Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenbehulpzaam en mijn vragen werden goed beantwoord. Ik vond het prettig dat ik wat verschillende lenzen (waar ik naar op zoek was) mocht proberen in de winkel.
Verzendinghet product was helaas niet op voorraad. maar binnen 2 dagen na bestelling kon ik het product afhalen in de winkel.
Klantenserviceerg klantvriendelijk en behulpzaam personeel.
De website is duidelijk genoeg. Qua styling is het misschien niet echt mooi, maar het werkt prettig en snel (ook het zoeken van een artikel). Het vergelijken van artikelen ontbreekt ook niet. Dat is zeer fijn.
We waren toen op zoek naar een onderwatercamera (outdoor camera) voor mijn dochter. Uiteindelijk was onze keuze gevallen tussen Panasonic Lumix DMC-FT5 en Olympus Stylus Tough TG-870. Samen met mijn dochter ging ik langs Kamera Express in Rotterdam/Capelle a/d IJssel en daar werden we geholpen door een jonge dame. Mijn dochter van 12 kreeg netjes een uitleg van wat de voordelen zijn van deze twee camera's in een makkelijk te begrijpen taal en termen. Daardoor is het ook makkelijker om uiteindelijk een keuze te maken.
Een paar dagen later hadden we toch de knoop doorgehakt en een bestelling online geplaatst. Het plaatsen van een bestelling is eenvoudig en duidelijk. De status van je bestelling kan je makkelijk volgen. Ik had niet anders verwacht van Kamera-Express.
Werkelijk heeft Kamera-Express alles wat ik zocht. De accessoires voor de camera (Olympus Stylus die ik besteld heb, zoals extra accu, acculader, sporthouder, neck strap, floating strap, case kan ik daar ook bestellen voor scherpe prijs.
Omdat de voorraadstatus niet altijd klopte, waardoor de verzending/levering vertraagd kan worden, geef ik 4 sterren.
KlantenserviceIk had een Olympus Stylus Tough TG-870 All-in-one kit besteld. Deze stond volgens de website op voorraad en ik had gekozen om in de winkel in Rotterdam de bestelling op te halen in het weekend. Tot mijn verbazing kreeg ik een bericht dat ze het artikel in de magazijn niet konden vinden waardoor de levering vertraagd werd.
Zondagmiddag had ik toch maar gebeld naar de klantenservice om te vragen naar de status van mijn bestelling. Ik kreeg te horen dat alleen de 8GB Olympus geheugenkaart (hoort bij All-in-one kit) nog ontbrak. Toen had ik gezegd, dat het toch geen probleem moest zijn als ik maar een vergelijkbaar SD-kaart kon krijgen van een ander merk. De mevrouw van de klantenservice had bevestigd dat we samen uit moesten komen en dat ik langs kon komen naar de vestiging in Rotterdam. Dat is ook zeer fijn dat ze op zondag open zijn. We moesten echt deze onderwatercamera op zondag halen omdat mijn dochter jarig was en een zwemfeestje had een paar dagen later, op woensdagmiddag. Aangekomen in de winkel werd ik vrij snel geholpen en inderdaad ik kon een ander merk 8GB SD-kaart (en beter/sneller) krijgen. De bestelling was uiteindelijk compleet.
In de winkel had ik extra accessoires gekocht die ik eerder thuis had uitgezocht: sporthouder, extra accu + acculader. De accu die ik had uitgezocht, stond op de website op voorraad, maar dat was ook niet te vinden in de magazijn. Wel kreeg ik een duurdere accu voor dezelfde prijs. Dit is echt een top service. Al met al is de bestelling op tijd geleverd. Papa blij, dochter blij met haar verjaardagscadeau.
Het feit dat ze niet alleen een webwinkel hebben, maar ook fysieke winkels, verhoogt het gemak om zaken aan te schaffen. Als je weet wat je wil kopen, gebruik je de webshop, als je iets uitgelegd wil krijgen, ga je naar de winkel zelf.
KlantenserviceBij binnenkomst in de winkel kom je als eerste langs de balie waar medewerkers klaar staan om je vragen te beantwoorden en je te adviseren.
De medewerkers weten waar ze over praten en komen met aanvullende tips, waar nodig.
Klantvriendelijk in de winkel, we werden netjes geholpen en de bestelde lens was op tijd binnen.
VerzendingWas netjes op tijd binnen.
Prima service vriendelijk goede info en voor mijn camera alles op voorraad . Verder kun je zelf alvast bekijken welke spullen je nog verder zou willen. Het lijkt soms wel een "fotosnoepwinkel".
VerzendingSommige dingen via de site besteld
Volgende dag al in huis Top
Ook voor eenvoudige vragen nemen ze toch alle tijd.
in de winkel geweest, om nieuw objectief op te halen wat ik op de site had gezien! fijn dat je het kan reserveren via de site
Verzendingnieuwe objectief werkt als gedacht! personeel denkt mee en geeft goed en volledig advies
Klantenservicemedewerkers denken altijd mee, prettige laagdrempellige winkel.
Als je iets zoekt, krijg je de producten die je zoekt, niet ineens allemaal andere producten. Dat vind ik fijn! Verder als je een product aanklikt krijg je ook producten die aanbevolen zijn voor jou zoals een SD kaart bijv. Als je die bij je camera koopt krijg je daar wat korting op, ook dat vind ik echt super! En de betaling, daar word je ook goed door heen geleid.
VerzendingHet product werd goed afgeleverd bij mij. Netjes in een doos gedaan zodat het bijna niet kon beschadigen. En het wordt heel snel bezorgd. Voor 23:59 besteld is ook echt MORGEN bezorgd!!
KlantenserviceJe wordt heel goed geholpen. Ze beantwoorden je vragen echt zo goed mogelijk!
Echt een waanzinige service. In verschillende winkels geweest in Tilburg.
Maar deze was echt veruit de beste! Gekozenvoor deze winkel open was op zondag.
Santos, de verkoper, was echt goed, behulpzaam en had geduld. Liet alles zien en beoordelde niet. Top.
Duidelijk waar welk product op voorraad is en het gemak van online en offline (winkel) is zeer prettig
KlantenserviceHelaas waren ze niet telefonisch bereikbaar, meedere malen geprobeerd te bellen maar zonder resultaat. Gelukkig was het personeel in de winkel erg vriendelijk
Zeer tevreden over de winkel: groot aanbod, eerlijke en vriendelijke verkopers,...
Ik zou hier nog even kunnen doorgaan met het schrijven van positieve dingen, ik heb gewoon niks om een opmerking over te geven!
Ik heb zowel in de fysieke winkel als online al iets gekocht bij kamera express, ik heb niks om over te klagen!
KlantenserviceZeer goede klantenservice, heb in de winkel nog een extra korting gekregen voor mijn set dat ik had gekocht.
Verstand van zaken meedenkend personeel goede keus kunnen maken uitleg over gebruik en direct beschermlens
KlantenservicePrima geholpen
Deze webshop adverteert met snelle levertijden, nou dus niet blijf er maar niet voor thuis.
VerzendingVANDAAG VOOR 23:59 BESTELD MORGEN IN HUIS! Nou dus niet.
KlantenserviceRond 16:00 een TV besteld geen track and tracé ontvangen. Via de live chat wordt eerst gereageerd maar of je vraagt of ze even willen kijken in de bestelling wordt er niet meer gereageerd. Ronduit slecht. Normaal moet ik zelf op zaterdag werken maar ik heb vrij genomen zodat ik de bestelling kon ontvangen. Via de tel zijn ze ook niet vriendelijk en heb ik nog steeds geen duidelijk antwoord gehad waarom mijn bestelling niet verzonden is. Hier bestel ik dus nooit meer.
Klachten worden netjes opgelost. Ruim assortiment en producten zijn gemakkelijk via de website te vinden. Veel producten zijn op voorraad.
Bestellingen worden geleverd in goede verpakking, soms blijkt achteraf de bestelling nabesteld te moeten worden, maar al met al tevreden.
Vandaag voor het eerst in de winkel in Den Haag geweest. Vriendelijk personeel wat verstand heeft van de apparatuur. Vragen werden beantwoord en ik kreeg goed advies, fijn!
Producten zijn altijd goed verpakt. Vaak worden de producten op tijd geleverd. Ook wel eens meerdere malen meegemaakt dat de producten ''op voorraad'' waren, maar uiteindelijk bleek dat niet zo te zijn (moest nabesteld worden).
KlantenserviceKlachten worden snel opgelost. Ik had een Activeon camera die niet goed functioneerde. Terug gegaan naar de fysieke winkel in Rotterdam en ik kreeg gelijk een nieuwe mee toen zij het probleem zagen.
Ik ben al jaren klant bij Kamera Express (sinds 2012). De webshop is duidelijk en biedt een ruim assortiment aan producten. Voor ieder objectief zijn er meerdere types beschikbaar. De bestelling zelf gaat snel en vlot, net zoals de levering. Indien je vragen hebt, of niet zeker bent over de compatibiliteit, staat men steeds klaar met correct advies (en niet per se het duurste advies)!
VerzendingLevering steeds de volgende dag. Goed verpakt, nog nooit beschadiging ondervonden. Indien product niet werkt of niet past, een zeer goede retourservice.
KlantenserviceDe chatservice is tot dusver de enige die ik heb gebruikt. Zeer tevreden hierover. Direct een antwoord op alle vragen.
Zoals altijd goede adviezen gekregen. Een product was niet op voorraad, maar dat wordt de volgende dag al thuis afgeleverd.
VerzendingHet moet nog binnen komen, maar heb al mail van de vervoerder gekregen hoe laat het bezorgd wordt.
Naar de winkel in Utrecht gegaan om ene statief en lampenset te bekijken. Uitstekend geadviseerd en geholpen. De spullen direct in de winkel besteld om thuis te laten bezorgen.
VerzendingVolgende dag in huis. Goed verpakt.
KlantenserviceDeskundige toelichting en advies. Geduld, neemt de tijd voor je. Behulpzaam en inventief om bestelproblemen goed te omzeilen. Denkt echt voor je!
Ik was naar de winkel gegaan om een filterhoudersysteem voor mijn objectief te proberen. Het filterhoudersysteem werd opengemaakt en ik heb het op mijn eigen objectief mogen testen. Afrekenen ging snel en de factuur kreeg ik via de email. Erg tevreden met de service.
Net in de shop in Antwerpen een eerste (kleine) aankoop gedaan maar ik ben heel erg tevreden. Na keer op keer slechte ervaringen met een andere bekende concurrent weet ik waar ik voortaan al mijn materiaal zal kopen.
Makkelijk bestellen en snel geleverd krijgen ondanks dat hij niet op voorraad zou zijn. Na levering alleen maar positief!
VerzendingSinds een week hebben wij het apparaat in huis en wat een genot! Het vergt een dag of twee wennen maar daarna wil je eigenlijk niet anders meer. In plaats van dat je met je muis veel aan het in- uitzoomen, schuiven en klikken bent, kun je met de pen heel nauwkeurig naar het punt waar je aan het werk bent. Het gebruik van de kantelknop op de pen vergt ook wat gewenning maar ook dat gaat snel. De expressknoppen is super handig en is geheel naar persoonlijke wensen in te stellen. Daarbij onthoud hij wie de gebruiker is en switcht hij dus net zo makkelijk mee. En dan de multitouch bediening. Dit werkt feilloos en accuraat. Ondanks dat de batterij klein is gaat hij toch heel lang mee, gemiddeld zo'n 10 uur. De aan/uit schakelaar is erg vlak ingebouwd en klein waardoor hij wat lastig is te vinden zonder te kijken maar dat is tot nu toe het enige nadeel wat ik kon vinden.
KlantenserviceBij bestelling bleek het product (Wacom Intuos Pro S) niet voorradig in de webshop, daarom gereserveerd. De volgende dag al de melding dat de tablet onderweg was.
Ik ben al jaren klant bij Kamera Express, vergeleken met andere webwinkels in deze branche steekt deze winkel ruim erbovenuit.
VerzendingEen snelle verzending waar niks op aan te merken valt, producten zijn goed ingepakt.
Ik heb zelf gekozen voor levering op dezelfde dag en zal vandaag al mijn nieuwe Canon in handen hebben, een super fijne optie!