Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

Uitstend geholpen en goed advies geven bij mijn keuze. Leuke camera voor een goede prijs.

Goed gradviseerd door mefwerkers in de winkel.

Goed grholpen

Communicatie was in het begin stroperig. Mijn betaling werd niet opgemerkt, moest ik achteraan. Vandaag bestellen, morgen in huis werd niet gehaald. Drie dagen na bestelling kwam de tv.

Communicatie kwam later beter op gang. Ik denk dat het terug te voeren was op een nieuwe medewerker.

Eenvoudig bestellen en snel verwerkt en snel bezorgd. Tweede keer dat ik hier tv koop. Super.

Jammer dat de specialist op het gebied van camera's en toebehoren niet aanwezig was in de winkel, en dat een aantal spullen niet op voorraad was. Maar goed, uiteindelijk ben ik prima geholpen en met wat trucs heb ik toch de apparatuur die ik nodig heb. Verder prima winkel, professionele waar.

De betreffende medewerker heeft me zo goed mogelijk geholpen en bood me uiteindelijk een korting op een aantal toebehoren om het gedoe met de niet leverbare spullen een beetje goed te maken. Prima gebaar, uiteindelijk tevreden vertrokken.

Het hele koopproces was heel makkelijk en ging erg soepel. Ik hoefde niks twee keer in te vullen en alles werd goedgekeurd.

De bestelling werd goed op tijd geleverd; het kwam de volgende dag, wat wij verwachtte.

De LG 55NANO866 is prima voor de prijs, waarschijnlijk de beste 120hz keuze in z'n prijsklasse. Dimming is misschien een klein minpunt. Daarnaast blijft WebOS één van de snelste en beste, hopelijk in de toekomst ook. Bestelling ging super gemakkelijk.

Verzending was prima in orde.

Altijd goed.

TV is super, jammer van de witte achterkand en nog steeds maar USB 2.0 en maar 100MB Wifi. verder is het echt een super TV, ook gaming gaat heel soepel.

Verzending ging soepel, keurig van tevoren een telefoontje ontvangen voor een afspraak en volgende dag op tijd geleverd.

Altijd prima klantenservice.

It's my first time I ordered a Nikon 18-300. Looks good packing and on time shipping. Thanks Kamera Express NL

Eerst de camera (powershot G5X ) gereserveerd bij Kamera Express en gelijk een winkel afspraak gemaakt voor een half uur.
Was voldoende tijd om me te overtuigen dat dit de kamera voor mij was.
Ik werd goed en deskundig geholpen door Ralph

Ik had mijn oog ivm Macro fotografie laten vallen op een EOS 6D markII naast mijn 5D markII. Toch nog twijfel of ik niet over moest stappen naar de EOS R. Aangezien ik toch nog wel wat L-glas heb met de EF-lensvatting en na een heel goed advies van Kamera Express verkoper Frans in Capelle aan den IJssel toch besloten te gaan voor de EOS 6D MarkII. Bedankt Kamera Express en in het bijzonder Frans voor weer de zeer prettige en professionele aanpak en ik heb er zeker geen spijt van!

Deze week een LG CX65 gekocht nadat ik via de mail met een medewerker een goede deal heb afgesproken. Levering netjes op tijd, via een koeriersdienst. Doos was wel losgekomen, dus bij het tillen moesten we goed opletten.

Ik heb bij kamera-express een OLED65CX6LA gekocht. Eerst gebeld met een medewerker voor een scherpere deal. Uiteindelijk via email prima contact gehad en deal gesloten. De TV werd de volgende dag bezorgd door een vriendelijke koerier. Al met al geen problemen gehad met de aankoop en levering.

Heel vriendelijke en deskundig geholpen bij de aanschaf van een systeemcamera. Er werd goed naar mijn wensen geluisterd en de verschillen werden duidelijk uitgelegd. De verkoper was erg geduldig.

Ik heb me net een nieuwe lens aangeschaft bij kamera express, namelijk een canon EF 85 mm. Het is allemaal zeer vlot verlopen en ik heb er een technische maar ook dagelijkse praktische uitleg bijgekregen.

Ik ben in de winkel zelf langs geweest en daar ben ik zeer professioneel geholpen door de medewerker. Het was een correcte bediening, met een volledige uitleg over de lens die ik daar heb aangekocht.

Al een langere tijd mijn voorkeurswinkel voor fotografie. Er wordt duidelijk gecommuniceerd over levertijden en ze geven goed advies.

Levering was snel en kwam overeen met hoe het op de website stond aangegeven.

Ze weten waar ze het over hebben. Dat geldt voor technische dingen, maar ook voor het hele verkooptraject.

Nadat Telenet in Belgie het oude analoge signaal "afpakt" zijn wij genoodzaakt een oplossing te vinden om nog TV te kunnen kijken, daar waar we nog een oudere televisie hebben.
Voor ons gezin leek dus een nieuwe TV de beste oplossing.

Na vele websites af te schuimen, samen met mijn minimale vereisten, ben ik bij de LG 32LM6300PLA uitgekomen.

Het was uiteindelijk bij Kamera Express dat ik het beste gevoel had om de bestelling te plaatsen.
Daar vond ik:
- de beste prijs van het moment.
- op stock (dus ook zeer korte levertijd)
- nuttige reviews.

Ondertussen hebben we de TV al een week in gebruik en heb het mij nog niet beklaagd.
Samengevat,

Het beeld is echt wel prima.

Al veel gelezen over het slechte geluid, maar voor ons is het geluid ok, als je wat met de instellingen speelt afhankelijk van het programma. Onze ruimte waar de TV nu staat is ook niet te groot waardoor we ook niet teveel geluid "verliezen". En dankzij de bluetooth kunnen we ook nog steeds makelijk een soundbar plaatsten moesten we het nodig vinden.
Het gekende WebOS, dat misschien niet altijd even snel reageerd of laad doet zn werk. De nodige apps zijn beschikbaar (Netflix, Prime, Disney+, etc...),
maar hey je moet het ook in context bekijken als je nadenkt over wat voor TV je gekocht hebt.
Als je alles beter wil hebben zal je ook meer moeten betalen.

Dankzij de nodige HDMI aansluitingen, 3 stuks, hebben we ook al eens de nintendo switch kunnen gebruiken en het zag er goed uit. Het zijn dan wel HDMI 1.4 aansluitingen, geen 2.0, maar dit was verdomd moeilijk te vinden in deze price range.

Op maandag bestelling geplaatst, dinsdag middag geleverd, wat wil je nog meer!

Eigenlijk geen mening, daar ik nog niet in contact ben geweest met de klantendienst, we zullen het wel gaan merken als er problemen gaan optreden met het toestel.

De LG 43LM6300 werd mij zichtbaar via een advertentie voor een hele goede prijs. Een vriend van mij vertelde me dat hij reeds producten bij Kamera Express had gekocht en zeer tevreden was. Bijgevolg heb ik niet geaarzeld om deze smart TV te kopen. Maandagavond iets voor 21u besteld en betaald via Paypal (veel keuzemogelijkheden). Dinsdag om 16u werd het product reeds geleverd. Ik denk niet dat het nóg rapper kon! En dit alles voor een zeer gunstige prijs!

Het product was keurig verpakt en werd zeer snel geleverd. Maandag om iets voor 21u besteld, dinsdag om 16u stond de smart TV LG 43LM6300 reeds in mijn woonkamer.

Voor een nette prijs een TV gekocht bij Kamera Express. De informatie liep via de email en via de website. Met behulp van een account was het makkelijk om de gegevens en status te controleren.

De TV is netjes onbeschadigd op afspraak geleverd. Op aanvraag werd ik zelfs netjes van te voren gebeld.

Snelle reactie op emails met duidelijke uitleg en hulp.

Laagste prijsgarantie perfect, bestelling vlot verlopen en het TV toestel werd een dag na de betaling netjes aan de deur (in België) geleverd.
Website Tweakers heeft me ook perfect geholpen om de laagste prijs op dit moment terug te vinden.

Vriendelijke koerier die de grote doos (25 Kg), ondanks de coronamaatregelen, toch in de living wou neerzetten.
Mijn echtgenote was top content

Korte antwoordtijd als je vragen hebt.
Zowel telefonisch als via e-mail liep alles vlot.

Ik werd heel vriendelijk geholpen. De uitleg was uitgebreid en volledig. Kortom een erg goede service

Scorekaart voor Kamera Express