgende dag al binnen, supersnelle verzending dus, ondanks de drukke feestdagen! Alles zat netjes en veilig verpakt.
KlantenserviceIk ben erg fijn verder geholpen bij de klantenservice. Zeer vriendelijke klantenservice die alle vragen kon beantwoorden en ook extra tips en adviezen gaf.