Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

de site was heel goed te bedienen en heeft mij goed geholpen met het uitkiezen van de spiegelreflex.
in de winkel later waar ik de camera heb gekocht werd ik super geholpen.

Naast de spiegelreflex wilde ik ook een lens maar die was niet meer in één van de filialen in Arnhem. De lens wordt maandag a.s. (nu is het zondag) geleverd. Super snel dus!

klantvriendelijk en al mijn vragen zijn beantwoord!

Ik ben zeer goed geholpen bij het filiaal in Zwolle. De verkopers hebben verstand van zaken en helpen je ook gratis als je tegen klene problemen met je product aanloopt. Ze geven een heel eerlijk advies waarbij ze je niet per se het duurste product aanraden. Wel moet je soms erg lang wachten voor je geholpen wordt, omdat de verkopers dan nog andere klanten aan het helpen zijn. Je moet hier niet komen als je veel haast hebt.

Ik vind Kamera-express een fijne winkel, hij zit bij mij om de hoek. Het aanbod is vrij ruim en de mensen die er werken zijn veelal vakspecialisten dus je wordt goed geholpen/geadviseerd. Een groot pluspunt is dat ze ook gratis workshops geven, de agenda staat op de site. Een minpunt is dat er bijna nergens prijskaartjes bij zitten dus dat je dat steeds moet vragen. Verder zou het ook wel heel fijn zijn als elk filiaal aan verhuur zou doen. Maar als conclusie, ik ben erg blij met de winkel!

Zeer overzichtelijke site, een groot aanbod, goede service, snelle bezorging, goede klantenservice en bovendien goede prijzen. Ook bij schade aan het product na een aantal maanden werd er goed gehandeld. Het product moest opgestuurd worden en werd na een aantal weken gerepareerd en al netjes teruggestuurd, zonder kosten. Kortom, een professionele winkel, waarover ik zeer tevreden ben!

De leveringen waren in mijn geval altijd zeer snel. Een groot voordeel is dat het product indien op voorraad de volgende dag geleverd wordt als er voor 23:59 wordt besteld, zo hoef je niet dagen te wachten op je bestelling en voor last-minute bestellingen is dat ook ideaal. De producten worden overigens netjes verpakt en afgeleverd.

In mijn geval werd er snel gereageerd op de vragen die ik had en op een manier waarbij ik het gevoel had dat de medewerker er zeker verstand wel van heeft. Ook vragen via de chat worden snel beantwoordt, dit maakt het maken van een keuze makkelijker en sneller.

Fijn en kundig personeel, goede klantondersteuning. Ik vond het wel lastig dat ik niet direct met filiaal in mijn plaats kon bellen, maar via de chat was dit zo geregeld. Ik gaf aan wie ik wilde spreken en deze belde mij in no time terug. Weer helemaal geweldig bij Kamera Express.

Is nog niet geleverd, want het betreft een pre-order van de Olympus OMD E-M1 II.

Heel fijn, ik wilde nog iets overleggen met de verkoper in de winkel in mijn plaats maar je kunt alleen met de klantenservice bellen. Via de chat gevraagd of hij mij wilde bellen en binnen 10 minuten had ik hem aan de lijn. Helemaal top.

Ik ben helemaal weg van Kamera Express. Ze hebben mooie producten met een goede prijs/kwaliteit verhouding. De werknemers weten waar ze over praten en geven goed advies. Top winkel!

Ik vind het erg prettig om naast de online shop, ook gebruik te kunnen maken van de werkelijke winkel. Vandaag in Utrecht foto tassen beoordelen (dat kan niet van achter je pc) en na alle modellen uitvoerig te hebben bekeken en goed advies gekregen, mijn keuze kunnen maken.

Alles is op internet goed te vinden en je weet meteen of het in jouw vestiging fysiek aanwezig is. Indien niet is het totaal geen punt om het snel ter plekke te krijgen zonder koopverplichting. Je word hiervan goed op de hoogte gehouden tot het er is. Veel vakkennis en fijn personeel dat hulpvaardig is.

Producten waren restanten van fotografie kleding van Stealth Gear en werden geleverd tegen een zeer redelijke prijs.

Spullen waren in verschillende winkels en alle moeite werd gedaan om e.e.a. bij elkaar te brengen en compleet te maken. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de voortgang en het het uiteindelijk tegen een zeer redelijke prijs mogen kopen.

Vanmorgen bij Kamera-Express voor wat accessoires en uiteraard weer super geholpen om de juiste te vinden die mij mij en camera past.
Zoals gewoonlijk geen moeite is te veel in de winkel :-)
Dank weer voor de super service aan de balie :-)

Goed en vriendelijk geholpen, men neemt de tijd voor je en geeft goed advies. Een paar keer heen en weer lopen naar het magazijn is geen enkel probleem, verschillende versies vergelijken kan zonder meer en vragen staat vrij.

Ik ben uiteindelijk in de winkel in Arnhem (Kronenburgsingel) geweest en geweldig geholpen. Hier weten ze wat klantvriendelijkheid betekend. Ze nemen alle tijd voor je en weten waar ze het over hebben. Een winkel met personeel en mensen die weten hoe het moet. Zelfs een cursus basiskennis van de camera word je aangeboden. Daar word ik vrolijk van. Nogmaals perfect geholpen door Kevin van Diest.....

Alles wat er bij de camera hoort meten mee kunnen nemen. omdat ik een rode body wilde is deze na geleverd. Daar zit precies een dag tussen .... super geregeld. En verschrikkelijk scherp geprijsd.

Heb ik nog niet nodig gehad maar gezien de mensen die voor me waren met vragen over camera of producten die erbij horen geen probleem. Ook hier weer alle tijd voor vragen en hulp bij problemen.... Ik maak me daar dus ook geen zorgen om...... toppie....

Dit is niet mijn eerste keer dat ik hier bestel! En zeker niet de laatste! Jullie service is goed en de kennis over de producten is ook aanwezig. Goed werk jongens!

Ik heb hier een Aputure VS-2 fine gekocht en diverse andere producten, nu weer een slider!

Jullie doen wat jullie zeggen.

Ten eerste heb ik alleen ervaring met het Rotterdam filiaal.
Dit is een hele mooie winkel met heel veel keuze en goed personeel.
Iedereen is bereid je te helpen en ze vragen ook of ze je kunnen helpen.

Ik heb hier ook tweemaal iets omgeruild omdat ik toch iets anders wilde en dit lukte ook prima.

Er zijn twee nadelen aan de winkel :
Als je hier iets retouneerd krijg je een waardebon in plaats van het geld terug.
Het tweede nadeel is dat nergens in de winkel prijzen om de producten staat dus moet ik altijd in mijn mobiel gaan opzoeken hoe duur het is.

Al met al een goede winkel waar je meeste apparatuur kan vinden. Ik koop er niet alles, maar dat doe ik nergens. Ik kom zeker wel weer terug.

Altijd bereid om next een extra stap voor je te maken. Ze herkennen klanten die vaker zijn geweest vaak en ze bieden je ook lekker wat te drinken aan terwijl je wacht. Als er iets uit het magazijn gehaald wordt blijven ze je op de hoogte houden dat ze er mee bezig zijn.

Goede professionele hulp. Duidelijk goede kennis van de producten en de compatibiliteit. Wel wat lang wachten in de winkel. Was specifiek naar de winkel gegaan om nog wat details te zien van een product dat je simpelweg op een website niet kan zien.

Als aanvulling op de X-T2 die ik vanaf 8 september in bezit heb nu de Nissin i60A gekocht bij Kamera-Express.
Zoals gewoonlijk weer een top service in de winkel :-)
Natuurlijk is online bestellen makkelijk en hoef je de deur niet uit maar dan mis je wel het gevoel wat ik krijg
als ik in de winkel ben en heb daar wel een ritje voor over.
Daarbij natuurlijk alle informatie die je nodig hebt krijg je ook gelijk incl een lekker bakkie koffie :-)
Gewoon TOP dus!

Op Facebook na een vraag binnen 3 uur reactie (dat is vlot zat). Het product op vrijdag om 23.45u besteld, zaterdag om 12.00u geleverd. Dat is echt fantastisch. Clipje was afgebroken van een mount, op de website was die omschrijving alleen niet duidelijk of het er bij zat (wel op foto, niet in omschrijving). Zat er bij, dus ik kon binnen 18u na het breken weer verder.

Een tweede bestelling is inmiddels ook geplaatst (kwam een mooie weekendaanbieding net voorbij toen ik de bestelling had gedaan)

Om 23.45u bestellen op vrijdagavond en 12 uur later ligt het al thuis op tafel.

Binnen 3 uur reactie op Facebook. Snel zat, wil je sneller, dan moet je gewoon bellen. Bellen kan tot 23.59u op werkdagen (in het weekend tot 17u). Het moet niet gekker worden!

"Kan ik u helpen?", hoor ik uit een hoek en een vriendelijke verkoper kijkt me aan. Ik kijk op de monitors en zie dat nummer 24 aan de beurt is. Mijn bonnetje is nummer 26. "Euhhh...ik heb nummer 26", antwoord ik. "Geen probleem, ik heb tijd voor u". De monitors worden aangepast. "Wat zoekt u?", hoor ik vervolgens. "Een reportageflitser". "Daar hebben we er genoeg van", zegt de verkoper olijk. Hij vraagt of ik meer specifiek kan vertellen wat voor flitser ik zoek. Dat kan ik. En ik krijg ongevraagd advies over flitstechnieken. Aardig. Het is best druk maar de verkoper neemt alle tijd om mij zo goed mogelijk te helpen. Hij heeft een stuk kennis dat ie graag met mij wil delen. Dat vind ik nou leuk bij Kamera-express. Ik ben een gewaardeerde klant en zo voel ik dat ook. Het is een groot verschil met andere electronicaboeren die ongeïnteresseerd een doos over de toonbank schuiven, ondertussen op het horloge kijkend of het nog geen lunchtijd is. De tips leiden ertoe dat ik nog enkele extra spulletjes aanschaf, maar het is prima. Afrekenen en blij naar huis. De flitser? Die doet het prima.

ze zijn aardig en smeren je niet het duurste product aan en gaan voor de klant en niet voor de moneys

ik vraag iets via de mail en ze leggen het duidelijk uit en nemen de tijd voor mij.

geen stress erg vriendelijk gemotiveers vakbekwaam personeel
weten waar ze mee bezich zijn
kortom fijne winkel

KLANT VRIENDELIJK
BEHULPZAAM
NEEMT DE TIJD
PERFECTE UITLEG
VERGELIJKING MET DIVERSE PRODUCTEN GEEN PROBLEEM
NEMEN DE TIJD
LEUKE ACTIES

Zaterdag 15 oktober enthousiast naar Kamera-Express Rotterdam (Capelle a/d Ijssel) gegaan om een nieuwe digitale spiegelreflex camera met diverse assecoires te kopen (waarde meer dan 1250 euro). In de winkel prettig geholpen door een medewerker met voldoende kennis van de camera.

Bij thuiskomst de camera direct uit de doos gehaald. Toen bleek dat de batterij niet in de doos zat. Direct gebeld met de klantenservice en in dat gesprek gaf de medewerker direct contact met de winkel op te nemen, zodat de batterij zo snel mogelijk geleverd zou worden.

Het versturen van de batterij liep niet helemaal vlot en zoals afgesproken, maar na afloop hebben medewerkers van Kamera Express goed hun best gedaan om mij toch met een tevreden gevoel terug te laten kijken op de aankoop van de geweldige camera.

Levering duurde 11 dagen, maar er is door de klantenservice actie ondernomen om zich te verontschuldigen en dit goed te maken.

De klantenservice is goed te bereiken en heeft er voor gezorgd dat ik, ondanks de latere levering van de batterij, toch positief terugkijk op de aankoop.

Beste heer/mevrouw,

Vervelend om te lezen dat uw order niet is gelopen zoals het eigenlijk zou moeten. Voor Kamera Express is het belangrijk dat iedere klant een tevreden gevoel heeft over onze dienstverlening.

Graag ontvang ik uw ordernummer zodat ik met in contact kan komen.

Jeffrey
Kamera Express