Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

Waarom de Kamera Express voor mij DE winkel is…
Voordat ik naar de winkel ging had ik een prijscheck gedaan omdat Kamera express de laagste prijsgarantie geeft. Er was één webshop vele malen goedkoper. Voor degene die dit ervaren hebben hoef ik alleen het woord "neushoorn" te zeggen en je weet over welke webshop het gaat. Ik stuurde een mail, Kamera Express gaf keurig antwoord en een zeer uitgebreide uitleg over het waarom ze niet mee kunnen gaan met deze winkel; o.a geen Nederlands kvk nummer, adressen die niet bestaan, en geen garantie vanwege import. Na enig eigen onderzoek kan ik vermelden dat ik bij de betreffende webshop geen 2500 euro uit durf te geven. Als het te mooi lijkt om waar te zijn, is het dat vaak ook.
Dus op naar de Kamera Express. Overigens gaan ze verder wel met andere winkels mee, maar een google tocht verder bespaarde ik op 2500 euro ongeveer acht euro. De meeste prijzen zijn al gelijk getrokken met de laagste andere aanbieder en dat is mooi.
Bij binnenkomst moest ik best even wachten ondanks dat er maar 4 klanten in de winkel waren. Dit is een goed teken want het geeft aan dat iedere klant belangrijk is en met volle aandacht geholpen wordt. Na ongeveer een kwartier was ik aan de beurt en met een kopje koffie in mijn handen werd ik geholpen. Het is erg prettig als je niet het gevoel krijgt dat je op moet schieten.
Ik had een strak budget en een lijstje van de spullen die ik wilde. 2500 euro is voor mij een groot bedrag en ik werd dan ook zeker niet minder goed geholpen dan de man die rechts naast mij stond en 10000 euro aan lenzen afrekende. Ik moet erbij vermelden dat ik al een aantal keer naar de Kamera Express ben geweest en dat het wel aan de verkoper ligt. Ik heb één keer een slechte ervaring gehad, maar dit lag puur aan dat de verkoper mij niet lag. Dit kan voor een andere klant misschien wel de favoriet zijn, het is dus geheel persoonlijk.
Ik wilde de D610 en twijfelde tussen twee lenzen. In plaats van dat de verkoper mij vertelde welke ik nodig had, dit gebeurt vaker dan u denkt in sommige winkels, begonnen we samen de voor en tegens af te wegen. Geenszins werd er geprobeerd mij iets aan te smeren waar ik later spijt van zou krijgen of 500 euro duurder was. Het scheelt misschien dat ik mijn budget duidelijk aangaf en dat ik bijna precies wist wat ik wilde, maar in 2010 ging ik als leek naar de Kamera Express en ook toen werd ik goed geholpen. Wel op een andere manier omdat ik nog niets wist, maar nu zes jaar later kan ik vertellen dat ik nog steeds geen spijt heb van de d3100 met kitlens en 70-200mm die ik toen geheel op advies gekocht heb. Na alles te hebben overwogen ging ik uiteindelijk voor de Tamron 24-70 f2.8 Lens mocht u het willen weten. Ik noem hem 'Het Beest'.
De Bokeh van deze lens is erg mooi en hij is enorm veelzijdig. Een allround lens die ik iedereen kan aanraden. Ook de NikonD610 is werkelijk fantastisch. Vooral als je een DX camera gewend bent. Ik behoorde altijd tot het soort mensen die vinden dat het om de persoon gaat die achter de camera staat en niet om de camera. Natuurlijk geld dit qua compositie en een gedeelte camera beheersing, maar het eerlijke antwoord is gewoon dat er een wereld voor me open ging dankzij de D610.

Of je nu een leek bent of een ervaren fotograaf, ik denk dat kamera express de beste keus is.

Nikon D610. Deze camera kan werkelijk alles. Ik kan maar één nadeel bedenken en dat is dat je full HD in 30fps kan filmen en niet in 60fps. Maar daar koop je deze camera dan ook niet voor. Verder echt een wereld van verschil met een DX camera. Wil je de overstap maken naar FX dan zou ik zeker deze Nikon bekijken. Een tip is dan wel om niet de kitlens te nemen (24-85mm F/3.5), maar de Tamron 24-70mm F/2.8. Of afhankelijk wat je doet de Nikorr 85mm f1.8 prime. Na een full frame wil je nooit meer anders.

Geen opdringerige verkoopmedewerkers. Je wordt geholpen in ontspannen sfeer eventueel met een kopje koffie. Je krijgt goed advies en als je ergens over twijfelt worden ook echt de voor en tegens besproken ipv dat er wordt gezegd: "Dit moet je kopen."

Bij binnenkomst in de winkel in Zwolle werden we gelijk geholpen door meneer Holtz. Door de review van Tweakers hadden we de keuze al gemaakt, dus hoefden we niet heel veel informatie over de camera. Het toestel was op voorraad en de accessoires ook, dus we konden snel weer naar buiten. Helaas kon ik mijn oude Canon camera niet inruilen, doordat deze te oud was. De verkoper was hier duidelijk, maar vriendelijk in. Deze gaat dus op Marktplaats.
Ik heb een nette prijs voor de gehele set betaald, al had ik wel een iets scherpere prijs gehoopt. Terwijl wij met de verkoper bezig waren, liep de winkel aardig vol. Dat had ik, gezien de locatie, niet verwacht!
Fijne ruime winkel, in ons geval toereikende voorraad en vriendelijk personeel.

Ik heb het afgelopen jaar vrijwel al mijn foto en filmapparatuur bij KameraExpress besteld. Deze vooral online bestellingen van zowel Kodak Portra filmrolletjes, maar ook de vandaag bestelde Reflecta SCRIPT TAB 80 en overige camera-accessoires worden altijd binnen no-time geleverd en er is (tot nu toe) niks mis gegaan. Daarnaast is de kennis in de winkels altijd inhoudelijk sterk, kom ik nooit voor nare verassingen te staan en word ik netjes te woord gestaan met tijd en aandacht voor mijn persoonlijke wensen. Er wordt dus goed meegedacht. Sinds de overname van FotoKleinXL in Utrecht, is de service er enorm op vooruitgegaan, dit komt denk ik ook deels door de frisse uitstraling en nieuwe herindeling van de winkel.

Al met al een zeer toegankelijke winkel zowel online als in het echt.

De 5-pack fotorolletjes van Kodak portra en TX400 worden tegen een zeer scherpe prijs verkocht, wat het mij makkelijk maakt op analoge filmfotografie te blijven doen - een zowat uitstervende tak in de fotografie. Hierdoor draagt Kamera Express op een eervolle wijze bij aan de toekomst van film fotografie. Daar kun je niks anders dan dankbaar voor zijn.

Ik heb (nog) geen ervaring met de klachtenservice, maar wel met de klantenservice in de winkel en zoals ik eerder zei word ik telkens goed geholpen door personeel met oog voor prijsscherpte en met kennis van fotolenzen, wat uiteindelijk het allerbelangrijkste is aan fotografie. Daarnaast is men vriendelijk, vooral toen ik laatst vroeg om informatie over de DJI producten en Sony F camera's.

Snelle levering en de slingtas die ik besteld heb voldoet aan de verwachtingen. Met de slingtas (Caruba Andex 2) kan ik snel bij mijn camera en is hij veilig opgeborgen tegen stoten en schokken. Tevens is er nog voldoende ruimte om een statief, flesje drinken en lenzen mee te nemen. Er zit ook een beschermhoes tegen de regen bij, echter heb ik die tot op heden niet nodig gehad.

'S avonds om 22:30 besteld en de volgende dag al in huis.
Top!

Gaat even over KE A'dam,... prima winkel. Personeel is vakkundig, neemt echt de tijd voor je. Kan hierdoor wel tijdje duren voordat je aan de beurt bent, want is soms erg druk.
Vestiging A'dam zit op een erg makkelijk te bereiken plek, zeker voor A'dam :)

Was prima

Niks op aan te merken, anders dan dat het telefoonnummer 'algemeen' is, en je niet direct naar vestiging kan bellen, wat wel 's onhandig is...

Het is er vaak druk (en dat heeft een reden) en je moet soms lang wachten voor je aan de beurt bent (maar dat vind je niet erg)
Want..: Elke klant is speciaal! Elke klant krijgt de tijd die hij nodig heeft.
Je kunt komen voor een geheugenkaartje en ze de oren van hun hoofd vragen om advies.. is ok. Je kunt komen met een product wat je elders hebt gekocht en als je daar een (gebruiks)vraag over wilt stellen.. is ok. Met alle geduld en enthousiasme wordt je te woord gestaan.
Als je iets gekocht heb wat niet naar tevredenheid blijkt wordt het gewoon terug genomen en krijg je je geld terug, geen probleem.
En niet onbelangrijk, ze weten wat ze verkopen! Dat klinkt logisch en normaal maar helaas komt dit niet zo heel vaak voor.
Top of all hebben ze ook nog vaak leuke aanbiedingen en organiseren ze van alles wat jij als fotograaf (op welk niveau dan ook) leuk zou kunnen vinden. Van workshops tot complete fotoreizen.
Ik ben een groot fan!!
Klein minpuntje is de slechte telefonische bereikbaarheid maar misschien is hier het afgelopen jaar al wat aan gedaan.

snelle perfecte levering

zie mijn algemene review

Ik heb hier afgelopen weekend een camera gekocht. Eerst online wat uitgezocht maar naderhand toch naar een fysieke winkel gegaan. Goede ervaring met de verkopers (advies over lens bij de body) en je krijgt het gevoel dat er gewoon netjes tijd voor je wordt genomen.

De camera die ik gekocht had bleek een haartje op het matglas te hebben liggen wat mij wel stoorde. Na terug te zijn gegaan naar de winkel heeft de medewerker even geprobeerd dat weg te halen. Dat lukte zo snel niet en dus kreeg ik een andere camera mee. prima service zo.

De medewerkers nemen bij KameraExpress de tijd voor je. Zij denken mee en zoeken naar, voor jou, de best passende oplossing. Zijn eerlijk en geven hun oprechte mening.

Ik zelf ga er met plezier mijn spullen kopen en ga er altijd met een goed gevoel en wijzer weer weg.

Afgelopen week 2 producten bij de Kamera-Express gekocht. Een Actioncam (activeon) en een Compact camera (Sony WX500). De action cam hebben we in de superstore in Capelle aan den IJssel gekocht op een drukke zaterdag morgen. Ondanks dat het erg druk was werden we netjes geholpen en werden onze vragen in alle rust netjes en vakkundig beantwoord. Ook hebben we ons die zaterdag laten informeren over de aanschaf van een compact camera. Dit heeft ons uiteindelijk doen besluiten om de Sony WX500 aan te schaffen. Deze hebben we op dinsdagavond via internet besteld, en werd zoals aangegeven keurig de volgende dag geleverd. Er staan voor ons nog een aantal dingen (macrolens voor canon 5D mark 2 en ringflitser voor een macrolens) op ons verlanglijstje, en gezien onze ervaring met Kamera-Express zijn wij zeker geneigd om als eerste weer de Superstore in Capelle aan den IJssel binnen te lopen.

Na een lange tijd zonder flitser, loop ik eindelijk terug rond met een flash in mijn rugzak. De Yongnuo 600ex-rt heb ik nog maar net, dus dit is slechts een korte eerste indruk. Met deze unit heeft Yongnuo de veel duurdere Canon 600-ex aardig gekopieerd. De bouwkwaliteit kan misschien iets minder zijn, toch voelt de Yongnuo zeer degelijk aan en alles behave goedkoop. Enkel het batterijklepje lijkt me een beetje fragiel, al zal dit volgens mij geen issue zijn. En ook al kan Canon-materiaal net ietsje steviger zijn, na één val was het gedaan met mijn 430EX-II.

Eens gemonteerd op mijn Canon, doet de Yongnuo 600EX-rt alles wat je ervan zou verwachten. De TTL werkt uitstekend. En de recyclagetijd is meer dan behoorlijk tot zelfs verrassend goed. Ook op volle power en zelfs met goedkope batterijen. Wel heb ik de indruk dat deze unit batterijen vreet, al kan ik dat nog pas bevestigen na enkele serieuzere tests met degelijke batterijen.

De menu's zijn overzichtelijk, net als op de Canon, en dus optics veranderen is allesbehalve moeilijk. En als ik al iets niet meteen terugvind, de handleiding is in het Engels, dus geen probleem.

Over de wireless triggering kan ik voorlopig nog niets zeggen, behalve dat de optische triggering perfect werkt.

Een snelle conclusie: deze Yongnuo 600EX-rt is een zeer degelijke en complete flash unit. En dan heb ik het nog niet over de prijs gehad (bijna drie keer goedkoper dan de Canon). Voor een definitief oordeel moet ik hem wel nog naar een eerste event nemen, maar als de ervaring dezelfde blijft, kan ik alleen maar tevreden zijn.

Ik heb de flitser niet zelf gekocht, maar gekregen van mijn vriendin die mij een leuk cadeau wilde geven. Ik kan mij dus alleen maar baseren op wat zij me heeft verteld wat de service betreft.

Zonder iets van flitsers of camera's te kennen, is zij naar Camera Express in Wilrijk gedaan. Daar heeft zij uitgelegd wat ze zocht (meer dan "een flash" was dat niet) en meteen werd zij geholpen door een medewerkster die meer uitleg gaf over de verschillende beschikbare units. De flitsers die in stock waren, kon zij ook bekijken, vasthouden en testen.

Kortom, goede service, vriendelijk en behulpzaam personneel (dat bovendien meertalig is). En dat allemaal in fel contrast met een winkel van een andere keten in Turnhout.

EXTREMELY GOOD SERVICE AND GREAT VARIETY OF PRO, RANGING FROM VARIOUS CAMERAAND OPTIC BRANDS. Love it

I had bought a 70-200 4L IS USM. The sales person was friendly and verry informative at the point of purchase.

As I got home eager to test my new toy, I noticed that the lens I got was a 70-200 4L (non-is) USM, while the box was for the Is version. Slightly disappointed, I went back to the shop, and the salesperson immediately ordered a new one from their webshop to send to my house. We even joked a bit about how some lucky bastard must have gotten an IS version for tge price of the Non IS.

Just got the product today and am extremely happy with the speed and services!

Just got the product today and am extremely happy with the speed and services!

Ik heb al meerder producten bij Kamera Express gekocht. Altijd heer erg tevreden voer de service die ze mij geboden hebben. Ze nemen rustig de tijd om jou het juiste advies te geven en alle opties door te nemen.
Als de medewerker niet helemaal thuis is op het gebied van je vraag werd ik door verwezen naar een andere medewerkers waardoor ik een perfect passend advies kreeg.

Zie korte toelichting, Service is perfect, neem alle tijd voor je en geven een goed, duidelijk en eerlijk advies.

Kamera Express heeft een breed aanbod voor alles wat een Hobbyist en (semi) prof nodig heeft. De prijs is goed, het personeel is kundig en naast de webshop hebben ze een landelijke dekking met winkels.

Ik vind het een prettige website om te bestellen.
De webshop werkt gewoon zoals je mag verwachten.
Wat vooral prettig is, is dat je gemakkelijk reviews en productinformatie kan vinden.

Ze geven voldoende informatie over de afhandeling van je bestelling en de verzending daarvan.

De mensen bij Kamera Express weten veel over de artikelen die ze verkopen.
Ook telefonisch werd ik goed geholpen.

Jeetje, na eigenlijk even mijn camera alleen te laten cleanen een super gezellige medewerker met ontzettend nuttige tips. Met een moeder die geen verstand van camera's heeft kan er soms wel een zucht vanaf. Maar deze medewerker hielp haar super en ze is zo blij als een klein kind met dr compacte Nikon Coolpix a300! En ik super tevreden met tips over uitbreiding van camera en lenzen en tips over geheugenkaartjes! Super bedankt, en ik zie jullie zeker terug!

Super fijn dat het product word na geleverd als het niet op voorraad is. Door de tips van het personeel mijn keuzen van overstap op geheugenkaart kunnen maken

Voor het kopen van mijn eerste spiegelreflex camera wilde ik graag vooraf wat informatie inwinnen over de mogelijkheden. Ik kreeg bij Kamera Express goede uitleg en de verkoper hield goed rekening met mijn wensen en budget. Het meedenken in mogelijkheden en opties laten zien, heb ik als prettig ervaren. Zeker een winkel waar ik voor foto artikelen terug zou gaan.

Ik heb gebruik gemaakt van de mogelijkheid om een week lang een Leica M240 te kunnen uitproberen. Bij TransContinenta heb ik KameraExpress als dealer gekozen. Door de medewerker goed en deskundig geholpen. Uitleg en tips en tricks meegekregen voor het gebruik. Je ziet dat er bij KameraExpress vakmensen werken.

Ik kan deze winkels niet aanrader in ieder geval.

Heb op 14-08-2016 via de webshop van kamera express, een fuji xf 10-24 f4.0 lens besteld van €999 en gekozen om het te laten bezorgen. Geen probleem, volgende dag netjes binnen.

Al laat het inpakken van een lens van € 999 wel de wensen over.... Maar dat even buiten beschouwing.

Op 20-08-2016 bestel ik via hun webshop de fuji 35mm f2.0 wr en rekenen €399 af. Alleen koos ik ervoor om deze op te halen bij de vestiging Arnhem xl aan de kronenburgsingel, aangezien het volgens de site toch daar op voorraad lag en ik eigenlijk 21-08-2016 op vakantie zou gaan. U leest het goed.....zou gaan.

Aangekomen bij de vestiging Arnhem xl werd ik aardig verrast. De lens die bij hun (Arhem xl) op voorraad ligt mogen ze niet meegeven omdat dan hun voorraad niet meer klopt..... Ik moet wachten op de verzending vanuit hun hoofdmagazijn.....

En mis daardoor m'n vakantie dagen en moet ik m'n vlucht aanpassen. Ik snap best dat er regeltjes zijn, maar dit gaat wel heel ver.

Tevens is het personeel niet zo meedenkend. Ik had voorgesteld om de bestelling te annuleren en de voorradige lens van Arnhem xl te kopen en opnieuw te betalen. Maar dat ging niet volgens de medewerker achter de balie. Kan dus wel volgens hun site...

Hierdoor kan ik de kamera express winkels niet aanraden. Als ik binnen vier dagen tijd €1400 spendeer aan lenzen verwacht ik wel enige service. Dit is dus ver te zoeken bij kamera express.

Tevergeefs probeerde ik 10 minuten voor sluitingstijd de klanten service te bellen. Je wordt dan in de wacht gezet en als het 5 uur is krijg je te horen dat ze gesloten zijn..

Ik was op zoek naar een Camera en heb mij toen bij meerdere winkels laten informeren. Één daarvan was de Kamera Express Superstore Arnhem. Ik kreeg hier naar mijn mening het beste advies. Het sloot het meest aan bij wat ik zocht en ik heb een paar dagen later daar mijn kamera gekocht. Er was een ander aan de toonbank, maar zijn collega had hem al prima ingelicht, en hij wist meteen waarvoor ik kwam. Vervolgens een mooie Nikon gekocht met accessoires. Diezelfde dag merkte ik dat er een beschermlens meegegeven was die vies was, ik ben hier de volgende dag mee teruggegaan en dat hebben ze zonder enige vragen opgelost. Ben heel erg tevreden met mijn aankoop en met de klanten service. Heel kennisvol, vriendelijk personeel, top!

Ik had na me wat te laten informeren een Nikon D5300 aangeschaft met accessoires. Éen van de beschermlensen was al beschadigd toen ik het open maakte. Ben terug gegaan, en hebben ze gelijk zonder enig probleem of vragen opgelost, super!

I used tweakers to price check SD cards. Fantastic website. I was so happy to find Kamera Express! The store has a great reputation and is now my favourite for camera equipment.

Right on time!

Kamera Express is such a great store as they have a huge range, great product knowledge!

Via internet een demomodel spiegelreflexcamera gekocht. Supersnelle levering. Perfect op de hoogte gehouden over het verloop van de bestelling incl levering. Hier kunnen heel veel bedrijven nog wat van leren. Ik ga hier vaker bestellen!

Sneller kan gewoon niet

Scorekaart voor Kamera Express