Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

Na een zoektocht naar een goede tweede camera zowel voor filmen als fotografie ben ik op goed advies terecht gekomen bij de nieuwe X-T2.

De camera in Pre order besteld dus mocht het als 1 van de eerste in ontvangst nemen :-)

Super geholpen door de verkoper van Kamera Express en is geen vraag te veel. Zonder het advies zou ik de verkeerde gekocht hebben die niet goed zou aansluiten bij mijn werkzaamheden.
Top service dus, Thnx Kamera Express :-D

Duidelijke site waar alles makkelijke is te vinden.
Fijn dat, wat je besteld de volgendedag al in huis is.
Prijzen fijn prima..
Ik bestelde een nieuwe zonnekap, origineel Nikon, was incl. Verzenden goedkoper was als elders..

Als professioneel fotograaf is het fijn om een plek te hebben waar ik altijd direct terecht kan. Kamera Express is 7 dagen per week geopend en ze staan altijd klaar met professionele hulp en advies. Ze hebben apparatuur en producten voor ieder budget. Tot nu toe hebben ze me altijd goed geholpen. Goede service heeft soms langere wachttijd tot gevolg.

Makkelijk besteld, snelle levering

Altijd direct bereikbaar, direct advies

Snelle levering zoals altijd, uitstekende service, overzichtelijke site en alles scherp geprijsd. Ik heb al meerdere keren bij Kamera Express apparatuur besteld en ben altijd tevreden geweest.

Bij KE in Utrecht ben ik 2x geweest en binnen 10 minuten of minder werd ik geholpen. Personeel vriendelijke en professioneel.
De tweede keer was ik op zoek voor videocamera tasje ... maar geen prijs op shelf... moest ik met mijn mobile checken over kameraexpress.nl

Wifi adapter besteld, heel snel en gemakkelijk gevonden op de website en ook snel kunnen bestellen. Betaling kunnen doen met PayPal wat heel fijn is!

Levering was de volgende dag al, dus super tevreden mee.

In het verleden geen problemen gehad met online bestellingen. Nu een dagtopper in het winkelmandje gedaan bij afrekenen ingelogd en vervolgens de fout dat de pagina niet meer kan worden gevonden. Verschillende browsers geprobeerd, maar met geen mogelijkheid af te rekenen als ik ben ingelogd.
Vervolgens een bestelling als niet-geregistreerde gebruiker geplaatst. Toen ging het wel goed.

Zondagavond besteld, maandagmiddag in huis.

al enkele malen een aankoop gedaan, regelmatig goede promoties te vinden, gemakkelijke site, correcte en snelle levering.

goede opvolging van het produkt, de levering was correct verlopen

Next day delevery voor shoot? Niet doen.Voorraad op site klopt niet, pas 3 dagen later notificatie, niet nagestuurd, niet of laat reageren, beloftes niet nakomen. Misschien dat de fysieke winkels okay zijn, de rest is kompleet ruk. Exxcusez le mot.

Voor een shoot drie zaken vrijdag besteld, op voorraad, next day delivery gegarandeerd. Niks geleverd. Krijg maandag (na de shoot) te horen dat er twee niet op voorraad zijn, derde item dat er wel is wordt ook niet verzonden, na telefoontje 3 (!) dagen later binnen. Rest helemaal niet nagezonden (3 werkdagen beloofd,).

Telefonisch onbereikbaar. Geen reactie op mails (proberen binnen 24 uur te beantwoorden? No way). Inmiddels 7 shoots en drie weken verder. Wacht nog op items.

Heel tevreden van de service op kamera express. Ik maakte gebruik van de online chatservice om vragen te stellen over mijn product. Ik kreeg vrij snel antwoord. Verder ben ik tevreden over de snelle bezorgtijd en de lage prijs van het artikel.

Zeer snel verzonden en in goede staat toegekomen. Mooi ingepakt.

zoals ik hierboven al zei

Direct na binnenkomst van de nieuwsbrief een ticket voor de Workshop Photowalk Nachtfotografie besteld. Na betaling per direct in mijn mailbox. Wat een gemak.

Snelle bezorging (helaas met DPD ipv PostNL zodat je de hele dag moet wachten). Correcte afhandeling van de retour (wel op eigen kosten)

DPD geeft alleen een procesvoortgang op de track en trace zodat je dag en tijd niet weet. Pas 's morgen staat er dat het product onderweg is, en dan moet je de hele dag thuis wachten. Geef mij maar PostNL!!!

Het product bleek te groot. snlle en correcte afhandeling van de retour (wel op eigen kosten).

de service die kamera-express Breda biedt is zeer goed.
winkel personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam.
ze zullen je niet meer laten betalen dan nodig en kiezen dus ook goedkopere producten die dezelfde of betere kwaliteit geven.
dat is voor mij persoonlijk al een plus punt bij een winkel.
ze nemen ook de tijd om jouw vraag en aankoop goed af te handelen, ze haasten dus niet om zsm. een andere klant te helpen.
het personeel is goed geïnformeerd over wat ze verkopen en praten dus ook uit verstand en doen niet alsof ze weten wat ze zeggen.

goeie service en zeer vriendelijk personeel

In de winkel was ik snel aan de beurt. De prijs was ook goed. De gekochte grijskaart geeft bij het ontwikkelen van de RAW file, de mogelijkheid om de kleuren precies aan de werkelijkheid aan te passen. Daarmee voorkom je er naast zit.

De mensen achter de balie hebben echt verstand van fotografie.

Begin van deze zomer heb ik een Nikon D5200 gekocht bij de vestiging in Utrecht. Ik werd hier op een prettige manier van goed advies voorzien. De lens die ik erbij wou hadden ze alleen op dat moment niet op voorraad. Deze werd de volgende dag bij mij thuis bezorgd waardoor ik alsnog snel aan de slag kon met mijn nieuwe camera. Ik ben dan ook zeer blij met mijn aankoop!
Wanneer ik iets nieuws nodig heb voor mijn camera zal ik hier ook zeker weer heen gaan!

De verkoper nam rustig de tijd om mij van goed advies te voorzien. Ik ben dan ook zeer blij met mijn aankoop!

Prima webshop en uitgebreide winkels waar je terecht kan voor informatie en advies. Maar je leert een bedrijf pas echt kennen als we iets mis gaat en je garantie of andere service nodig hebt maar dat is bij Kamera express ook dik in orde. Zeker een aanrader!

Het assortiment van Kamera-Express is groot. Het komt toch maar zeer zelden voor dat ik hier niet vind wat ik nodig heb. Kamera-express heeft ook eigen huismerk accessoires die kwalitatief gewoon goed zijn. Ik bestel hier geregeld en kom geregeld terug voor uitbreiding en vernieuwing van mijn fotostudio.
Ook de prijs is vaak gelijk of zelfs voordeliger dan de concurrent.
En mocht onverhoopt het te bestellen pakket spullen wat minder gunstig zijn, dan biedt een eenvoudige vraag via de klantenservice/e-mail vaak ook een oplossing voor je. Kortom. uitstekende zaak waar ik graag terug kom.
Goed beleid

De spullen die ik bij Kamera-Express heb gekocht zijn allemaal prima in orde.
Ze doen wat ze beloven op de website, hoewel een beetje zelf verdiepen in de materie wel hulpzaam is zodat je overtuigd bent van het juiste product.

De vakbekwaamheid voldoet voor >80% van de klanten ruimschoots.
Ik heb echter een paar keer meegemaakt dat vrienden en kennissen met spullen terug kwamen die als evengoed of beter geadviseerd werden door KE ondanks mijn advies (uit ervaring).
Later gingen ze alsnog ruilen / wijzigen omdat ze de zelfde ervaring deelden.

Zoals ik gewend ben van KameraExpress zijn zij altij in staat om als eerste de nieuwe spullen te krijgen en ook als het om wat "oudere" spullen gaan weten ze deze ook te scoren, terwijl bijna niemand er nog aan kan komen. Ik denk dat ze goede connecties hebben en ik ben er in iedergeval blij mee

Tijdens het kopen van de Sony Cybershot DSC-HX400V werd me gelijk verteld wat ik eventueel nog er bij kon kopen tegen lagere prijzen. Na wat overleg vertrok ik ook met genoeg spullen om de camera optimaal te laten functioneren.

Na div webshops bekeken te hebben toch weer naar mijn vertrouwde Kamera Express gegaan en hier mijn Nikon D7200 met 18-140mm gekocht, ook mijn meegebrachte schermafdruk van een webshop die deze camera iets goedkoper aanbood werd na controle direct verrekend, kortom uitstekende uitleg en service

Ik kijk als ik nieuwe fotografiespullen nodig heb graag op meerdere sites om de beste prijs te vinden en Kamera-express.nl is daar standaard één van. kamera-express.nl behoort structureel tot de aanbieder met de laagste prijzen, maar ze heeft twee grote voordelen inmiddels:
1. Het grootste assortiment voor zover ik kan zien
2. Steeds meer winkels door het hele land waardoor je je niet tot de website hoeft te beperken maar artikelen ook in het echt kunt gaan bekijken en je kunt laten adviseren. Absolute aanrader!

Scorekaart voor Kamera Express