Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

Ik was al lang op zoek naar de ideale macrolens. Na bestelling via webwinkel heb ik een macrolens ontvangen die niet aan mijn behoefte voldeed. Na terugzending is alles gecrediteerd en heb ik met een waardebon de perfecte lans gevonden in de winkel in Gent. Top verkoper. Hij wist onmiddellijk wat ik nodig had.

Mijn eerste bestelling was via de web store. Ik heb product zonder problemen ingeruild voor een waardebon die ik in de winkel in Gent heb kunnen gebruiken.

Kon in Coronatijd makkelijk een afspraak maken. Half uur geeft goed de tijd om keuze te maken. Zoals altijd medewerkers met veel kennis van zaken.

Deel van de bestelling laten leveren om half uur wachttijd te voorkomen. Dat werd de volgende dag al thuisbezorgd

Samsung 65Q80T aangeschaft via pricewatch, het voordeligste en ook nog is een goede waardering met 1600+reviews. dit deed mij overtuigen de eerste aankoop te doen bij kamera express.

Bezorgd door "Thijse koeriersdienst". 30 min na bestellen werd ik gebeld wanneer ze het zouden kunnen komen brengen.

TV binnen 24uur al in thuis. netjes verpak werd hij in de gang geschoven.

Over het product zelf ben ik ook goed tevreden. mooie tv voor een nette prijs.

TV gekocht na doorklikken via Pricewatch. Product was recent in prijs gedaald bij meerdere shops. Na het product in winkelwagen te leggen, wilde ik afrekenen. Bleek dat de prijsdaling ongedaan was gemaakt, en ik een (veel) hogere prijs moest betalen.
Na bellen met klantenservice is dit opgelost, en kreeg ik het product alsnog voor de geadverteerde prijs, die tot dat moment ook nog steeds wel op de website in een andere sectie stond.

Klantenservice heeft me goed geholpen. Product is de volgende dag netjes verzonden en was dus de dag erna in huis.

De levering is door PostNL gedaan. Deze levert bij ons altijd 'savonds. Door coronamaatregelen worden echter de producten buiten voor de deur op de grond gezet. Dit is bij een TV echter niet mijn voorkeur. De doos was die van de TV zelf, dus geen omdoos. Doos had lichte beschadigingen van transport, maar verder geen invloed op het product binnenin. Tevens was de doos door de natte stoeptegels dus iets vochtig geworden aan de onderkant.

Product is in goede orde aangekomen en werkt naar behoren, zonder beschadigingen. Daarom voldoende, maar dit had gezien bovenstaande ook zomaar anders kunnen zijn.

Klantenservice heeft me goed geholpen. Zie ook bij algemene beoordeling. Wel is door de drukte de betaallink eerst verkeerd, en daarna wat later gemaild dan verwacht. Dit had echter geen invloed op verzenden van het product.

Ik heb via Kamera Express een LG CX Oled televisie gekocht. Bij een andere webshop was deze goedkoper waardoor ik even contact met ze op heb genomen, vervolgens hebben ze de prijs van de andere webshop gepricematched, top!

Goede website, geeft een goed beeld van de meest verkochte camera's en lenzen.
Die dienst in de winkels zelf is bijzonder goed, zeer professioneel advies.Sommige winkelbedienden hebben veel ervaring als fotograaf.

Mijn aankopen doe ik in de winkels zelf.

Geen probleem gehad met retour, terugbetaling is vlot verlopen.

Goede website, ggeft een goed beeld van de meest verkochte camera's en lenzen.

Mijn aankopen doe ik in de winkels zelf.

Geen probleem gehad met retour, terugbetaling is vlot verlopen.

De producten van Canon zijn momenteel overal slecht leverbaar. Iets met een crisis en een virus... heel vervelend als je toch net dat ene objectief wil. Gelukkig is Kamera Express groot genoeg om als één van de eerste de voorraad aan te vullen. Als veeleisende consument maak ik van dat voordeel graag gebruik.

Het product was snel verzonden, degelijk verpakt en de gegevens voor het volgen van het pakket waren dik in orde.

Op de website stond aangegeven 'Vraag ons gerust naar de levertijd'. Dat heb ik dan ook gedaan én heel snel heb ik daar een bevredigend antwoord op mogen ontvangen. Het bleek op voorraad te zijn in een winkel en werd dan ook meteen voor me gereserveerd. Betalen en verzenden was daarna een eitje.

Prima service en advies, correcte en snelle levering. Indien vragen, steeds een snel en behulpzaam antwoord.

Hele snelle levering, voor het weekend besteld en maandag in huis.

Goede (laagste) prijs in vergelijking met de concurrentie en snelle levering. Communicatie was ook helder en snel. Alles naar volle tevredenheid hier.

Snelle levering door een professioneel bedrijf.

Duidelijke webshop het proces loopt prima door van bestellen tot betalen en snel leveren. Zeer tevreden!

De levering was correct, snel en compleet.

Nette servicedesk; levering OK, maar alleen jammer dat de bezorger de TV niet in de huiskamer wilde helpen zetten (2 mtr verder dan de gang),
De begeleidende instructie voor DOA-check matcht niet met de volgorde van de in elkaar zet instructie. Uiteindelijk mbv een Duits Youtube unpacking filmpje gelukt.

Snelle levering conform doorgegeven tijdsslot.

Snel antwoord per mail.

Zeer goede service, wij hadden het verkeerde product besteld en hadden het binnen vier dagen retour en een nieuw product in huis. Goede prijs kwaliteit verhouding en reageren snel op de email.

Zeer snelle levering.

Ze reageren snel op vragen en emails.

Perfecte prijs/kwaliteit werd er geleverd. Duidelijke website. Afspraken en omschrijvingen zijn zoals vermeld op de website.

Levering gemakkelijk op te volgen. Vermelde leveringsdatum en -uur zijn gerspecteerd.

Perfect.

Prima verlopen,ik had geen orderbevestiging ontvangen, na een emailberichtje aan Kamera Express werd dit meteen verstuurd , televisie werd volgende dag op geleverd op afgesproken tijdstip.

Keurig geleverd op afgesproken tijd.

Faktuur werd los nagestuurd per mail en er werd uitgelegd waarom ik geen orderbevestiging had ontvangen.

Nieuwe Nikon Z6ii aangeschaft incl. 3 nieuwe objectieven. Niet alles was op voorraad/beschikbaar. Online wensen aangegeven bij maken van de afspraak, maar door technisch probleem kwam het bericht niet door. Werd wel snel op geanticipeerd. Op enkele dingen na de camera en objectieven kunnen beoordelen (helaas was de accu wel leeg, dus niet kunnen testen).

Verzending ging snel en goed. Netjes verpakt alles. Track & Trace link, en werd goed op de hoogte gehouden middels mail.

Klantenservice gecontact n.a.v. de aanschaf van een occasion objectief. Chat duurt max. 24 uur voordat reactie gegeven kan worden.

Leuke actieprijs voor de Sony A7 R2 bij Kamera Express. Snelle levering en goed verpakt.

snelle levering

Binnen no-time een goede deal kunnen scoren voor mijn nieuwe tv. Volgende dag netjes geleverd.

Makkelijk te bestellen en de levering is zoals beloofd netjes de volgende dag!
Prima web winkel.

De winkel is weer open!!
Blij dat ik weer terecht kon. Na goede deskundige adviezen, de Tamron 100-400mm aangeschaft. Het is steeds opnieuw een genot om binnen te stappen in een winkel waar niet verkoop voorop staat.

Scorekaart voor Kamera Express