Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenGeweldig behandeld. Mooie producten gekregen, voor een goeie prijs. Goede voorraad. Aardig personeel en mooie winkel.
VerzendingAlles wat niet in de winkel op voorraad was kreeg ik gratis thuis gestuurd.
AlgemeenSnelle communicatie om een goede offerte te krijgen (gingen onder de laagste prijs door). Snelle en goede verzending.
AlgemeenVriendelijk personeel in de winkel, prima inruilprijs bij aanschaf nieuwe camera. Alleen is de voorraad beperkt (kan ook met slechte levering ivm covid19 te maken hebben)
AlgemeenEen fijne en overzichtelijke webshop met uitstekende prijzen en een ruime voorraad. Tevens bieden ze zo'n beetje alles 5 jaar garantie.
VerzendingHet koeriersbedrijf wat Kamera Express gebruikt om TVs te leveren heeft netjes contact opgenomen en op de afgesproken tijd geleverd. Niks over te klagen!
AlgemeenIk had vragen gesteld over een LG OLED TV en kreeg snel een reactie van ze.
VerzendingIk had aangegeven dat ik de TV wel binnen 2 werkdagen thuis geleverd wilde hebben (voor het weekend ) en de transporteur belde mij 2 uur later voor een afspraak en de volgende dag werd hij al netjes en op tijd afgeleverd.
AlgemeenNa door vrienden alleen maar positieve commentaren gehoord te hebben kan ik dit alleen maar bevestigen.
Vlotte,snelle en vriendelijke afhandeling van mijn aankoop van Tamron lens in de winkel te Gent. Deskundige raad en hulp gekregen wat ik bewonder en de medewerker nam ruim de tijd voor mij.
AlgemeenPrima service, over het algemeen snel persoonlijk antwoord via de mail. Over de prijs kon nog goed onderhandeld worden.
VerzendingDoor drukte bij PostNL helaas een dag langer moeten wachten. Ik werd echter goed op de hoogte gehouden van de vertraging.
KlantenserviceEr wordt over het algemeer redelojk snel op vragen per mail.
AlgemeenOndanks de beperkingen door Corona was het goed en snel mogelijk op afspraak langs te komen. Ik wist redelijk goed wat ik hebben wilde en werd er snel en duidelijk aan geholpen. Bij een vraag over beschikbaarheid van een bepaalde lens werd er serieus verder gekeken en kwamen wij samen tot de conclusie dat deze er echt niet meer was.
Een klein minpuntje tijdens het proces was het aanbieden van een UV filter onder het mom van "dan blijft de lens schoon", ik krijg daar persoonlijk de kriebels van want voordat je de lens van je camera zodanig beschadigt hebt dat je het op een foto terug ziet.... nee sorry dat hoort voor mijn gevoel niet in een vak-zaak thuis. Maar daar kunnen meningen uiteraard over verschillen.
De prijzen van de geleverde artikelen zijn goed en ik werd duidelijk geïnformeerd over de lopende acties en aanverwante zaken.
AlgemeenOndanks dat we op de verkeerde dag kwamen was men soepel in het verplaatsen van de afspraak.
Verder zijn we uitstekend geholpen door verkoper Dennis. Hij nam de tijd, ‘dreef’ ons niet naar de duurdere camera’s en wist voor- en nadelen van de verschillende camera’s goed ui te leggen.
Zoals hierboven beschreven kwamen wij, door onze eigen fout, op de verkeerde dag. Er werd gekeken of er toch een mogelijkheid was. Die was er, we moesten wel even wachten. Maar dat is nog altijd beter dan terugkomen op een andere dag.
Vriendelijke en deskundige voorlichting zonder opdringerig te zijn. Dat wij uiteindelijk oor een duurdere camera kozen was onze eigen keuze.
AlgemeenIk heb al een tijdje een 77"oled op het oog. Stond bij Smits Arnhem mooi geprijsd, maar vond de 5 jaar garantie bij KE erg fijn. Ik kon het toestel gelukkig voor dezelfde prijs ontvangen en was binnen 2 dagen bij mij thuis (ondanks dat deze pas vrijdag bij hun zou binnen komen.
VerzendingDuidelijk bezorg tijden. Vriendelijke transporteur.
AlgemeenMet de winkels van Kamera Express in Eindhoven en Arnhem had ik jaren geleden al positieve ervaringen. Voor mijn bestelling kon ik volgens de Amerikaanse fabrikant kiezen uit 11 Nederlandse winkels en webshops, naast een aantal in Duitsland en België. Ondanks dat ze een paar Euro duurder waren koos ik voor Kamera Express omdat ze in het verleden een betrouwbare partner zijn gebleken. Ook deze keer heb ik daar geen spijt van.
Naschrift: Ik kreeg hierna nog een mailtje binnen dat onder reviewers een shoptegoed verloot wordt, dus heb "Uit eigen beweging" alsnog veranderd in "Ik maak kans op een prijs".
Tijdens de bestelling stond de levertijd van het 2e deel (een Speed Editor) overal in Nederland en daarbuiten nog op enkele maanden (op zijn vroegst weken), omdat hij bij de Amerikaanse fabrikant uitverkocht was. Het eerste deel van mijn bestelling ontving ik zoals verwacht binnen 2 dagen. Het 2e deel arriveerde tot mijn verrassing echter de dag er na al! Verpakkingen waren degelijk en onbeschadigd.
KlantenserviceKamera Express heeft een "Laagste prijs garantie". De lagere prijs elders in Nederland heb ik op de dag van de bestelling gemeld en ze daar eergisteren nog eens aan herinnerd. Tot nu toe heeft Kamera Express dat alleen intern doorgegeven, maar er verder nog niet op gereageerd.
Naschrift 9 april: Kamera Express heeft inmiddels het prijsverschil met hun concullega op mijn rekening gestort in het kader van de Laagste Prijsgarantie!.
AlgemeenIk ben al 4 jaar bezig om een nieuwe TV te kopen. nu eindelijk akkoord te hebben van thuis directie, en met een streng budget ben ik wezen zoeken, en na contact te hebben gehad met Kamera-Express, een super aanbieding ontvangen, goedkoper dan elders!!! het gaat om de LG OLED65GX6LA, echt een pracht TV!
Super service, werd direct de volgende dag afgeleverd netjes!
Levering was super snel, gelijk de volgende dag in huis!! super
KlantenserviceContact met Kamera-Express was zeer prettig, ik kreeg vrijwel direct een tegenbod waar ik niet lang over hoefde na te denken!!
AlgemeenSony 43XH8599 gekocht bij ze, volgende dag netjes in huis. Altijd goede service van ze.
AlgemeenZe houden zich aan de laagste prijsgarantie. Goede snelle levering. Hielp ook nog de tv het appartement in te dragen.
AlgemeenWaardeloze klantenservice die me al dik anderhalve maand aan het lijntje houd met een kapotte televisie.
KlantenserviceKamera express is het slechtse bedrijf qua klantenservice dat ik ooit ben tegengekomen. Ik heb een televisie bij hun gekocht inclusief de 5 jaar garantie.
Nu na 3 jaar is de tv voor de 2de keer kapot en moet ik weer de klantenservice hel in.
In chronologische volgorde:
06-02-2021
Ik bel de klantenservice om aan te geven dat mijn televisie stuk is (ik zie allen nog maar een grote regenboog aan kleuren)
09-02-2021
Kamera express reageert dat ze het vervelend vinden en de tv aan willen melden voor herstel, ik moet hiervoor wel de nodige foto's en informatie aanleveren voordat dat kan.
16-02-2021
Ik heb alle gegevens bij elkaar en stuur deze door naar kamera express
17-02-2021
er word aangegeven dat er nog een foto mist, die leveren we direct aan.
22-02-2021
Kamera express meld: Wij hebben uw televisie aangemeld voor Home-Service. Het reparatiecentrum van Samsung zal doorgaans binnen 48 uur contact met u opnemen voor het maken van een afspraak. Indien zij meer gegevens nodig hebben zullen wij daar nog bij u om vragen.
25-02-2021
Na een aantal keer bellen om te vragen wanneer er dan contact opgenomen word ontvangen we het volgende antwoord:
Wij hebben van Servilux het verzoek ontvangen om eerst de kosten voor onderzoek te betalen. Deze is gisteren door gestuurd naar de financiële afdeling wij zijn nu in afwachting van de prijsopgave aan de hand van deze prijsopgave wordt u door Servilux of door ons gebeld.
-----
Ineens moeten er dus kosten betaald worden aan een voor ons onbekend ander bedrijf door kamera express. Daar heb ik natuurlijk helemaal niks mee te maken, dat regelen jullie maar onderling, mijn tv moet gemaakt worden en daar wacht ik nu al 2 weken op.
28-02-2021
Ik ontvang de volgende mail:
Onlangs heb je contact gehad met Kamera Express . Wij worden blij van tevreden beeldmakers en willen daarom heel graag jouw mening horen. Zou je onze klantenservice willen beoordelen?
Hoe beoordeelt u de support die u hebt ontvangen?
Goed, ik ben tevreden
Slecht, ik ben ontevreden
-----
Wat? hoe dan.... ik zit al de hele tijd op reparatie te wachten en het blijft radiostilte verder vanuit kamera express....
02-03-2021
Ik ontvang een mail met uitleg over welke kosten er betaald moeten worden etc.. geen woord over wanneer nou eindelijk mijn tv gemaakt wordt.
----
05-03-2021
Ik heb alweer een aantal keer gebeld hoe het ermee staat en ik begin hier toch wel steeds bozer om te worden. we krijgen een mail met dat de factuur deze week betaald word (het was al vrijdag dus diezelfde dag nog neem ik aan). en dat dus komende week de reparatie gestart word en samsung contact opneemt.
Je raad het al, het is vandaag 18 maart en nog steeds niets gehoord. ondertussen zitten we al anderhalve maand met een kapotte tv waarvoor ik gewoon garantie heb, dus maar weer bellen.
De mevrouw bij de klantenservice komt weer met hetzelfde verhaal, nee ik zet uw bericht door en de reparatieafdeling neemt contact met u op....
ik: Dat heb ik nu al tig keer gehoord, ik wil iemand spreken die dit op kan lossen
kamera express: nee dat kan niet meneer.
ik: dan wil ik morgen gebeld worden door de manager of wie dan ook die het op kan lossen
kamera express: ok.
ik: ok, door wie word ik dan gebeld?
kamera express: Dat kan ik niet zeggen omdat ik niet weet of er wel contact opgenomen word?
ik: @!#@!#@!#@!#@!#@!#
Hoog tijd om de rechtsbijstand verzekering aan het werk te zetten en de volledige koop te ontbinden.
Werkelijk waar de meest kansloze en slechte klantenservice die ik ooit gezien heb.
AlgemeenLens en batterij gekocht in de winkel. Heel correcte, snelle service en heel vriendelijk personeel.
AlgemeenHet plaatsen van de bestelling ging heel makkelijk online. Verdere afhandeling bestelling werd uitstekend afgehandeld.
KlantenserviceHeel vriendelijk en bekwaam personeel.
AlgemeenPrima bestelproces en een unieke 5 jaar garantie. In de middag rond 3 uur een LG TV besteld, 9 uur in de ochtend in huis.
VerzendingKwam met een speciale koerier de TV afleveren. Prima.
AlgemeenPerfect geholpen, en zelf met maar korte tijd (30 min afspraak ivm corona) niet het gevoel dat er wordt gejaagd of afgeraffeld. Super tevreden dus!
AlgemeenLG Oled gekocht bij KE. Zondag besteld, maandag ben ik gebeld voor aflever afspraak. Dinsdag LG in huis. Top!