Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

Al verschillende artikelen besteld bij Kamera Express. Laten verzenden of opgehaald in de winkel. Snelle levering en vriendelijk en kundig personeel.

's-Avonds om half twallf besteld, Volgende dag al in huis!

Zeer goed geholpen bij een klein probleempje.

ze nemen de tijd voor je en heb er een hele mooie camera aan over gehouden ben er blij mee

Zeer goed advies gekregen bij het vinden van de juiste camera voor mij. Ik heb de Canon Powershot G1X Mark II gekocht en ben er super blij mee.

Op een maandagochtend in de winkel een Fuji X-T2 gekocht, uitgebreide informatie over SD kaartjes gekregen en ze helpen je bij het zoeken naar de juiste bundels. Goede service en de koffie staat altijd klaar. Een aanrader.

Product was niet in de winkel voorradig maar ze hebben gebeld en er 1 uit een andere winkel laten komen die ik eind van de middag kon ophalen. Super!

Goede website met veel informatie. Scherpe prijzen en ruim assortiment. Ik heb ook in de winkel vaak wat gekocht maar door de drukte kan je beter online bestellen. Kamera Express winkel neemt wel de tijd voor je om zo goed mogelijk advies te geven.

Ging snel met PostNL. 's Avonds besteld net na 23 uur en de volgende dag lag het pakket al op de mat.

De site van Kamera-Express is overzichtelijk en je kan makkelijk de voor jou relevante criteria aanvinken, zodat je enkel de dingen te zien krijgt waar je naar op zoek bent. Het vergelijken van de verschillende producten wordt op een duidelijk manier gepresenteerd en hierdoor kan je snel de verschillen en overeenkomsten vinden. Betaald via pin.

Reeds eerder een camera met lens gekocht, bij Canon werd het factuur niet goedgekeurd, na een bezoek in de winkel is er vlot een nieuwe gemaakt met de juiste informatie.

Keurig te woord gestaan en geholpen door een ervaren persoon die een aantal goede adviezen wist te geven. Spullen waren al gereserveerd en stonden klaar om te worden meegenomen. Nette winkel en vlotte afhandeling.

Klantenservice gebeld voor het reserveren van een aantal product in den winkel in Den Haag. Snel en vriendelijk geholpen. Niets op aan te merken!

Vriendelijke, vlotte en kundige service ontvangen. Scherpe prijzen en een mooie voorraad in de winkelmaar ook veel in het magazijn waar direct een beroep op gedaan kan worden.
Dik tevreden!!

Ben zeer vriendelijk geholpen bij de aankoop van een occasion D5100
Voor een kleine benodigdheid werd direct alles in het werk gezet om het uit magazijn naar de winkel te krijgen.
Waser nog nooi geweest maar weet waar ik de volgende keer naar toe ga.

Ruim assortiment en goede overzichtelijk website.
Helaas zefde dag levering mislukt.
Voor de rest product netjes afgeleverd andere dag.

Had aangegeven voor zelfde dag levering, maar ivm creditcard betaling was deze te laat binnen helaas. Hier heb ik helaas geen melding van ontvangen waardoor ik 1 avond voor niets heb zitten wachten. Plus € 10,00 voor niets betaald.

Goede klantenservice. Klantenservice is lang bereikbaar tot 23:59 uur op werkdagen.

Scherpe prijzen en een breedte assortiment. Top dat je tot middernacht kan bestellen en als nog de volgende dag geleverd. Nooit problemen gehad en al meerder bestelling succesvol afgerond.

Laatste bestelling van Lowepro Tactical 450 AW en Canon 16-35 F4 USM. Beide volgende dag geleverd en bevallen zeer goed. Beste camera tas die ik tot nu to heb gehad. Heb de tas een aantal dagen rond gedragen in Londen zonder problemen.
Nu met de 5 jaar garantie heb je nog meer zekerheid en geeft veel vertrouwen in Camera Express!

Top als je als werkend mens 's avonds iets besteld en de volgende dag word geleverd.

Goed aanbod en goede prijzen. DSLR was op moment van bestellen even niet voorradig, maar na contact met de helpdesk hebben ze voor me geregeld dat ik het alsnog kon ophalen de volgende dag.

Betreft: Kamera Express Eindhoven

Ik wilde al een tijdje een 35mm objectief voor mijn kamera.
Toen ik de 5 jaar garantie actie van Kamera-Express op de website zag, was dat voor mij het moment om de aankoop te doen

Laagste prijsgarantie is super.
Bij prijsvergelijking zag ik dat in een andere winkel het objectief voor een lagere prijs werd aangeboden. Via de Kamera-Express website heb ik dit gemeld en kreeg binnen een uur reactie dat ik het objectief voor diezelfde lagere prijs kon kopen bij een Kamera-Express filiaal.

Ik had al goede ervaring met Kamera-Express Superstore Arnhem, maar het (nieuwe) filiaal Eindhoven is voor mij bijna om de hoek.
Medewerkster (Cristina) heeft mij netjes geholpen. Het mailtje met de Kamera-Express laagste prijsgarantie was voldoende om in aanmerking te komen voor de lagere prijs.

Kortom, nette medewerkers, en prijsgarantie die ook echt wordt waargemaakt.

Kamera-Express Eindhoven is een waardevolle toevoeging aan het beperkt aantal foto winkels in Eindhoven!

Supergoed bereikbaar. Ik heb moeten afrijden vanuit Limburg en het was heel gemakkelijk te vinden. Ik heb mijn Mark IV & F2.8 24-70mm gekocht: supergoede uitleg gekregen wat een beginnersfotograaf nodig heeft.

Ik heb het toestel zelf afgehaald omdat ik graag extra wat informatie wou weten over het product. Supergoed geholpen & de nodige informatie ontvangen. Alles was heel mooi verpakt. super content

Zo wel telefonisch, mail en in de winkel zelf: heeeel goed ontvangen. Mailservice heb ik zelfde dag nog antwoord ontvangen.
Telefonisch had ik ook wat hulp nodig, ze hebben me de nodige informatie gegeven ivm betalingen.
Winkel onthaal kon niet beter: echte specialisten in de zaak.

Ik ben erg tevreden over hoe de zaken zijn gegaan. Ik ben naar de winkel gegaan en heb verteld wat ik graag wou hebben. Hier speelden ze direkt op in en hielpen me verder. het is erg duidelijk dat de mensen die daar werken een grote kennis hebben over fotografie. EN ze waren ook nog eens vriendelijk! Meer moet je niet hebben, ik raad iedereen aan om je camera daar te gaan kopen! Een topwinkel naar mijn weten!

Tijdens het zoeken naar een DSLR kwam ik terecht op de site van Kamera Express. Ik was meteen onder de indruk van het grote aanbod, dit is ook hetzelfde in de winkels. Tijdens mijn zoektocht had ik enorm veel vragen en hierbij heeft de klantenservice echt geholpen. Zelfs tot laat in de avond was er iemand om mij verder te helpen. Dankzij hen heb ik nu een geweldige camera!

Goed geadviseerd in een lens voor mijn nieuwe camera. Echt vakkundig en weet waar ze over praten!

Dit is een uitstekende winkel. Goede keuze, heldere communicatie, snelle levering. Heeft een aantal items die moeilijk ergens anders te vinden zijn.

Netjes snel.

Betreft: Kamera Express Eindhoven

Ik wilde een nieuwe kamera aanschaffen met inruil van m'n oudere kamera.
Op een avond tijdens een rustig moment langsgegaan voor een vrijblijvende taxatie.
Medewerker (Norbert) heeft een mooi inruilvoorstel gedaan. Omdat ik op dat moment nog niet wist wat mijn definitieve keuze zou zijn heeft de medewerker een notitie gemaakt van het inruilvoorstel en de 5 jaar garantie actie, zodat ik op m'n gemak de keuze kon maken.

Enkele dagen later was mijn keuze duidelijk en ben ik weer naar de winkel gegaan.
Weer netjes geholpen door medewerkster (Cristina).
Heb de inruil kamera achtergelaten en het afgesproken inruil bedrag is verrekend.

De laagste prijs garantie is super.
Tot mijn verbazing werd er bij een andere Nederlandse zaak dezelfde kamera (inclusief 5 jaar garantie) veel goedkoper aangeboden. Heb dit gemeld bij de medewerkster en Kamera Express heeft deze lagere prijs voor de kamera in rekening gebracht.

Kortom, nette medewerkers, goede inruil, en prijsgarantie die ook echt wordt waargemaakt.

Binnen 2 maanden een defect aan de camera (EOS 750D). Zonder blikken of blozen werd een reparatieperiode van 4 tot 6 weken aangekondigd, zonder leentoestel. Verschuilen zich achter de fabrieksgarantie en reparaties door Canon.

N.a.v. de reactie van KE hieronder: feit is dat jullie wél mijn geld hebben, maar ik niet het toestel. En dat 4 tot 6 weken. Dat jullie geen leentoestellen (maar wél tientallen Canon occasions) hebben is een keuze. En die keuze resulteert in deze review. Er wordt op geen enkele manier gedacht aan een oplossing voor de klant. Dat is een bedrijf als KE (pretendeert te zijn) onwaardig. Volgende keer toch maar naar CoolBlue.

PS: overigens staat de klacht op klachtenkompas. Niet op klantenkompas.

Medewerker in Superstore Eindhoven pretendeert beslissingsbevoegd te zijn, maar zoekt niet naar een oplossing.

Update 6/12: Na het plaatsen van deze review werd ik binnen enkele uren gebeld door een medewerker van Kamera Express. Ik zou alsnog een leentoestel krijgen en zou de dag daarna (op donderdag dus) een bevestiging van per email ontvangen. Het leentoestel zou ik dan nog voor het weekend thuisbezorgd krijgen. Helaas, noch op donderdag een bevestiging, noch op vrijdag een leentoestel ontvangen. Ik heb vervolgens een email gestuurd naar de klantenservice. Op maandag ontving ik bericht met duizend excuses, dat dit geen normale gang van zaken was en dat ik de dag daarna een nieuwe body zou ontvangen. Op dinsdagmiddag werd er ook keurig een nieuw toestel bezorgd, inclusief een tegoedbon voor een vlaai. Het heeft wat kruim gekost, maar uiteindelijk toch een goede oplossing. Ik heb daarom deze review dienovereenkomstig aangepast. Geen vijf sterren (dat zou het zijn als deze reactie reeds in de winkel was gegeven), ook geen vier sterren (vanwege het niet nakomen van de telefonische beloftes), maar drie sterren, met de mogelijkheid om te verbeteren bij een volgende transactie.

Beste Frank,

Wij hebben uw klacht tevens behandeld op Klantenkompas. daarin heb ik u gemeld dat een toestel van 2 maanden niet meer als nieuw kan worden verkocht en buiten de DOA termijn valt. Hierdoor moet het toestel ter reparatie worden aangeboden. Kamera Express beschikt niet over leentoestellen.

Indien een reparatie langer gaat duren dan bovengesteld termijn kijken wij altijd naar een passende oplossing.

Jeffrey
Kamera Express Klantenservice

Op "black friday" een camera gekocht. Helaas stond in het computersysteem de 'normale' KE-prijs, terwijl we achteraf zagen dat deze camera in de aanbieding was. Een mailtje aan de winkel (Amsterdam) was voldoende om de boel te regelen. Verder een fijne winkel, waar je uitgebreid en goed advies krijgt en waar de meeste artikelen scherp geprijsd zijn.

Hoewel het natuurlijk niet ok is dat de juiste prijs niet in de computer staat, werd het - na onze e-mail - direct op de juiste wijze opgepakt.

Duidelijke en complete site waarop je alles makkelijk kunt vinden en bestellen. Wat betreft laagste prijs garantie houden ze keurig aan. De Nikon D3300 was ergens stuk goedkoper en voor die prijs in de winkel op mogen halen. Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam en staan er niet om je zomaar wat aan te smeren.

Nikon D3300 super camera. Hiervoor altijd digitale camera gehad maar heb vanaf de eerste seconde totaal geen spijt. Toestel maakt prachtige foto's. Enige nadeel die ik kon vinden is de handleiding die is namelijk in het Duits en moet je dus op internet een Nederlandse handleiding zoeken.

Belde betreft de laagste prijs garantie en werd keurig geholpen en heb de camera ook gekregen voor de laagste prijs.personeel ook hier erg vriendelijk.

Scorekaart voor Kamera Express