Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenIk had liever met Paypal willen betalen. Echter de kosten bedroegen ruim 60 euro dus dat ging hem niet worden. Dan maar met iDeal betalen dat ging gewoon goed
VerzendingMijn producten waren op voorraad en deze werden netjes door PostNL de volgende dag geleverd. Wel een half uur later dan de track&trace periode maar daar kan Kamera Express niks aan doen
Ik ben naar de winkel gegaan om advies te vragen bij de aankoop van mijn camera, omdat ik weinig tot geen verstand heb van het aanbod en de mogelijkheden. Ik ben erg vriendelijk geholpen en de medewerker heeft mij meerdere mogelijkheden voorgelegd. Na afloop was ik goed geïnformeerd over welke camera het beste bij mijn wensen paste en ook hoe ik deze kon gebruiken. Top service!
VerzendingProduct was op voorraad, samen met de nodige accessoires.
KlantenserviceUitstekend geholpen, er werd voldoende tijd genomen om mijn vragen te beantwoorden en mij wegwijs te maken in de wereld van de camera's en lenzen.
Valse voorraadinformatie op de site, waarschijnlijk om klanten te lokken.
Op de site staat dat het product op voorraad is, paar dagen later nog steeds niks geleverd ondanks de "voor 23:59 besteld, morgen in huis". Dan ga je bellen, zijn de "specialisten" niet beschikbaar. Na een aantal keer krijg je een vaag iemand aan de lijn die zegt dat ie ergens deze week wel zal komen... Nou lekker dan! Al wel betaald en dan zit je zonder spullen! Dus ik zou zeggen als je iets nodig hebt, ga in een van de shops langs of bestel je spullen gewoon ergens anders, net zoals ik voortaan. Nog nooit zo een slechte ervaring gehad!
Product wordt niet geleverd, krijg een vaag mailtje dat ze ff voor je gaan zoeken maar dat ze het waarschijnlijk niet kunnen vinden. Echt heel raar! Dan ga je bellen en hoor je ook dat de info op de site niet klopt en dat ie ergens deze week komt! Nu zijn we bijna een week verder en nog steeds niks, terwijl ik al wel heb betaald.
KlantenserviceSlecht. Erg vaag gedoe over wanneer die komt, geen duidelijkheid over de leveringsdatum terwijl op de site staat dat het product wel op voorraad is. Ik koop hier in ieder geval nooit meer iets!
Komen hun voor 23:59 volgende dag bezorgd niet na, telefonisch contact verloopt dmv antwoordapparaat, en ze bellen ook niet terug, 1 ster is nog teveel voor een bedrijf dat zo met een klant omgaat.
Klantenservicekomt belofte niet na en hebben niet het fatsoen even terug te bellen en de verlate zending toe te lichten,,,,
zoals steeds bij kamera express: alles duidelijk en zelfs bij online shoppen : een veilig gevoel
Verzendingop tijd geleverd en met zorg verpakt
Klantenservicezoals in het verleden reeds bewezen : klantenservice is uitstekend. Zelfs telefonisch steeds bereikbaar
In de winkel in Capelle a/d Ijssel een canon eos 700d gekocht. Zeer tevreden over het personeel en de klantvriendelijkheid.
Ik werd erg goed geholpen met het uitzoeken van een camera! Ik kreeg goed uitleg, en omdat ik even moest wachten kreeg ik zelfs een bak koffie.
VerzendingIk kocht een camera in de winkel, deze kon ik gelijk meenemen.
KlantenserviceOmdat ik geen ervaring had met spiegelreflexcamera's werd het me verschil goed uitgelegd. Ook mocht ik verschillende lenzen uit proberen.
Ik was in de Superstore Rotterdam, ondanks dat de winkel erg vol staat en alles dicht op elkaar staat, is er wel overzicht. Wat je dus ook nodig hebt, het is snel te vinden.
De verkoper die mij hielp nam alle tijd voor mij. Toen de verkoper niet zeker wist of hij het goede advies kon geven haalde hij een collega bij. Ik kreeg het gevoel zeer serieus te zijn genomen en was tevreden en het eens met het gekregen advies.
Buiten de gekochte artikelen om kreeg ik goed advies over de camera die ik al in bezit heb. Ik ga nu hard sparen voor de geadviseerde/voorgestelde lens en ga deze zeker kopen bij Kamera Express
Als het bestaat heeft Kamera Express het !
Deze winkel heeft alles in huis voor zowel voor de hobbyist als de professional.Er loopt genoeg personeel rond om alles vlot te laten verlopen, tevens nemen zij genoeg tijd voor iedere klant. Ik ben meer dan tevreden !
Kamera Express is niet alleen een postorderbedrijf, maar heeft ook behoorlijk wat winkels in het land. Dit is gemakkelijk voor de service, maar ook wanneer je het product wil zien en vasthouden voordat je het koopt. Echt gebruiken gaat helaas niet omdat wanneer er een batterij in het product gedaan wordt, dit product daarna niet meer als nieuw verkocht kan worden. Het zou perfect zijn wanneer je het product ook eerst uit mocht proberen.
VerzendingEen gedeelte was niet op voorraad en moest nagezonden worden, Dit had ik binnen 1 dag thuis.
Goed advies door de online helpdesk. Verzending was op tijd, prima verpakt. Alles netjes in orde.
Voor de aanschaf van mijn allereerste spiegelreflex camera ging ik naar de winkel, in Amsterdam. Het advies was uitstekend en de tijd die de verkoper nam om mij alles uit te leggen was super! Ik kom hier zeker terug als ik uitbreidingen voor mijn spiegelreflex camera nodig heb!
Besteld bij Kamera-express via Bol.com. Winkel belooft de volgende werkdag te bezorgen, maar doet dit zonder enig tegenbericht niet.
VerzendingLevering vindt niet op de beloofde termijn plaats, geen communicatie daarover op initiatief van Kamera-express.
KlantenserviceTelefoon wordt niet opgenomen, e-mail wordt niet beantwoord of met een standaardreactie die geen antwoord op de gestelde vraag geeft.
Zeer fijne service en het personeel is zeer deskundig.
Zowel goede ervaringen met de webshop als de fysieke winkels.
Zeer behulpzame medewerkers
Nette service, goede producten en een overzichtelijke online shop. De dag erna werd mijn bestelling netjes geleverd. Ook de website was duidelijk qua productomschrijvingen waardoor het kiezen van een camera eenvoudig was.
VerzendingBestelling werd volgende dag geleverd
Er waren veel wachtenden, weinig zitplaatsen en de koffiebekers waren op!
De werknemers waren echter geduldig en behulpzaam. Uiteindelijk hebben mijn partner en ik goede aankopen gedaan en een kopje koffie gedeeld uit 1 bekertje
Wij zijn afgelopen zondag door een deskundige heer geholpen. Wij twijfelden op het laatst tussen twee camera's (1 was 150 euro duurder, maar kwalitatief beter), waarop de heer nog een gratis hoesje aanbod als wij de betere in kwaliteit namen. Op de een of andere manier was dat toch doorslaggevend! Heel erg gewaardeerd!
Bovendien ook gratis batterijen aangeboden gekregen! TOP!
De winkel zit op redelijke afstand en men beschikt over een eigen parkeerplaats. Op de website staat vermeld welke producten in welk filiaal voorradig zijn. Chatcontact met medewerkers verloop ook prima. "Grappig" om te lezen dat iemand van mening is ergens anders toch goedkoper uit te kunnen zijn. Kamer Express hanteert echter een "de laagste prijs garantie". Dus..... maak daar dan gebruik van.
VerzendingBij een eerdere aankoop bleek er een onderdeeltje in de verpakking te ontbreken. Geen enkel probleem, dit werd kosteloos nagestuurd.
KlantenserviceZeer vriendelijke en deskundige medewerkers. "Mijn" verkoper denkt ook echt met mij mee.
Makkelijk bereikbaar gratis parkeren en goede voorlichting gekregen.Maar de camera waar ik naar opzoek ben heb ik nu ergens anders voor €125 goedkoper gezien dus dan is de keus gemakkelijk gemaakt ben nu aan het kijken of ik de lens toch ook nog ergens anders goedkoper kan aanschaffen.
KlantenserviceVriendelijk geholpen en goede voorlichting gekregen. Maar bepaalde artikelen ga ik toch ergens anders kopen daar zijn ze €125 goedkoper.
Weer zeer goed geholpen, de gereserveerde camera lag netjes voor me klaar. Ik ben blij dat er nu extra winkels zijn geopend zodat je niet naar specifiek Rotterdam hoeft als je persoonlijke aandacht/hulp nodig hebt
VerzendingNu niet van toepassing maar heb daar in het verleden nooit problemen mee gehad. Altjjd op tijd en goed verpakt.
Zeer goede winkel, ik ben al jaren een tevreden klant zowel online al in de fysieke winkels. De mensen in de winkel weten waarover ze het hebben en nemen de tijd voor je.
VerzendingNoot problemen gehad, altijd alles goed verpakt en op tijd geleverd
fysieke winkel Barendrecht geweest, vriendelijke en nette service en uitleg. Winkel assortiment had wel wat ruimer gemogen.
Klantenserviceer werd voldoende tijd genomen om e.e.a. uit te leggen.