Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

Het plaatsen van een bestelling was zeer eenvoudig. De prijs van de kamera was nergens goedkoper.

Omdat het artikel tijdelijk uitverkocht was heb ik eerst navraag gedaan over de levertijd. Deze zou 1 tot 2 weken duren. Op 5 Jan besteld en op 12 Jan mocht ik de kamera in ontvangst nemen

De klantenservice heeft niets teveel belooft, kortom een zeer adequate en accurate levering van de goederen.

De Sony A7C kit gekocht, dag van bestelling nog kunnen afhalen. Heerlijke camera om mee te nemen, makkelijk in gebruik, FULL FRAME! Ga nog wel twee andere lenzen bijbestellen (eerst even huren en proberen via budgetcam) i.v.m. lichtgevoeligheid en groter bereik. Heerlijk om dit mee op reis te nemen i.p.v. mijn Nikon D850 en spullen (okay, wel minder pixels) maar kan sneller reizen en beperktere bagage. Super camera.

's ochtend besteld en 's middags heb ik de camera op gehaald in Cappelle a/d IJssel, netjes met alle instructies erbij i.v.m. de covid regels.

Bij de kit zou een Gratis Sony Kamera Express Master Package moeten zitten, deze was men vergeten om erbij te doen. De Profotonet waardebon heb ik via de post ontvangen en de Unieke masterclass met Albert Dros wordt nog via de e-mail gestuurd. Ze waren erg beleeft en alles is snel opgelost.

Het plaatsen van een bestelling was heel gemakkelijk. De prijs was ook redelijk - niet de goedkoopste.

De snelheid van de bezorging redelijk. Eerst bericht ondanks dat op website op voorraad stond vermeld, dat de camera niet op voorraad was en de zending dus vertraagd, waarna 2 dagen later toch de camera werd bezorgd. De verpakking was redelijk (had wat meer luchtkussentjes mogen bevatten - zat alleen aan de zijkant.)

Hier binnen korte tijd mijn 2e LG Oled gekocht, alles ging zeer snel en soepel. Kreeg zelfs nog extra korting op de tv, waardoor ze op dat moment het goedkoopste waren! Dat in combinatie met 5 jaar garantie heeft mij doen besluiten om daar mijn tv's te kopen.

Ging perfect middels een koeriersdiest.

Zeer snel correct antwoord.

Zoals gebruikelijk werkt de website van KE helder en duidelijk. Je weet precies waar je aan toe bent. Als vaste klant van KE zijn er voor mij dus geen verrassingen in het bestelproces. Ga vooral zo door!

Ondanks de afgelopen drukke kerst-periode, kreeg ik mijn bestelde product vrij snel binnen. Al met al duurde het misschien 1 dag langer dan onder normale omstandigheden. Onder de huidige Corona-maatregelen kan ik daar prima mee leven.

Ging naar de winkel en ondanks alle restricties door corona werd ik uitstekend geholpen. IK ben absoluut geen expert en kreeg het juiste advies om de voor mijn wensen juiste camera te kopen. Ik kwam in de winkel met het idee een duurdere camera te kopen, maar door argumenten van de verkoper ging ik met een goedkopere camera de winkel uit.

Vanwege de goede reviews een TV besteld bij Kamera Express. Nog een reden voor mij om voor Kamera Express te kiezen is dat KE voor veel artikelen boven de 200 euro de mogelijkheid biedt om de garantie uit te breiden naar 5 jaar. Hiervoor dient een review te worden geplaatst en een formulier te worden ingevuld. Met een kleine moeite dus 5 jaar garantie. Aan de te plaatsen review worden overigens geen voorwaarden gesteld en mag dus prima kritisch zijn. Prima actie dus van Kamera Express.

Bij ontvangst van de TV was boven op de doos een in plastic verpakt en duidelijk zichtbaar rood pamflet met de tekst “Belangrijke informatie voordat u deze TV uitpakt” geplakt. Op de achterkant van dit pamflet staan een aantal mededelingen over hoe de TV uitgepakt moet worden en waar je rekening mee moet houden als je de TV mogelijk nog wilt retourneren. Weten waar je aan toe bent is wel zo plezierig.

Dat terugsturen ben ik overigens niet van plan en heb inmiddels al mooi wat uurtjes kijkplezier achter de rug en ben prima tevreden met mijn aankoop.

Op dezelfde dag dat ik de TV besteld heb kreeg ik een telefoontje van de koeriersdienst om af te spreken wanneer de TV geleverd kon worden. Vervolgens is de tv mooi binnen het afgesproken tijds-window geleverd en de verpakking was in prima conditie.

Bij Kamera Express kreeg ik na een e-mail verreweg de beste aanbieding voor een televisie. Het proces met bestellen via de mail verliep vlot, ik kreeg steeds snel reactie. Zelf op zondag.

Nieuwe camera besteld online en zelfde middag nog kunnen ophalen! Uitstekende service gekregen zowel via chat als via hun telefonisch contact waarvoor dank!

Op voorhand even telefonisch contact gehad, juiste aanwijzingen en tips gekregen en zo ook correct kunnen kiezen!

4 januari avonds Nikon P950 besteld bij Kamera express
en 8 januari in huis.
Snelle en correcte levering, kreeg eerst een keurige mail van de klantenservice dat mijn bestelde camera binnen een paar dagen geleverd wordt.

Kamera express goede levering op tijd geleverd en je wordt vriendelijk geholpen.
voor mij kwam Kamera exprees het beste uit

snel en goed afgeleverd

vriendelijk en helpen waar ze kunnen

De medewerkers hebben mij uitstekend voorzien van advies en hulp ondanks de gesloten winkels in.v.m. de corona lockdown. De medewerking en uiteindelijke aanbieding waren van prima kwaliteit.

De snelle en behulpzame reacties zijn erg plezierig.

Ik ben ( zoals ook eerder ) uitstekend geholpen in zowel keus als afhandeling van mijn aankoop. Ik ben al heel lang klant, ook bij Foto Konijnenberg dat overgegaan is in Kamera express.
Ook als er een keer iets mis ging bij een levering werd dat snel en prima opgelost.
Vakmensen, zowel voor aankop als advies als ondersteuning

Netjes geleverd op de afgesproken tijd

Bij vragen eerst via email gecomminiceerd en prima geholpen. Indien nodig ook telefonisch contact.

Vriendelijk te woord gestaan en duidelijke uitleg op de gestelde vragen. Met een aantrekkelijke actie.

I.v.m. camera niet op voorraad netjes op de hoogte gehouden via de email

Goed bereikbaar via tel. en email

Leuke acties in de webshop, zeker als beginner die alles nog moet aanschaffen. Goed op de hoogte gehouden per mail en goed contact met de klantenservice.

Mijn pakket was nog niet verzonden omdat één van de producten niet op voorraad bleek te zijn. Hier heb ik over gebeld naar de klantenservice, zij hebben toen voorgesteld de producten die op voorraad waren te verzenden en de lens die nog geleverd moest worden na te leveren.

Keurig op de hoogte gehouden met track en trace code. Producten zaten goed en netjes verpakt.

Goed bereikbaar via het telefoonnummer op de website.

ik vind het een fijne winkel met goed personeel die op professionele wijze uitleg geven over de producten.

Makkelijk bestellen en goede klantenservice. Ondanks de bekende drukte tegenwoordig het product toch nog snel mogen ontvangen!

Ik was opzoek naar een televisie en bij kamers express was ie het goedkoopst. Ik kon ze makkelijk bereiken via de telefoon voor vragen en heb het besteld. De televisie doet wat moet doen en met de enorme prijsverschil te opzichte van de concurrenten ben ik tevreden.

Zaterdag besteld, dinsdag geleverd. Dat is prima voor in deze tijd. Ben op tijd ingelicht over het moment van zending.

Klantenservice is goed bereikbaar zowel via de telefoon als via mail. Ze zijn behulpzaam en geven prima advies.

In de winkel mijn licht opgestoken. Deskundig personeel en prettige benadering.
Goed advies gekregen. Door Lockdown online besteld

Snel geleverd ondanks drukte