Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

Perfecte website om je te oriënteren op aankoop van fotoapparatuur. Assortiment is ruim, beschrijvingen volledig en prijzen zijn scherp. Persoonlijk vind ik het een pré bij de aankoop van dergelijke artikelen dat er een vakkundig team achter staat, dat er fysieke winkels zijn om met vragen of problemen te kunnen aankloppen en dat ik de indruk heb gekregen (door andere reviews en inmiddels eigen ervaring) dat ook aan service en nazorg aandacht wordt besteed.
Levering was prima en snel, maar had nog sneller gekund. Er ging nu een dag verloren voordat men van Creditcard maatschappij betalingsbevestiging had ontvangen. Dit staat duidelijk aangegeven op de website, maar andere bestelwebsites hebben deze 'drempel' / vertraging niet. Dus tegen beter weten in toch gehoopt op levering op de volgende dag. Helaas...
Verder prima, en behalve de acties van de verschillende cameramerken zijn er ook geregeld interessante eigen acties van Kamera Express.
Binnenkort ook eens een bezoek brengen aan de winkel!

goed geholpen bij aankoop. gaat mis bij retourneren van de tas. formulier ingevuld in de winkel samen met verkoper om geld teruggestort te krijgen op m'n rekening. krijg uiteindelijk een tegoedbon via de klantenservice voor 60% van het bedrag ipv totale bedrag.

Beste Kamera Express, Goedemiddag. Misschien is het een idee om het retourformulier dat jullie in de winkels gebruiken aan te passen om teleurgestelde klanten te voorkomen. Wanneer ik de optie geld terug storten aankruis op dit formulier (ipv direct een tegoedbon krijgen in de winkel) en vervolgens mijn IBAN en bankcode invul op ditzelfde formulier (dit alles in de kundige handen achter laat van degene die het artikel retour heeft aangenomen en ook een gedeelte van dit formulier heeft ingevuld en ondertekend!!!) dan schept dit de verwachting dat er daadwerkelijk geld terug gestort wordt op mijn rekening. Ik hoop dat u mijn verbazing en onbegrip kunt begrijpen na het lezen van "wij hebben uw retourzending ontvangen. Wij gaan u gezien de aankoop in de winkel is een tegoedbon leveren t.w.v. € 29,00 Euro." en het formulier aanpast om verdere teleurgestelde klanten te voorkomen. Met een terugverwijzing om mijn gelijk te gaan halen in de desbetreffende winkel voel ik mij van het kastje naar de muur gestuurd, wat het er niet beter op maakt. Voor mij is het te laat, ik ben teleurgesteld!! MVG,

Inmiddels een tegoedbon ontvangen voor 20 euro, das een verlies van 9 euro, ben naast teleurgesteld ook nog bijna 30 procent van m'n geld kwijt :-(

Mijn vriendin heeft een camera tas gekocht in de winkel voor 29 euro en vooraf duidelijk gevraagd of ze hem terug mocht brengen en haar geld terug kon krijgen als hij niet beviel. Omdat de tas toch net te klein was, heeft ze hem teruggebracht, waarna ze alsnog te horen kreeg dat ze geen geld terug kreeg maar een tegoedbon. Die kwam vervolgens per post en was voor 20 euro in plaats van 29 euro.

Je afspraken, gemaakt bij verkoop, niet nakomen vind ik een bijzonder slechte service. Als je vervolgens dan ook nog eens fouten maakt (20 ipv 29 euro teruggeven)... tja...

- Goede en snelle service in de winkel
- Deskundig advies
- Objectief maar ook een persoonlijke voorkeur wordt uitgesproken (kan ik wel waarderen)
- Er wordt goed naar je wensen (op gebied van benodigde camerafuncties) geluisterd
- Goede prijzen en package deals
- Alles op voorraad (in mijn geval) dus direct aan de slag

Bought a Nikon D610 and left my old D3200 that I also bought there a couple years ago and a couple of lenses as part of the payment. The service was great. I was clear about my budget, they walked me through some options for lenses, the staff was super friendly. The value a got for my used camera was a bit low, but they were quite honest about it.

Al een tijdje watertandend uitgekeken voor de aankoop van macro lens Sigma 150mm F/2.8 EX DG Macro OS HSM. Was hiervoor eigenlijk naar Lowland Photo Festival geweest, doch geen van de standhouders had deze bij. Dan naar de superstore Kamera Express Antwerpen (Wilrijk). Ook daar niet op voorraad, doch wel in NL. zaterdag namiddag besteld en reeds maandag bericht gekregen dat deze kon worden afgehaald in Antwerpen. Ook qua prijs dik tevreden. Korting die ik elders ook zou krijgen, maar waar ik langer moest wachten op materiaal, ook in de supperstore van Kamera Express gekregen.

Het gehele bestel en leverproces is erg goed en snel verlopen. Levering inderdaad binnen 1 dag tijdens de Sinterklaas drukte.

Producten waren met de nodige bescherm middelen in een stevige doos verpakt.

Vragen werden snel beantwoord.

Prachtige winkel volgeladen met heeeeeel veeeeel "digitaal snoepgoed" voor liefhebbers die van fotografie en video houden. Bediening was ook prima.
Ik kwam voor een speciale lens en kreeg alle tijd om deze goed uit te proberen.
Na een serie foto's defintief besloten tot aankoop. Het hele weekend veel foto's gemaakt. Toplens! (Ik ben geholpen door Joost)

De lens die ik op het oog had heb ik zelf bekeken en opgehaald in de winkel in Capelle a/d Ijssel. Het advies en de bediening was heel goed en netjes.....vriendelijke verkopers. Enorme winkel met veel mooie fotospullen.

Enthousiast, helder, netjes en verstand van zaken.

Duidelijke en makkelijke website, super snelle levering (met POSTNL) goed verpakt en de mogelijkheid om in de winkel langs te gaan

super snelle levering (met POSTNL) goed verpakt

goed en correct geholpen

Kameraexpress heeft werkelijk alles. Tevens zijn de prijzen goedkoop, het winkelpersoneel ontzettend vriendelijk en hebben ze mooie occasions. Ik zocht naar een goed reflectiescherm en werd uitstekend geholpen! :)

Alle informatie is at kameraexpress.nl. Het was makkelijk om de artikelen bij de winkel te kopen want alle informatie online beschikbaar was.5 jaar garantie is een enorm voordeel.

Snelle service, ervaren en grondige kennis van het product dat ik wilde kopen, extra opties en diensten.

Ik kon de producten snel vinden, de prijzen zijn duidelijk, de producten zijn ruim opgesteld te zien, de camera kun je van alle kanten bekijken,
kunt alle tijd nemen, en deskundig advies vragen bij twijfel.

Ik was opzoek naar een bepaalde video camera, die aan nog wat eisen moest voldoen.
Na wat zoek werk, hebben we toch de juiste camera gevonden, dankzij de hulp van de de behulpzame verkoper, hij verstond zijn vak gebied

Prima geholpen door vakkundig personeel, ben tevreden over de aankoop die ik bij hun heb gedaan. Wel een drukte, maar met nummertjes niet te lang hoeven wachten (op zaterdagmiddag) en geen haast geboden.

Ik had de advertentie afgelopen week in de krant gezien. Toen ik de site bezocht , opende de website van Kamera Express direct met de advertentie als in de krant. Nadat ik het een en ander gelezen en vergeleken had, ben ik naar de winkel in Breda gegaan. Daar werd ik prima door Paul, de bedrijfsleider, geholpen.

Canon is al heel lang mijn merk. Dit is inmiddels de derde camera die ik van dit merk koop. De beide lezen zijn erg goed.

Daar werd ik prima door Paul, de bedrijfsleider, geholpen.

Sigma 105mm 2.8 Macro lens gekocht met ringflitser. Ik ben erg goed geholpen. Ze nemen de tijd voor je om alles goed uit te leggen, erg prettig. Vestiging Amsterdam.

Vakkundige uitleg en goed advies. Ook de dag erna zijn mijn vragen met veel geduld beantwoord. Kamera express Arnhem

Na lang zoeken Canon eos 6d kit gereserveerd bij de Antwerpse Superstore.

Naar Antwerpen gereden en camera lag klaar zoals beloofd, afgerekend met kredietkaart en de vermelde 2% transactiekost werd niet aangerekend.

Persoon die me te woord stond was professioneel en correct.

Hier ga ik zeker nog langskomen.

Fototoestel gekocht in winkel Eindhoven. Zeer vakkundige en vriendelijke verkoper die een zeer goede uitleg gaf voor keuze uit hun groot assortiment

Toestel en toebehoren meteen mee naar huis genomen

Zeer vriendelijke en vakkundige bediening

Toestel en toebehoren meteen mee naar huis genomen

Zeer vriendelijke en vakkundige bediening

Top winkel in Arnhem. Kennis kunde en 2 The point. Zeker het vertrouwen waard voor een aankoop.

Scorekaart voor Kamera Express