Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

Jammer dat ik niet eerder ervaring met hun heb opgedaan. Zowel in de winkel als online via Bol.com heb ik alleen maar goede ervaringen. Iets besteld via de optie andere leverancier bij Bol.com. Dit scheelt erg veel. gelukkig levert kamera expres ook via Bol.com (reden voor mij is via deze weg de Bol.com waardebonnen kunnen besteden aan een leuke hobby in dit geval) Levering door Bol.com was iets meer dan € 100,00 en via Kamera Express € 69,00 voor een Canon extension tube EF12 II. Nu ga ik sparen voor een slider en gezien dat dit ook weer via Bol.com door Kamera Express is te leveren voor een goede prijs.

Bestelling was er binnen 24 uur en keurig verpakt. En ook dusdanig dicht geplakt dat het te zien is als deze ongeoorloofd geopend zou zijn. Kortom goed gedaan.

Ik twijfelde eerst een beetje of ik een gloednieuwe of een outlet lens zou bestellen maar toen ik de korting zag + het feit dat hij 100% in orde was verklaard, ging ik toch maar voor het outlet model.
Ik testte hem meteen en was op slag verkocht! Met mijn 58mm lens had ik soms moeite om mijn foto helemaal scherp te krijgen maar met deze lens van 50mm is elk detail haarscherp!
Ik ben dus super tevreden over deze lens, maar ook van de snelle levering!
TOP TOP TOP!

Super snel! Rond een uur of 1 in de namiddag besteld en s'avonds in huis.

Ik was heel tevreden over het product dus heb niet meteen contact gehad met de klachtenservice maar aangezien het product zo goed is ben ik zeer tevreden.

Kamera Express is een schandalig oneerlijk bedrijf.

1e. Volgens hun site leveren ze de dag nadien indien het product voorradig is - Vergeet het!!! Ik heb sommige van de bestelde zaken slechts 2 weken later gekregen.
2e. Ze geven op hun site een "goedkoopste prijsgarantie". Ik heb op voorhand met het bedrijf contact opgenomen om te bespreken hoe dit in zijn werk ging. Ik moest gewoon de volle pot betalen en dan reply-en op de factuur en dan zouden ze het verschil terug betalen - Vergeet het!!! We zijn ondertussen al ongeveer 3 maanden verder en ik heb nog geen euro gezien. Meestal antwoorden ze niet op je klachtenmails. Eenmaal hebben ze wel geantwoord, dit met een smoes die niet klopte. Daarna ondanks mijn vele boze mails niets meer gehoord. De zaak zit nu bij Test Aankoop. 'k Ben benieuwd hoe het verder verloopt...
3e. Ik heb iets gekocht waarvan de afmeting voor mij zeer belangrijk was. In werkelijkheid was het product echter veel kleiner dan de specificaties op hun site. Ook op deze klacht krijg ik geen reactie.

Kortom: schandalig, hoe durven ze op die manier met klanten om te gaan. Ik ben zeer verontwaardigd en ik zal er nooit nog iets bestellen want dit wil ik geen tweede keer meemaken.

Sommige producten die volgens de site voorradig waren heb ik slechts 2 weken later ontvangen

Ze antwoorden gewoon niet op klachtenmails.
Ze antwoorden gewoon niet op klachtenmails.
(moest het 2 keer schrijven om aan min. 10 woorden te geraken)

Overzichtelijke website met een ruim aanbod aan professioneel materiaal. Bij vragen werkt de live chat service perfect! Na aankoop is het product er de volgende dag al!

Dag na bestelling wordt het product geleverd

Op de website wordt een live chat service aangeboden. Je wordt in real time verder geholpen met al je vragen.

Zowel online als fysiek in de winkel alles te vinden. Goed vriendelijk deskundig personeel. Ze denken met je mee en op zoek naar mogelijkheden. Je verlaat pas de.winkel als alles in orde is.

Je krijgt netjes een bevestigings mail dat je product is verzonden. In de mail een track & trace code om je product te volgen. Netjes geregeld. Top.

Men is betrokken bij je vraag. Weten ook waar je het over hebt. Altijd vriendelijk en netjes te woord gestaan. Er wordt altijd naar een oplossing gezocht.

Ik had een aantal vragen over wat producten. Deze werden telkens snel en accuraat beantwoord via de supportdesk. Bovendien werd in een geval zelfs een beter alternatief voorgesteld.

Daarnaast verliepen bestellen en leveren vlot!

Snel geleverd!

Netjes geholpen, klantvirendelijk met een breed assortiment meeste producten ook op voorraad anders via internet een snelle levering.

ondanks dat de externe leverancier Post.nl geen briefje achter liet of het product binnen was, heeft Kamera Express mijn goed en netjes te woord gestaan.
En was het product op tijd binnen.

Woord netjes te woord gestaan en advies gegeven plus gaven meer duidelijkheid over hun laagste prijs garantie.

De producten worden supersnel geleverd. Ik had nu een webbestelling gedaan en had het de volgende dag in huis! Meestal ga ik eigenlijk naar de winkel zelf, omdat ze juist erg gespecialiseerd zijn en behulpzaam.

Meestal als ik een vraag heb, stel ik deze online op de chat. Een oude bon voor me opzoeken was geen probleem, en ze hielpen me bij het zoeken in de webshop.

Ik was op zoek naar een Manfrotto statief en kwam via de Tweakers Pricewatch op de 755CX3 en zo ook bij Kamera Express.

Bestelling om 22:30 gedaan en de volgende dag, nu dus, al in huis. Super

Zodra je je geld betaald hebt gaan ze het pakketje niet bezorgen op de datum die beloofd is

Het product wat ik op zaterdag besteld had (was op voorraad) zou zeker maandag bezorgt worden. Krijg ik op maandag een berichtje dat het dinsdag avond pas wordt bezorg! Dit is niet volgens afspraak. Ik had dit product op maandag nodig!

Ga ik bellen wat het probleem is en dat ik product echt op maandag nodig heb. Is het excuus van Richard dat hij daar niets aan gaat veranderen. Tja... er zal wel iets fout zijn gegaan of zo. Ik ga dit niet oplossen was zijn reactie

Product snel en gemakelijk gevonden. Specificaties goed beschrijven. Bestelen en betalen is een heel gemakelijk manier.

Overzichtelijke en rustige winkel en heldere site. Na wat research via de site in de winkel nog navraag gedaan en daar prima uitleg gekregen en goede antwoorden op mijn vragen.

Na uitleg van medewerker snel een keuze kunnen maken. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en niet gepusht om desondanks de duurdere variant maar te kopen.

De bestelling in de winkel gehaald. Daar een goede service gehad en advies gehad over mijn keuze. Erg tevreden over de service!

Zoals al eerder gezegd. Erg goede service gehad bij Kamera Express! Ze helpen altijd en zijn altijd netjes. Ook geven ze een goed passend advies! Zeer tevreden over deze winkel!

Goede prijzen en de website geeft veel informatie. Ik vind het fijn om camera live uit te testen, daarom winkel in Den Bosch bezocht. Niet heel groot, maar hebben voor iets (budget) wat wils. Ben met camera en al (canon 70D en 18-135mm lens), goed gevoel en enthousiasme om te gaan fotograferen de winkel uit gegaan. Let's start!

Goede service in winkel Den Bosch. Kwam er voor aankoop eerste spiegelreflex camera. Ze nemen de tijd voor je en geven uitgebreid advies (zowel de voors en tegens). Medewerker met passie voor en verstand van fotografie en alle apparatuur die daarvoor nodig is.

Wordt altijd super geholpen en snelle service, snelle levering. Ben altijd tevreden bij Kamara Express

In 1woord goed de spullen nikon d5300 gekocht prima camera doet alles wat je ervan verwacht

Alles zag er top uit

Service was goed

veel keuze, goede toelichting, super snelle levering en voor elke portemonnee en gebruiker wel iets te vinden

snelle en zeer goed verpakte levering

Duidelijke site met goede beschrijving van de producten en de mogelijkheid om te vergelijken. Op zaterdag in de winkel in Arnhem gekocht. Niet alles was in Arnhem aanwezig maar op maandag werd de rest thuis bezorgd.

Levering als zoals aangekondigd en prima verpakt.

Vooraf via de site de opties bekeken en de keuze uiteindelijk in de winkel in Arnhem gemaakt. Goed advies, ook wat betreft mogelijke accessoires.

Eenvoudig is alles te vinden wat je moet vinden, qua assortiment zijn ze zeer uitgebreid!

Een dag nadat de bestelling geplaatst was werd alles netjes thuis bezorgd. Goed verpakt.

Nog geen ervaring met de klantenservice wat betreft retouren. Wel ervaring met de klantenservice met het zoeken van spullen. Een uitstekende vriendelijke manier van het behandelen van klanten. Tips worden regelmatig en netjes gegeven.

Kamera Express is de eerste site waar ik zoek als ik weer een investering wil gaan doen. In de meeste gevallen de laagste prijs en ze hebben een goede voorraad. Ook zijn ze goed bereikbaar met eventuele vragen. Meestal shop ik online, maar ik ben van plan om binnenkort met een fotografie maatje van me naar de grote winkel in Rotterdam af te reizen. Altijd leuk om naar dat speelgoed te kijken en heel af en toe als de portemonnee het toe laat, te kopen.

Omdat ze voor de webshop echt bijna alles op voorraad hebben is de levertijd meestal de volgende dag. Dat vind ik een groot voordeel tegenover de wat kleinere concurrenten die dat soms gewoon niet kunnen.

Nog niet echt gebruik van hoeven te maken. Maar de opties zijn goed. Sowieso alle grote social media kanalen en de live chat op de site. Opties genoeg. Na een bestelling wordt je ook goed op de hoogte gehouden via de mail waar je bestelling zich bevind. Verder geen op of aanmerkingen.

Scorekaart voor Kamera Express