Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenGrote en uitgebreide webshop en ze hebben bijna alles. Vriendelijk geholpen in de fysieke winkel in Zwolle. Prima winkel!
Duidelijk, overzichtelijk en goed te woord gestaan bij de klantenservice.
Snelle afhandeling en makkelijk vindbaar.
Aangezien ik mijn producten in de winkel heb gekocht is mijn antwoord iets anders. Maar ik was erg tevreden over hoe ik geholpen ben.
KlantenserviceIk heb mijn producten in de winkel gekocht. Ik heb een goeie en snelle service gehad.
Overzichtelijke en uitgebreide webshop met goede zoekfunctie. Eenvoudige en uitgebreide betalingsmogelijkheden. Snelle levering. Goede communicatie.
VerzendingSnelle levertijd en goede trackingsmogelijkheden.
Uitgebreide webshop, goed bereikbare winkel(s) (Zwolle) met eigen parkeergelegenheid, duidelijke antwoorden op mijn vragen zonder verkooppraatjes. Klantgericht.
Verzendingin de avond besteld, de volgende dag in de ochtend reeds ontvangen. Artikel (nalevering, was helaas niet in winkel voorradig) was goed verpakt.
KlantenserviceVraag per mail naar aanleiding van nazending werd meteen en naar wens beantwoord!
Ik heb al diverse malen bestellingen verricht en steeds wordt alles geleverd binnen de tijd en conform de staat van de artikels
VerzendingDe leveringen wordt stipt gedaan. Indien het artikel niet langer voorradig is, wodt je automatisch bericht van de nieuwe leveringsdatum
KlantenservicePrettig te weten dat alles steeds op tijd wordt geleverd binnen de 24uur
Ik heb mijn camera gekocht via de site van kamera-express. Deze is ideaal ingedeeld, ik werd goed geholpen via de live chat toen ik nog wat vragen had. De bestelling was ook makkelijk te plaatsen. Conclusie: supergoede service!
VerzendingDe verzending door kamera-express was snel! Alleen dhl deed er wat langer over.. Het duurde 4 dagen langer dan de bedoeling was.
KlantenserviceIk ben geholpen op de site via live chat. Daar werd ik supergoed geholpen!
Vanuit een goede recentie van een vriend naar kamera express rotterdam gegaan en ben supergoed geholpen. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen, het geen ik mijn camera voor gebruik en ik heb advies gekregen waarin Een zeer goede inschatting werd gemaakt in het niveau van kwaliteit, de hoeveelheid mogelijkheden van de camera en de prijsrange. Ook ik zal deze winkel zeker weer aanraden bij mensen!
Afgelopen voorjaar mijn eigen 150-600 lens terug gebracht bij leverancier i.v.m. slechte prestatie. Lens niet op tijd terug voor gebruik in vogelhut. Bij Kamera Express gevraagd naar een huur lens. Hiervoor een heel goed advies gekregen voor de te gebruiken lens. Resultaten waren uitstekend, boven verwachting. Omdat mijn lens weg was voor reparatie (bij een andere leverancier) de huur lens kosteloos beschikbaar gesteld gekregen. Chapeau voor Kamera Express. Ik koop voortaan al mijn spullen bij Kamera Express.
VerzendingRecent een boek besteld. S'avonds besteld de volgende dag in huis.
KlantenserviceZoals hierboven al beschreven is het advies over de te gebruiken lens in een fotohut uitstekend.
Geen winkel die alles op fotografiegebied verkoopt, dus mogelijk moet men wel eens nee verkopen, maar voor mij pakte het altijd prima uit!
Het product was op hun site snel te vinden, de webwinkel dito, de betaling en levering verliep vlot.
De leus was vandaag besteld voor 24 uur morgen in huis!
Heb het gekochte dan ook ruimschoots binnen die termijn ontvangen!
Die ervaring heb ik v.w.b. het personeel binnen in de winkel opgedaan, en die was prima.
De medewerkers weten waar ze het over hebben en zijn klantvriendelijk.
Het assortiment was divers en toch niet te overweldigend.
Overzichtelijk, duidelijk en als je er niet uitkomt en telefonisch contact opneemt helpen ze je graag verder zonder gehaast te zijn.
Mijn complete camera en accessoireset is aangekocht bij Kamera Express. Voor de aankoop van de camera ging ik langs in de shop in Eindhoven en ik werd daar zeer vakkundig verder geholpen. Niet enkel de scherpste prijs dus, maar ook de scherpste service. Deze aankoop betrof een nieuwe lens, per ongeluk het verkeerde type besteld maar zonder enig probleem en razendsnel werd deze omgeruild.
De website van kamera-express is makkelijk te gebruiken omdat het zo overzichtelijk is. Het assortiment is redelijk groot en de prijs van het product dat ik kocht is erg scherp. Nergens anders kon ik een betere prijs vinden.
VerzendingEen dag na het plaatsen van de bestelling werd mijn product thuis afgeleverd. Uitstekend dus.
Fijne winkel en webwinkel, met de webwinkel heb je het snel in huis en bij de gewone winkel word je goed en netjes geholpen.
VerzendingNetjes voor 23.59 besteld, de volgende dag in huis. Handtekening wordt netjes gevraagd. Meerdere keren wat besteld en hier nooit problemen mee gehad.
KlantenserviceMeerdere manieren om contact op te nemen met de klantenservice, wat erg fijn is!
Daar ik een fysieke winkel makkelijk vind (advies, binnen kunnen wandelen als er wat is) heb ik besloten om naar het filiaal in 's Hertogenbosch te gaan.
De verkoper wilde mij een objectief verkopen met nano crystal maar kon niet uitleggen wat dat precies inhield. Ik verwacht dat soort kennis wel als je je assortiment aan de man probeert te brengen. Hij kwam erg klungelig over.
Bij Kamera Express wordt je goed geholpen! Ben bij hun binnengelopen om een nieuwe camera gear te kopen. Er werd ruim de tijd genomen om mij verder te helpen en mijn vragen te beantwoorden. Verder werd er ook goed advies gegeven.
Ik heb zowel in de winkel dingen gekocht als ook online spullen besteld, en beide bevalt goed!
De verzending gaat snel, mits het betreffende product op voorraad is. Bij sale acties kan het soms nog best lang duren voor je het product krijgt. Als het langer duurt krijg je direct bericht.
Wat mij wel stoort is, dat je voor alle producten onder de 50€, 3.99€ aan verzendkosten moet betalen.
De klantenservice reageert snel op je aanvraag. Onder anderen dat ik in de winkel had gekocht, 50% goedkoper gevonden bij een concurrent. Het verschil werd netjes teruggestort op mijn rekening.
Verder werd er op navraag altijd uitgezocht wat de status van mijn bestelling was.
Het personeel neemt de tijd voor je (zowel in de winkel als telefonisch), is servicegericht en vakkundig. En ze verkopen bovenal op een prettige manier, geen opdringerige adviezen.
VerzendingVoorradig en scherp geprijsd. Bovendien ook genoeg alternatieven om fysiek te vergelijken.
KlantenserviceSnel, vakkundig, prettige communicatie & meedenkend met de klant
Ruime winkel met veel spullen en scherpe prijzen. Goed advies. Geen wachttijden.Gratis parkeren voor de deur.
Keurige winkel met een hoop kennis van zaken. Ruim opgezet. En een enorm assortiment waarbij er altijd veel op voorraad is. Al ruim 10 jaar mijn vaste leverancier.
VerzendingVoor 22u besteld, volgende dag in huis.
KlantenserviceAl meerdere keren reparatie gevallen gehad, altijd keurig geregelde en opgelost