Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

Ik was op zoek naar een Pentax spiegelreflex camera. Deze camera was bij vele foto zaken niet te koop. Uiteindelijk ben ik gaan zoeken op het internet. Door de ruime keuze van camera's kwam ik bij Kamera Express uit. Een verder voordeel was dat ik de camera's kon zien bij een van de winkels van Kamera Express. Daar kreeg ik een goede voorlichting. Uiteindelijk heb ik gekozen voor de K-50. Ik heb deze voor het gemak via het internet besteld bij Kamera Express. De camera was snel, de volgende dag, geleverd. Hierdoor kon ik snel met de camera aan de slag.

Het product was snel en in prima conditie geleverd.

Onlangs nieuwe camera met 2 objectieven aangeschaft bij Kamera-express. Prima geholpen. Werd door de drukte in de winkel wat laat geholpen maar namen toch de tijd voor me. Hebben veel artikelen op voorraad en deskundig personeel.

Betreft de aanschaf van een Canon spiegelreflexcamera. Met gedegen vooronderzoek in het achterhoofd de winkel in Den Haag binnengestapt om de laatste twijfels weg te halen en mogelijk tot aanschaf over gegaan. Ter plekke vriendelijk en goed geholpen. Na de body in handen te hebben gehad was de koop eigenlijk al gesloten. Camera was op voorraad (zoals te zien op de website), dus deze direct mee kunnen nemen. Bij/na afrekenen nog gewezen op de tijdelijke actie om garantietermijn te verlengen. Waarvan akte!

Eerdere ervaring met de online winkel (d.d. januari '16) was ook meer dan goed. Ruim aanbod, concurrerende prijzen en prima levering.

voor ik een wat grotere uitgave doe , ga ik altijd veel zaken langs doe veel aan "research"
( mijn kinderen noemen dat ouderwets )
was er inmiddels achter dat de em5-m ll de juiste camera voor mij was, aangezien de prijzen over gelijk liggen op zoek gegaan naar een beetje extra, dat lag in dit geval bij de inruilprijs die hoger was als bij andere, in Den Bosch uitstekende sfeer goede koffie en een leuke stagiaire,
alleen jammer dat de ptt een steek liet vallen, zodat ik pas nu het weekend met mijn nieuwe camera aan de slag kon.

Voor de eerste keer naar de winkel van Kamera Express in Capelle a/d Ijssel, omdat ik naar een echte fotozaak zocht met veel keuze qua fotocamera's en tassen en omdat mijn toekomstige toestel en in mijn handen wilde hebben (ook vanwege het gewicht) en vanwege de expertise van de verkoopmedewerkers. Veel informatie kun je op internet vinden ook bij Kamera Express natuurlijk; dat is handig om tevoren alvast te selecteren, maar als je vragen hebt of meer keuze zoekt ben je hier toch echt aan het juiste adres. Ik moest even wachten maar er waren veel medewerkers dus dat viel mee. Ze verkopen ook veel tweedehands toestellen en lenzen met garantie dus als je iets goedkoper zoekt ook erg veel keuze! Ik ben erg goed geholpen en heb ook een leuke bijpassende tas gevonden. (Je hebt ze hier in alle maten en kleuren en merken!). De winkel is ook erg uitgebreid met randzaken voor lijstjes, canvas etc. en gratis koffie/thee/water/toilet voor als het wat langer duurt. Dus volgende keer ga ik daar weer heen!!!!

Het product moest even uit het magazijn worden gehaald maar was er binnen zeer korte tijd.

prima, aandacht voor klant.

Bij de eerste kennismaking met Kamera Express te Zwolle zijn wij (mijn dochter en ik) ontzettend goed geholpen. Als beginnend fotografe mocht mijn dochter een Camera uitzoeken. Het advies wat ze kreeg gaf de doorslag voor een tweede (aankoop) bezoek. Haar keuze viel op de Nikon Coolpix B500. Stralend liep ze de winkel uit! Kamera Express Zwolle top gedaan.

Ik was langsgegaan bij de winkel in DH. Service was prima, ze gaven mij een goede tip om een filter die vast zat op de lens weer los te krijgen. Verder ook een nieuwe camera gekocht met een kleine korting d.m.v. hun laagste prijs garantie.
Werd mij ook nog een verzekering aangeboden, later hier nog de voorwaarden van doorgelezen maar die lijken niet zo flexibel als de verkoper deed beweren. Bijv. bij diefstal uit een woning moeten er wel sporen zijn van inbraak.

Al met al vriendelijke service.

Duidelijke site zodat voor mij de optimale systeemcamera gemakkelijk kon worden gevonden.Interessante prijzen. In de winkel afgehaald waarbij de verkoper mij nog de nodige extra informatie kon geven. Camera Olympic M10 Mk II gekocht op 23 nov j.l. Op 24 nov kwam een mail met Black Friday prijzen. Daar viel deze camera ook onder. Klantenservice van Kamera Express gebeld. Deze persoon hoorde het verhaal aan en deelde mee dat het verschilbedrag zou worden teruggestort op mijn rekening. Klasse Kamera Express!

Zie boven.

Snelle service: Om 23:00 nog binnen een uur reactie per mail
helder antwoord: tekst en afmetingen spreken elkaar tegen, eerlijke reactie dat het dan in de winkel gepast moet worden
pro actieve houding: Tas direct verstuurd van magazijn naar winkel en was een dag later daar om te proberen. Daar de tijd om de tas te proberen en met extra materialen van de winkel te vullen.
Onder de indruk van de combinatie prijs en service

Prima advies waar ook de tijd voor genomen wordt. Producten goed kunnen vergelijken Nikon D5300 vs Nikon D7100. Goed advies over de plus en minpunten. Marktconforme prijzen en vriendelijke behandeling.

Apparatuur werd met zorg geleverd en uitgelegd

Ik ben goed geholpen door de medewerker. Hebben in de winkel wel een tijdje moeten wachten omdat het erg druk was, maar er was veel personeel en iedereen was druk. Medewerker heeft me goed kunnen helpen met het kiezen van de juiste producten en het afrekenen ging daarna vlot!

Kamera Express is een fijne winkel. Het is een enigszins grote keten, maar toch voelt het in de winkel alsof ze er speciaal voor jou zijn. En omdat ze zo groot zijn hebben ze dan ook een fantastisch aanbod en ook nog eens tegen de scherpste prijzen. Ik heb mijn camera, lenzen, schoudertas, geheugenkaart, en extra accu in een keer op de website besteld. Alles was er de volgende dag al. Ik heb gekozen om mijn pakket in de winkel op te halen, zodat ik nog wat vragen kon stellen. Dit was geen enkel probleem en alles was perfect in orde. In de winkel nog besloten om op mijn lenzen een UV filter te zetten, als extra bescherming en we hebben samen de inhoud van de doos nagekeken en al mijn vragen zijn beantwoord. Ik ben over het gehele proces zeer tevreden! Nu nog mooie foto's kan maken met mijn nieuwe camera...

Omdat alles bij elkaar op de website staat en je verschillende bezorgopties kunt kiezen, plus dat je tot 23:59 kunt bestellen en het dan nog steeds de volgende dag in huis hebt, is het gemak van Kamera Express zeer goed. Verder zitten er overal in Nederland en ook nog in Antwerpen fysieke winkels, waardoor je ook altijd om advies kunt vragen en met een product terug zou kunnen als dat nodig is. Het enige verbeterpunt zou kunnen zijn dat er op de site een tool is voor mensen zoals ik, die nog nooit een camera hebben gekocht, zodat er geholpen wordt de juiste keuze te maken. Maar dit kan natuurlijk sowieso in de winkel!

Behalve het feit dat de medewerkers zeer aardig, behulpzaam en duidelijk waren, kon ik ook nog eens een pleister krijgen voor een wondje op mijn vinger. Het was tegen het einde van de werkdag, maar ze waren nog steeds zeer opgewekt en namen alle tijd voor me.

Kamera Express zit sinds een paar jaar in mijn woonplaats. Prettig, want naast interessante website hebben ze in de winkel dezelfde prijzen.
Prettige bediening door mensen met verstand van zaken. Ook al eens een leuke workshop gevolgd.

Gebeld na aankoop. Snel en correct te woord gestaan en goede adviezen gegeven. Gelukkig geen 0900 nummer

Deze winkel gekozen omdat er niet alleen in Nederland, maar ook in Antwerpen een filiaal is. ik ben in Antwerpen binnengestapt. Ik kon meteen doorlopen naar de balie en werd direct geholpen. Heb advies gekregen voor mijn camera met een defect en heb uiteindelijk besloten een nieuwe te kopen. De winkelmedewerker was heel vriendelijk en behulpzaam.

Zeer klantvriendelijke verkoopster bij Kamera Express, we wilde een combinatie pakket met cameratas, lens, accu en sd kaart. Hierbij wilde we graag een andere tas dan aangeboden, dit werd zonder problemen verrekend zodat we de gewenste tas kregen. Prima laagste prijsgarantie!! Dik tevreden :)

Zeer klantvriendelijk, nam de tijd voor ons, wist al je vragen over het product te beantwoorden en heeft ons goed geholpen met het maken van de keuze! Dus zeker een goede service!!!!

Kom al jaren bij Kamera Express, voorheen in Capelle maar tegenwoordig zitten ze een stuk dichterbij huis ook. Handig om gewoon een winkel in te kunnen lopen met internet prijzen. Altijd goed geholpen geweest en altijd een grote voorraad!

Kom al heel veel jaren lang bij dit bedrijf goede service deskundig eerlijk en goede prijs wel soms effe wachten maar daarna volle aandacht super zaak

Heb maar 1 woord voor UITSTEKEND

Goed heb niet veel woorden voor nodig UITSTEKEND

Vandaag bij Kamera Express superstore geweest in Breda en hoe cheesy het ook mag klinken de super zit niet voor niks in het woord superstore. Verschillende redenen:

1. Ik zou denken dat een winkelketen vaak iets minder goed advies geeft of een bepaald merk probeert aan te prijzen. Bij Kamera Express was dit niet het geval. De medewerker gaf heel duidelijk en rustig advies en vertelde de voor- en nadelen van de Sony a6000 die ik afwoog tegenover de Olympus OM-D E-M10 mark II. En dan niet alleen over de specificaties maar het grotere geheel met betrekking tot lenzen uitbreiding en toegepast op mij de gebruiker, hetgeen waaraan op review websites niet altijd wordt gedacht.

2. Neemt de tijd. De producten werden rustig en duidelijk aan mij uitgelegd. Daarnaast mocht ik alles zelf vasthouden en verschillende sets bekijken met betrekking tot camera en lenzen. Hetgeen wat ik ook erg fijn vond is dat ik in een positie was waarin ik zeer twijfelde tussen de camera's, maar er niet gepusht werd tot aankoop van het een of het ander en ik rustig de voor- en nadelen voor mijzelf nog een keer kon afwegen. Kortom hele duidelijke en rustige uitleg waardoor het voor mij, nog een enthousiaste amateur, heel begrijpelijk werd zoals 1+1 = 2. Er werd ook lekkere cappuccino aangeboden :)

3. Laagste prijs-garantie betekent ook echt laagste prijs-garantie zonder moeilijke rompslomp in de winkel of formulieren in te moeten vullen.

4. Gemak beoordeel ik hier met betrekking tot of de producten die ik wilde op voorraad waren. Een bepaalde filter voor een lens was het enige wat niet op dit moment aanwezig was, maar Paul bood hiervoor een hele goede oplossing aan waardoor hij mij tijd, kosten en moeite bespaarde om naar een ander filiaal te rijden. (Online bestelling en thuis bezorging door de medewerker in de winkel uitgevoerd is een optie, maar dat was voor mij persoonlijk geen keuze momenteel).

5. Een groot assortiment met verschillende merken zoals ook op de website te zien is.

SHIT.... ouderwets naar de echte winkel gegaan.... Moet je wachten... omdat ze de tijd voor de klant nemen. zo jaren 60... eindelijk ben ik aan de beurt... wordt ik ouderwets goed geholpen met iemand die meedenkt, weet wat je bedoelt... tovert allerlei tassen te voorschijn, draagriemen... uiteindelijk tevreden de winkel verlaten met een mooie tas en een draagriem :-)

Ik heb voor Kamera Express gekozen omdat ik nieuwe Studiolampen nodig had en enkele andere uitbreidingen zoals een trigger en een softbox
Uiteindelijk heb ik voor Kamera Express gekozen omdat de ELC 500HD lampen goedkoper waren dan bij de importeur!! #helaas.
Daarbij heeft Kamera-Express de mogelijkheid, dat wanneer je voor 15:30 besteld, alles dezelfde dag nog binnen hebt. #mitsvoorradig.

Welnu de lampen waren voorradig maar de EL Skyport en uiteindelijk de Softbox niet. Ik werd daarop keurig geïnformeerd en de niet voorradige goederen zouden later en spoedig worden verstuurd door de leverancier.

Dezelfde avond werden mijn lampen keurig geleverd en wat verbaasde me, de dag daarop werden zowel de softbox en de trigger door de leverancier geleverd!! #metdankaanFotoflits.

Kortom mijn hele bestelling dus 1 dag na bestellen binnen!! #hoesnelisDAT! #Dikkepluim voor Kamera Express.

Scorekaart voor Kamera Express