Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

Na dat mijn 3jaar oude OLED er mee ophield en de vorige leverancier kon hem wel laten maken als ik 1000€ zou betalen. Besloten maar een nieuw model uit te kiezen. Maar de vraag was waar. Kamera Expres was scherp geprijsd en gaf aan kosteloos de garantie te verlengen naar 5 jaar na het schrijven van een review. Dit is uiteraard de review die je nu leest. De Tv werd een LG OLEDGX65.

Bestel proces ging soepel en snel. Besteld om hal 10 in de avond. netjes een mail gekregen dat ik gebeld zou worden. En inderdaad de andere dag contact gehad met de koeriersdienst om de opvolgende dag in te plannen voor levering. (Dit kon eventueel ook op zaterdag!)

Koerier heeft de TV netjes afgeleverd. Kamera Expres heeft een rode waarschuwingspamflet op de doos geplakt welke je dient te lezen voor je deze verder opent. Je mag de TV niet terug sturen op zichttermijn als je voet en beugel geïnstalleerd is geweest. Je moet je tv los wegleggen en aansluiten. Wel moet je de tv uitpakken en installeren volgens de instructies van de fabrikant. En dit bijt elkaar een beetje. ik begrijp het standpunt van Kamera expres tv retour omdat de beugel verkeerd is gemonteerd geweest of erger zal vast vaak voorgekomen zijn. Echter in de gebruiksaanwijzing van LG staat dat ik de tv niet op de achterzijde mag wegleggen. en aangezien mijn tv alleen wordt geleverd met een muurbeugel is dit niet echt een optie. En ik denk dat hier door meer schades voorkomen dan een tv die van de beugel schiet of mensen die een tv terugsturen waarvan de schroeven afdrukken hebben achter gelaten op de beugel.

Gelukkig was mijn TV in orde en hangt hij inmiddels tegen de wand. ik zal hier na een weekje gebruik ook een review achterlaten over de tv zelf.

LG OLED55CX6LA besteld, vlotte site, duidelijk bestelproces, en houden zich aan gemaakte afspraken. Keurig op de hoogte gehouden ook.

Voor verzending gebruikt Kamera Express een koeriersdienst. Ben de eerst volgende werkdag gebeld voor een afspraak, en het geheel werd keurig op tijd en netjes binnengebracht. Fijne ervaring.

Ik heb zonder moeite mijn bestelling kunnen plaatsen. Het gebruikersgemak is groot. Kamera Express heeft een groot aanbod aan camera's en apparatuur. Het fijne is dat er op de website ook veel extra informatie te vinden is. Het bedrijf voelt zeker als heel betrouwbaar aan en er zijn continu leuke deals dat het voor een student aantrekkelijk blijft om het te kopen. Ze denken echt mee.

Alles was compleet binnen 2 dagen geleverd. Ondanks het slechte weer, wist ik precies wanneer het binnen zou komen. Alles was heel netjes ingepakt.

Ik heb zelf niet veel nog met de klantenservice te maken gehad, maar hun service zowel online als offline is zeer goed. Het zijn echte ervaringsdeskundigen die goed tips kunnen geven over het product.

ideaal te reserveren en click and buy te doen! Mooie nieuwe Sony a7II gereserveerd en de volgende ochtend mogen oppikken in de winkel. Zeer vriendelijk geholpen, top service

We waren al een tijdje opzoek naar een nieuwe tv, na het benaderen van meerdere winkels kwam Kamera Express uit met de beste aanbieding.

Na het bestellen van onze tv kreeg ik al na een uur een telefoontje van het koeriersbedrijf om een afspraak te maken, de afspraak kon al de volgende dag plaatsvinden en om 10:00 stipt was de tv bezorgd.

Erg snelle reacties en goed geholpen.

Na een keuze te hebben gemaakt op de website werd ik ter plaatse prima geholpen voor mijn definitieve keuze.

De zonnekap was niet voorradig maar werd de volgende dag netjes thuis geleverd.

Perfecte hulp gehad in de winkel voor m'n definitieve keuze te maken. Prima service.

Na een eerste selectie op de website te hebben gemaakt van het objectief dat ik wenste aan te kopen, bezocht ik de winkel waar ik prima begeleid werd om uiteindelijk een juiste keuze te maken.

De zonnekap was niet voorradig maar werd de volgende dag thuis geleverd. Prima service.

Prima begeleiding in de winkel tijdens de aankoop en keuze van het juiste objectief.

Canon RF lens 70-200mm F/4L IS USM gekocht in winkel. Vriendelijk en professioneel verder geholpen.

Product was voorradig in de winkel

Bestelling was makkelijk te plaatsen en betaal proces was duidelijk en verliep vlot. Bevestiging en factuur netjes in de mail.

Ik werd netjes gebeld door de koerier voor een bezorgafspraak en werd per sms op de hoogte gehouden,

Op tijd geleverd Nikon Z5 bestellen. Ik heb weer een tas voor het apparaat gekocht, de winkel heeft een lens uit voorraad gehaald zodat ze de maat van de tas konden testen. Zeer professioneel!

Het was fijn om goed en snel geholpen te worden ondanks alle beperkingen rondom het coronavirus.

De bestelling verliep ontzettend snel. Ik mocht het product na 4 uur afhalen in de winkel.

De klantenservice hielp me goed. Het is alleen te adviseren om op de website iedere keer dezelfde winkel te mailen. Dit mailadres kun je vinden op de website bij de betreffende winkel.

De TV ging kapot. Deed niets meer. Al enige tijd volg ik tweakers over de reviews van verschillende merken. Daar werd ook aangegeven om zelf contact op te nemen voor een persoonlijke aanbieding. Zogezegd, zo gedaan. Ik kreeg een scherpe prijs per mail voor een LG OLED TV. Nadat hierop akkoord was gegeven werd er een linkje voor de betaling gestuurd. Heel makkelijk en zo gedaan. En dit alles binnen 1 dag.

De vervoerder nam contact op om een tijdstip af te spreken voor de levering van de TV (was groter dan 50 inch) Helaas was ik net te laat en belde ik terug (€0,25 ct/m beetje jammer, maar daar kan Kamera-Express niets aan doen)
Afspraak werd gemaakt en de volgende ochtend werd de TV al geleverd.
Nadat de afspraak was gemaakt, kreeg ik in de loop van de avond een SMS over de tijdstip van de levering. Keurig op tijd.

De naam op de factuur stond verkeerd. (typo)
Na chat-contact werd deze direct aangepast en de factuur werd opnieuw digitaal verstuurd.

Bij het uitzoeken van een camera heb ik mij even georienteerd via de webshop. Daarmee krijg ik een idee van de prijzen en specs van vandaag de dag. Daarna een gesprek via Whatsapp klantenservice. Fijn en net gesprek over prime lenzen.

Vervolgens werd de EOS R genoemd als toestel van keuze door een erg gewaardeerd fotograaf. De ze kwam bij kameraexpress in een aanbieding: een combinatie met lens.
Initieel bij coolblue besteld, maar die geannuleerd i.v.m. 5 jaar garantie via Kamera Express.

Bevalt goed.

Professionele full-frame systeemcamera voor beginnende fotografen. Erg tevreden tot zover. Wel apart dat de mount ring niet in de doos zat. Werd ook niet genoemd in de productomschrijving.

Steeds beste prijs van de markt
Snelle en correcte levering
Groot aanbod en veel in voorraad

Goede track and trace op zicht te houden op de levering

Vriendelijk en behulpzaam

Nadat Kamera express mee was gegaan in een laagste prijs voor een LG oled tv, daar besteld vanwege de 3 jaar extra garantie (daarom ook deze review)

Bestellen ging goed. Echter de levering zou iets beter kunnen. Miste net de oproep van de bezorgdienst en het telefoonnummer wat ze opgeven in de mail en in de voicemail blijkt niet in gebruik?? Dus kamera express zelf gebeld die de bezorgdienst weer inlichte. Daarnaast zijn het alleen maar dagleveringen, iets wat ik in de tijd van vandaag niet echt vind passen. Gelukkig kwam ik precies thuis toen de bezorger kwam.

De beoordeling tot nu toe is dus een prima "goed".

Recently bought a Sony camera from the webshop. Very satisfied with the service. Will recommend happily.

Al jaren klant bij Kamera Express.
Nu een nieuwe Tamron 150-600 zoom objectief gekocht.
Objectief was op voorraad en kon na de 4 uur corona wachttijd opgehaald worden.

Zeer vriendelijk mensen in de store van Turnhout. Jij krijgt veel info en waar voor je geld.

Producten die niet op voorraad zijn worden na gezonden

Zeer vriendelijk

Via internet bij KameraExpress beland. Ik moest een goede diascanner hebben en deze daar besteld voor een scherpe prijs van € 349,00. Helaas zat op deze scanner, die niet voorradig was (nergens) een flinke levertijd. Via de chat met twee medewerkers voor een uitstekend alternatief kunnen kiezen met dezelfde kwaliteit en een lagere prijs. Besparing van € 70,00 wordt teruggestort. Scanner is nog dezelfde dag verzonden. Dus een zeer tevreden klant. Dank je wel KAMERA EXPRES.

Levering vindt plaats conform de afspraken met in achtname van de coronadrukte.

Zie bovenstaan. Chat was toppie

Altijd een makkelijke manier van afrekenen, vooral als je al een account hebt. Daardoor zijn alle gegevens al ingevuld en kun je makkelijk door naar betaling.

Ik heb een CANON POWERSHOT G7X MARK II, CANON WP-DC55 ONDERWATERBEHUIZING VOOR G7X MARK II, een case en extra Jupio batterij besteld. Het zou 2-4 werkdagen duren voordat de onderwaterbehuizing binnen zou zijn. Tot mijn verrassing kreeg ik de netjes volgende dag alles wat ik had besteld, dus incl. de onderwaterbehuizing.

Scorekaart voor Kamera Express