Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

Daar ik een fysieke winkel makkelijk vind (advies, binnen kunnen wandelen als er wat is) heb ik besloten om naar het filiaal in 's Hertogenbosch te gaan.
De verkoper wilde mij een objectief verkopen met nano crystal maar kon niet uitleggen wat dat precies inhield. Ik verwacht dat soort kennis wel als je je assortiment aan de man probeert te brengen. Hij kwam erg klungelig over.

Bij Kamera Express wordt je goed geholpen! Ben bij hun binnengelopen om een nieuwe camera gear te kopen. Er werd ruim de tijd genomen om mij verder te helpen en mijn vragen te beantwoorden. Verder werd er ook goed advies gegeven.
Ik heb zowel in de winkel dingen gekocht als ook online spullen besteld, en beide bevalt goed!

De verzending gaat snel, mits het betreffende product op voorraad is. Bij sale acties kan het soms nog best lang duren voor je het product krijgt. Als het langer duurt krijg je direct bericht.
Wat mij wel stoort is, dat je voor alle producten onder de 50€, 3.99€ aan verzendkosten moet betalen.

De klantenservice reageert snel op je aanvraag. Onder anderen dat ik in de winkel had gekocht, 50% goedkoper gevonden bij een concurrent. Het verschil werd netjes teruggestort op mijn rekening.
Verder werd er op navraag altijd uitgezocht wat de status van mijn bestelling was.

Het personeel neemt de tijd voor je (zowel in de winkel als telefonisch), is servicegericht en vakkundig. En ze verkopen bovenal op een prettige manier, geen opdringerige adviezen.

Voorradig en scherp geprijsd. Bovendien ook genoeg alternatieven om fysiek te vergelijken.

Snel, vakkundig, prettige communicatie & meedenkend met de klant

Ruime winkel met veel spullen en scherpe prijzen. Goed advies. Geen wachttijden.Gratis parkeren voor de deur.

Keurige winkel met een hoop kennis van zaken. Ruim opgezet. En een enorm assortiment waarbij er altijd veel op voorraad is. Al ruim 10 jaar mijn vaste leverancier.

Voor 22u besteld, volgende dag in huis.

Al meerdere keren reparatie gevallen gehad, altijd keurig geregelde en opgelost

Super winkel!!
Je loopt makkelijk binnen. Ze nemen alle tijd voor je en beantwoorden al je vragen. Ze denken ook erg goed met je mee over alle opties enz.

In de winkel in Eindhoven een rugzak voor mijn camera gaan kopen. Zelf een uitgezocht maar bij het afrekenen stelde de verkoper voor ng even naar een ander model te kijken dat me wellicht meer aansprak. Dat model heb ik inderdaad gekocht want het was een betere match bij mijn apparatuur en ik had er eerst overheen gekeken. Besparing: ruim € 80,-. Een goed advies dat me ook nog eens geld bespaarde!

Een duidelijke webshop met een groot assortiment aan lage prijzen en een snelle levertijd. Wat moet een mens nog meer hebben!

Webshop is zeer overzichtelijk. Kan makkelijk filteren. Prijzen staan goed aangegeven. Indeling van de winkel ziet er netjes uit.

Ik heb mijn product snel ontvangen, gelijk de volgende werkdag. Product was goed verpakt en onbeschadigd.

Verkoper kwam niet erg enthusiast over. Maar heb wel voldoende uitleg gekregen over wat ik wilde weten. Ik hoefde niet heel lang te wachten maar het kon zeker sneller.

Op de website een artikel apart laten leggen in een filiaal (Eindhoven). Personeel had het product niet apart gelegd en wisten niet van de reservering af. Tevens een geopende verpakking. Opnieuw laten bestellen, maar uiteindelijk bij filiaal Den Bosch opgehaald. Service en afhandeling was prima in Den Bosch.

Ondanks een annulering werd ik na een week opgebeld door KE Eindhoven over de reservering. Daarnaast had ik ook nog een tweede item gereserveerd in de winkel in Eindhoven. Ook daarvan geen update of notificatie ondanks dat het artikel inmiddels nu wel op voorraad wordt aangegeven in Eindhoven (website).

De service in Den Bosch was prima. Artikel gereserveerd en kunnen ophalen. Netjes apart gelegd en nog wat extra info gekregen over accessoires.

Service in Eindhoven viel tegen. Poging gedaan tot ophalen van reservering (zie toelichting). Lange wachttijden terwijl ik een product kwam ophalen. Niet 'subtiele' upsell tactiek (medewerker vroeg voor mijn neus of er nog extra accessoires op voorraad waren) en ik daarna moest wachten op de 'expert' voor het afhandelen van de reservering.

Gekoppeld met het feit dat reserveringen in het systeem in Eindhoven niet tijdig worden afgerond en/of reacties per mail worden beantwoord een negatieve review wat betreft klantenservice.

Ik geef deze winkel een 10 omdat ik heel deskundig en professioneel ben geholpen en de verkoper had oor voor mijn vragen en nam alle tijd om mijn vragen te beantwoorden

de bestelde spullen werden volgens afspraak op tijd geleverd

De verkopers in de superstore zijn heel kundig

Hele fijne winkel met geschoold personeel die weet waar ze over praten. ze hebben bijna alles op voorraad, er staat altijd koffie klaar

Komen met een gepaste oplossing bij problemen

Ik ben naar de winkel gegaan, hier ben ik er goed geholpen. Ze nemen de tijd voor je zodat je de juiste keuze maakt.

In de winkel was een product niet op voorraad die is naar mij verzonden en had ik de volgende dag in huis

Ze zijn erg klantvriendelijk en nemen de tijd voor je.

Het is erg gemakkelijk om een gewenst product te bestellen op de website! De website ziet er erg netjes en verzorgd uit. Mooi profecioneel bedrijf waar ik graag spullen haal

Al mijn bestelde pakketjes zijn tot nu toe altijd snel geleverd!

Als je een vraag hebt word je ontzettend goed geholpen, ik vind het erg fijn dat er een chat is zodat je snel een vraag kunt stellen

Makkelijk bereikbaar - online voorraad beheer / check - deskundige medewerkers en advies - nagenoeg alles op voorraad.

De pagina is zo duidelijk opgesteld dat bestellen heel makkelijk wordt gemaakt. Vind het super prettig.

Het product was snel binnen en prima verpakt.

Ze staan je altijd netjes te woord , duidelijke uitleg. Prettig dus .

Ik wordt altijd prettig geholpen in de winkel in Utrecht. Vandaag online een bestelling gedaan en je wordt eenvoudig door de bestelprocedure heen gelopen. Alles was op voorraad dus ik ben benieuwd of ze zich aan de belofte houden. Vandaag besteld morgen geleverd.

binnen 12 uur hadden wij de camera in huis die we besteld hebben. Om 9 uur savonds besteld, de volgende morgen in huis. Goede actie ook met fijne korting die we elders op het web niet gevonden hadden.

Levering is heel snel, direct geregeld. Misschien wel als tip; indien niet alles in 1 pakket zit, een indicatie toevoegen van wanneer het nog niet geleverde product te verwachten valt.

Overigens zijn we wel blij dat we de camera al in huis hebben; Op de website stond dat indien er 1 van de artikelen niet op voorraad was de hele bestelling pas verstuurd zou worden als alles op voorraad was. Dit is dus niet het geval geweest, en daar zijn we dan wel heel blij mee.

Het bestellen van de gewenste producten gaat als een natuurlijk verloop, zelfs betalen met creditcard gaat probleemloos. Het assortiment is dermate dat je geen andere leverancier voor nodig hebt ook de omschrijvingen en toelichtingen zijn zeer to the point

Bestellingen komen nog sneller dan Post aangeeft althans dat heb ik ervaren met de vorige levering die zou volgens Post op maandag plaats vinden maar leverde al op zaterdag af alles is goed verpakt en trof zelfs een retour adres label aan mocht ik niet tevreden zijn

Klanten servce maakt ik wel eens gebruik van online, prettige service die ter zaken antwoord en advies geeft

Zeer goede band tussen klant en medewerker. Bijna hebben ze alles op vooraad in de winkel. En als ze het niet hebben ze bellen voor je naar de andere dicht bezijndste winkel en kunt het daar ophalen. Of ze versturen het naar je huis en dan heb je het de volgende dag binnen!

voor 23.59 besteld volgende dag in huis GRATIS VERZENDING! Je kan niet beter wensen

Wat ik al zij bij de algemene beoordeling de band tussen de klant en de medewerker is TOP! Voelt je meteen thuis. Als je goede Info over je product wilt weten ga naar kamera express!

Scorekaart voor Kamera Express