Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenIk heb hier een tv gekocht vanwege de laagste prijs (bij een winkel met prima reputatie). Het bestellen verliep soepel en de bezorgers waren vriendelijk.
VerzendingSnel en vriendelijke bezorgers.
KlantenserviceGeen contact gehad met klanten/klachtenservice.
AlgemeenIk ben echt fan van deze club, goede service als ik weer een instelling niet kan vinden...., of een lens wil kopen, het is altijd persoonlijk! En nee, ik verdien nix met deze aanbeveling. Ik meen het!
VerzendingIk heb deze in de winkel opgehaald en de lens in mij helemaal uitgelegd, van te voren heb ik naar de verschillen gekeken tussen sigma en tamron
KlantenserviceEcht een super service, maar dat heb ik daar altijd daarom ben ik daar een vaste klant. En deze review zou ik ook doen als ik geen kans op een prijs maakte
AlgemeenBestellen ging heel goed, het is snel bezorgd. Zeer mooie camera, kan het iedereen aanraden
KlantenserviceEen chat op de website werd onverwacht afgebroken, ik denk omdat het vijf uur was. De volgende dag kwam wel via mail een antwoord.
AlgemeenGoede communicatie, snelle levering en laagste prijs garantie. Ik kreeg geld terug toen bleek dat het product elders goedkoper was.
VerzendingSnel en goed
KlantenserviceVriendelijk en behulpzaam
AlgemeenGeen problemen gehad. Kreeg mijn bestelling de volgende dag al binnen en nog 5 jaar garantie ook!
AlgemeenKeurig en deskundig geholpen (via de telefoon), daarnaast een marktconforme prijs gekregen, zonder gedoe!
Snelle en professionele levering!
KlantenserviceIn deze tijden is het lastig even naar een winkel te gaan, algemene nummer gebeld. Vraag toegelicht, waarna ik snel door een medewerker van het filiaal in Rotterdam werd teruggebeld. Enige nadeel was dat ik het algemene nummer meermaals heb moeten bellen om er door te komen.
AlgemeenBestellen op de website gaat zeer makkelijk. Goede informatie over de producten. Prijs wordt afgestemd op andere aanbieders. Helemaal in top.
VerzendingMet zorg verpakt en binnen een dag geleverd.
AlgemeenBestellen op de site gaat makkelijk. Prijs wordt afgestemd op aanbiedingen bij andere winkels. Helemaal in orde.
VerzendingOp de site staat dat je TV maar tot de begane grond geleverd wordt. Leuk verhaal, want ik woon op de derde verdieping. Gelukkig was de bezorger zo vriendelijk om het samen met mij even naar boven te tillen.
AlgemeenKoop al jaren bij Kamera Express, meestal in de winkel Amsterdam (heel vroeger was dat Camex), soms online. Altijd punctueel.
VerzendingKeurig volgens afspraak. Zelfs om 23.30 op een vrijdag een camera besteld, volgende dag geleverd.
KlantenserviceOnlangs over een ander product dat ik bij hen besteld gebeld. Voicemail ingesproken (want drukte), binnen paar uur mail met antwoord.
AlgemeenVorige maand via Kamera Express de TAMRON 150-600MM F/5-6.3 DI VC USD G2 CANON EF aangeschaft.
We hadden het objectief op een donderdagavond besteld en deze was bij ons de volgende dag al geleverd. Kamera express maakt dus waar wat ze zeggen over de leveringsvoorwaarden, dit is niet altijd het geval bij andere webshops.
Al met al ervaren wij het kopen op de webshop net zo fijn als het kopen in de fysieke winkel.
Ga zo door.
AlgemeenTweedehands camera gekocht, super product en snelle service! Zeker een aanrader! koop bij Kamera Express
VerzendingDe levering kwam enorm snel binnen volgens mij al binnen 1 dag had ik hem in huis. En dat nu met de corona!
KlantenserviceDe klantenservice reageert snel en geeft duidelijk antwoord of zoekt mee naar een oplossing
AlgemeenScherpe prijs, goede referentie en daarbij ook nog 5 jaar garantie was doorslaggevend bij mijn aankoop.
VerzendingDe levering was goed geregeld, afspraak ging telefonisch rechtstreeks via het transportbedrijf.
AlgemeenVrijdag een LG Oled65GX besteld en zaterdag reeds bezorgd. Op de site is de info duidelijk te vinden. Prijs was een van de goedkoopste. De 5 jaar garantie heeft mij overgehaald om te bestellen bij Kamera Express. De standaard DOA periode is 24 uur maar omdat de TV pas paar dagen later uit de doos wordt gehaald en opgehangen heeft Kamera Express hier rekening mee gehouden. Denk goed mee met de klant.
Verzendingbinnen 24 uur is de televisie geleverd
Klantenserviceik werd snel geholpen met het verzoek om de DOA periode paar dagen te verlengen
AlgemeenHéél snelle bestelling, overzichtelijke website en vlotte communicatie en correcte mails en Track en Trace. Tevereden.
VerzendingOp zaterdag besteld en maandag in huis.
AlgemeenSuper geholpen, praten je geen dure spullen aan. Leggen goed uit wat het verschil tussen bepaalde producten is. Geven je ontzettend goed advies.
VerzendingSuper blij mee, zit in een mooie tas en alles was mooi geleverd
KlantenserviceSuper geholpen, praten je geen dure spullen aan. Leggen goed uit wat het verschil tussen bepaalde producten is. Geven je ontzettend goed advies.
AlgemeenOude kamera verkocht tijdens inruil actie van KE, nieuwe gekocht. Mooi een Sony tough 32Mb geheugenkaartje aan overgehouden. Snel naar tevredenheid geregeld
Klantenservicesnelle reactie op email met serieus bod op oude kamera
AlgemeenHet was heel makkelijk om online een bestelling te plaatsen en te betalen. Duidelijke en snelle informatie..
VerzendingDe TV werd heel snel geleverd, wel jammer dat de bezorger niet 2 meter verder bezorgde, zodat de TV meteen in de huiskamer stond.
De beschrijving voor de montage voldeed niet helemaal. Uiteindelijk via een Duits Youtube filmpje gelukt.
Prima, snelle reactie.
AlgemeenFijne winkel, goede service op maat. Ik twijfelde tussen 2 verschillende systeemcamera's, na wat overleg met een medewerker toch een keuze kunnen maken en ook zeer blij met deze keuze. Vervolgens was hij helaas niet op voorraad, dit werd snel geregeld en na 1 dag lag hij al klaar om op te halen. Heel blij mee!
KlantenserviceReservering via de mail moeten plaatsen, maar dit werd snel opgepakt en een dag later lag het klaar in de betreffende winkel. Communicatie liep goed en snel.
AlgemeenHet was een vlotte levering. Besteld en de dag erna was het product binnen. Voldoet aan de verwachting
AlgemeenNa wat uitzoek werk twee nieuwe objectieven voor mijn XT3 aangeschaft: De Viltrox 56mm f1.4 (portretten) en de Fujifilm 23mm f2 WR (street). Uiteraard weer bij Kamera express: waarom: goede service, kennis over de producten, vriendelijke hulp en eerlijke prijs. Ook een afspraak maken in deze corona tijden gaat soepel. One happy dude :-) !
KlantenserviceTop service. Leuk om te praten met fotografen en foto-enthousiasten ipv met alleen verkopers. Afspraak in Corona tijd verliep soepel.