Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenUit eigen beweging
Algemeen4 januari avonds Nikon P950 besteld bij Kamera express
en 8 januari in huis.
Snelle en correcte levering, kreeg eerst een keurige mail van de klantenservice dat mijn bestelde camera binnen een paar dagen geleverd wordt.
AlgemeenKamera express goede levering op tijd geleverd en je wordt vriendelijk geholpen.
voor mij kwam Kamera exprees het beste uit
snel en goed afgeleverd
Klantenservicevriendelijk en helpen waar ze kunnen
AlgemeenDe medewerkers hebben mij uitstekend voorzien van advies en hulp ondanks de gesloten winkels in.v.m. de corona lockdown. De medewerking en uiteindelijke aanbieding waren van prima kwaliteit.
KlantenserviceDe snelle en behulpzame reacties zijn erg plezierig.
AlgemeenIk ben ( zoals ook eerder ) uitstekend geholpen in zowel keus als afhandeling van mijn aankoop. Ik ben al heel lang klant, ook bij Foto Konijnenberg dat overgegaan is in Kamera express.
Ook als er een keer iets mis ging bij een levering werd dat snel en prima opgelost.
Vakmensen, zowel voor aankop als advies als ondersteuning
Netjes geleverd op de afgesproken tijd
KlantenserviceBij vragen eerst via email gecomminiceerd en prima geholpen. Indien nodig ook telefonisch contact.
AlgemeenVriendelijk te woord gestaan en duidelijke uitleg op de gestelde vragen. Met een aantrekkelijke actie.
VerzendingI.v.m. camera niet op voorraad netjes op de hoogte gehouden via de email
KlantenserviceGoed bereikbaar via tel. en email
AlgemeenLeuke acties in de webshop, zeker als beginner die alles nog moet aanschaffen. Goed op de hoogte gehouden per mail en goed contact met de klantenservice.
VerzendingMijn pakket was nog niet verzonden omdat één van de producten niet op voorraad bleek te zijn. Hier heb ik over gebeld naar de klantenservice, zij hebben toen voorgesteld de producten die op voorraad waren te verzenden en de lens die nog geleverd moest worden na te leveren.
Keurig op de hoogte gehouden met track en trace code. Producten zaten goed en netjes verpakt.
Goed bereikbaar via het telefoonnummer op de website.
Algemeenik vind het een fijne winkel met goed personeel die op professionele wijze uitleg geven over de producten.
AlgemeenMakkelijk bestellen en goede klantenservice. Ondanks de bekende drukte tegenwoordig het product toch nog snel mogen ontvangen!
AlgemeenIk was opzoek naar een televisie en bij kamers express was ie het goedkoopst. Ik kon ze makkelijk bereiken via de telefoon voor vragen en heb het besteld. De televisie doet wat moet doen en met de enorme prijsverschil te opzichte van de concurrenten ben ik tevreden.
VerzendingZaterdag besteld, dinsdag geleverd. Dat is prima voor in deze tijd. Ben op tijd ingelicht over het moment van zending.
KlantenserviceKlantenservice is goed bereikbaar zowel via de telefoon als via mail. Ze zijn behulpzaam en geven prima advies.
AlgemeenIn de winkel mijn licht opgestoken. Deskundig personeel en prettige benadering.
Goed advies gekregen. Door Lockdown online besteld
Snel geleverd ondanks drukte
AlgemeenDe overstap gemaakt van een spiegelreflexcamera naar een systeemcamera canon eos m50. Door lockdown niet mogelijk om naar de winkel te gaan. Goed geholpen door de klantenservice online over mijn vragen. Zeer blij met mijn aankoop.
VerzendingSnelle verzending door Kamera express,
KlantenserviceGoed te woord gestaan door de klantenservice.
AlgemeenOvergestapt van een Canon 1200D naar een Canon 80D.
De 80 D gekocht in combinatie met de Canon EF-S 18-135mm F/3.5-5.6 iS nano-USM en de Tamron 70-300mm F/4-5.6 Di LD Macro.
Tot op heden nog geen spijt van gehad.
Zeer goede voorlichting in de winkel gekregen, het was mijn eerste aankoop bij Kamera Express maar zal hier zeker vaker terug komen.
AlgemeenOverzichtelijke website. Alle vragen die ik had over de tv die ik wilde bestellen werden via de mail binnen een dag beantwoord.
VerzendingNa het plaatsen van de bestelling werd ik gebeld door de koeriersdienst om de levering in te plannen. De tv werd keurig op de afgesproken tijd geleverd.
AlgemeenNieuwe camera en lens gekocht.
Ontving goed advies en support. Ook mijn miljoen vragen werden netjes beantwoord, waardoor ik nu een koop heb gedaan.
Uiteraard beschrijf ik deze review ook om 5 jaar garantie op de camera en lens te krijgen. Toch doet dat niet af van de goede service bij Kamera Express, waar ik nu al een 3x een camera koop.
Duidelijke t&t die gewoon te volgen is.
KlantenserviceDuidelijk en goed advies!
AlgemeenScherpe prijs, snel geleverd en Nederlands model. En als extra motivatie 5 jaar garantie. Top!
VerzendingGoed aangekomen.
AlgemeenDuidelijke en overzichtelijke website.
Geen problemen ervaren met het bestelproces en betaling verliep verder vlekkeloos.
Om 5 jaar garantie te krijgen i.p.v. 2 jaar was het schrijven van een review een vereiste. (vandaar beloning als motivatie)
Na bestelling goed op de hoogte gehouden van het bestelproces.
Snelle levering zonder problemen.
AlgemeenGoede hlup bij keuze van producten. Duidelijke en snelle communciatie op de momenten dat ik vragen had
AlgemeenBestelling verloopt soepel + levering binnen afgesproken termijn. D90 Canon gekocht (wrsch. Laatste spiegelreflex generatie). Had reeds goede ervaring met Canon. Wilde graag nog (beter) stapje maken.
VerzendingVerloopt soepel en snel
AlgemeenGeen problemen gehad met het plaatsen van mijn bestelling en betaling verliep ook soepel. Heb een televisie besteld in de avond en de volgende ochtend al in huis.